Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- Dinos_Liverpool
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Έτσι είναι, καλέ μου φίλε από την Αυστραλία! Εύκολα κρεμάμε και ζητάμε επί πινάκει την κεφαλή του άλλου...
Αυτό, με την υποθήκη της προσωπικής περιουσίας του Βρύζα για τον ΠΑΟΚ, είναι γνωστό από πέρσι τον Απρίλιο, από μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Ζήσαρος, αλλά ποιος το έδωσε τότε σημασία! Ίσως κάποιοι να το θεωρούν και αυτονόητο ότι έτσι έπρεπε να κάνει! Ότι ήτανε υποχρεωμένος κιόλας...
Όταν μιλάω για αχαριστία, μιλάω και γι' αυτό!
Όχι, έδιωξε τον Μπόλονι (έτσι χωρίς λόγο τον έδιωξε και όχι για την κάκιστη εικόνα της ομάδας!) και από τότε μας έμεινε μανιάτικο απωθημένο! Είπαμε, δεν έφυγε με σωστό τρόπο ο Ρουμάνος, αλλά άλλο αυτό και άλλο το εάν έπρεπε να φύγει, που εγώ είμαι κάθετος σε αυτό!
Αυτό, με την υποθήκη της προσωπικής περιουσίας του Βρύζα για τον ΠΑΟΚ, είναι γνωστό από πέρσι τον Απρίλιο, από μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Ζήσαρος, αλλά ποιος το έδωσε τότε σημασία! Ίσως κάποιοι να το θεωρούν και αυτονόητο ότι έτσι έπρεπε να κάνει! Ότι ήτανε υποχρεωμένος κιόλας...
Όταν μιλάω για αχαριστία, μιλάω και γι' αυτό!
Όχι, έδιωξε τον Μπόλονι (έτσι χωρίς λόγο τον έδιωξε και όχι για την κάκιστη εικόνα της ομάδας!) και από τότε μας έμεινε μανιάτικο απωθημένο! Είπαμε, δεν έφυγε με σωστό τρόπο ο Ρουμάνος, αλλά άλλο αυτό και άλλο το εάν έπρεπε να φύγει, που εγώ είμαι κάθετος σε αυτό!
Επειδή είστε κατά την ταπεινή μου άποψη εκτός τόπικ...
Θα σας επαναφέρω εις την τάξη.
Θέλω να φέρουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ τους καλύτερους δυνατόν παίκτες.
Άντε να δούμε τι ψάρια θα μας φέρουν αυτό το χειμώνα. Φρέσκα ή μπαγιάτικα;
- kataramenos5
Η αλήθεια είναι οτι μ αρέσει να διαφωνώDinos_Liverpool έγραψε:Κατ5, διαφωνούμε πολλές μοίρες... δεν πειράζει.
.......
ΥΓ. Και όσο για την κίτρινη κάρτα, δεν νομίζω να είπα πως ότι κάνουν το κάνουν ανιδιοτελώς (για τον Βρύζα, μια εκεί αναφερόμαστε κυρίως).
Για τον προπονητή που του πήραν τη μισή ομάδα το Γενάρη αλλα απέτυχε
Όσο για το
Ξερω ξερω οφ τοπικ.Sorry.
Κάθε μεταγραφική περίοδο ψάχνουμε παίχτες στις ίδιες θέσεις. Στην ουσία κορμό δεν έχουμε χτίσει και όμως ακόμα συζητάμε για το αν ο μεταγραφικος σχεδιασμός είναι πετυχημένος ή όχι. Αν δεν αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ στο κομμάτι των μεταγραφών ομάδα που να χτυπήσει τον γαύρο στα ίσια δε θα φτιάξουμε ποτέ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- efthimis_paok
Ελεύθερος ο Ροναλντινιο τον Δεκέμβρη απο την μινειρο. ...
Χα χα κοροιδεύει ο άλλος,άμα στον φέρει ο πόντιος όμως θα κοπούνε τα γελάκια.Πολύ καλό μαν! 
efthimis_paok έγραψε:Ελεύθερος ο Ροναλντινιο τον Δεκέμβρη απο την μινειρο. ...
