όντως, φρόντισε να μας το ξεκαθαρίσειolivares έγραψε:Καιρός να καταλάβουν ποιος είναι ο καλύτερος Ισπανός τερματοφύλακας στη χώρα.
1.Jacobo Sanz Ovejero
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Τραγικη μερα, αλλα εχει τις "μπαλες" να παρει την ευθυνη που του αναλογει...
δε νομίζω ότι ήταν σε τραγική μέρα. Έδειξε αυτά που δείχνει όλη τη χρονιά, καρφωμένος κάτω από τα δοκάρια και με διάθεση στη σπάνια έξοδο να επιτεθεί στον αντίπαλο. Αν επιχειρούσαν μακρινό σουτ ή έβγαιναν σε τετ-α-τετ θα βλέπαμε και τις αρετές του.
Φίλε Ντάνυ ντουφεκά όντως έκανε το χειρότερο του παιγνίδι στην Ελλάδα μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα καλών εμφανίσεων τις οποίες δεν μπορούμε όμως να ακυρώσουμε μαζί με τα αναμφισβήτητα για εμένα προσόντα του. Δυστυχώς το κύριο συμπέρασμα που προέκυψε είναι πως η συνεργασία του με τον Κατσικά δεν λειτουργεί πράγμα που είχε πρωτοφανερωθεί πολύ πριν την παρομοιώδη ασυνεννοησία του τέταρτου γκολ στις περσινές δηλώσεις του τελευταίου καθώς λόγω ιδιοσυγκρασίας ο ένας δεν αντέχει να του πολυφωνάζουν και ο άλλος δεν αντέχει να μην φωνάζει.
[dailymotion]video/xv2h97_%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF_sport[/dailymotion]
[dailymotion]video/xv2h97_%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF_sport[/dailymotion]
percy, αν και το βίντεο δεν το είχα ξαναδει, δε νομίζω ότι είναι μόνο η δυσκολία συνεννόησης των 2.
ο ABOLEYTOI το έθεσε πολύ καλά. καρφωμένος στα δοκάρια με διάθεση να πάρει σβάρνα αντίπαλο και όχι μπάλα όταν βγαίνει.
στο πρώτο γκολ, η μπάλα μετά από τη σέντρα, φτάνει στη μικρή του περιοχή. οι έξοδοί του είναι αψυχολόγητες. να θυμηθώ την έξοδο στον ντέβιτς? το τελευταίο γκολ με γαύρο?
τα καλά σημεία του όπως φαίνεται είναι η τοποθέτηση στα τετ-α-τετ και το ύψος του για τα μακρινά σουτ
σαφώς δε μου φαίνεται καλύτερος του ρομέρο
ο ABOLEYTOI το έθεσε πολύ καλά. καρφωμένος στα δοκάρια με διάθεση να πάρει σβάρνα αντίπαλο και όχι μπάλα όταν βγαίνει.
στο πρώτο γκολ, η μπάλα μετά από τη σέντρα, φτάνει στη μικρή του περιοχή. οι έξοδοί του είναι αψυχολόγητες. να θυμηθώ την έξοδο στον ντέβιτς? το τελευταίο γκολ με γαύρο?
τα καλά σημεία του όπως φαίνεται είναι η τοποθέτηση στα τετ-α-τετ και το ύψος του για τα μακρινά σουτ
σαφώς δε μου φαίνεται καλύτερος του ρομέρο
- ΑποστόληςΑ
Τον οποίο διώξαμε κακήν - κακώς μετά τα γκολ που δέχθηκε στο Περιστέρι. Για μένα πάντως ο Jacobo δεν ήταν η αιτία του διασυρμού.
ωραιος ο χακομπο ......
κολκας reloaded
"Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Απλά η ΠΑΕ, χρησιμοποιεί έναν τρόπο επικοινωνίας των παικτών με τον κόσμο, που μάλλον δεν προσφέρει κάτι το ουσιαστικά πλην της χαράς κάποιων νεαρών φιλάθλων που αισθάνονται ότι επικοινώνησαν με έναν παίκτη. Μέχρι εκεί όμως."
κολκα πιστεψε με δεν μας ελειψαν οι ερωτησεις σου στον χακομπο οι δικες σου και του Μιζερογλου πραγματικα δεν μας ελλειψαν μια χαρα ο κοσμος του ΠΑΟΚ εκανε τις ερωτησεις του και καλυψε ολα τα θεματα αντε τραβα για υπνο τωρα και ονειρεψου κανενα sms ξερεις απο που

κολκας reloaded
"Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Απλά η ΠΑΕ, χρησιμοποιεί έναν τρόπο επικοινωνίας των παικτών με τον κόσμο, που μάλλον δεν προσφέρει κάτι το ουσιαστικά πλην της χαράς κάποιων νεαρών φιλάθλων που αισθάνονται ότι επικοινώνησαν με έναν παίκτη. Μέχρι εκεί όμως."
κολκα πιστεψε με δεν μας ελειψαν οι ερωτησεις σου στον χακομπο οι δικες σου και του Μιζερογλου πραγματικα δεν μας ελλειψαν μια χαρα ο κοσμος του ΠΑΟΚ εκανε τις ερωτησεις του και καλυψε ολα τα θεματα αντε τραβα για υπνο τωρα και ονειρεψου κανενα sms ξερεις απο που
Σας παρακαλω, ηρεμηστε. Να μην τα λεμε καθε φορα. Ο κολκας μας εβγαλε τσ.λ. Απληστοι οπαδισκοι.
