Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από sotos26 »

Ναι ρε κατάλαβα τι λες, δε διαφωνώ.Απλά αυτά που γράφεις εσύ και γω σαν αναπληρωματικές λύσεις μη τους πάρουν για βασικούς ή ακόμη χειρότερα για αναπληρωματικούς του ΛΑΖΑΡ(Sweet little Jesus!). :lol: Εχω χάσει τη μπάλα με το ποιους παίχτες έχει ο γαύρος πλέον...έτσι νόμιζα

ΥΓ Roman? Καλό!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

700.000€ λέει ζητούν για τον Πελέ... :? :? :?

[youtube]W-qnlvGkNZE[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Αν ο ΠΑΟΚ πάει όπως ακούγεται για παραπάνω απο ένα χαφ και αν θέλει τον Πελέ, ο προπονητής πάντα μιλάμε, καλό θα ταν αύριο μεθαύριο να ανακοινώσουν έναν άλλο, πιο καλό και θα σου πω εγώ μετά πως πέφτει ο Εργοτέλης.Γενικά είμαι της άποψης ότι μετά το ματς με Εργοτέλη, χρακ-χρακ τον έκλείνες με 200-300χιλ. τώρα πουλάνε τρέλα και καλά κάνουν, ο καθένας κοιτάει τον πισηνό του και τι τον συμφέρει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο πελε ηθελα να μαθω δεν προταθηκε σε εμας το καλοκαιρι με τα ψιχουλα,ισως και κατι παραπανω λογω ονοματος,που προταθηκε και τελικα αποκτηθηκε απο τον εργοτελη;Τοτε στο τσαμπα δεν τους κεντρισε το ενδιαφερον το βιογραφικο του;Επρεπε να τον δουν σε δεκα μολις παιχνιδια με τον εργοτελη για να αποφασισουν οτι αξιζει να ξοδεψουν διπλα και τριπλα απο οσα θα ξοδευαν το καλοκαιρι;Πηγαιντε παρτε τον ζοκουλινι στο τσαμπα και τον μερκελ και κλεισαμε στο κεντρο.
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Να σου κάνω μια ερώτηση sotos26.

Αν ο συγκεκριμένος παίκτης ερχόταν στον ΠΑΟΚ και δεν έπιανε δεν θα υπήρχε ή άλλη πλευρά του νομίσματος;
"Ποιος φωστήρας έφερε τον ανενεργό παίκτη;"
"Δεν είδαν ότι δεν έπιασε σε καμία ομάδα του;"
Και άλλες ανάλογες ερωτήσεις θα ακολουθούσαν και θα ήταν λογικό και επόμενο. Μιλάμε για παίκτη παροπλισμένο για έναν χρόνο με "βαρύ βιογραφικό" που όμως δεν έπιασε. Άρα μιλάμε για στοίχημα. (ατυχώς είχαμε μια τέτοια περίπτωση αυτό το καλοκαίρι, βλέπε Σπυρόπουλο)

Επιπλέον το καλοκαίρι είχε ο Στέφενς 3 χαφ που χτυπούσαν την πόρτα της ενδεκάδας, Τζιόλη-Λάζαρ-Κάτσε, τον Γκαρσία και τον φερέλπι Τζανδάρη. Ακόμα και να προτάθηκε ποιος ο λόγος απόκτησης ενός ακόμα χαφ;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ετσι ειναι...
Τα ειχα πει και πριν καμοια βδομαδα.
Αμα βγει πατατα θα κραζουνε σχεδον ολοι.Αμα βοηθησει θα λεμε τα γνωστα"πως τον βρηκε ο τελης και δεν τον βρηκαμε εμεις."
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Υπάρχει και η παράλλη όψη του νομίσματος.
Φέρνεις Zuculini-Piatti-Trajkovic που είναι ΝΕΟΙ πληρώνοντας 5εκ. και αν βγουν παλτά (δύσκολο) φύλλο δε θα κουνηθεί.. έτσι δείχνεις οτι όντως έχεις όραμα σαν ομάδα..
Εκτός αν περιμένατε από τους τζαμπέ που έφεραν να κάνει τη διαφορά οι 30χρονοι Σπυρόπουλος, ο Τζιόλης κι ο Λόπεζ με 1 σεζόν στην Πριμέρα..
Μπαλώματα λέγονται αυτά , γιατί ντρεπόμαστε να το πούμε δεν κατάλαβα..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Ο πελε ηθελα να μαθω δεν προταθηκε σε εμας το καλοκαιρι με τα ψιχουλα,ισως και κατι παραπανω λογω ονοματος,που προταθηκε και τελικα αποκτηθηκε απο τον εργοτελη;Τοτε στο τσαμπα δεν τους κεντρισε το ενδιαφερον το βιογραφικο του;Επρεπε να τον δουν σε δεκα μολις παιχνιδια με τον εργοτελη για να αποφασισουν οτι αξιζει να ξοδεψουν διπλα και τριπλα απο οσα θα ξοδευαν το καλοκαιρι;Πηγαιντε παρτε τον ζοκουλινι στο τσαμπα και τον μερκελ και κλεισαμε στο κεντρο.
φανταζομαι τι θα ελεγες αν το καλοκαιρι τον περναμε με ενα χρονο απραξια στις πλατες του στα 25
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