ροναλντινιο και πελε στην ιδιαα εντεκαδα ονειρο ζωωωωωωωωωωωωωω
αν ηταν και ο λουκας απεξω
Ούτε απολύτως σωστό, ούτε απολύτως λάθος. Ο κορμός της ομάδας είναι ο Χακόμπο, ο Βίτορ, ο Σκόνδρας, ο Τζαβέλας, ο Τζιόλης, ο Λούκας και ο Κλάους. Αν μας μείνει και ο Νίνης θα είναι bonus. Οι πέντε από αυτούς ήρθαν το καλοκαίρι. Θα μου πεις, «μα με αυτούς θα χτυπήσεις το γάβρο»; Η απάντηση βγαίνει από το φετινό ρόστερ του γάβρου, από το περσινό και από την ύπαρξη ή όχι δικού του κορμού και αν λόγω αυτού είναι και φέτος φαβορί για το πρωτάθλημα ή αν υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες.chrisg4 έγραψε:Κάθε μεταγραφική περίοδο ψάχνουμε παίχτες στις ίδιες θέσεις. Στην ουσία κορμό δεν έχουμε χτίσει και όμως ακόμα συζητάμε για το αν ο μεταγραφικος σχεδιασμός είναι πετυχημένος ή όχι. Αν δεν αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ στο κομμάτι των μεταγραφών ομάδα που να χτυπήσει τον γαύρο στα ίσια δε θα φτιάξουμε ποτέ.
Να βελτιωθεί ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ στο κομμάτι των μεταγραφών είναι ζητούμενο από όλους.
Εντός τόπικ τώρα:
Από το να κάθεσαι στους κρύους γερμανικούς πάγκους της Τσβάιτελίγκα και να μπαίνεις δέκα λεπτά αλλαγή, δεν είναι καλύτερα να κάνεις το ίδιο από τον ζεστό πάγκο της Τούμπας; Ε, Κώστα;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/konst ... 57539.html
Κατι επιασε το αυτι μου οτι ψηθηκε και ο μπερμπατοφefthimis_paok έγραψε:Ελεύθερος ο Ροναλντινιο τον Δεκέμβρη απο την μινειρο. ...
Ήταν καλό το μικρό διάλειμμα, για να γνωρίσουν αυτοί που δεν γνώριζαν κάτι πάρα πολύ σοβαρό όπως εγώ για την υποθήκη της περιουσίας του που έβαλε ο Ζήση Βρύζα, για την ομάδα του ΠΑΟΚ και να φρεσκάρουν την μνήμη τους αυτοί που το γνώριζαν.die8nhs έγραψε:Επειδή είστε κατά την ταπεινή μου άποψη εκτός τόπικ...
Αλλά ναι έχεις δίκιο για το οφ-τοπικ
Τον χειμώνα, πόσοι παίκτες να έρθουν και που να βρεις καλούς σε τέτοια περίοδο. Θα γίνουν κινήσεις μπαλώματος έχω την αίσθηση. Ποιος κλείνει ΜΑΤ(ι)Α, στον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Μουρίνιο, λέει δεν το υπολογίζει. Ταξίδι αναψυχής έκανε ο Ιβάν εκεί με τον Βρύζα, για να δει μόνο τα κτήρια; Η θα πέσουν τα κτήρια στην Θεσσαλονίκη;
Επιτακτική μοιάζει η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας κι ένας παίκτης που φέρεται να ενδιαφέρει είναι ο Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς της Βοϊβοντίνα.
Ένα άρθρο πριν 3 μέρες περιπου...
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... um=twitter
Ξέρουμε αν υπάρχει κάτι νεότερο;... Έχει απορρίψει πρόταση της Ουτινέζε, για να βοηθήσει την ομάδα του. Είναι 24 χρονών και είναι πολύ καλός λένε...
Ένα άρθρο πριν 3 μέρες περιπου...
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... um=twitter
Ξέρουμε αν υπάρχει κάτι νεότερο;... Έχει απορρίψει πρόταση της Ουτινέζε, για να βοηθήσει την ομάδα του. Είναι 24 χρονών και είναι πολύ καλός λένε...
Πάπριτσα, με την μύτη το έβαλε το γκολ μέσα στον Παναθηναϊκό, όταν πήραμε το πρωτάθλημα.sotos26 έγραψε:Μανιακέ και οι δυο καλοί είναι απλά έχω μια ένσταση με τους Βαλκάνιους δεν ξέρω...
Βαλκάνιος
Είναι πολλοί...
Εγώ αυτό το θέμα το έχω με την μαύρη ήπειρο. Όταν παίρνουν άδεια, είναι σαν να τους έχεις δώσει απολυτήριο, κανείς αμαν τους βρεις για να τους φέρεις πίσω
ειδικά άν ο πατέρας τους είναι κανένας φύλαρχος στη Νιγηρία!