Ο ΠΑΟΚτσης εχει κοντη μνημη τελικα
Μην ακους κολκα, υπαρχουμε παντα και εμεις οι ρομαντικοι που θα θυμομαστε την προσφορα σου
Ο ΠΑΟΚτσης εχει κοντη μνημη τελικα
Μην ακους κολκα, υπαρχουμε παντα και εμεις οι ρομαντικοι που θα θυμομαστε την προσφορα σου
χακόμπο εντάξει το καταλάβαμε και εσύ ΠΑΟΚ από μικρός και προτίμησες ΠΑΟΚ παρόλο που είχες πρόταση me περισσότερα μόνο κ μόνο για το κόσμο του ΠΑΟΚ.
απάντησε μου λίγο και σε κάτι άλλο τώρα.
περίπου για πόσα κιλά λακαμάδες μας περνάς δίνοντας τέτοιες απάντησεις;
απάντησε μου λίγο και σε κάτι άλλο τώρα.
περίπου για πόσα κιλά λακαμάδες μας περνάς δίνοντας τέτοιες απάντησεις;
Μακάρι φιλε το πάθος του χακομπο να το βγάζανε και άλλοι και δεν κατάλαβα και ο παμπλο εκανε παρόμοιες δηλώσεις δεν ηταν και αυτός ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο μικρός αλλα νοιώθει απλα η τρελλα και το πάθος αν ειναι ελεγχόμενο ειναι οτι καλλιτερο και αυτο που γουστάρουμε
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω να είπε ότι ήταν ΠΑΟΚτσάκι από μικρός. Αυτό που βλέπω όμως είναι πως όταν παίζει τώρα που είναι στον ΠΑΟΚ παίζει σαν ΠΑΟΚτσάκι.
Ναι, μερικές φορές χάνει την ψυχραιμία του και το μυαλό του γυρνάει ανάστροφα, γι' αυτό άλλωστε δεν έχει κάνει καριέρα εκτός Ελλάδος. Αλλά σπανίως τον βλέπω να παίζει σαν μπαλαρίνα.
Ναι, μερικές φορές χάνει την ψυχραιμία του και το μυαλό του γυρνάει ανάστροφα, γι' αυτό άλλωστε δεν έχει κάνει καριέρα εκτός Ελλάδος. Αλλά σπανίως τον βλέπω να παίζει σαν μπαλαρίνα.
Ότι και να λέτε,ο Χακόμπο είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν την ψυχοσύνθεση και την νοοτροπία νικητή που αρμόζει στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ναι,μπορεί να είναι υπερβολικός,αλλά προσωπικά αυτό το εκτιμώ παραπάνω από το να βλέπω π.χ τον Κατσικά που μπαίνει μέσα στο γήπεδο με αυτό το βλέμμα του loser και την νοοτροπία "τρέμουν τα πόδια μου."
Χακόμπο,Κατσουράνης,Βίτορ,Κίτσιου και Τζαβέλλας είναι οι μοναδικοί παίκτες μας που το έχουν αυτό.Και ο Γκαρσία φυσικά.
Η ομάδα του 2009/10 είχε τέτοιους παίκτες και γ αυτό πήγε τόσο μπροστά. Μαλεζάς,Γκαρσία,Βιτόλο,Κοντρέρας,Βιερίνια,Μούσλι,Ίβιτς,Κονσεισάο μέχρι και ο Τσιρίλο ήταν όλοι έτσι.Όταν έμπαιναν στο γήπεδο,το μυαλό τους ήταν μόνο στην νίκη.
Χακόμπο,Κατσουράνης,Βίτορ,Κίτσιου και Τζαβέλλας είναι οι μοναδικοί παίκτες μας που το έχουν αυτό.Και ο Γκαρσία φυσικά.
Η ομάδα του 2009/10 είχε τέτοιους παίκτες και γ αυτό πήγε τόσο μπροστά. Μαλεζάς,Γκαρσία,Βιτόλο,Κοντρέρας,Βιερίνια,Μούσλι,Ίβιτς,Κονσεισάο μέχρι και ο Τσιρίλο ήταν όλοι έτσι.Όταν έμπαιναν στο γήπεδο,το μυαλό τους ήταν μόνο στην νίκη.
Πάλι θα εντυπωσιαστούν απ' την ΠΑΟΚτσηδοφροσύνη που πουλάς αλλά εγώ δεν τρώω. Είσαι ένα μέτριος τερματοφύλακας με ασταθείς έξοδο και πολύ κακά ρεφλέξ. Όλα τ' άλλα είναι να χαμε να λέγαμε με σένα δεν πάμε πουθενά αλλά μην αγχώνεσαι... μαρκετίστες τρέχουν το μαγαζί, και σαν μάρκετινγκ πουλάς μάγκα, αν ήσουν καλός θα παίζες Πριμέρα, για μένα δεν είσαι ούτε για την Τρίπολη
sotos26 έγραψε:Πάλι θα εντυπωσιαστούν απ' την ΠΑΟΚτσηδοφροσύνη που πουλάς αλλά εγώ δεν τρώω. Είσαι ένα μέτριος τερματοφύλακας με ασταθείς έξοδο και πολύ κακά ρεφλέξ. Όλα τ' άλλα είναι να χαμε να λέγαμε με σένα δεν πάμε πουθενά αλλά μην αγχώνεσαι... μαρκετίστες τρέχουν το μαγαζί, και σαν μάρκετινγκ πουλάς μάγκα, αν ήσουν καλός θα παίζες Πριμέρα, για μένα δεν είσαι ούτε για την Τρίπολη
Άλλον τερματοφύλακα βλέπεις αδερφέ..