Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Photis , η λέξη που ψάχνεις είναι αυτή της οποίας την έννοια την έχουμε προσαρμόσει σε δικά μας δεδομένα!!!
1) Ετο -> παίξαμε με τη Ζαγκρεμπ , ήταν καλούτσικος , έληγε και το συμβόλαιό του..λέμε δε βαριέσαι καλός είναι για μας....
2) Λούκας -> Παίξαμε με Καρπάτυ, ήταν απο τους καλύτερους , μας έφεξε , έσπρωξε και το παοκμανια με τους μανατζαραίους(ότι και καλά τον ήθελε και ο γαύρος ) κλπ κλπ και μετά από πολύ κόπο τον φέραμε
3) Κουτσια -> 2 καλά ματς με γαυροβαζελο και τρέξαμε να τον κλείσουμε ( πάλι σε "πλειστιριασμό" με το γαυρο )
4) Γεωργιάδης -> εξαργύρωσε πλήρως το γκολ του απέναντί μας
...............
Οραματιζομαι την εποχή που για να πραγματατοποιηθεί μεταγραφή ένος παίκτη στο ΠΑΟΚ να υπάρχει ένα τραπέζι και αυτό το τραπέζι να έχει 3 φακέλους.
Ένας να λέει για τη φυσική του κατάσταση και για το κατά πόσο μπορεί να αντέξει σε συνεχόμενα παιχνίδια και σκληρές προπονήσεις.
Ένας να λέει για εξωγηπεδική ζώή , που βγαίνει , αν έχει γκόμενα , αν πίνει , αν έχει οικογενειακά προβλήματα , αν έχει φιλοδοξίες , τι χαρακτήρας είναι , πως αντιδράει στον ανταγωνισμό κλπ κλπ
Ένας να αναφέρει αναλυτικά τα επιτεύγματά του και με ποιούς αντιπάλους. Είναι πολύ συνηθισμένο ο παίκτης που παίζει σε μια μικρή ομάδα να τα δίνει όλα σε ένα ντέρμπυ για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το θέμα είναι να κάνει μια ολόκληρη χρονιά καλή και να έχει διάρκεια...όχι 1-2 παρουσίες που είναι σαν πυροτεχνήματα και μετά τον ψάχνεις.
1) Ετο -> παίξαμε με τη Ζαγκρεμπ , ήταν καλούτσικος , έληγε και το συμβόλαιό του..λέμε δε βαριέσαι καλός είναι για μας....
2) Λούκας -> Παίξαμε με Καρπάτυ, ήταν απο τους καλύτερους , μας έφεξε , έσπρωξε και το παοκμανια με τους μανατζαραίους(ότι και καλά τον ήθελε και ο γαύρος ) κλπ κλπ και μετά από πολύ κόπο τον φέραμε
3) Κουτσια -> 2 καλά ματς με γαυροβαζελο και τρέξαμε να τον κλείσουμε ( πάλι σε "πλειστιριασμό" με το γαυρο )
4) Γεωργιάδης -> εξαργύρωσε πλήρως το γκολ του απέναντί μας
...............
Οραματιζομαι την εποχή που για να πραγματατοποιηθεί μεταγραφή ένος παίκτη στο ΠΑΟΚ να υπάρχει ένα τραπέζι και αυτό το τραπέζι να έχει 3 φακέλους.
Ένας να λέει για τη φυσική του κατάσταση και για το κατά πόσο μπορεί να αντέξει σε συνεχόμενα παιχνίδια και σκληρές προπονήσεις.
Ένας να λέει για εξωγηπεδική ζώή , που βγαίνει , αν έχει γκόμενα , αν πίνει , αν έχει οικογενειακά προβλήματα , αν έχει φιλοδοξίες , τι χαρακτήρας είναι , πως αντιδράει στον ανταγωνισμό κλπ κλπ
Ένας να αναφέρει αναλυτικά τα επιτεύγματά του και με ποιούς αντιπάλους. Είναι πολύ συνηθισμένο ο παίκτης που παίζει σε μια μικρή ομάδα να τα δίνει όλα σε ένα ντέρμπυ για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το θέμα είναι να κάνει μια ολόκληρη χρονιά καλή και να έχει διάρκεια...όχι 1-2 παρουσίες που είναι σαν πυροτεχνήματα και μετά τον ψάχνεις.
Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω giapas, πέρα απο την έλλειψη οργάνωσης ή επάνδρωσης ενός τέτοιου καλοκουρδισμένου μηχανισμού χρειάζονται και χρήματα ή μάλλον πρώτα απ'όλα χρήματα. Όταν είσαι μπατήρης λες: τι έχω εδώ? 100 παίχτες χαφ πχ...οκ...πόσο κάνουν τόσα, τόσα και τόσα. Αν δεν έχεις δεν μπορείς να πάρεις. Είναι σαν να ξεκοκαλίζω όλα τα σάιτ με mac και στην ουσία να μην έχω τα 3 χιλιάρικα να πάρω τον υπολογιστή.Στην τελική αυτός που αξίζει 5 πληρώνεται 5, αυτός που αξίζει 6 πέρνει 6 κοκ.Δεν λέω ότι δεν είχαν ευθύνες και ότι δεν κάναν λάθη, αλλά στο τέλος της μέρας ο χρυσός λάμπει.Αν πει ο μεγάλος ότι δίνω 20εκ. για μισθούς και μεταγγραφές και σου φέρουν τον Κούτσια και τον Λούκας και τα ρέστα τα ξαναλέμε, αλλά δεν θα τους φέρναν, κανείς δεν θα το κανε.
Κοίτα , δεν έχω καμία μα καμία διάθεση να τα χώσω πχ σε Βρύζα και λοιπούς πολύ απλά γιατί το αντικείμενό τους δεν ήταν αυτό εξαρχής. Δε προσδίδω δόλο χωρίς αποδείξεις , ούτε μου αρέσουν οι λέξεις "αχρηστος" και τα λοιπά ειρωνικά που ακούγονται εδώ πέρα. Απλά θεωρώ ότι δεν είναι η δουλειά τους και αυτό "πονάει" την ομάδα.
Άλλωστε και ο γαύρος που είναι έτη φωτός μπροστά από μας σε επίπεδο οργάνωσης ( μέχρι πέρυσι τουλάχιστον) δεν έχει καλό σκαουτινγκ και δε κάνει εξονυχιστικό ψάξιμο. Είναι γενικά Ελληνικό φαινόμενο η άρπα κολλα...
Απλά ελπίζω ο Σαββίδης να είναι πολύ προσεκτικός με τα λεφτά του και να είναι όσο το δυνατόν πιο τσιγκούνης και δύσκολος στα μεταγραφικά. Μεταγραφές παικτών που έχουν διακριθεί ελάχιστα σε 5 ματς με τους Εργοτέληδες ή που είναι 17χρονα Αφρικανικά ταλέντα με 2 μύρια κασέ ( !!! ) είναι καταδικασμένες .. Εδώ δε μπορούμε να βρούμε ένα καλούτσικο 17χρονο Βαλκάνιο , θέλουμε και Νιγηριανούς τρομάρα μας.
Και μη ξεγελιέσαι αδερφέ με την ύπαρξη χρήματος... αν έχω 20 χαρτιά στη τσέπη αλλά οι μεταγραφές είναι επιπέδου 15 τότε πάλι μ@λ@κας είμαι .. Και πάλι θα είμαι ένα επίπεδο πάνω από ότι τώρα, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω νομίζω...
Άλλωστε και ο γαύρος που είναι έτη φωτός μπροστά από μας σε επίπεδο οργάνωσης ( μέχρι πέρυσι τουλάχιστον) δεν έχει καλό σκαουτινγκ και δε κάνει εξονυχιστικό ψάξιμο. Είναι γενικά Ελληνικό φαινόμενο η άρπα κολλα...
