barlow4 έγραψε:Παει καιρο που κανεις δε βγαζει τα σωψυχα του στην 4 κ γκρινιαζουν οι υπολοιποι οτι η 4 την εκανε,εγινε εκκλησια κ αλλα ωραια.οι οπαδοι στην 4 βγαζαν τα σωψυχα τους λοιπον.μερικες φορες ξεφευγαν κιολας.αυτοι ηταν κ ειχαν δημιουργησει το μυθο τους.οπαδοι με παθη ηταν.ουτε διασκεδαστες ηταν ουτε floor managers.
Αυτα τα περι αυτοοργανωσης και κοινες φωνες οταν τα κανουν αλλοι καλα ειναι.εμεις like.επι της ουσιες ωραιο σαν φαντασιωση αλλα ουτοπικο.
Ρητορικο:αν εβγαινε ενας καινουριος μακης μαναβης τωρα ως ηγετης της 4 ποσοι θα ακολουθουσαν κ ποσοι θα εκραζαν?ετσι για να μη λεμε κ σαχλαμαρες.
δυστηχώς, άσχετα απο το τί θέλω και το τί λεω, συμφωνώ βγάζοντας όμως το ουτοπικό γιατί απλά δεν το πιστεύω σαν έννοια.
univ1 έγραψε:
Τι εννοεις αυτο οργανωση; το κλεισιμο ματιου δεν μου λεει κατι.
Οσο για το κοινωνικο ορο φιδι ,παλι χρειαζομαι να μου το εξηγησεις για να το καταλαβω, σορυ
πιστεύω κατανόησες απο τα παραπάνω ποστ. εννοώ ότι καλό θα ήταν η συντονιστική να επανέλθει ή κάτι παρόμοιο τέλοσπαντων. Υπάρχει το διαδίκτυο πχ που δίνει μεγάλες δυνατότητες συνεννόησης και οργάνωσης. ελπίζω να κατανοείς. να μην περιμένουμε αλλά να κυνηγήσουμε την οργάνωση του οπαδικού κινήματος. μπορεί ο όρος να μην το περιγράφει απόλυτα, καθώς μιλάμε για οπαδικό κίνημα, αλλά είναι σε αντιστοιχία με τον κοινωνιολογικό όρο.
Γενικά, είναι "ανεπίτρεπτο" την ώρα που ο ΠΑΟΚ
κάνει βήματα μπροστά, να μην κάνουν το ίδιο και οι σύνδεσμοι του και να συνεχίζουν να είναι πολλές διαφορετικές φωνές που δεν μπορούν να δώσουν ένα κοινό στόχο.
Φυσικά, απο ότι κατανοείς και απο την απάντηση μου στον Κέν, δεν είναι κάτι εύκολο να επιτευχθεί, αλλά πότε κάτι ήταν εύκολο στον ΠΑΟΚ;;;;;;;
πολύ οφ τόπικ όμως πήγαμε.....