Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
-
black death
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Ο Τζιμπούρ ήρθε στα 20 στην Ελλάδα. Δεν κατέληξε απ' την Ίντερ στον Εργοτέλη στα 26. Αυτό που λέει ο parolos, κάνει σε κανέναν εντύπωση δηλαδή;
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αν είναι να σηκώσουμε και κούπα εγώ λέω ναι.Parolos έγραψε:O Pele είχε εξωαγωνιστικά προβλήματα σε όλες τις ομάδες γι'αυτό δεν έκανε καριέρα.. τοξέρετε αυτό ή μήπως θέλετε να πάρουμε πρωτάθλημα στο Μαρκίζ??
Εγω μονο τον κοκε ξέρω οτι είχε αδυναμία σε πόκερ και εξωγηπεδικη ζωή α και τον στόχ τωρα
:)
-
Dimg4
Εγω λεω να δουμε λιγο που μας αρπαζουν τα δικα μας παιδια μεσα απο τα χερια αντι να ψαχνουμε απο δω κι απο εκει. Το Ανοβερο μετα την στουτγκαρδη θελει τον Βασιλη Παπαδοπουλο και θα παει για προπονησεις, προφανως με την συγκαταθεση του ΠΑΟΚ 
συνεπώς, άν κλείσει ετούτο το μαρκίζ, πήραμε πρωτάθλημα!!!!!!!!!!!

και οι άλλοι, ψάχνουν να μας φέρουν παίχτες.....την τυφλαμάρα τους. κλείστε το μαρκίζ λέμε και ούτε σεντερ μπακ δεν θα χρειαστούμε!!!!!

και οι άλλοι, ψάχνουν να μας φέρουν παίχτες.....την τυφλαμάρα τους. κλείστε το μαρκίζ λέμε και ούτε σεντερ μπακ δεν θα χρειαστούμε!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 14 Νοέμ 2013, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αυτό που είπε ο Parolos είναι το εντελώς αυτονόητο ρε σεις. Οτι ο παίκτης είναι ΠΟΛΥ καλός δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις. Το γιατί δεν έπαιξε πουθενά, στο 80% των περιπτώσεων είναι 2-3 λόγοι το πολύ. Συνεπώς
Εγώ φαντάζομαι πάντως τι έχει να γίνει στα ξενυχτάδικα άμα είναι ΚΑΙ αυτός μάχιμος. Θα έχουν τα γκαρσόνια (ξέρετε κάποιοι τι εννοώ) να λένε ιστορίες για 2 ζωές.
Εγώ φαντάζομαι πάντως τι έχει να γίνει στα ξενυχτάδικα άμα είναι ΚΑΙ αυτός μάχιμος. Θα έχουν τα γκαρσόνια (ξέρετε κάποιοι τι εννοώ) να λένε ιστορίες για 2 ζωές.
- angelheart
- Επικοινωνία:
εσύ μη δεις άνθρωπο να προκόψει. Αμέσως να του πάρεις τη χαρά. Άκου εκεί να κλείσει λέειK_geo έγραψε:συνεπώς, άν κλείσει ετούτο το μαρκίζ, πήραμε πρωτάθλημα!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Το τι κάνει στην πρωσοπική του ζωή δε με νοιάζει εμένα προσωπικά παρόλε. Στο χορτάρι που τον βλέπω κεντάει, επίσης ο μεγάλος διπλές προπονήσεις και ταχύ δυναμικό πρόγγραμμα κάνει που σημαίνει τέντομα. Άμα θέλει να σέρνεται ας πάει στο Μαρκίζ και όπου θέλει, τα ξενύχτια σημαίνουν μπούλο, ήδη κάτι Στοχ την σακουλεύτηκαν.Στην τελική βρείτε καλύτερο στην ίδια ηλικία μ' αυτές τις παραστάσεις και αυτά τα φράγκα να την ψάξουμε τη δουλειά. Καλά αυτό με την Ίντερ και τις μεγάλες ομάδες δε μου λέει τίποτα, περνάνε κάθε χρόνο 30 παίχτες και κρατάνε 5-6 δε σημαίνει κάτι αυτό, δεν είναι όλοι για τέτοιο επίπεδο, στον ΠΑΟΚ ρε δεις να παίξει θέλουμε ποια Ίντερ ξέρετε τι χαφ έχουμε;Όσο για τα δικά μας παιδια; Σιγά μη κλάψω για τον κάθε Πέλκα-δήθεν φουσκωμένο ταλέντο και απο πάνω, αν κάνουν στον προπονητή να κερδίσουν φανέλα στην προπόνηση οι άλλοι αλλού, το ίδρυμα ΠΑΟΚ έκλεισε
- Dinos_Liverpool
Κάνεις λάθος για τον Πέλκα... Μην κοιτάς πέρσι που ήταν υπερβολικά τρακαρισμένος στη μεγάλη ομάδα. Στην Κ-20 ξεχώρισε ανάμεσα στα παιδιά όλων ομάδων των τμημάτων υποδομής της superleague. Φέτος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά πριν από ένα μήνα, δυστυχώς, τραυματίστηκε. Από τα παιδιά που τα ξέρω και τα πιστεύω πάρα πολύ.