χαχαχα σωστος τι θα λεγαμε να λες ......
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

oλα ειναι σχετικα.......το θεμα ειναι τωρα ή να τον κλεισουμε γρηγορα ή να τελειωωσει το θεμα...και για βιτορ ηταν ρισκο π.χ για βασικος αλλα βγηκε...μην ειμαστε της υπερβολης συνεχεια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Parolos έγραψε:Υπάρχει και η παράλλη όψη του νομίσματος.
Φέρνεις Zuculini-Piatti-Trajkovic που είναι ΝΕΟΙ πληρώνοντας 5εκ. και αν βγουν παλτά (δύσκολο) φύλλο δε θα κουνηθεί.. έτσι δείχνεις οτι όντως έχεις όραμα σαν ομάδα..
Εκτός αν περιμένατε από τους τζαμπέ που έφεραν να κάνει τη διαφορά οι 30χρονοι Σπυρόπουλος, ο Τζιόλης κι ο Λόπεζ με 1 σεζόν στην Πριμέρα..
αυτο το σκεπτικο μου θυμιζει πολυ το ΄΄εγω κερναω εσυ πληρωνεις΄΄.ακους εκει πληρωνεις 5 μυρια (που δεν ειναι μονο τοσα)και αν δεν σου βγουν δεν θα κουνηθει φυλλο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Ο πελε ηθελα να μαθω δεν προταθηκε σε εμας το καλοκαιρι με τα ψιχουλα,ισως και κατι παραπανω λογω ονοματος,που προταθηκε και τελικα αποκτηθηκε απο τον εργοτελη;Τοτε στο τσαμπα δεν τους κεντρισε το ενδιαφερον το βιογραφικο του;Επρεπε να τον δουν σε δεκα μολις παιχνιδια με τον εργοτελη για να αποφασισουν οτι αξιζει να ξοδεψουν διπλα και τριπλα απο οσα θα ξοδευαν το καλοκαιρι;Πηγαιντε παρτε τον ζοκουλινι στο τσαμπα και τον μερκελ και κλεισαμε στο κεντρο.
φανταζομαι τι θα ελεγες αν το καλοκαιρι τον περναμε με ενα χρονο απραξια στις πλατες του στα 25
Εγω δεν εκρινα τον παικτη Πελε,ψιλοαδιαφορο θα με αφηνε το καλοκαιρι, αδιαφορο με αφηνει και τωρα,καθως οι προσδοκιες μου με βαση τα κενα της ομαδας ειναι σαφως μεγαλυτερες,κρινω την λογικη των διοικουντων.Ο Πελε δεν ειναι ΜπαμΜπαμ,δεν ειναι Ολαιταν η Ντεβινσεντι,δεν ειναι παικτες που δεν ηξερε η μανα τους και λογικα κατεληξαν σε μικρες ομαδες και απο εκει ποιος ξερει που.Ο Πελε ειναι ενας παικτης με συγκεκριμενο βιογραφικο το οποιο ειτε σε συγκινει ειτε σε αφηνει αδιαφορο ασχετως με το τι θα κανει στον εργοτελη, ποσο μαλλον οταν εχει παιξει μολις 10 παιχνιδια.Αν σε αφηνε αδιαφορο το καλοκαιρι το ιδιο αδιαφορο θα πρεπε να σε αφηνει και τωρα,αν παλυ σε συγκινουσε, επρεπε να τον παρεις τοτε και ας τον εδινες και δανεικο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

μαλλον μπερδευεις το ποδοσφαιρο με τις απλες εταιριες.
ενα βιογραφικο ενος ποδοσφαιριστη πολλες φορες δεν λεει τιποτα.
μπορει και να προταθηκε το καλοκαιρι αλλα και μονο οτι ηταν ενα χρονο ανενεργος χωρις να ξερει κανεις σε τι αγωνιστικη αλλα και φυσικη κατασταση ηταν,απευθειας δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ενδιαφερθουμε.
οταν ομως η ομαδα παιζει εναντιον του και ο προπονητης εχει την ευκαιρια να τσεκαρει τα χαρακτηριστικα του live τοτε ολα αλλαζουν.

υγ προσωπικα πιστευω οτι τσαμπα κανουμε τοσο ντορο για τον πελε καθως δεν πιστευω οτι θα αποκτηθει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αλλο παραδειγμα ηταν ο εμερσον της ξανθης που εδειξε εμπρακτα οτι δεν τελειωσε..τεσπα θα δουμε..230 000 ειναι αρκετα παντως
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

desperando έγραψε:
Parolos έγραψε:Υπάρχει και η παράλλη όψη του νομίσματος.
αυτο το σκεπτικο μου θυμιζει πολυ το ΄΄εγω κερναω εσυ πληρωνεις΄΄.ακους εκει πληρωνεις 5 μυρια (που δεν ειναι μονο τοσα)και αν δεν σου βγουν δεν θα κουνηθει φυλλο
Δεν κατάλαβες το point μου για άλλη μια φορά..
Το point ειναι:
Δείξε οτι θες την ομάδα πρώτη με επενδύσεις στο αγωνιστικό (δε χρειάζεται καν να είναι 5εκ. απλά λέω ρε παιδί μου ο αφελής ίσως να είχαμε 4 χαφ στην ομάδα και όχι 2 ξερω γω) και εμείς εδώ είμαστε κανείς δε θα κράξει..
Αυτό το εγώ κερνάω εσύ πληρώνεις είναι άσχετο.. αν έχω μεγαλομέτοχο για να έχω μικρότερο μπάτζετ από εποχή Ζαγοράκη τότε δεν αξίζει τον κόπο να στο πω έτσι.. Και μη μου πεις να μπούμε στο ΤσΛ και μετά.. γιατί έτσι δεν μπαίνεις ΤσΛ ούτε σε 10 χρόνια.. φάνηκε από φέτος που αν είχε παρθεί αριστερό μπακ και αμυντικός ίσως ακούγαμε ύμνο τώρα.. καμια φορά τα πράγματα είναι πολύ απλά..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”