Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να αλλαξουμε και τη σιερα των ματς???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε μαγκες ημαρτον.
Λετε οτι ειναι το ιδανικο παιχνιδι για να κρυφτουν πραγματα κατω απο το χαλακι...

Δηλαδη τα λετε και τα πιστευετε????
Ο προπονητης δεν ξερει τι ομαδα εχει??Θα την δει αυριο και θα πει "ρε κοιτα τι παιχταρα ειναι ο λορενς ή πως κενταει ο γεωργιαδης" κτλ κτλ...????
Αμα μας ενδιαφερει καποιανου η αποψη ειναι του προπονητη.

ΕΕΕΕΕΕΕ...........Αυτος ξερει τι χρειαζεται.

Το παιχνιδι το παιρνεις ομορφα και ωραια,παιρνεις ψυχολογια πας καθαριζεις και την προκριση την πεμπτη και τελειωσε το πραγμα.Και μετα κυνηγας ολα τα ματς μη χασεις βαθμο.
Το τι παιχτες θελει ο ΠΑΟΚ δε νομιζω να το ξερει καποιος καλυτερα απο το στεφενς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ας αφησουμε τα προβληματα να τα λυσουν οι ιθυνοντες,θα την βρουν την ακρη,και ας παρουμε τη θεση μας στο γηπεδο.
Εφτασε ενας χακομπο να ανακατεψει ολοκληρο το χθεσινο προγραμμα επειδη δε δεχτηκε να παει να πει "ναι εκανα μ@λ@κια,συγγνωμη".

Ε οχι.

Ο ΠΑΟΚ εχει ματς αυριο και η αυρα που περναει ειναι χαλαρη....
Οπως ο ΠΑΟΚ πριν 2 βδομαδες..
Οπως δε θελουμε να ξαναδουμε ομαδα χαλαρη ας μην ξαναδουμε και κερκιδα χαλαρη.

Λεμε λεμε αλλα και εμεις χαλαροι ειμαστε..
Παμε να ζωηρεψουμε...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[youtube]aIvLI5b-LYg[/youtube]

Για να μας δω...

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τίποτα δεν θα κρυφτεί ξέρουμε με ποιον παίζουμε αλλά και τα γκολ θα τα πανηγυρίσω θα κάνω το αυτονόητο
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ή θα παίξουν μπαλάρα αυτά τα γατάκια μας (παίκτες-προπονητές-παράγοντες)
και θα διαλείσουν τα ασπόνδυλα ή θα την ακούσουν ΟΛΟΙ στερεοφωνικά :cry:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

"Ρε μαγκες ημαρτον.
Λετε οτι ειναι το ιδανικο παιχνιδι για να κρυφτουν πραγματα κατω απο το χαλακι..."

Δεν λένε Σουρμέ, λέει.Ο Τζατζαράς όλη την βδομάδα, την συγκεκκριμμένη ατάκα την άκουσα στην εκπομπή του 3 μέρες. Δεν λένε, λέει Ο Κόλκας για την ομάδα του Σάντος απ'την προετοιμασία ακόμα(κυριολεκτικά έχει φτάσει σε όρια αστικού μύθου!).Ότι αρνητικό ακούγεται για την ομάδα κάποιος μεγάλος αναλυτής τους το χει φυτέψει. Να στο πω αλλιώς? Αν βλέπαν μπάλα(οι ΑΡΔ), θα βλέπαν και τα χιλιόματρα που καταπίνει η ομάδα και θα το λέγαν, έστω απο ευθιξία. Για αυτό δεν μιλάει κανένας οπαδός για φυσική κατάσταση, όταν τους το ψιθηρίσει ο Θεός στ'αυτί, η διάννοια, ο μεγάλος αναλυτής, ο άμεμπτος...τότε θα μαστε καλά, θα μπαίνουν εδώ και θα λένε το προφανές, ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει καμιά 8άρα ανατροπές και δεν είναι τυχαίο, λέω εγώ. Αλλιώς κρύβουμε πράγματα σε φανταστικά χαλιά
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σοτο τι λες ρε μαν; έχεις χάσει τα μυαλά σου; θέλεις να σε κράξουν όλοι;

γίνεται να υπονοείς (έστω!) ότι υπάρχουν αρδ που ΔΕΝ θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ αλλά της τσέπης τους;;;

πέφτω απο τα σύννεφα μαν....ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αν οι παίχτες που θα παίξουν αύριο δεν είναι ικανοί να κερδίσουν τον σημερινό Αρη που καθαρά αγωνιστικά είναι ομάδα B εθνικής τότε δεν αξίζουν να υπάρχουν στο roster της ομάδας ούτε καν για να το συμπληρώνουν.

