1.Jacobo Sanz Ovejero
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Σαφώς και θα την έχανε την θέση αδερφέ Αποστόλη, αφού ο ανθρωποφάγος είναι μακράν ο καλύτερος στην Ελλάδα στα τετ-α-τετ. Είναι ο μοναδικός τερματάς στην Ελλάδα που όταν βρεθεί αντιμέτωπος με επιθετικό, φοβάται περισσότερο ο επιθετικός παρά ο τερματοφύλακας! Έχει δώσει ήδη πάμπολους βαθμούς στην ομάδα μας και δεν πιστεύω πως πουλάει παοκτσηδηλήκι. Το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο δεν του αφήνει πολλά περιθώρια υποκρισίας. Άλλους να φοβάστε… Το μειονέκτημά του είναι η αστάθεια στην απόδοσή του, που παρατηρήσαμε φέτος. Παρόλα αυτά, τα λάθη που έκανε δεν μας στοίχησαν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι δικαιολογημένα. Σε κάθε περίπτωση το ισοζύγιο έως τώρα είναι σίγουρα θετικό. Είτε τον γουστάρουμε ως άτομο (ναι, ομολογώ την αμαρτία μου) είτε όχι, δεν πρέπει να είμαστε άδικοι απέναντί του.
Τερμτοφυλακας που δεν ξερει μπαλλα και που δεν βγαινει γρηγορα δεν ειναι τερματοφυλακας για ομαδα που παιζει ψηλα.Ο Γλυκος ειναι καλυτερος
Ειναι πολυ καλλιτερος και απο τους καλλιτερους στο πρωταθλημα ο χακομποKOSTAS54 έγραψε:Οχι, δεν σε κανω πλακα!!!!!
Με όλο τον σεβασμό στον γλυκο τον έβαλε γκολ ο αέρας της τουμπας τι να λέμε ....
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως ο φετινος χακομπο ειναι ενας πολυ μετριος τερματας οπου ο περσινος γλυκος ειναι καλυτερος.
βεβαια αυτο που κανει ο χουμπ για την θεση του νουμερο ενα ειναι και το σωστο...στηριξη μεχρι εκει που δε παει και οχι συχνες αλλαγες.
ΥΓ για τον τερμα ο αερας ειναι πιο δυσκολος αντιπαλος και απο τον καλυτερο επιθετικο,για οσους ειρωνευονται τα γκολ απο τον αερα
βεβαια αυτο που κανει ο χουμπ για την θεση του νουμερο ενα ειναι και το σωστο...στηριξη μεχρι εκει που δε παει και οχι συχνες αλλαγες.
ΥΓ για τον τερμα ο αερας ειναι πιο δυσκολος αντιπαλος και απο τον καλυτερο επιθετικο,για οσους ειρωνευονται τα γκολ απο τον αερα
ΠΕΡΣΥ θυμάσε τι αστείο γκολ του έβαλε ο Παπάζογλου του γλυκου ; Θυμάσε το τρίτο γκολ που φάγαμε στην Ραπιντ ; Καλος για δεύτερος ο γλυκός μέχρι εκει
Και φέτος εχει κανει πολλές καλές επεμβάσεις πολλές ο χακομπο
Και φέτος εχει κανει πολλές καλές επεμβάσεις πολλές ο χακομπο
- desperando
- Επικοινωνία:
αποψεις ειναι αυτες.
εναν τερμα δεν τον θελω για να μου βγαζει τα τετ α τετ
εναν τερμα δεν τον θελω για να μου βγαζει τα τετ α τετ
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΚΟΜΠΟ.
ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ
ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ
Γλύκος:6, Χακόμπο:6,5. Αν δεν είχε τις εξόδους- πάω βόλτα να βρω εξωχικό, θα ταν στο 7 ο Γλύκος που θα ταν ανεχτός. Το ίδιο και ο Χακόμπο, αν δεν είχε αργές αντιδράσεις και κακά ρεφλέξ θα ταν στο 7,5. Καλούτσικοι είναι βέβαια για το επίπεδο του πρωταθλήματος και της ομάδας, σε κάποια φάση σε 1-2 χρόνια θα θέλα να δω και ένα τερματοφύλακα του 8
"Ο Ισπανός τερματοφύλακας τέθηκε εκτός προπονήσεων εώς τη Δευτέρα (25/11), εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος στη χθεσινή (21/11) προπόνηση.
Τη Δευτέρα ο Χακόμπο θα απολογηθεί στη Διοίκηση με απόφαση του Χουμπ Στέφενς."
Τι σκατά έγινε πάλι παραμονές του ρούλη?
Τη Δευτέρα ο Χακόμπο θα απολογηθεί στη Διοίκηση με απόφαση του Χουμπ Στέφενς."
Τι σκατά έγινε πάλι παραμονές του ρούλη?
- nick_shortjohn
καθε χρονο τα ιδια...
Ποτε θα ηρεμησει αυτη η ομαδα?
Μην κραζετε αφηστ πρωτα να μαθουμε τι εγινε...λογικα θα αντιμιλησε σε τυχον προθεση του Χουμπ να βαλει Γλυκο την Κυριακη
Ποτε θα ηρεμησει αυτη η ομαδα?
Μην κραζετε αφηστ πρωτα να μαθουμε τι εγινε...λογικα θα αντιμιλησε σε τυχον προθεση του Χουμπ να βαλει Γλυκο την Κυριακη