Σχετικά εύκολα βεβαια μπορούν να συνδυάζονται οι Ρουμάνοι έξω από την περιοχή μας.
Και φτάνουν μέχρι εκεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Αλλα με τέτοιο Σάλπι δε φοβόμαστε τίποτε.
Πάει μαν για μαν of the match μαν.

Ο Στέφενς, είναι κάπως έτσιsotos26 έγραψε:Δεν έχω λόγια να περιγράψω το ξενέρωμα αλήθεια... Θα θέλα να πω πολλά αλλά δεν λέγονται και σέβομαι το φόρουμ. Θα θέλα να ξερά ο Ιβάν χαίρεται; Τι λέει; Α τι καλά που παίζουν τα παιδιά μου; Ο Στέφενς τι σκέφτεται; Πραγματικά θα θέλα να ξερα!
Ο Klaus θα έριχνε έναν ωραίο κεραυνό-γκολάκι όπως στο παιχνίδι με τη Schalke μετά την πασα του Κίτσιου.nikolasf έγραψε:Πρώτη φορά τέτοιο επιθετικό ίστρο η Εθνική !!!![]()
Πρώτη φορά και τέτοι χωνί κέντρο
![]()
![]()
Οσο για τον Σαλπι... όπως τον πάιζουν πάιζει!!! Υπάρχει κίνηση από όλους και έχει και ένα χ#χαβιάρη δίπλα του!!! Οι ρουμάνοι τον φοβούνται πιο πολύ και δίνουν χώρο στο Σάλπι!!!!Πείτε μου ειλικρινά, αν έδινε τέτοια ασιστ στον Κλάους, τι θα έκανε αυτός;;;; Ή δεν θα ήταν εκέι ή θα αστοχούσε!!!
Ας προβληματιστούν προπονητής,διοίκηση και συν αυτοίς.sotos26 έγραψε:Ναι ναι έλα ρε Μήτσο! Άστε με ρε έτσι κυνηγούσαν τις μπάλες και κάνανε τάκλιν με τον ΟΣΦΠ; Μπράβο στην εθνική αλλά σαν την αδιαφορία μερικών... Τέσπα καλά να ναι του χρόνου να μη παίζουν στον ΠΑΟΚ
Η προφητεια σου πλησιαζει στην πραγματωσηRealcon έγραψε:
Αν βάλουμε γρήγορα γκολ πιστεύω οτι θα κερδίσουμε με 3 γκολ διαφορά. Κάτι που σπανίζει με Σάντος, αλλά είναι διαφορετικό παιχνίδι το σημερινό.