Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Γενικά Τζόις όχι για σένα, το μπάχαλο που γίνεται είναι γιατί δεν αφήνουν τον προπονητή να κάνει δουλειά, συμφωνώ πάντως ότι είχε γίνει καλή δουλειά που εν τέλει απο έλλειψη ενός δυο παικτών δεν πήρε κάτι δηστυχώς
Ε βλεπεις οι ιδιοι φωστηρες ενω ο Σαντος ζητουσε τον Ασσις του επαιρναν με 2,5 μυρια τον Κουτσιανικουλη και ομως ειναι ακομα στην ομαδα,απο την αλλη δε κρατηστε και μια πισινη για τις ευθυνες Στεφενς και ας σταματησουμε να αντιμετωπιζουμε καποιους ως Θεους που εχουν de facto το αλλαθητο.
Άμα φέρουν Βύντρες και τα ρέστα θα φάει σκίσιμο μάγκα απο μένα να ξέρεις
Soto, Τον ΠΑΟΚ του 97 τον θυμάσαι καλά;
Ο Αναστασιάδης, είχε την δύναμη να παίρνει το 100% του παίκτη. Αυτό ήταν το μεγάλο του χάρισμα.
Και να σου θυμίσω κάτι ακόμη. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά λίγη σημασία έχει. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε παίκτες με πάθος, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Λεοντιάδης, καλός για σκαλωσιές. Καλά να είναι εκεί που είναι. Το πάθος του το κυνήγι στον ψεύτη ράμπο τον Μητρόπουλο, τους έκανε να χέζονται, από τα τέμπη.
Άσχημα αποτελέσματα, πολλά. Υπήρχε μια διαφορά. Δεν έχαναν με κατεβασμένα τα χέρια. Προπονητές έχουνε περάσει πολλοί. Και μακάρι να κάνει χρόνια να περάσουν άλλοι. Για να έρθω στο σήμερα. Η ομάδα μας είναι προβλέψιμη. Τα είπαμε αυτά. Αυτό δεν σε ανυσηχεί που έχεις δυο ενδεκάδες παίκτες; Ο σχεδιασμός έγινε. Προπονητή έχω, αποτελέσματα δεν βλεπω. Να παίξουν μπάλα βρε αδερφε. Δεν ζητάω τίποτε το παράλογο. Που είναι η δουλειά του. Έχουμε παίκτες με τεχνική αριστερα, δεξια, κέντρο και δεν μπορούν να βρουν Σάλπι, η Κλάους η όταν παίζει του Αγίου Φανουρίου ο Νέσιντ. Αυτό που βλέπω αυτό λέω.
Ας παίζει η ομάδα και θα είμαι ο πρώτος που θα πω ναι με έβαλε γυαλιά μιλούσα και δεν περίμενα.
Ο Αναστασιάδης, είχε την δύναμη να παίρνει το 100% του παίκτη. Αυτό ήταν το μεγάλο του χάρισμα.
Και να σου θυμίσω κάτι ακόμη. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά λίγη σημασία έχει. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε παίκτες με πάθος, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Λεοντιάδης, καλός για σκαλωσιές. Καλά να είναι εκεί που είναι. Το πάθος του το κυνήγι στον ψεύτη ράμπο τον Μητρόπουλο, τους έκανε να χέζονται, από τα τέμπη.
Άσχημα αποτελέσματα, πολλά. Υπήρχε μια διαφορά. Δεν έχαναν με κατεβασμένα τα χέρια. Προπονητές έχουνε περάσει πολλοί. Και μακάρι να κάνει χρόνια να περάσουν άλλοι. Για να έρθω στο σήμερα. Η ομάδα μας είναι προβλέψιμη. Τα είπαμε αυτά. Αυτό δεν σε ανυσηχεί που έχεις δυο ενδεκάδες παίκτες; Ο σχεδιασμός έγινε. Προπονητή έχω, αποτελέσματα δεν βλεπω. Να παίξουν μπάλα βρε αδερφε. Δεν ζητάω τίποτε το παράλογο. Που είναι η δουλειά του. Έχουμε παίκτες με τεχνική αριστερα, δεξια, κέντρο και δεν μπορούν να βρουν Σάλπι, η Κλάους η όταν παίζει του Αγίου Φανουρίου ο Νέσιντ. Αυτό που βλέπω αυτό λέω.