Απλά ελπίζω ο Σαββίδης να είναι πολύ προσεκτικός με τα λεφτά του και να είναι όσο το δυνατόν πιο τσιγκούνης και δύσκολος στα μεταγραφικά. Μεταγραφές παικτών που έχουν διακριθεί ελάχιστα σε 5 ματς με τους Εργοτέληδες ή που είναι 17χρονα Αφρικανικά ταλέντα με 2 μύρια κασέ ( !!! ) είναι καταδικασμένες .. Εδώ δε μπορούμε να βρούμε ένα καλούτσικο 17χρονο Βαλκάνιο , θέλουμε και Νιγηριανούς τρομάρα μας.
Και μη ξεγελιέσαι αδερφέ με την ύπαρξη χρήματος... αν έχω 20 χαρτιά στη τσέπη αλλά οι μεταγραφές είναι επιπέδου 15 τότε πάλι μ@λ@κας είμαι .. Και πάλι θα είμαι ένα επίπεδο πάνω από ότι τώρα, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω νομίζω...
ειμαστε λιγο των ακρων και εδω και στην παε..........προφανως το αστερι του μουντιαλ νεων κλπ δε μπορεις να το παρεις.........για μενα υπαρχει απαιτηση στην ελλαδα να μαστε ξυπνιοι καταρχην , παικτες οπως ο τζεμπουρ ο γκεκας ηταν στη β εθνικη π.χ........οι μικρες εθνικες ομαδες οχι τοσο η ελπιδων οσο οι μικροτεροι μετα........επειτα βαλκανια κλπ κλπ.....δε λεω να μην παρακολουθουμε τα τουρνουα...πχ τον αλι αντναν το ιρακινο πουλεν θα μπορουσαμε εμεις να το παρουμε..
τεσπα, αυτα τα ο ΠΑΟΚ η αρσεναλ και η μντσεστερ κυνηγανε παιτη προφανως ειναι για τον...τα πρωτοσελιδα
τεσπα, αυτα τα ο ΠΑΟΚ η αρσεναλ και η μντσεστερ κυνηγανε παιτη προφανως ειναι για τον...τα πρωτοσελιδα
Ναι μεν αλλά... δεν τα έγραψα αυτά να υποστηρίξω κανένα απλά παρατηρώ....Είναι το σκάουτινγκ αναπόσπαστο κομμάτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο?Φυσικά ποιος διαφωνεί! Οπως και να χει απλά πιστεύω στην αξία της τιμής.Αν σου πει το υποτιθέμενο τμήμα που έφτιαξες κάνει 3εκ.κάνει 3εκ.,άντε να αξίζει 2,8εκ. Δεν μπορεί να πηγαίναμε να πάρουμε τον βασικό μας στόπερ, τον Λόπεθ με 300χιλ. δεν μπορείς να ανταγωνιστείς με τέτοια μεγέθη τον άλλλο που φέτος πέταξε 8εκ για πλάκα μόνο για μεταγγραφές.Θα μου πεις ο Βίτορ πως βγήκε? Ο Βίτορ είναι εξαίρεση, δεν μπορείς να βασίζεσαι στις εξαιρέσεις ότι θα βρεις χρυσό στα κουτουρού. Ναι το σκάουτινγκ βοηθά, αλλά έλα μου όμως που ήρθαμε σε κατάσταση ανάγκης πχ για χαφ...Εκεί, που καίγεσαι, πας και τα σκας αδερφέ,ούτε τσιγγουνιές θέλει ούτε πειράματα. Ψάχνεις αυτά τα χαρακτηριστικά που δεν μπορείς να τα βρεις κάπου σε κάποια ξεχασμένη γωνιά του πλανήτη. Θέλει πχ ταχύτητα και κράτημα της μπάλας, μεταβιβάσεις κτλ Κάνουν πχ 2εκ? ε κάνουν 2εκ...άντε να κάνουν 1,8εκ άμα είσαι καταφερτζής στο μπλα μπλα....αλλά όχι 300χιλ.
ΥΓ Χώρια ότι ένα επαρκές τμήμα σκάουτινγκ θα πρέπει να χει καμιά 40 άτομα minimum, 1000Ε να πέρνουν πάμε κατευθείαν στα 500χιλ. το χρόνο, αέρα έτσι?