Είναι πολύ ανησυχητικό όταν μετά από τόσα χρονια που υπάρχουν εκπομπές τύπου Τζαρτζαρα Κόλκα Γρηγοριάδη Ραπτοπουλου και ΣΙΑ ακόμα τους παίρνετε στα σοβαρά. Ειδικά για μας τους 30+ που καλός η κακός τους ξέρουμε από τότε που ξεκινήσανε την καριέρα τους και έχουμε παρακολουθήσει όλη τους τη πορεία στο ραδιόφωνο είναι αστείο το ότι μπαίνουμε ακόμα και στη διαδικασία να κάνουμε σοβαρή συζήτηση βασιζόμενοι σ αυτά που λένε στις εκπομπές τους. Αν κάτσω και θυμηθώ τις κωλοτούμπες που έχουν κανει όλοι τους ανά διαστήματα θα πρέπει να κάνουμε ξεχωριστό topic (ίσος να μην είναι και τόσο κακή ιδέα ) Το επίπεδο όλων των εκπομπών που ασχολούνται αυτή τη στιγμή με τα αθλητικά δρώμενα της πόλης είναι ίδιο με τα παρατράγουδα της Πάνιας και μονο και είναι τραγικό να πιστεύουμε ότι αυτοί μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και του Stephens.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ναι αγορίνα μου και γω 30+ είμαι και συμφωνώ με όλα όσα λες. Κάποιοι τα πιστεύουν όμως και δημιουργούν άθελα τους πρόβλημα.Εγώ ξέρω ότι μια όμάδα πάει μπροστά όταν όλοι λέμε το ίδιο. ΠΧ Ιβάν? Ξέχνα τις μεταγρραφές κοίτα τα χρέη ή Ιβάν ξέχνα τα χρέη και κάνε γήπεδο κτλ κτλ ¨Οταν ο καθένας λέει άλλο, που αυτό οφείλεται στην ερτζιανή σύγχιση τότε καλά κρασά, με ποιον να τα βάλω? Μου χει δέιξει ξεκάθαρα ότι σαν μεγαλομέτοχος ακούει πολύ την κοινή γνώμη, όταν η μεγάλη μάζα αναπαράγει τυφλά ότι ακούει τι να κάνουμε εμείς? Να μην απαντάμε? Να μην προσπαθούμε να αλλάξει? Και σου χω και την απάντηση στο "γιατί?".ΓΙατί? ΓΙατί μάγκα όταν θα φτιάξει γήπεδα και ομάδα και δεν θα χει χρέη θα κάνει ραδιώφωνο ΠΑΟΚ μπορέι και τηλεόραση αυτό δεν τους συμφέρει γιατί αυτά τα γλοιώδη παράσιτα θα πάψουν να υπάρχουν.Δεν θα υπάρχουν πια κουτσομπολιά και μα μου. ¨Οσο υπάρχουν λοιπόν πιο σοβαρά προβλήματα(να χαμε να λέγαμε απλά τα αναγάγουν σε σοβαρά) δεν προχωράει αυτό το πρότζεκτ. Απλό λιτό αλήτικο -ρουφι΄@νικο και δημοσιογραφικό κόλπο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ετσι ειναι σοτο δυστυχώς μεγάλη αρρώστια οι ΑΡΔ της πόλης το ειπε και ο Αγγελάρας κάποτε και είχε απόλυτο δικαιο εκείνος βέβαια μίλησε για άρρωστο περιβάλλον γύρω απο τον ΠΑΟΚ αλλα κυρίως αυτούς ΕΝΝΟΟΥΣΕ
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

