Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- ΑποστόληςΑ
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Αδελφέ απόψεις ανταλάσσουμε. Η συγκεκριμένη σημαία είναι από ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής, επομένως το να είναι προσαρμοσμένη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας δεν είναι και τόσο κακό.
- sourmenetes
- Moderator
Ουτε εμενα με εκφραζει...
Εδω παιζει η εθνικη και κανεις αλλος.Ουτε ο σαλπι,ουτε ο μητρογλου ουτε κανενας.
Η εθνικη Ελλαδος.
Βεβαια σε αυτους που πηγαινουν γηπεδο σιγουρα υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που παει μονο π.χ. για το μητρογλου επειδη ειναι γαυροι.Αμα το εκανε π.χ. το γκολ ο σαλπι μπορει να τους περναγε και απαρατηρητο το ματς.
Αυτοι δεν ειναι για την εθνικη αλλα για την ομαδα τους και τιποτα παραπανω.
Ο μητρογλου την ωρα του εθνικου υμνου μονο τα παπαρια του δεν επιασε,αλλα τα προβατα τους νοιαζει μονο ποσα γκολ θα κανει.
Με αυτους δεν μπορεις να συζητησεις για εθνικη.
Εδω παιζει η εθνικη και κανεις αλλος.Ουτε ο σαλπι,ουτε ο μητρογλου ουτε κανενας.
Η εθνικη Ελλαδος.
Βεβαια σε αυτους που πηγαινουν γηπεδο σιγουρα υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που παει μονο π.χ. για το μητρογλου επειδη ειναι γαυροι.Αμα το εκανε π.χ. το γκολ ο σαλπι μπορει να τους περναγε και απαρατηρητο το ματς.
Αυτοι δεν ειναι για την εθνικη αλλα για την ομαδα τους και τιποτα παραπανω.
Ο μητρογλου την ωρα του εθνικου υμνου μονο τα παπαρια του δεν επιασε,αλλα τα προβατα τους νοιαζει μονο ποσα γκολ θα κανει.
Με αυτους δεν μπορεις να συζητησεις για εθνικη.
- Μπαρκαρούτσος
Αν η εθνική έπαιζε στη Θεσσαλονίκη (σε οποιοδήποτε από τα 3 μεγάλα γήπεδα), σιγά μην έβαζαν τέτοια σημαία. Μην μπλέκουμε την εθνική με τις ομάδες
στην χλΕΠΟ που επέτρεψε αυτήν την αηδία να κρέμεται σε αγώνα της εθνικής!

Θα κάνω μια χαζή ερώτηση. Η σημαία αυτή ήταν από τα βασιλικά χρόνια. Υφίσταται να είναι ακόμη η αντιπροσωπευτική μας σημαία; Έχω να την δω κάποια χρόνια να ανεμίζει σε κτήρια. Συγνώμη για την χαζή για πολλούς ερώτηση.
- desperando
- Επικοινωνία:
Parolos έγραψε:Realcon έγραψε:ΥΣ. Το ίδιο μπορούν να που για μας, που υπάρχει ο Δικέφαλος ψηλά στην Ελληνική σημαία, η στην μέση.
Στο γήπεδο την ώρα που παίζει η εθνική? με δουλεύεις και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις..
επειδή εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς ,μπορείς να με βοηθήσεις?
Το έγραψα πιο πάνω
Σε αγώνα της εθνικής ήταν κρεμασμένο αυτό το πανό.. Πρέπει να εξηγήσω κάτι παραπάνω?
Parolos έγραψε:Ανέβασαν αυτό το πανό μπλέκοντας τα οπαδικά με την εθνική.. με την ανοχή φυσικά της ΕΠΟ που δεν έκανε κάτι..
Αν εσείς το θεωρείται και σωστό τότε παραδίνομαι..
Σε αγώνα της εθνικής ήταν κρεμασμένο αυτό το πανό.. Πρέπει να εξηγήσω κάτι παραπάνω?
- kataramenos5
Καλά βρε Παρολε εδώ ομαδα του Σάντος έβαλε τρια, three, 3 γκολ κι εσύ στο πανί κόλλησες? 

- desperando
- Επικοινωνία:
και τι με νοιάζει εμένα τι πανό κρεμανε μερικά καθυστερημένα?δηλαδή εγώ δεν πρέπει να χαρώ που κέρδισε η εθνική επειδή κάποιοι θέλουν να καπηλευθουν το εθνικό σύμβολο?
- desperando
- Επικοινωνία:
και τι με νοιάζει εμένα τι πανό κρεμανε μερικά καθυστερημένα?δηλαδή εγώ δεν πρέπει να χαρώ που κέρδισε η εθνική επειδή κάποιοι θέλουν να καπηλευθουν το εθνικό σύμβολο?
Τα καθυστερημένα της θύρας 7 έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία και το αφεντικό τους ο χοντρος ειναι χρηματοδότης του κόμματος που εκφράζει την συγκεκριμένη ιδεολογία
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ
RoMaN έγραψε:Αν η εθνική έπαιζε στη Θεσσαλονίκη (σε οποιοδήποτε από τα 3 μεγάλα γήπεδα), σιγά μην έβαζαν τέτοια σημαία. Μην μπλέκουμε την εθνική με τις ομάδες
στην χλΕΠΟ που επέτρεψε αυτήν την αηδία να κρέμεται σε αγώνα της εθνικής!
Ώπα βρε...όπου παίζει η Εθνική ειδικά στο εξωτερικό υπάρχουν σημαίες του ΠΑΟΚ από παλιά σ'αυτό κολλήσατε?
Όποιος πήγε στο ματς προς τιμήν Ζαγοράκη, στην Τούμπα προ πενταετίας κόντρα στην Ισπανία, συμφωνεί πως η ανάρτηση συμβόλων οποιασδήποτε ομάδας, είναι απλά πταίσμα μπροστά σε όσα ακούστηκαν εκείνο το βράδυ.
Θυμίζω πως προσωπικά τις εθνικές ομάδες τις έχω παντελώς γραμμένες (ειδικά του ποδοσφαίρου που εκπροσωπεί και ένα αισχρό ποδοσφαιρικό ανθυποσύστημα). Επομένως ούτε θίχτηκα απο κάτι, ούτε πρόκειται.
Θυμίζω πως προσωπικά τις εθνικές ομάδες τις έχω παντελώς γραμμένες (ειδικά του ποδοσφαίρου που εκπροσωπεί και ένα αισχρό ποδοσφαιρικό ανθυποσύστημα). Επομένως ούτε θίχτηκα απο κάτι, ούτε πρόκειται.
επειδη ειχα παει και γω, παροτι ειχα αλλη αποψη πριν,, ντραπηκα μετα το ματς....δεν ειμαστε για τπτ...
Άντε πάμε να αλλάξουμε κλίμα... Όλοι οι δρόμοι οδηγούν Βραζιλία