Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:
guardian4 έγραψε:
Αυτοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα ντρεπονταν να μπουν στο πουλμαν να επιστρεψουν.
ΘΑ ντρεπονταν.

Οχι σαν κατι ΓΑΤΙΑ
θυμαμαι ποσο ντραπηκαν οταν φαγαν την τεσσαρα απου τους παγουραδες.με τα ποδια γυρισαν.
και καποιοι απο αυτους τους ΄΄μεγαλους ΠΑΟΚτσιδες΄΄ που ανατριχιαζαν με την Τουμπα μας ειπαν μετα για τα βηματα παραπανω και για τις μεγαλυτερες ομαδες στην Ελλαδα (βιτολο-κοντρερας)
γι αυτο μην τρωτε τον παπα ολοι επαγκελματιες ειναι ο καθενας με την δικη του ιδιοσυγκρασια αλλα επαγκελματιες,που πληρωνονται για να προσφερουν τις υπηρεσιες τους στην ομαδα
Οχι ρε despe...
Με τα ποδια γυρισαν απο εκει...
Οτι θυμομαστε χαιρομαστε και οπου γουσταρουμε αλανια και οπου γουσταρουμε γατακια...

Αυτα...Οταν ο βιτολακος το επαιζε επαναστατης μουγκα,οταν ο κοντρερας ζηταγε παραμονη του κυπελλου λεφτα μουγκα,οταν ο μουσλι επινε τον αμπαλο ηταν αλανι,οταν ολοι βριζανε το σορλεν τον ιβιτς τωρα αυτοι ηταν οι ηγετες...
Οτι γουσταρει ο καθενας.

Καθαριστε το μυαλο σας πριν γραψετε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

sotos26 έγραψε:Α!Έλα ρε σε θυμήθηκα, είσαι εσύ που ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ όταν σκάνε τέτοιες άσχημες ειδήσεις, ξέρεις φαίνονται οι δημοσιεύσεις σου.ΠΧ ότι ο Τζιώλης είναι εμετός ή αυτά που λες τώρα για τον Σαββίδη ή που έβαζες τον κόσμο να μαλώνει με τον Κάτσε ακόμη και την υπογραφή που έχεις mono paok re ειρωνεύεσαι, δεν είσαι ΠΑΟΚτσης μάγκα και τράβα αλλού για μανούρες.
Οπα μαγκα. Εισαι της ΚΥΠ (κυπατζης με αλλα λογια?)

Ειδες να κραζω την ομαδα μετα την 4αρα? Ψαξε οσο θες. Θελω το κακο του ΠΑΟΚ λες γιατι δεν ειμαι ΠΑΟΚ και το στηριζεις επειδη εχω moto το "mono paok re" και επειδη κραζω τον Τζιωλη και το Σαββιδη... (ποιος ειναι ο υποπτος τωρα?) :lol:

Βαζω τους αλλους λες να μαλωνουν για τον Κατσε... :lol: (ελα πες πας δημοτικο και εισαι και επιμελητης που καρφωνεις ποιος μαώνει στα διαλειματα).

Και το λεω ευθαρσως. Δεν παω το Σαββιδη απο το καλοκαιρι και μετα. Κακο ειναι αυτο? Τον θεωρω ανεπαρκη για να διοικησει. Χρηματα βαζει δε διαφωνω σ αυτο. Αλλα για διοικηση δεν.

Αυτο με κανει υποπτο? Και υποπτο ως προς ποιον? Γιατι αν ειμαι υποπτος ως προς το Σαββιδη, το δεχομαι. Εμενα δε με βαρανε παλαμακια και χορευω. Τελοσπαντων, δε θελω προσωπικες διαφωνιες. Την αποψη μου γραφω και ως εκει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πετάμε μια κοτσανα ύποπτος ο Σαββιδης και καθαρίσαμε τι θα πει ύποπτος θα μας πει οχι βέβαια ΓΑΙΤΙ ειναι ύποπτος ; Επειδη έβαλε 25 ; Και θα παρει 50 ; Θα τα οικονομησει σε βάρος μας ....τότε ναι ύποπτος αλλιώς παίζουμε με τις λέξεις.....αλλα ειναι η καινουρια μόδα για να μην μας λένε φυτά πρέπει οτι και να λεει οτι και να κανει ΠΑΕ και μεγαλομέτοχος να κραζουμε και να χρεώνουμε συνωμοσίες λαμογιες κλπ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

