9.Lucas Pérez Martínez
- Sick Bastard
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Ξανάδα τη φάση που τα παρατάς.
Έχεις πεθάνει για μένα να ξέρεις, παίχτης του ΠΑΟΚ Λούκας δεν υπάρχει.
Έχεις πεθάνει για μένα να ξέρεις, παίχτης του ΠΑΟΚ Λούκας δεν υπάρχει.
- ΑποστόληςΑ
+1slidar έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΤΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
Βέβαια ένας ή δύο αγώνες δεν αποτελούν ασφαλές δείγμα γιατί δεν φαίνονται όλα τα ελαττώματα, αλλά η διαφορά, έχω την εντύπωση, ότι παραείναι μεγάλη. Θα έπρεπε πάντως να είχαμε ψιλλιαστεί που ένα 6μηνο ήταν πάγκο.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Όταν ήταν να τον πάρουμε βλεπαμε και τα βιντεάκια όπου σκοράρει με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ, λίγο έξω από την περιοχή και τώρα βλέπουμε να μην έχει καθόλου καλή τελική.
slidar το γκολ είχε ακυρωθεί γιατί είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του.
slidar το γκολ είχε ακυρωθεί γιατί είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του.
Ρε σεις ηρεμειστε λιγο. Τα σουτ του Βιερινια τα πρωτ δυο χρονια τα θυμαστε; το καλο σουτ εν ωρα αγωνα ειναι πολλες φορες απορροια φυσικης καταστασης και κοπωσης. Ο παικτης εχει κποια εξιρετικα στοιχεια κ καποια αλλα μετρια. Δεν προκειται ποτε ν γινει σουπερ σταρ κυριως γιατι χαντακωθηκε μεχρι τα 24 στα καρπαθια.
Ειμαι βεβαιος πως θα ανεβει στο μελλον ειδικα προς το τελος της σαιζον
Ειμαι βεβαιος πως θα ανεβει στο μελλον ειδικα προς το τελος της σαιζον
- ΑποστόληςΑ
Ναι ρε θα ανέβει με ένα δυο καλούς γύρω του, γυρνάει και βλέπει τις φάτσες να του λένε"μη, μη μου τη δώσεις!"
- Dinos_Liverpool
Μία απογοήτευση και μισή είναι η μέχρι τώρα παρουσία του! Ειδικά όταν μιλάμε για κάποιον που εδώ και ενάμιση χρόνο γίνονταν διαρκείς και διακαείς προσπάθειες για να έρθει. Ούτε τη θέση του στην βασική ενδεκάδα δεν έχει εξασφαλισμένη ακόμα, αφού ουκ ολίγες φορές είναι στον πάγκο. Αυτά είναι γεγονότα.
Όμως, το ότι έχει τεχνική κατάρτιση και ξέρει μπάλα, είναι και αυτό κάτι που φαίνεται καθαρά. Δεν είναι ο άμπαλος ούτε ο μέτριος ποδοσφαιριστής. Είναι ο καλός ποδοασφαιριστής και ακόμα παραπάνω. Σίγουρα δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα και δεν έχει βρει ρυθμό. Ίσως κάτι δεν του πηγαίνει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας... δεν ξέρω. Τι να πώ! Όσο πιο γρήγορα βρουν οι αρμόδιοι και ο ίδιος τι φταίει, τόσο το καλύτερο για όλους μας.
Πιστεύω ότι θα συνέλθει και ότι ο Στέφενς θα βρει τι φταίει. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω από τη μετριότητα αυτή που βλέπουμε μέχρι σήμερα.
Όμως, το ότι έχει τεχνική κατάρτιση και ξέρει μπάλα, είναι και αυτό κάτι που φαίνεται καθαρά. Δεν είναι ο άμπαλος ούτε ο μέτριος ποδοσφαιριστής. Είναι ο καλός ποδοασφαιριστής και ακόμα παραπάνω. Σίγουρα δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα και δεν έχει βρει ρυθμό. Ίσως κάτι δεν του πηγαίνει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας... δεν ξέρω. Τι να πώ! Όσο πιο γρήγορα βρουν οι αρμόδιοι και ο ίδιος τι φταίει, τόσο το καλύτερο για όλους μας.