ΥΓ Χώρια ότι ένα επαρκές τμήμα σκάουτινγκ θα πρέπει να χει καμιά 40 άτομα minimum, 1000Ε να πέρνουν πάμε κατευθείαν στα 500χιλ. το χρόνο, αέρα έτσι?
γι αυτο πρεπει να μην υπαρχει κοντοφθαλμη λογικη....αυτα οπως και οι ακαδημιες ειναι επενδυση.....η λογικη της χρονιας της 1ης του σαντος, ηταν στερεα και σωστη για τη ν εποχη....γνωριμιες σαντος, παιξτες προσωπικοτητες σε πτωση ταλεντα σε λαθος δρομο κλπ........απλα πρεπει να αποφασισουν τι θελουν....με μανατζεροδουλειες μονο δε γινεται....δε λεω θα υπαρχουν και αυτα...π.χ στο γαβρο μετα την πωληση φεισα δωσανε ενα σκασμο λεφτα για σκεποβιτς ή μετα την πωληση οικοδομου πηραμε μπακαγιοκο ασχετα αν βγηκε......κλπ κλπ....δυστυχως αυτο ειναι το ποδοσφαιρο
- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι λιγο αστειο να στελνω σκαουτερ στο παγκοσμιο νεων και αυτος να μου προτεινει τον mvpτης διοργανωσης,αυτο το κανω και εγω απο το σπιτι μου και τσαμπα.μου θυμησε λιγο τηνεποχη που καναν το ταξιδακι στην αργεντινη ο ζησης με τον γχ και μιλουσαν για τον μπουενανοτε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Απλησίαστος ο Ιεανάτσο!
inpaok 17 Νοεμβρίου | 19:17
Η εμπλοκή του ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Κελέτσι Ιεανάτσο άνοιξε την κουβέντα και στην Ελλάδα γύρω από το σοβαρό ενδεχόμενο απόκτησης ενός εκ των μεγαλυτέρων ταλέντων του αφρικανικού φουτμπόλ. Όμως, η πραγματικότητα είναι σκληρή για τον ΠΑΟΚ.
Τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος «έβγαλε μάτια» στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κάτω των 17, ανήκουν σε αγγλικό γραφείο και ήδη για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον η Αρσεναλ και μια εκ των τριών τοπ ομάδων (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ) της Πορτογαλίας. Γι” αυτές τις ομάδες, ειδικά για την Αρσεναλ, το να δαπανήσουν ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή δεν είναι τίποτα, αντίθετα για τον ΠΑΟΚ (ακόμη και με τον Σαββίδη στο τιμόνι του) μια τέτοια επένδυση εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο. Αφήστε, που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πείσει έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο θέλουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, να υπογράψει σε μια ελληνική ομάδα.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
Το ενδιαφέρον της Αρσεναλ για τον Ιεανάτσο επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ατζέντη του Χένρι Γκαλεάνο, ο οποίος υποστήριξε πως «η ομάδα του Λονδίνου μας πλησίασε για τον Κελέτσι στη διάρκεια των αγώνων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είμαστε ενθουσιασμένοι που μια τόσο μεγάλη ομάδα δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για να εντάξει στο δυναμικό της έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή, που θα είναι μάλιστα και ο πρώτος Νιγηριανός στην ιστορία της».
Την ίδια ώρα το αγγλικό γραφείο διαπραγματεύεται και με μεγάλη ομάδα από την Πορτογαλία, που είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, το οποίο συμπεριλαμβάνει την αμοιβή της ομάδας του Ιεανάτσο, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και το ποσοστό του γραφείου στο οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του MVP στο Μουντιάλ Κ-17.
βεβαια για να λεμε και ολη την αληθεια... το να επιλεξεις σκαουτερ που το ματι τους κοβει και βλεπει περα απο αυτα που μπορει να δει ο μεσος ορος ειναι λιγο δυσκολο και αρκετα κοστοβορο.
πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ακολουθησει το πλανο που εχει στο μυαλο του ο ιβαν.πρεπει να χτενισει ολα τα βαλκανια,να γινει η ομαδα που ολοι οι βαλκανιοι ποδοσφαιριστες θα θελουν να παρουσιασουν το ταλεντο τους.
και αυτο πιστευω οτι ειναι ενας αρκετα εφικτος στοχος
Και οι μάνατζερς είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου πλέον,αναπόσπαστο.Το θέμα είναι πως χρησιμοποιείς το κάθε τι.Αυτό που βλέπω εγώ είναι μια ομάδα ανθρώπων που δεν έχουν μάθει να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους για τον ίδιο στόχο.Πέρνωντας σαν δεδομένο την ποντιοσύνη του Ιβάν, που ναι δηλαδή ξεροκέφαλος, δεν πρόκειται να τους δώσει λεφτά για πέταμα αν δεν συννεοηθούν και τα βρουν.Αν τον πέρναν πιο πολύ με το καλό τώρα θα χε βάλει παραπάνω, δεν μου το βγάζεις απ'το μυαλό.Αυτός τώρα(χωρίς πλάκα το πιστεύω) έναν Ροναλντίνιο ξέρει και λεέι, αν πάνε τώρα, όλοι μαζί και ο προπονητής και του πουν για ένα παιχταρά που θα κάνει τη διαφορά, θα τα δώσει.Κακά τα ψέμματα, ο ΠΑΟΚτσης θέλει να δει κάποια πραγματάκια στο χόρτο, ένα-δυο πάιχτες κράχτες για να γεμίσει το γήπεδο, ένα Σκόκο θα σου πω εγώ.Αν τα βρουν όλα τα άλλα θα ναι εύκολα
ΥΓ Εγώ αν με ρωτάς μανιακέ, θα πήγαινα στη Β' εθνική βραζιλίας και θα περνα τα δυο καλυτερα επιθετικογενή ταλέντα κάτω των 22, για την α' ούτε λόγος πολλά λεφτα...Να χω την ελπίδα ότι θα βγάλω και κάτι για πούλημα στα πιο μεγάλα κλαμπ
ΥΓ Εγώ αν με ρωτάς μανιακέ, θα πήγαινα στη Β' εθνική βραζιλίας και θα περνα τα δυο καλυτερα επιθετικογενή ταλέντα κάτω των 22, για την α' ούτε λόγος πολλά λεφτα...Να χω την ελπίδα ότι θα βγάλω και κάτι για πούλημα στα πιο μεγάλα κλαμπ
http://www.transfermarkt.com/en/leandro ... 79373.html
Πάρε ένα, 23 συμ.9 γκολ 3ασσίστ
Πάρε ένα, 23 συμ.9 γκολ 3ασσίστ
πολλα μπορει να γινουν...π.χ ο σαντος σο
- υ φερε τζαπα εναν βιερι μαζι με το βιτολο
...απο τα καλυτερα αρ μπακ της ιστοριας σου και τωρα βιτορ....γιατι να μη το χρησιμοποιησεις κι αλλο?
Nαι Βίλατζ ψηφίζω hands down...και ο Στέφενς μπορεί να έχει κονέ who knows? Δες το μωρό ντρίμπλα, εγώ σου λεω για Ιβάν μεταγγραφή..λαικίστική αν θες...http://www.youtube.com/watch?v=F9uE_ZvPm3w
Θα πέσουν τα τσιμέντα!
Θα πέσουν τα τσιμέντα!
χα χα ναι!Γράφουν απο κάτω welcome to liverpool Arsenal και ένα κάρο ομάδες...Ντάξει μπορεί να ναι λίγο δύσκολο να έρθει αυτός αλλά στη χώρα του καφέ έχει δεκάδες ταλέντα. Πάντως κατάλαβες τι εννοώ, ένα πιτσιρίκι που θα μας σηκώσει απ'την κανάπα και θα πάμε στο γήπεδο....
μακαρι τι να πω....θα δουμε....ο γεναρης ειναι κοντα