eorptol έγραψε:Πετάμε μια κοτσανα ύποπτος ο Σαββιδης και καθαρίσαμε τι θα πει ύποπτος θα μας πει οχι βέβαια ΓΑΙΤΙ ειναι ύποπτος ; Επειδη έβαλε 25 ; Και θα παρει 50 ; Θα τα οικονομησει σε βάρος μας ....τότε ναι ύποπτος αλλιώς παίζουμε με τις λέξεις.....αλλα ειναι η καινουρια μόδα για να μην μας λένε φυτά πρέπει οτι και να λεει οτι και να κανει ΠΑΕ και μεγαλομέτοχος να κραζουμε και να χρεώνουμε συνωμοσίες λαμογιες κλπ.
Αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Ποτε ειπα εγω ρε αδερφε υποπτο το Σαββιδη?
Εγω απλα ειπα οτι δε μ αρεσει ο τροπος που διοικει την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

buffalobill4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Μερικοι βρηκατε ευκαιρια για ξεσαλωμα.
Χαλαρωστε λιγο γιατι εκτος απο υπερβολικοι καταντατε και υποπτοι.
Τι προτεινεις δηλαδη ρε αδερφε? Να κραζουμε επι μονιμου βασεως?
Οσο για το υποπτοι δεν το σχολιαζω.

Αν και τωρα που βλεπω αυτο που γραφεις θα μπορουσαμε να του το αφιερωσουμε του Ιβαν γιατι εκτος απο υπερβολικος κατανταει υποπτος μ αυτες τις σπασμωδικες του κινησεις.
Μας δουλεύεις ; Εδω δεν λες οτι καταντάει ύποπτος ;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

eorptol έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Μερικοι βρηκατε ευκαιρια για ξεσαλωμα.
Χαλαρωστε λιγο γιατι εκτος απο υπερβολικοι καταντατε και υποπτοι.
Τι προτεινεις δηλαδη ρε αδερφε? Να κραζουμε επι μονιμου βασεως?
Οσο για το υποπτοι δεν το σχολιαζω.

Αν και τωρα που βλεπω αυτο που γραφεις θα μπορουσαμε να του το αφιερωσουμε του Ιβαν γιατι εκτος απο υπερβολικος κατανταει υποπτος μ αυτες τις σπασμωδικες του κινησεις.
Μας δουλεύεις ; Εδω δεν λες οτι καταντάει ύποπτος ;
Πες τον αλλον τον Σωτο26 να ψαξει. Τα βρισκει αυτος. Και αν βρει ΕΣΤΩ ΜΙΑ φορα που ανεφερα εγω υποπτο το Σαββιδη εδω μεσα αυτοδιαγραφομαι.
Ελεος δηλαδη. Υποπτο με χαρακτηρισαν καποιοι και τους ειπα αν με το να λεω οτι δε μ αρεσει ο τροπος που διοικει ο Σαββιδης με κανει υποπτο, χαιρομαι
Να καταλαβαινομαστε ρε αδερφε.
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

