Αδερφέ δεν εχω κατι μαζι σου. Θα σου απαντησω μονο και μονο επειδη διερωτασαι αν ειμαι γραφικος.sourmenetes έγραψε:Ο γραφικος ποιος ειναι???Οι αρδ που τον γλειφουνε???buffalobill4 έγραψε:Πόσο ανεκδιήγητος μπορεί να είσαι? Πόσο ασόβαρος?
Πρώτο φάουλ. Ζητάς από μία ολόκληρη ομάδα (όπως και να έχει χάσει από το γάβρο) να σε ακούσει και μάλιστα μέσω skype. Σκεφτείτε να έκανε το ανάλογο ο Πέρεθ όταν έχασε η ρεάλ 2-6 από τη μπάρτσα. Κι εμείς τρελαθήκαμε απο την τεσσάρα. Η ομάδα έχει προπονήτη και ας τον να δουλέψει.
Και δε μένεις εκεί. Μαζεύονται, περιμένουν 2 ώρες, και τους λες, "ααα, όχι, τελικά θέλω να μιλήσω μόνο στους 3 αρχηγούς" (δεν ήμουνα μέσα. όπως μεταφέρονται απο τους ΑΡΔ)
Αλλά δίαολε, δε σταματά η γραφικότητα σου ούτε καν εκεί. Ενημερώνεις ΚΑΙ τους αρχηγούς ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορείς να μιλήσεις ούτε σ αυτούς.
Απλά καραγκιοζιλίκια και όχι καψόνι που βαλθήκανε κάποιοι ΑΡΔ να το περάσουνε μπας και σε γλείψουνε λίγο ακόμα.
Δε μαζευεσαι λιγακι εσυ???Ο σοβαρος???
sourmenetes
Ή εσυ που πιστευεις τους αρδ???
Και δεν καταλαβα,για ποιο λογο να μη μιλησει στους αρχηγους της ομαδας???Οταν πεφτει το μπακαγιοκο ειναι καλα???
Ο προπονητης ναι θα εχει τον κυριο λογο αλλα γιατι να μην μιλησει και ο ιδιος???
Τι θα τους πει πως να παιξουν???Προσβαλλει τον προπονητη???Του μειωνει την αξια??
Ή μηπως μονο στον ΠΑΟΚ γινονται αυτα???
Ρωτας αν συμβαινουν μονο στον ΠΑΟΚ.Σαφως και ναι. Αυτα συμβαινουν μονο στον ΠΑΟΚ. Ποιος σοβαρος προεδρος παρακαμπτει τον προπονητη σε ολο τον πλανητη? Και μαλιστα, ουτε καν προεδρος. Ιδιοκτητης. Αρα παρακαμπτει προπονητη-τεχν διευθυντη-προεδρο και τον δικο του "στρατηγικο συμβουλο" (εδω γελαμε).
Δεν γνωριζω πως διοικει την Donksoy Tabak παντως τον ΠΑΟΚ ως τωρα τον διοικει αρπακολατζηδικα. Προσωπικη μου αποψη.
Και αυτο που λες για το μπαγιοκο ειναι να χαμε να λεγαμε. Και σου ξαναλεω ο Κριστιανο παιρνει οσα παιρνουν μαζι ολοι οι παιχτες της superleague. Τι παει να πει αυτο? Μετα απο κλαρινο της ρεαλ θα πρεπει να τον ξυρισουνε το κεφαλι να του βαλουνε ενα χαρτονι που να λεει "ειμαι τεντημποης" και να τον γυρνανε στις γειτονιες του μπερναμπεου? Ασοβαρα πραματα.