- ΑποστόληςΑ
Απλησίαστος ο Ιεανάτσο!
inpaok 17 Νοεμβρίου | 19:17
Η εμπλοκή του ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Κελέτσι Ιεανάτσο άνοιξε την κουβέντα και στην Ελλάδα γύρω από το σοβαρό ενδεχόμενο απόκτησης ενός εκ των μεγαλυτέρων ταλέντων του αφρικανικού φουτμπόλ. Όμως, η πραγματικότητα είναι σκληρή για τον ΠΑΟΚ.
Τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος «έβγαλε μάτια» στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κάτω των 17, ανήκουν σε αγγλικό γραφείο και ήδη για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον η Αρσεναλ και μια εκ των τριών τοπ ομάδων (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ) της Πορτογαλίας. Γι” αυτές τις ομάδες, ειδικά για την Αρσεναλ, το να δαπανήσουν ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή δεν είναι τίποτα, αντίθετα για τον ΠΑΟΚ (ακόμη και με τον Σαββίδη στο τιμόνι του) μια τέτοια επένδυση εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο. Αφήστε, που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πείσει έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο θέλουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, να υπογράψει σε μια ελληνική ομάδα.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
Το ενδιαφέρον της Αρσεναλ για τον Ιεανάτσο επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ατζέντη του Χένρι Γκαλεάνο, ο οποίος υποστήριξε πως «η ομάδα του Λονδίνου μας πλησίασε για τον Κελέτσι στη διάρκεια των αγώνων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είμαστε ενθουσιασμένοι που μια τόσο μεγάλη ομάδα δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για να εντάξει στο δυναμικό της έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή, που θα είναι μάλιστα και ο πρώτος Νιγηριανός στην ιστορία της».
Την ίδια ώρα το αγγλικό γραφείο διαπραγματεύεται και με μεγάλη ομάδα από την Πορτογαλία, που είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, το οποίο συμπεριλαμβάνει την αμοιβή της ομάδας του Ιεανάτσο, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και το ποσοστό του γραφείου στο οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του MVP στο Μουντιάλ Κ-17.
inpaok 17 Νοεμβρίου | 19:17
Η εμπλοκή του ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Κελέτσι Ιεανάτσο άνοιξε την κουβέντα και στην Ελλάδα γύρω από το σοβαρό ενδεχόμενο απόκτησης ενός εκ των μεγαλυτέρων ταλέντων του αφρικανικού φουτμπόλ. Όμως, η πραγματικότητα είναι σκληρή για τον ΠΑΟΚ.
Τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος «έβγαλε μάτια» στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κάτω των 17, ανήκουν σε αγγλικό γραφείο και ήδη για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον η Αρσεναλ και μια εκ των τριών τοπ ομάδων (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ) της Πορτογαλίας. Γι” αυτές τις ομάδες, ειδικά για την Αρσεναλ, το να δαπανήσουν ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή δεν είναι τίποτα, αντίθετα για τον ΠΑΟΚ (ακόμη και με τον Σαββίδη στο τιμόνι του) μια τέτοια επένδυση εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο. Αφήστε, που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πείσει έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο θέλουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, να υπογράψει σε μια ελληνική ομάδα.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
Το ενδιαφέρον της Αρσεναλ για τον Ιεανάτσο επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ατζέντη του Χένρι Γκαλεάνο, ο οποίος υποστήριξε πως «η ομάδα του Λονδίνου μας πλησίασε για τον Κελέτσι στη διάρκεια των αγώνων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είμαστε ενθουσιασμένοι που μια τόσο μεγάλη ομάδα δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για να εντάξει στο δυναμικό της έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή, που θα είναι μάλιστα και ο πρώτος Νιγηριανός στην ιστορία της».
Την ίδια ώρα το αγγλικό γραφείο διαπραγματεύεται και με μεγάλη ομάδα από την Πορτογαλία, που είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, το οποίο συμπεριλαμβάνει την αμοιβή της ομάδας του Ιεανάτσο, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και το ποσοστό του γραφείου στο οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του MVP στο Μουντιάλ Κ-17.
Nτάξει...το ξέραμε ήταν πολύ δύσκολο, έτσι και αλλιώς οι μικρομεσαίες ευρωπαικά ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να μπουν σε λογική πληστηριασμού με τα μεγαθήρια.Αυτό που μπορούν και οφείλουν, αν θέλουν να αποκτούν τέτοια ταλέντα είνα να επανδρώσουν τμήματα επίβλεψεις αθλητών. Είμαστε πίσω γενικά και σαν χώρα και σαν ΠΑΟΚ, αν παέι ο παίχτης σε μουντιάλ και βγάλει μάτια είναι αργά, το θέμα είναι να τον πέρνεις πριν τα μαγάλα ραντεβού....Σκάουτινγκ κύριοι