buffalobill4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Πετάμε μια κοτσανα ύποπτος ο Σαββιδης και καθαρίσαμε τι θα πει ύποπτος θα μας πει οχι βέβαια ΓΑΙΤΙ ειναι ύποπτος ; Επειδη έβαλε 25 ; Και θα παρει 50 ; Θα τα οικονομησει σε βάρος μας ....τότε ναι ύποπτος αλλιώς παίζουμε με τις λέξεις.....αλλα ειναι η καινουρια μόδα για να μην μας λένε φυτά πρέπει οτι και να λεει οτι και να κανει ΠΑΕ και μεγαλομέτοχος να κραζουμε και να χρεώνουμε συνωμοσίες λαμογιες κλπ.
Αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Ποτε ειπα εγω ρε αδερφε υποπτο το Σαββιδη?
Εγω απλα ειπα οτι δε μ αρεσει ο τροπος που διοικει την ομαδα.
Καλά εσύ τρελαίνεις μητροπολητη
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Βγάλε την κουκούλα να πάρεις αέρα πιτσιρίκο, τα περάσαμε και μεις αυτά.Φάσεις είναι, εδώ πετάς την μια χαζαμάρα μετά την άλλη. Ξαναλέω, δε διαφωνώ στην ουσία της φιλοσοφίας σου, γουστάρεις ότι γουστάρεις στο κάτω κάτω, άσε τον ΠΑΟΚ απ' έξω οκ; Τα χουμε φάει στη μάπα με τις δεξιές και τις αριστερές και τα ρέστα, επειδή εκφράζεις απορία να στη λύσω. Δεν ψηφίζω, δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου οκ; Δεν με νοιάζουν αυτά. Αν θες μίλα για μπαλίτσα άστα τώρα τα β φορ βεντέτα, αλλιώς είσαι ύποπτος. Γιατί; Γιατί κάνεις τον χαζό μάγκα, σου κάνει ο άλλος copy paste το ποστ που λες τον Σαββίδη ύποπτο και λες άλλα λόγια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι να πω .....ουδέν σχολιον :(:(:(:(
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Η πικρή αλήθεια όσο κι αν μερικοί στρουθοκαμιλιζετε είναι οτι αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο δεν είναι σοβαρά πράγματα..
Δεν εμπνέουν σοβαρότητα.. πως το λεν.. δεν λειτουργία σωματίου που κάνει πρωταθλητισμό...
δηλαδή ρε παίδες όλα σε μας συμβαίνουν.. τυχαίο??

Δε μπορώ να γνωρίζω ποιος και γιατί φταίει , αλλά αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει.. δεν πάει άλλο!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

sotos26 έγραψε:Βγάλε την κουκούλα να πάρεις αέρα πιτσιρίκο, τα περάσαμε και μεις αυτά.Φάσεις είναι, εδώ πετάς την μια χαζαμάρα μετά την άλλη. Ξαναλέω, δε διαφωνώ στην ουσία της φιλοσοφίας σου, γουστάρεις ότι γουστάρεις στο κάτω κάτω, άσε τον ΠΑΟΚ απ' έξω οκ; Τα χουμε φάει στη μάπα με τις δεξιές και τις αριστερές και τα ρέστα, επειδή εκφράζεις απορία να στη λύσω. Δεν ψηφίζω, δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου οκ; Δεν με νοιάζουν αυτά. Αν θες μίλα για μπαλίτσα άστα τώρα τα β φορ βεντέτα, αλλιώς είσαι ύποπτος. Γιατί; Γιατί κάνεις τον χαζό μάγκα, σου κάνει ο άλλος copy paste το ποστ που λες τον Σαββίδη ύποπτο και λες άλλα λόγια.
Αδερφε, χωρις να σου κανω καμια επιθεση.
Καλυτερα κουκουλα παρα παπιγιον και "καθωσπρεπει" ;)

Δεν σου εκανα πολιτικη συζητηση για το Σαββιδη. Ουτε ειπα οτι αμολας κοτσανες απο δω και απο κει ουτε χαρακτηρισα κανεναν υποπτο χαζο και να χαμ ε να λεγαμε. Εγω ειπα την αποψη μου. Σου αρεσει? Καλως. Δε σ αρεσει? Τι να κανω?