Ντίνο δεν ξέρω τίποτα και δεν πιστεύω τίποτα, μόνο αυτά που βλέπουν τα μάτια μου. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο και κυρίως φιλοσοφία, άμα κάνει καμια 20 γκολ-ασίστ στη Β' Εθνική και γυρίσει βελτιωμένος και πείσει τον αρχηγό τα ξανα συζητάμε. Μόνο ο Κίτσιου έδειξε πράγματα και πήρε συμμετοχές, έτσι τα βλέπω εγώ. Όσο για τα πρωταθλήματα κ20 δεν έχουν καμιά σχέση με την πρώτη ομάδα, άλλος ανταγωνισμός. Ας αποδείξει ο καθένας τι ψάρια πιάνει εν τέλει δεν τους αδικεί κανένας
- Dinos_Liverpool
Εννοείται ότι άλλο η Κ-20 και άλλο η μεγάλη ομάδα! Εγώ σου μιλάω με βάση το τι έβλεπα 3-4 χρόνια στην Κ-20 και πάντα συγκρίνω με βάση τα παιδιά της ηλικίας του όλων των άλλων αντιπάλων στη superleague. Δεν ξέρω πόσα γκολ θα βάλει με την Απολλωνάρα (να μην κρύψω και μία αδυναμία μου, ως Πόντιος γαρ), γιατί η θέση του Πέλκα είναι στα χαφ και μάλιστα κατά 90% δεκάρι, αυτό που θέλω είναι να επιστρέψει γερός έχοντας πάρει εμπειρίες και ποδοσφαιρικό τσαμπουκαλίκι. Το εάν θα παραμείνει στάσιμος και δεν θα μπορέσει αναδείξει το ταλέντο του, αυτό είναι κακό πρώτα απ΄όλα για τον ίδιο. Το απεύχομαι, βέβαια, και πιστεύω ότι μπορεί να διακριθεί και να κερδίσει πολλά φέτος.
Σωτο προτιμώ στην τελική έναν παίχτη με λιγότερο ταλέντο από Στοχ ή Πελέ , αλλά να έχει την επαγγελματικότητα του Κακά ως πρότυπο.. τι να τον κάνω τον Στοχ όταν ξέρω οτι μπορεί να κερδίσει μόνος του το γαύρο αλλά σέρνεται για άλλους λόγους?? Σε καμία περίπτωση τον Pele.. για κανένα λόγο.. 500 χαφ διαθέσιμα υπάρχουν που μας κάνουν.. φτάνει το scouting από τη νόβα και τον καναπέ..
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως ειναι γατακι,αλλοι καναν καριερα με το μισο ταλεντοDinos_Liverpool έγραψε:Κάνεις λάθος για τον Πέλκα... Μην κοιτάς πέρσι που ήταν υπερβολικά τρακαρισμένος στη μεγάλη ομάδα. Στην Κ-20 ξεχώρισε ανάμεσα στα παιδιά όλων ομάδων των τμημάτων υποδομής της superleague. Φέτος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά πριν από ένα μήνα, δυστυχώς, τραυματίστηκε. Από τα παιδιά που τα ξέρω και τα πιστεύω πάρα πολύ.
- Dinos_Liverpool
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ότι απέτυχε.
Αυτό με τα ξενύχτια είναι πρόβλημα. Αν υπάρχει τέτοιο θέμα. Τώρα ότι δεν μπόρεσε να παίξει στην ιντερ και παίζει Εργοτέλη... Αυτό δείχνε την διαφορά πρωτάθλημα με πρωτάθλημα. Εδώ κάνει διαφορά και εκεί δεν μπόρεσε. Αν όμως υπάρχει πρόβλημα με την νύχτα... μακριά!!! Αν υπάρχει τέτοιο θέμα.