Πιστεύω ότι θα συνέλθει και ότι ο Στέφενς θα βρει τι φταίει. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω από τη μετριότητα αυτή που βλέπουμε μέχρι σήμερα.
Ένα καλό κόφτη θέλει βρε Ντίνο, όλοι βασικά. Δε γίνεται όλη την ώρα να γυρνάς πίσω, να βοηθάς το μπακ, χάνουμε τη μπάλα άντε πάλι. Είναι παίχτης ρυθμού ο Λούκας
- ΑποστόληςΑ
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα προσφέρει περισσότερα σαν δεκάρι, παρά σαν εξτρέμ.
Πιο πολύ 11άρι είναι Απόστολε, τώρα βέβαια θα μπορούσε να παίξει και 10άρι στο 4-5-1...χμμμ ενδιαφέρον.Η ουσία είναι ότι δεν είναι αυτός ο μάπας που μας παρουσιάζει μες το γήπεδο ώρες-ώρες. Λογικό είναι άλλο Καρπάτι αλλο ΚαρΠΑΟΚ, θα βελτιωθεί πιστεύω πολύ
- desperando
- Επικοινωνία:
ο λουκας απο αποψη ποιοτητας.εμπειριας,παρααστασεων ειναι πολυ κατω απ ολους τους γυρο του (που βλεπει τις φατσες τους να του λεν μη μου τη δωσεις)sotos26 έγραψε:Ναι ρε θα ανέβει με ένα δυο καλούς γύρω του, γυρνάει και βλέπει τις φάτσες να του λένε"μη, μη μου τη δώσεις!"
- desperando
- Επικοινωνία:
για τις εμπειριες και τις παραστασεις δεν ειναι αποψη μου,τα βιογραφικα τους μιλανε απο μονα τους.ο ενας εχει τελικο ουεφα και ο αλλος εχει παιξει μονο σε μια καρπατι.για την ποιοτητα σιγουρα ειναι αποψεις.
αλλα εγω δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν οι γυρο του οταν ο παικτης κανει λαθος πασες στα δυο μετρα και χανει κοντρολ που και παιδακι απο τα μπαμπινη το κανει με κλειστα τα ματια.
και επειδη εγω τον παικτη δεν τον ειδα μονο στα μεταξυ μας παιχνιδια,ειδα και αλλα δεκα που εκανε με την καρπατι που εκει βεβαια ηταν η βεντετα μπορω να πω με σιγουρια οτι αυτος που ειναι στον ΠΑΟΚ μονο φυσιογνωμικα μοιαζει με εκεινον τον παικτη της καρπατυ.τωρα το τι φταιει και υπαρχει τετοια τεραστια διαφορα,αλλοι ειναι οι υπευθυνοι για να το λυσουν και οχι εγω
αλλα εγω δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν οι γυρο του οταν ο παικτης κανει λαθος πασες στα δυο μετρα και χανει κοντρολ που και παιδακι απο τα μπαμπινη το κανει με κλειστα τα ματια.
και επειδη εγω τον παικτη δεν τον ειδα μονο στα μεταξυ μας παιχνιδια,ειδα και αλλα δεκα που εκανε με την καρπατι που εκει βεβαια ηταν η βεντετα μπορω να πω με σιγουρια οτι αυτος που ειναι στον ΠΑΟΚ μονο φυσιογνωμικα μοιαζει με εκεινον τον παικτη της καρπατυ.τωρα το τι φταιει και υπαρχει τετοια τεραστια διαφορα,αλλοι ειναι οι υπευθυνοι για να το λυσουν και οχι εγω
Πάντως μέσα στην προχθεσινή μετριότητα ο Λούκας βγάζει κάθετη λομπα πάρε βάλε και δικός μας δεν μπήκε καν στον κόπο να διεκδικήσει τη φάση. Αν το έκανε αυτό κανας Τσορι κ το καρφώνε φυσικά ο σαβιολα θα λέγαμε πασαρα κ ότι πληρώνεις παίρνεις κ τα γνωστά. Άλλου είναι η κυρία γύμνια του ΠΑΟΚ, όχι ο Λούκας