Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν συμφωνώ στην λέξη μπαλώματα, όταν αναφέρεσαι στον Τζιόλη. Για τον Σπυρόπουλο, Χριστούγεννα πάμε... και δεν είδαμε καλά-καλά. Για τον Λόπεζ, υπάρχει και το όχι δεν είναι καλός από τον προπονητή, η από το προπονητικό τιμ της ομάδος.
Εγώ είμαι δηλαδή της άποψης, ότι παίκτες έρχονται μετά τον προπονητή. Εκεί παραδέχομαι ότι έχουν γίνει λάθος κινήσεις. Από την στιγμή που ο προπονητής υπάρχει και ο παίκτης έρχεται στην ομάδα, είναι θέμα δικό του.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Η ομάδα χρειάζεται χαφ, ΟΚ?Νομίζω συμφωνούμε όλοι, με Κάτσε, Γκαρσία παροπλισμένους χρειαζόμαστε παραπάνω απο ένα οκ πάλι? Πάλι συμφωνούμε....Το ότι δεν μπορεί να ναι της ίδιας ποιότητας πάλι νομίζω συμφωνούμε. Ο Πελέ, είναι καλύτερος απο τον φετινό Λάζαρ? Ναι , ναι ξέρω τότε σε κανε περήφανο και τα ρέστα, άστα αυτά!Φέτος, ο ποδοσφιαριστής Λάζαρ δεν κατέβηκε να παίξει. Όταν μου δίνουν παίχτη με 200χιλ ή 500χιλ. που τον πέρνω για αναπληρωματικό, αλλά όντας καλύτερου του βασικού μου δε συζητάω, τον πέρνω. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγάει πολυ΄μεγαλύτερους στόχους αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε γιε τίτλο, αν είναι να κοροιδευόμαστε καλύτερα να βλέπω Κατσικά και Κίτσιου.Ο Πελέ είναι φίλερ, λύση, ευκαιρία πως το λένε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει τουλάχιστον 2-3 εκ. ΜΟΝΟ για αγορά για να πάρει ΒΑΣΙΚΟ χαφ.Ένα και ένα κάνουν δυο...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τα 2 -3 εκ. Μιλάμε για τώρα τον χειμώνα;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασε ο sotos μοιραζει εκατομμυρια πιο ευκολα και απο το στοιχημα της γατας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι Πελέ και πράσινα άλογα! Τον Καμερουνέζο του Πανηλειακού θα πάρουμε (σύμφωνα με την live sport).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νταξει τα ρεπορταζ ειναι οτι να ναι..
Παλι δε γνωριζουν μια οι ειδημονες και πετανε οτι βρουνε...
Ουτε για τα σκυλια δεν ειναι τα ρεπορταζ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποιος είναι ο Μπιτάνγκ;

