Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από sotos26 »

H ποιότητα είναι ποιότητα παρόλε, μπορεί να πάρεις και επαγγελματία σαν τον Λόρενς που δεν τα κανε αυτά ποτέ και να τον χαζέψει ο ήλιος και το μύδι και να σου γυρίσει το έργο.Τυχαίνουν αυτά, δεν μπορεί να ναι κριτήριο αυτό, παίχτη θέλω όχι γαμπρό για την ανηψιά μου. Ότι υπάρχουν χαφ υπάρχουν αλλά θα δώσεις παραπάνω, αυτός εδώ είναι τζάμπα αν θες γιατί έχει χαζό κεφάλι. Χαζό κεφάλι είχαν πολλοί αλλά παίζαν όμως. Θυμήσου τι γινόταν στο μπάσκετ με κάτι Μπάνε και Ντίνους και Μακρέι και και στο γνωστό μπαρ, παίζαν όμως, ήταν παιχταράδες. ΤΟν Στοχ τον κράζουμε γιατί δε παίζει μπάλα όχι για τα ξενύχτια, δεν παίζει μπάλα λοιπόν γιατί μπορεί να στέρεψε απο φιλοδοξίες δεν ξέρω, μπορεί να μην έδεσε το γλυκο εν τέλει
ΥΓ Αν τα χει τα δυο χαρτιά να πάει να πάρει καλύτερο, εγώ μαζί σου αλλά επιδή αμφιβάλλω ότι θα δώσε τόσα για παίχτη που θα κάνει τη διαφορά φοβάμαι ότι θα μείνω μ'αυτούς
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

-" Όλες οι ομάδες χρειάζονται μεγάλους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το απρόβλεπτο." Σανθ Χακόμπο
Στα λένε ρε και οι ίδιοι
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Τραικοβιτς αμυντικος της βοιβοντινας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έχουμε να ακούσουμε μέχρι τον Ιανουάριο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καλη περιπτωση φαινεται αυτος μακαρι .θα μ αρεσε και ο σανταν της σαλκε..βεβαια το κρισιμο ειναι τα χαφ και το κερασακι στην τουρτα φορακλα αλα ντεβιτς τζεμπουρ τετοια ποιοτητα ...για χαφ επιτελους παλι να παμε σε κπ δυναμικο χαφ..στυλ ριος εγκουρεν καναν αργεντινο, 8αρι εναν ισπανο απο τους τοσους καλους που εχουν...εξτρεμ καναν πιατι,......... :opaokara: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

sotos26 έγραψε:H ποιότητα είναι ποιότητα παρόλε, μπορεί να πάρεις και επαγγελματία σαν τον Λόρενς που δεν τα κανε αυτά ποτέ και να τον χαζέψει ο ήλιος και το μύδι και να σου γυρίσει το έργο.
What?? Χαχαχαχα... Ο Λώρενς τα ίδια έκανε και στην Αγγλία...
ρε συ μέχρι και βιντεάκι πάρτυ με ούζα υπάρχει με το Λώρενς..
Πέρσυ που έπαιζε καλά ο Λώρενς ήταν ο αγαπημένος μου πάντως..

Εγώ το θέλω το Σέρβο αν είναι προιόν Scouting.. τέτοια θέλω να βλέπω..!
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Αλήθεια?Δεν ξέρω ρε παρόλε τι να σου πω...και μένα μ'άρεσε ο Λ'ορενς το δεξί εξτρέμ της Σάντερλαντ έτσι? ¨οχι τώρα τον φαφτήσαμε χαφ!Όπως και να χει η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνια...4 επιλογές
1.Πέρνεις τον Πελέ που ναι μεν ευκαιρία οικονομικά αλλά ατίθασος, όπως λέτε και θα συμφωνήσω χωρίς να ξέρω
2.Δίνεις δυο εκατομύρια και πέρνεις καλύτερο, λέγοντας καλύτερο χωρίς ξενύχτια και τα ρέστα
3.Συνεχίζεις την κοροιδία και πέρνεις κάποιον τύπου "300χιλ.ευρώ" και κάνεις πλέον σετ τα παλτά
4.Δεν πέρνεις κανένα και μένεις με τα χαφ που μέχρι να διανύσουν το γήπεδο παέι στο λύκειο η αγέννητη ανηψιά μου
Διάλεξε και πάρε όταν όμως ψιλοδείς τη φάση των "300χιλ"(τύπου Λόπεθ) να έρχεται στο αεροδρόμιο μη λες άλλα. ΜΑΚΑΡΙ τον μικρό Χριστούλη στη φάτνη να πάρουν τον Βιντάλ της Γιουβέντους έτσι? Αλλά επειδή δεν το πιστεύω...πάρε τουλάχιστον αυτόν που τον ξέρεις και παίζει και στο πρωτάθλημα σου
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

