Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω ειπα ποιος θα κανει και τι θα κανει ή τι παιχτες θα παρουν.
Ειπα ποια ειναι η αισθηση μου..
Οι σαλτσες που εβαλες εσυ ειναι δικες σου εμπνευσεις...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Δηλαδή τα 400 χιλ. είναι πολλά; Με τι κριτήριο μετράμε να καταλάβω; Αν σας έλεγαν ότι θα πάρουμε ένα χαφ με 7 εκ. και ο αθλητής θα αμείβεται με άλλα 2εκ. Θα χαμε λυποθιμίες; Το ότι ομάδες σαν τον Εργοτέλη περιμένουν να πουλήσουν τους καλούς τους παίχτες στην μεγάλη ομάδα για να επιβιώσουν είναι κακό; Το να πετύχεις φλέβα χρυσού τύπου Βίτορ είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας όπως και επίσης και αθλητές γύρω στα 31 που δεν βρίσκουν αλλού συμβόλαιο. Αν θες να έχεις μια ανταγωνιστική ομάδα πρέπει πρώτα απο όλα να καθαρίσεις ότι καλό κινείται στην χώρα σου, το παράδειγμα του ΟΣΦΠ είναι δίπλα μας. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τον Πελέ και αν αυτός θα παίξει αλλά για πρωταθλήτρια ομάδα τα 400χιλ. είναι ψίχουλα, θυμίζω ότι το μπάτζετ στις ακαδημίες είναι 1,5 εκ. Και ένα τελευταίο... αν τον λέγανε Πελίδη ή Πελόπουλο θα τον είχε πάρει ήδη...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Υπαρχει μια καχυποψια απο τους περισσοτερους οσον αφορα τις μεταγραφες σε σημειο μιρλας για τα παντα...
Ποιος θα τις κανει???
Ποιος αποφασιζει??Γιατι δεν τις κανει ο στεφενς??
Γιατι παιρνει τοσα???
Εφοσον τον παιρνουμε τον παιχτη ξεκιναμε...

Και απο που ειναι αυτος???Και ποια ηταν η καριερα του??Και μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ???
Αμα δε βγει καλος.
Τι περιμενατε να παρετε με 300 χιλ???Χτιζονται ετσι οι ομαδες???
Αμα βγει καλος.
Ενταξει στις 10 μεταγραφες θα σου βγει και μια.
Ή το αλλο.Αφου μας ειχε πει ο ταδε.Ηταν λογικο να βγει.

Οταν ο ταδε ειχε φερει ενα καρο παλτα τα ξεχασαμε...

ΗΜΑΡΤΟΝ κυριοι..Ολοι γουσταρουμε παιχταραδες και ολοι κατι ξερουμε απο μπαλα αλλα ξεκολληστε με αυτη τη μιζερια που ολα εσεις θα τα κανατε καλυτερα και ολο υπαρχει μια μιζα και ενα σεναριο πισω απο καθε παιχτη και ολα αυτα τα γνωστα.

Περιμενετε και θα δουμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εδω ρε Σουρμενιτη βγήκε ο αποστολιδης και κατηγόρησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό αυτος που ψωνίζε απο DVD και έφερε τους ανεπαναληπτους ιντιο πια Άλαν μπαιανο και τον καραλιτς μπορεί να μην είχαμε ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ αλλα τα λίγα που είχαμε τα πετάξαμε σε ανεπανάληπτα παλτα εκείνοι δεν ηταν καν ποδοσφαιριστές σε μπαράκια της Βραζιλίας σύχναζαν εκει πρέπει να τους βρήκαν
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πως γινετε στην επο να υπάρχει μονοετεςσυμβόλαιο και χθες να παρουσιάζει ο τέλης στον βρυζα υπογεγραμμένο διετές ; Τι πουστιες κανουν ; Ο μαριδακης τους τα έμαθε ;
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Υπάρχει βαρύ ιστορικό κάκιστων ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΩΝ κινήσεων που μας κάνει επιφυλακτικούς,για να μην πω απαισιόδοξους,ότι πάλι θα γίνουν τα ίδια λάθη.