ΠΑΟΚ24 22 Νοε 2013 12:31

Ο ΠΑΟΚ κινείται για να βρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που με λίγα χρήματα θα μπορούνε να σταθούν σε βάθος χρόνου στην ομάδα και μία από αυτές τις περιπτώσεις φέρεται να είναι αυτή του Κλάρενς Μπιτάνγκ του Πανηλειακού.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, κυρίως από το περιβάλλον του παίκτη αλλά και της ομάδας του Πύργου, άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Πανηλειακός για να παρακολουθήσει τον 21χρονό διεθνή Καμερουνέζο Κλάρενς Μπιντάνγκ ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Πύργου.
Πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που είχε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των εθνικών U20 το 2011 και αγωνίζεται στις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Το θέμα επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του και πλέον θα φανεί το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη μεταγραφή.
Τον παίκτη έχει ζητήσει ανεπίσημα και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα του Πύργου έχει τα δικαιώματά του από κοινού με την πρώην ομάδα του, την Μπουριράμ της Ταϊλάνδης.
Βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα, κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται ο Πανηλειακός. Σε όλους τους αγώνες των Πυργιωτών ήταν βασικός, δεν έχει σκοράρει, αλλά έχει δύο ασίστ στα μόλις έξι γκολ που έχουν πετύχει οι Πελοποννήσιοι που έχουν μία από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας.
Είναι μία περίπτωση από αυτές που οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν για να μπορέσουν να δημιουργήσουν υπεραξία χωρίς να πληρώσουν υπέρογκα ποσά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Parolos έγραψε:
desperando έγραψε:
Parolos έγραψε:Υπάρχει και η παράλλη όψη του νομίσματος.
Φέρνεις Zuculini-Piatti-Trajkovic που είναι ΝΕΟΙ πληρώνοντας 5εκ. και αν βγουν παλτά (δύσκολο) φύλλο δε θα κουνηθεί.. έτσι δείχνεις οτι όντως έχεις όραμα σαν ομάδα..
Εκτός αν περιμένατε από τους τζαμπέ που έφεραν να κάνει τη διαφορά οι 30χρονοι Σπυρόπουλος, ο Τζιόλης κι ο Λόπεζ με 1 σεζόν στην Πριμέρα..
Μπαλώματα λέγονται αυτά , γιατί ντρεπόμαστε να το πούμε δεν κατάλαβα..
αυτο το σκεπτικο μου θυμιζει πολυ το ΄΄εγω κερναω εσυ πληρωνεις΄΄.ακους εκει πληρωνεις 5 μυρια (που δεν ειναι μονο τοσα)και αν δεν σου βγουν δεν θα κουνηθει φυλλο
Δεν κατάλαβες το point μου για άλλη μια φορά..
Το point ειναι:
Δείξε οτι θες την ομάδα πρώτη με επενδύσεις στο αγωνιστικό (δε χρειάζεται καν να είναι 5εκ. απλά λέω ρε παιδί μου ο αφελής ίσως να είχαμε 4 χαφ στην ομάδα και όχι 2 ξερω γω) και εμείς εδώ είμαστε κανείς δε θα κράξει..
Αυτό το εγώ κερνάω εσύ πληρώνεις είναι άσχετο.. αν έχω μεγαλομέτοχο για να έχω μικρότερο μπάτζετ από εποχή Ζαγοράκη τότε δεν αξίζει τον κόπο να στο πω έτσι.. Και μη μου πεις να μπούμε στο ΤσΛ και μετά.. γιατί έτσι δεν μπαίνεις ΤσΛ ούτε σε 10 χρόνια.. φάνηκε από φέτος που αν είχε παρθεί αριστερό μπακ και αμυντικός ίσως ακούγαμε ύμνο τώρα.. καμια φορά τα πράγματα είναι πολύ απλά..
οκ...ωραία αυτα που λες αλλά αν ο ιβάν δεν θέλει να δώσει πάνω από τρία τέσσερα κατοστάρικα,τι κάνουμε?τον διώχνουμε?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

γενικα εχουμε φυγει ....πολυ// οσον αφορα τις απαιτησεις για μια ομαδα με τοσα χρεη που συνεχιουν να την κοροιδευουν οσον αφορα τη ρυθμιση......
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ΑΝ ο Χακόμπο φύγει (ΑΝ), θα χρειαστούμε τερματοφύλακα άμεσα' άλλωστε και πέρσι όταν τραυματίστηκε ο τρελός, δεν μείναμε με Γλύκο-Γιακουμή, πήραμε τον Ιτάνζ. Οπότε ο Καρνέζης (που δεν παίζει στην ομάδα του, άρα η Ουντινέζε έχει συμφέρον να τον δανείσει αλλού) είναι καλή μέν, προσωρινή δέ, περίπτωση. Αν όμως δεν τον δώσουν, υπάρχει και η εναλλακτική του Τζόρβα.
Χρειαζόμαστε και ένα σέντερ μπακ, δυνατό, έμπειρο και παθιάρη (ούτε εραστής να ήταν), οπότε ο Σωτήρης Κυργιάκος φαντάζει ιδανική λύση. Στα δεξιά της άμυνας δεν θέλουμε άμπαλους τύπου Βύντρα, ειδικά από τη στιγμή που είναι ελεύθερος ο Σεϊταρίδης.
Πάμε και στα χαφ, να μή γκρινιάζει ο sotos26. Ψηλός, αριστεροπόδαρος, με καλή μεταβίβαση, πιτσιρίκος που δεν παίζει στην ομάδα του, διεθνής με την ανδρών δεν είναι ακόμη, αλλά θα γίνει, άρα ό,τι πρέπει ο Φουρλάνος.
Τί άλλο; Α, ναι, ο Αποστόλης ζήτησε δεξί εξτρέμ, εκεί πάει ο Χάρης Μαυρίας.
Τέλος, μετά το σημαντικό ενδεχόμενο να φύγει από το χειμώνα ο Νέτσιντ, θα χρειαστούμε ένα σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του, φαντάζομαι ότι δεν θα ζητήσει πολλά η Λειβαδιά για τον Μάντζιο.