1. Όταν λες «ευκαιρία οικονομικά», τί εννοείς; Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με ομάδα.
2. Και με ένα εκατομμύριο παίρνεις καλύτερο. Καλύτερο από αυτούς που παίζουν στην Ελλάδα᾿ αν εννοείς Τσάβι, δύσκολα. Αν και αν έπαιζε ο Τσάβι στην Ελλάδα θα τον λέγαμε ότι είναι «αργός, όλο ανούσιες πάσες, δεν στρίβει, δεν παίρνει κεφαλιές, γέρος».
3. Ο Πελε παίρνει πάνω από 300χιλ.ευρώ στον Εργοτέλη; Αν τον υπέγραφε το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ με τα ίδια λεφτά, θα έγραφες το ίδιο;
4. Με τον Γκαρσία να προσπαθεί να συνέλθει από την περσινή άγονη σεζόν και τον Κάτσε υπ'ατμόν, μένεις με 3 χαφ για δύο θέσεις. Τζιόλη, Λάζαρ, Τζανδάρη, με τον Κίτσιου μπαλαντέρ. Ένα χαφ χρειάζεται σίγουρα τώρα. Ο Ρουμάνος φεύγει το καλοκαίρι. Αν βρούμε τον αντικαταστάτη από Γενάρη, ακόμα καλύτερα.

Ο Πελε ήταν ένα λαχείο που το καλοκαίρι το τράβηξε ο Εργοτέλης. Αν του βγει ή όχι (και αυτό δεν θα το πούμε μέσα Νοέμβρη), θα το δείξει η πορεία του στη χρονιά. Να αγοράσουμε ένα ρίσκο, το βλέπω κάπως ανόητο. Η «ευκαιρία» ήταν το καλοκαίρι, που θα πουλούσαμε και τρέλα: «Ποιόν Ροναλντίνιο ρε γατάκια, ΠΕΛΕ σε φέρνει ο Ιβάν». :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα ίδια θέματα με Στόχ έχει .Όντως λαχείο αν θα βγεί.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Με ένα εκ. δε βρίσκεις πολύ καλύτερο αλλά ντάξει να μη το κουράζουμε ας δώσουν ότι έχουν οι άνθρωποι. Εγώ μένω στο κύκλωμα πιο πολύ, τους άρεσε στην ΠΑΕ οπότε; Οπότε ρε φίλε όταν εγώ ακούω τον παράγοντα του Εργοτέλη να μου φωτογραφίζει 300χιλ μετεγγραφή και άλλα τόσα πες ο παίχτης και ακόμα το συζητάμε καταλαβαίνω ότι αυτά με τα ξενύχτια είναι καπνός να κρύψουμε τα καβούρια. Άμα δεν δίνουν ούτε 700 χιλ. και το σκέφτονται... άστο μη περιμένεις
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εντάξει, δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε και σαν λιγούρια....αν είναιέτσι, άς περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε.

νομίζω με ένα χαρτί, ναι, βρίσκεις καλύτερο, ειδικά άν είναι κανένας ελεύθερος...., ;)
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

geo στείλτους ρε καμιά λίστα, απλά να ναι νέοι σχετικά και γρήγοροι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θα το κοιτάξω... :lol: :lol: :lol:

κάτω των 25 και το πολύ 15 δευτερα τα 0-100;;;;;;; :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ε πιο γρήγορος απ'τους παλαιστές που έχουμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επισυνάπτω απο μια προηγούμενη λίστα 4-5 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ελευθέρων. με κάποια όποια φράγκα (λογικά κοντά στο χαρτί) μερικοί απο αυτούς (εφόσον έχεις Προπονητή με το όνομα του Χούμπ), μπορούν να έλθουν....

http://www.transfermarkt.co.uk/en/eyal- ... 11965.html :!: :!:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/dan-g ... 44983.html :!:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/demy- ... 19087.html :!: :!:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ruben ... 25101.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/albin ... 49275.html :!:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/lucho ... 26244.html

και 3 εξάρια:
Noboa, Rios & Reo-Coker.

άντε!

με θαυμαστικό οι περιπτώσεις που εγώ θεωρώ ιδανικές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”