Για να μην παμε μακριά,δες τις 3 τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Πάνω από 20 παίκτες και βγήκαν οι 4-5 το πολύ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Για τους παντες υπαρχουν καλες και κακες επιλογες..
Πολλοι ομως θυμουνται επιλεκτικα καποια πραγματα.Κατηγορουμε το βρυζα για πολλα και διαφορα και ειδικα για καποιες μεταγραφες στο παρελθον.Επι Σαντος τα καμαρια που ειχανε ερθει μονο ο βρυζας τα επελεγε???
Ο Σαντος τι εκανε???Δε μιλαγε???
Εφερε και καλους και πολυ καλους παιχτες αλλα ηρθανε και σαπακια.Και ομως ο σαντος λαδι βγαινει τωρα.Οσα θελουμε θυμομαστε.
Φαγωθηκαμε για τα 2εκ. του κουτσια.Ο Σαντος δεν τον ειχε δει...???Αμα δεν τον ενεκρινε γιατι τον πηραμε τοτε???
Μπορουμε να πουμε πολλα και να τα λεμε και οπως θελουμε.
Ο Κριστιανο που ηταν και πορτογαλος ποιος τον εφερε????

Τεσπα,εγω αυτο που ηθελα να πω το ειπα πριν.Βγαλτε αυτη τη μιζερια απο πανω μας που για τα παντα καποιος αλλος θα το εκανε καλυτερο και οτι σε ολα υπαρχει ενα μαυρο στοιχει απο πισω..

Armagedona εχεις δικιο.Απλα οταν εισαι στεφενς αμα δεν εγκρινεις δεν παιρνεις.Αμα δε σου κανει και τον παιρνεις τοτε το 1.5 που βαζεις τσεπι ειναι για τα μπαζα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Είναι κάποιοι:

Που ότι κάνουνε, μονίμως το κάνουνε στραβά...

Που δεν έχουν κάνει ούτε ένα σωστό...

Που είναι εχθροί μας και δεν προσπαθούν, δεν τρέχουν και δεν στεναχωριούνται καθόλου για την ομάδα μας...

Που και τα καλά που έχουνε κάνει, τα έχουνε κάνει κατά λάθος... Μόνο τα στραβά είναι επίτηδες...

Που είναι ανίκανοι γιατί δεν τους βγήκαν κάποιες κινήσεις, αφού ήταν υποχρεωτικό να τους βγουν όλες...

Που πληρώνονται καλά, άσχετο εάν άλλος τους τα δίνει...

Που όταν τους παρακαλάγαμε να έρθουν για να βοηθήσουν, τα πράγματα ήταν αλλιώς. Τώρα άλλαξαν και δεν τους χρειαζόμαστε...

Που τα τελευταία χρόνια φταίνε πάντα και για όλα...

Ας μην αποφασίσουν αυτοί για την ομάδα! Να αποφασίσουμε εμείς, που τα ξέρουμε καλύτερα...

:redcard: :redcard: :redcard:
Στον ανικανοποίητο, αχάριστο, ξεχασιάρη, εμπαθή, ξερόλα, ανυπόμονο οπαδό του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ντίνο εγώ προσωπικά τους κατηγορώ για έλλειψη διάθεσης συννενόησης,ας σηκώσουν το τηλέφωνο και να κάνουν το καλό, όλα τα άλλα που λες ισχύουν.Και ανυπόμονοι είμαστε και αχάριστοί και κόκινη κάρτα και τα πάντα αλλά...Οταν ακούς ότι μαλώνουν και ο καθένας έχει απο ένα δυο ΑΡΔ να σου λεέι τα δικά του, χάνεται η μπάλα.Κάποια πράγματα κουράσαν, κουράσαν και σένα πες το. Άνθρωποι που κάποτε φτάσαν μια ανάσα την ομάδα απ'τον τίτλο μπορόυν να ενώσουν τον κόσμο, να γεμίσουν το γήπεδο, να πείσουν τον πρόεδρο να κάνει το κάτι παραπάνω και άλλα πολλά.Δεν ξέρω γιατί μαλώσαν και πως την έχουν δει, αλλά έχουν ευθύνη για αυτό το μπάχαλο και στην ομάδα αλλά κυρίως μεταξύ μας.Το θέμα είναι ότι είμαστε μια υπερδύναμη, όταν το καταλάβουν θα μαστε όλοι καλύτερα, γιατί ο παρορμητικός μας μεγαλομέτοχος αν δει 30 χιλιάρικα σαν τα τσαμπιά θα πάει και θα πάρει όποιον του πούνε και η ομάδα θα χει παραπάνω αυτοπεποίθηση και θα ρχοντε καλύτερα αποτελέσματα και και...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Είναι κάποιοι:

Που ότι κάνουνε, μονίμως το κάνουνε στραβά...

Που δεν έχουν κάνει ούτε ένα σωστό...

Που είναι εχθροί μας και δεν προσπαθούν, δεν τρέχουν και δεν στεναχωριούνται καθόλου για την ομάδα μας...