Οπότε συνολικά έχουμε:
                           Καρνέζης
Σεϊταρίδης - Κατσουράνης - Κυργιάκος - Σπυρόπουλος
                      Τζιόλης - Φουρλάνος
                Μαυρίας - Νίνης -
                           Μάντζιος.

Σκ@τ@! Μου λείπει αριστερό εξτρέμ.
Μήπως να ξαναφέρναμε και τον Λάζαρο;
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Στέφανε, το ποστ σου δεν απέχει πολύ από τη πραγματικότητα. Κοντός ψαλμός.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

stephanos έγραψε: Οπότε συνολικά έχουμε:

Καρνέζης
                      Τζιόλης - Φουρλάνος
                Μαυρίας - Νίνης -
                           Μάντζιος.

Ποιος Μάντζιος ρε;
Γκέκας center for, είναι και διεθνής. ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

stephanos έγραψε:ΑΝ ο Χακόμπο φύγει (ΑΝ), θα χρειαστούμε τερματοφύλακα άμεσα' άλλωστε και πέρσι όταν τραυματίστηκε ο τρελός, δεν μείναμε με Γλύκο-Γιακουμή, πήραμε τον Ιτάνζ. Οπότε ο Καρνέζης (που δεν παίζει στην ομάδα του, άρα η Ουντινέζε έχει συμφέρον να τον δανείσει αλλού) είναι καλή μέν, προσωρινή δέ, περίπτωση. Αν όμως δεν τον δώσουν, υπάρχει και η εναλλακτική του Τζόρβα.
Χρειαζόμαστε και ένα σέντερ μπακ, δυνατό, έμπειρο και παθιάρη (ούτε εραστής να ήταν), οπότε ο Σωτήρης Κυργιάκος φαντάζει ιδανική λύση. Στα δεξιά της άμυνας δεν θέλουμε άμπαλους τύπου Βύντρα, ειδικά από τη στιγμή που είναι ελεύθερος ο Σεϊταρίδης.
Πάμε και στα χαφ, να μή γκρινιάζει ο sotos26. Ψηλός, αριστεροπόδαρος, με καλή μεταβίβαση, πιτσιρίκος που δεν παίζει στην ομάδα του, διεθνής με την ανδρών δεν είναι ακόμη, αλλά θα γίνει, άρα ό,τι πρέπει ο Φουρλάνος.
Τί άλλο; Α, ναι, ο Αποστόλης ζήτησε δεξί εξτρέμ, εκεί πάει ο Χάρης Μαυρίας.
Τέλος, μετά το σημαντικό ενδεχόμενο να φύγει από το χειμώνα ο Νέτσιντ, θα χρειαστούμε ένα σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του, φαντάζομαι ότι δεν θα ζητήσει πολλά η Λειβαδιά για τον Μάντζιο.

Οπότε συνολικά έχουμε:
                           Καρνέζης
                      Τζιόλης - Φουρλάνος
                Μαυρίας - Νίνης -
                           Μάντζιος.

Ευτυχώς που έβαλες το Μάντζιο γιατί αλλιώς θα νόμιζα ότι μιλάς...σοβαρά! :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ: Σέντερ μπακ πιστεύω όλο και περισσότερο ότι θα είναι ο Λούκοβιτς............

Επίσης στο κέντρο περιμένω παίχτη έκπληξη..... :roll:

Δεν ξέρω τι θα παίξει με Καρνέζη που θεωρώ ότι το όραμα του Μουντιάλ θα είναι εξτρά κίνητρο για καλές εμφανίσεις, αλλά και αυτός ο Άλεξιτς που είχε ακουστει το καλοκαίρι ήταν μια πολύ καλή επιλογή.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όταν λέω έκπληξη δεν εννοώ ντε και καλά ότι θα έχει κάποιο υψηλό μπάτζετ.

Για τον Λούκοβιτς ξέρω ότι έχει υψηλό κασέ, αλλά απο τη στιγμή που "ακούγεται" ότι ο Στέφενς θέλει ένα σεντερ μπακ που να κάνει ΚΑΙ παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι μια πολύ τίμια λύση και για αυτό το λέω.

απο την άλλη, πολύ πιθανόν, ύστερα να έλθουν και οι μέλισσες!!! :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”