sotos26 έγραψε:Ναι αγορίνα μου και γω 30+ είμαι και συμφωνώ με όλα όσα λες. Κάποιοι τα πιστεύουν όμως και δημιουργούν άθελα τους πρόβλημα.Εγώ ξέρω ότι μια όμάδα πάει μπροστά όταν όλοι λέμε το ίδιο. ΠΧ Ιβάν? Ξέχνα τις μεταγρραφές κοίτα τα χρέη ή Ιβάν ξέχνα τα χρέη και κάνε γήπεδο κτλ κτλ ¨Οταν ο καθένας λέει άλλο, που αυτό οφείλεται στην ερτζιανή σύγχιση τότε καλά κρασά, με ποιον να τα βάλω? Μου χει δέιξει ξεκάθαρα ότι σαν μεγαλομέτοχος ακούει πολύ την κοινή γνώμη, όταν η μεγάλη μάζα αναπαράγει τυφλά ότι ακούει τι να κάνουμε εμείς? Να μην απαντάμε? Να μην προσπαθούμε να αλλάξει? Και σου χω και την απάντηση στο "γιατί?".ΓΙατί? ΓΙατί μάγκα όταν θα φτιάξει γήπεδα και ομάδα και δεν θα χει χρέη θα κάνει ραδιώφωνο ΠΑΟΚ μπορέι και τηλεόραση αυτό δεν τους συμφέρει γιατί αυτά τα γλοιώδη παράσιτα θα πάψουν να υπάρχουν.Δεν θα υπάρχουν πια κουτσομπολιά και μα μου. ¨Οσο υπάρχουν λοιπόν πιο σοβαρά προβλήματα(να χαμε να λέγαμε απλά τα αναγάγουν σε σοβαρά) δεν προχωράει αυτό το πρότζεκτ. Απλό λιτό αλήτικο -ρουφι΄@νικο και δημοσιογραφικό κόλπο
Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι επηρεάζουν τις σκέψεις και τη στρατηγική του Σαββίδη για γήπεδο εγκαταστάσεις και μεταγραφές οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ? Σιγά τους Larry King της αθλητικής δημοσιογραφίας που αν τους κόψουν την ενημέρωση μέσα από τη ΠΑΕ οι περισσότεροι από αυτούς αύριο δε θα έχουν δουλειά.

Καμια κοινή γνώμη δεν επηρεάζουν. Οι περισσότεροι τους ακούνε για πλακα έτσι για να περνάει η ώρα. Γιατί νομίζεις ότι όλα τα ΜΜΕ της πόλης πάνε για φούντο?

Αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ επηρεάζεται από τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης η λύση δεν είναι να απαλλαγείς από τους δημοσιογράφους. Η λύση είναι να αλλάξεις διοίκηση. Πρέπει να είσαι πολύ αδύναμος πρόεδρος, παράγοντας ,παίχτης, προπονητής και άνθρωπος γενικά για να επηρεαστείς από τους συγκεκριμένους ανθρώπους...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

eorptol έγραψε:Ετσι ειναι σοτο δυστυχώς μεγάλη αρρώστια οι ΑΡΔ της πόλης το ειπε και ο Αγγελάρας κάποτε και είχε απόλυτο δικαιο εκείνος βέβαια μίλησε για άρρωστο περιβάλλον γύρω απο τον ΠΑΟΚ αλλα κυρίως αυτούς ΕΝΝΟΟΥΣΕ
Καλά φίλε εσύ ξυπνάς-κοιμάσαι και βλέπεις φανταστικούς εχθρούς και αόρατα φαντάσματα που απεργάζονται το κακό της ομάδας.

Οι δημοσογράφοι ας πούμε έκαναν τις αποτυχημένες μεταγραφές ή έφαγαν 4 στο Καραισκάκη ή δημιούργησαν το επεισόδιο Χακόμπο.
Αν είναι να τους εξαφανίσουμε για να πάρουμε πρωτάθλημα,σύμφωνα με την "λογική" σου

ΥΓ Το μεγαλύτερο κακό που κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι το αντίθετο.
Δεν κάνουν κριτική,κουκουλώνουν προβλήματα,παραμυθιάζουν τον κόσμο για ομαδάρες και παικταράδες και τίτλους κάθε καλοκαίρι κλπ

Γενικά είναι ρεπόρτερ-οπαδοί,δηλαδή δεν είναι ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι(όπως φυσικά σε όλες τις ομάδες)
Γράφει σήμερα ο Κόλκας ότι κάτω από 5-0 για αύριο είναι αποτυχία.
Φτηνός και εύκολος οπαδισμός.
Πώς να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά μετά?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αααααα.....το πρώτο σχόλιο σου που έκανες ποτέ για τον ρουλη ειναι το 5-0 του κολκα ; ΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΕ ; ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΩ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ....ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΚΟΛΚΑΣ
Ρε τον άρμαγεδωνα ειναι κολοεβραιοι όμως ρε άρμαγεδωνα για επανέλαβε ΜΑΖΥ μου ειναι κομπλεξικοι κολοεβραιοι :):):):)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γεια σου συνδεμίτη γίγαντα .Πάμε να πατήσουμε το σκώληκα. :D

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑ.
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ.

:nairepaok: :nairepaok:
100 χρονια προλογος και προπαγανδα.
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙΟΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ πολυ εύστοχο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ (ΤΑ ΚΟΝΤΕΥΩ :):):):) ) ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”