Που και τα καλά που έχουνε κάνει, τα έχουνε κάνει κατά λάθος... Μόνο τα στραβά είναι επίτηδες...

Που είναι ανίκανοι γιατί δεν τους βγήκαν κάποιες κινήσεις, αφού ήταν υποχρεωτικό να τους βγουν όλες...

Που πληρώνονται καλά, άσχετο εάν άλλος τους τα δίνει...

Που όταν τους παρακαλάγαμε να έρθουν για να βοηθήσουν, τα πράγματα ήταν αλλιώς. Τώρα άλλαξαν και δεν τους χρειαζόμαστε...

Που τα τελευταία χρόνια φταίνε πάντα και για όλα...

Ας μην αποφασίσουν αυτοί για την ομάδα! Να αποφασίσουμε εμείς, που τα ξέρουμε καλύτερα...

:redcard: :redcard: :redcard:
Στον ανικανοποίητο, αχάριστο, ξεχασιάρη, εμπαθή, ξερόλα, ανυπόμονο οπαδό του ΠΑΟΚ...
Ειναι κάποιοι που διώξαν αξιόλογους προπονητές με το χειρότερο τρόπο που εμένα προσωπικά με κάνει να ντρέπομαι σαν ΠΑΟΚτση.Προπονητές που έδειξαν έργο και γράψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Προπονητές που είχαν το κουσούρι να φέρνουν φτηνούς παίκτες ή διαμαντάκια απ τις ακαδημίες.

Ειναι οι ίδιοι που προτίμησαν να φέρουν ενα προπονητή ανέκδοτο που όλοι ξέρουμε τι συνέπειες είχε για τον ΠΑΟΚ (χαμένα έσοδα απο Ευρώπη,μηνύσεις κλπ) σε μια στιγμή που κατα τα λεγόμενα τους δεν υπήρχε μία και το κόστος ήταν μεγαλύτερο απ το να παραμείνει ο προηγούμενος.

Είναι κάποιοι που είχαν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας ωστε να έχουν άμεση πληροφόρηση οι αρδ ,προτού βγουν αποφάσεις ΔΣ, μη τυχόν και χαθεί κανας ακροατής.

Είναι κάποιοι που προτίμησαν να μη χαλάσουν τη ζαχαρένια των αρδ φέρνοντας κάποιο μη αρεστό προπονητή
άσχετα αν ειχαν δώσει τα χέρια.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ευθύνονται για το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 7-8 νέους παίκτες.
Και επειδή το πώς υφαίνεται (απ τον ΙΟΥΛΙΟ κιολας) το σκηνικό που θα βγάλει άχρηστο το Στέφενς,μοιάζει φοβερά με τα όσα έγιναν με Μπόλονι ,πιστεύω οτι είναι οι ίδιοι άνθρωποι απο πίσω

Ουτε εχθροί του ΠΑΟΚ είναι ουτε τίποτα Ντίνο απλά την παρτη(βλ τσέπη) τους κοιτάνε.

:yellowcard:
Στους ρομαντικούς που πιστεύουν τη σημερινή εποχή , οτι όσοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ το κάνουν μόνο και μόνο απο ανιδιοτελή αγάπη.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

.
'ελα μην τα παραλές
δεν είναι "κάποιες" κινήσεις

αν ήταν "κάποιες",δεν θα λέγαμε τίποτα

είναι πάρα πολλές,η πλειοψηφία
και μόνο το γεγονός ότι 2 μόλις μήνες μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου μιλάμε πάλι για μεταγραφές και μάλιστα 5-6 παικτών,είναι δείγμα αποτυχίας
και αυτό γίνεται κάθε χρόνο σχεδόν

Και αν περιμένεις Γενάρη να κάνεις ομάδα,κλάφτα.
Γενάρη κάνεις...καμία ή το πολύ 1 προσθήκη,σε θέση που είχες κάποια τρανταχτή έλλειψη ή απρόοπτο τραυματισμό κλπ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολλές κάρτες βλέπω..
τί θυμήθηκα, τί θυμήθηκα...
α ναι!