Και οσον αφορα το copypaste του αλλουνου, το εξηγησα νομιζω. Ειπα οτι ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου προσπαθωντας να γυρισω το χαρακτηρισμο "υποπτος" που μου εδωσε ενας απο πανω (rainmaker). Και επειδη δεν θελω να μανουριαζομαστε απο φορουμς ουτε να αφοριζω το γυρισα και καλα στην πλακα. Οτι και καλα, καλα τα λες (rainmaker) αλλα οπως τα λες μπορω να τα παρω οτι τα εννοεις για το Σαββιδη. Αυτο και τιποτα παραπανω.

Αλλα γενικα απο ειρωνια και σχολια με χαρακτηρισμους και αφορισμους ειμαστε γεματοι εδω μεσα... και πως τυχαινει παντα και ειναι γεματοι αυτοι που εχουνε "περασει τη φαση που περναμε εμεις"

No offence
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

εγω θα πω κατι λετε οτι δεν ειναι διοικηση που παει να κανει πρωταθλητισμο και και και . ΚΑΙ ρωταω εγω ειναι λαος αυτος που παει για πρωταθλητισμο .ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μια χαρα δεν μπορουμε να εχουμε για 2 μερες σερι , κατι θα γινει

μπου***λο η κατασταση Ιβαν
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Όποιος δεν σέβεται το ψωμί που τρώει... ΣΚΟΥΠΑ.

Και πρέπει να το κάνεις εσύ!!!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Για τη σημερινή εμφάνιση: «Πολλές φορές ακούω ότι έχω πάρει κάποια απόφαση, ενώ ούτε εγώ ο ίδιος ξέρω για την απόφαση που πήρα! Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε εντυπώσεις… Ότι κάλεσα τους παίκτες να τους μιλήσω ή δεν κάλεσα κάποιους. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον σημερινό αγώνα, πήραμε το αποτέλεσμα, δεν είναι λίγο αυτό, αλλά και εμείς οι ίδιοι πρέπει να παρατηρήσουμε πόσο μη παραγωγικά παίξαμε. Αν δεν χτυπήσουμε το κεφάλι μας, δεν ξυπνάμε! Μόλις γίνεται αυτό, κατευθείαν παίρνουμε μπρος! Έχουμε πολλά προβλήματα και ξέρω πως πρέπει να τα λύσουμε"

Για τις προηγούμενες ημέρες: “Μίλησα και με τον προπονητή, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές μέσω skype και πάλι θα τους δω για να τους μιλήσω. Έχουμε πολλά να φτιάξουμε. Δεν φοβάμαι τα λάθη, αλλά φοβάμαι μην γίνουμε κομμάτι αυτών των λαθών. Προσπαθώ με μεγάλη προσοχή να διορθώσω πράγματα για να γίνουμε μεγάλη ομάδα”.

ασε ρε ρετσινοπνιχτη πρεζακια μονο κακο θελεις να κανεις στον ΠΑΟΚ εσυ και ο μπαμπης ο σουγιας και ομοι σου
αφου βρε κερδισαμε τον ρουλη βρε την ομαδα προτυπο ειχαμε και 20 τελικες βρε εμεις και η μπαρτσα
και τι εννοεις εγιναν λαθη? πολεμο στον ιβαν κανεις? κοπηκε το χαρτζηλικι ε?
αν θες να μιλασ να βαλεις 20 μυρια
σας μαθαμε τοσα χρονια ολα μιρλα και μιρλα η ομαδα πεταει ρε ολα ειναι τελεια
αντε να φυγετε απο τον ΠΑΟΚ να δουμε ασπρη μερα
να φυγουν και οι γνωστοι αλητες προπονητης παιχτες που λενε οτι δεν παιζαμε καλα τα προηγουμενα ματς
τον μπουλο και οι 20 000 καφροι που δεν λενε να καταλαβουν το δογμα ΟΛΑ ΚΑΛΑ
βρε κερδισμε τον ρουλη βρε τον εκπρωσοπο της γειτονειας τον μονιμο φαβορι για φουντο βρε και εσυ ΤΟΛΜΑΣ να μιλας για λαθη και αλλα :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”