[youtube]5Kns7WotXek[/youtube]

:D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Armagedonas έγραψε:

.
'ελα μην τα παραλές
δεν είναι "κάποιες" κινήσεις

αν ήταν "κάποιες",δεν θα λέγαμε τίποτα

είναι πάρα πολλές,η πλειοψηφία
και μόνο το γεγονός ότι 2 μόλις μήνες μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου μιλάμε πάλι για μεταγραφές και μάλιστα 5-6 παικτών,είναι δείγμα αποτυχίας
και αυτό γίνεται κάθε χρόνο σχεδόν

Και αν περιμένεις Γενάρη να κάνεις ομάδα,κλάφτα.
Γενάρη κάνεις...καμία ή το πολύ 1 προσθήκη,σε θέση που είχες κάποια τρανταχτή έλλειψη ή απρόοπτο τραυματισμό κλπ
Μάλιστα βγάλαμε αποτυχημένη και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προτού καν γίνει
Ρε φιλε εδω ο ρουλης ίσως να μη κατέβει στο γήπεδο γιατι παίζει πολυ δυνατά το σενάριο γ εθνικη σαν την αεκ και εσυ ασχολείσε με δευτερεύουσας σημασίας πραγματα ;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κατ5, διαφωνούμε πολλές μοίρες... δεν πειράζει.

Εμένα δεν μου φταίει κανείς από τους δύο (Ζήσης, Θοδωρής). Τόσο πολύ τουλάχιστον, ώστε να μεγαλοποιώ τα λάθη τους όταν έρχονται οι αποτυχίες και οι κατραπακιές. Βεβαίως και έχουν κάνει τα λάθη τους, αλλά και τα σωστά τους είναι πολύ περισσότερα και, πάνω απ' όλα, ήρθαν εδώ όταν τους χρειάστηκα και όταν κινδύνευα με διάλυση. Βάλαν το ίδιο το κεφάλι τους στην πρέσα και την περιουσία τους στην υποθήκη.

Όσο για κάποιον προπονητή που σας έχει κάνει "μάγια", ναι, φυσικά, ο τρόπος που έφυγε δεν τιμά καθόλου το σύλλογο και ήταν ντροπή. Όμως, πλήρωσε τον κάκιστο δεύτερο γύρο που έκανε, ειδικά μέσα στην Τούμπα. Και "τρελίτσα" το έπαιζε και καμία αντίδραση δεν είδα για να σταματήσει η ομάδα να είναι η χαρά του κάθε αναξιοπαθούντα μέσα στην Τούμπα. Τον ευχαριστώ για την Ευρωπαϊκή πορεία και τη μεγάλη βραδιά στο Λονδίνο, αλλά από εκεί και έπειτα όλα τα άλλα πήγανε στραβά. Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν μου λείπει καθόλου μα καθόλου!

Εγώ είμαι άνθρωπος που στηρίζει τον εκάστοτε έχει κάποια αρμοδιότητα και βλέπω ότι πασχίζει και προσπαθεί για την ομάδα μου. Και αυτήν τη στιγμή και οι δυο τους έχουν - κάποιος μικρότερο και κάποιος μεγαλύτερο - ρόλο στην ομάδα. Δεν πρόκειται ποτέ να μονογράψω με μονοκονδυλιά την προσφορά τους. Αυτοί έχουν επιλεγεί από τον Ιβάν και τις επιλογές αυτών και του προπονητή θα στηρίξω.

Τώρα να κάθομαι σε κάθε στραβή να σκέφτομαι πρώτα το Μπερέτα, το Σαβίνι και το Δώνη... ε, δεν πρόκειται να το κάνω! Εγώ σκέφτομαι το Σάντος, το Βιεϊρίνια, το Γκαρσία, τον Κοντρέρας και το Μούσλι. Σκέφτομαι κάποιους οι οποίοι με έχουν πείσει ότι και αυτοί σκέφτονται την ομάδα μου.

ΥΓ. Και όσο για την κίτρινη κάρτα, δεν νομίζω να είπα πως ότι κάνουν το κάνουν ανιδιοτελώς (για τον Βρύζα, μια εκεί αναφερόμαστε κυρίως).
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ένα σημείο πολύ δυνατό που αν και ήταν σε γραπτό λόγο έχει ηχήσει πολύ δυνατά στα αυτιά μου. Αυτό με την υποθήκη. Δεν το γνώριζα. Ο σεβασμός υπήρχε. Πλέον θα υπάρχει μια για πάντα. Και εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έβαζα υποθήκη την περιουσία μου για τον ΠΑΟΚ. Μάλλον όχι σαν Πρώτη σκέψη.
Λαθη σαφώς και γίνονται. Το ότι ήμασταν στο τσαφ να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν έργο κάποιων ανθρώπων. Αυτών που σήμερα εύκολα τους δείχνουμε με το δάχτυλο, με το που δεν μας αρέσει κάποιος παίκτης.
Τελικά όπως χιλιάδες χρόνια πριν έτσι και τώρα, ο άνθρωπος εύκολα μπορεί να κρίνει και να βρει μόνο τα ελαττώματα του. Να δει τα καλά του δυσκολεύεται πολύ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”