Ας παίζει η ομάδα και θα είμαι ο πρώτος που θα πω ναι με έβαλε γυαλιά μιλούσα και δεν περίμενα.
Ποιος θα φάει σκίσιμο, για ποιον αναφέρεσαι;sotos26 έγραψε:Άμα φέρουν Βύντρες και τα ρέστα θα φάει σκίσιμο μάγκα απο μένα να ξέρεις
ώρες ώρες, λέω μακάρι να γίνει καμια μλκια να φέρουν τον Αναστασιάδη, να γελάσει το παρδαλό κατσίκι και να τελειώνουμε με αυτή τη καραμέλα.
Ο Κούτσης και το σκυμμένο κεφάλι απο το 25' ΜΕΣΑ στη Τούμπα με τους Εβραίους είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της ψυχής, του 100% και όλων αυτών των γραφικοτήτων.
Άν καταφέρουμε και διώξουμε τον Στέφενς πρίν κλείσει τα 2 χρόνια συμβόλαιο τότε είμαστε πραγματικά άξιοι της άτιτλης μοίρας μας.....
Ο Κούτσης και το σκυμμένο κεφάλι απο το 25' ΜΕΣΑ στη Τούμπα με τους Εβραίους είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της ψυχής, του 100% και όλων αυτών των γραφικοτήτων.
Άν καταφέρουμε και διώξουμε τον Στέφενς πρίν κλείσει τα 2 χρόνια συμβόλαιο τότε είμαστε πραγματικά άξιοι της άτιτλης μοίρας μας.....
Ναι ρε συ real , αλλά συμφωνείς μαζί μου έμμεσα, ο τσαμπουκάς που λες είναι και αυτό ποιότητα. Οι παίχτες που σου ανέφερα πέρα π'τον τσαμπουκά ήταν παιχταράδες τέλος. Ο Τουρσουνίδης ήταν ΚΑΙ παιχταράς και ο Χάγκαν και ο Φρατζέσκος και ο ΟΛιβάρες, μη τα κάνεις ότι ήταν ΄τιποτα συνδεσμίτες απ'τον Εύοσμο. Με κανά δυο προσθήκες το σηκώνανε, ο Κολομπούρδας μια χαρά στόπερ ήταν και ο Τσσιόπουλος, ο Καπετανόπουλος ήταν οκ, ένα φορ άμα είχες θα κανες πολλά. Φέτος έχεις καλούς παίχτες στα άκρα όχι στο κέντρο μεγάλο λάθος, πήραν ένα παίχτη, τον Στοχ, με 1,5 χαρτί που μπορούσαν να βάλουν και κάποιον όχι τόσο καλό αλλά να πε΄ρναν έναν Χάγκαν! Καταλαβαίνεις γιατί δεν παίζουμε? Δεν έχεις χαφ ρε αδερφέ πως να το πω. ¨οσο για το άλλο που λες τον Στέφενς θα σκίσω αν αποδεχτεί μέτριες επιλογές
δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε πλέον έχει το περιθώριο να κάνει "μέτριες" επιλογές.....
Πρόσεχε τι είπα. Τρέχεις. Δεν νομίζω να σε αποκάλεσα ποτέ μου γραφικό σε ότι έχεις γράψει. Αν πάλι δεν κατάλαβες κάτι καλά. Ζητώ συγνώμη για την όποια σύγχυση σου έδωσα.K_geo έγραψε:ώρες ώρες, λέω μακάρι να γίνει καμια μλκια να φέρουν τον Αναστασιάδη, να γελάσει το παρδαλό κατσίκι και να τελειώνουμε με αυτή τη καραμέλα.
Είπα μακάρι να μην έχουμε για χρόνια άλλον προπονητή.
Ο Άγγελος σαν προπονητής έχει ένα κύπελλο στην ιστορία του ΠΑΟΚ ως προπονητής και τον ευχαριστώ.
δεν μίλησα για εσένα, απλά πήρα αφορμή απο μερικά απο τα λεγόμενα σου.
Δεν υπάρχει λόγος για συγνώμες κτλ. ΠΑΟΚτσήδες είμαστε, εγώ Βέροια εσύ Αυστραλία που μας καίει το ίδιο μαράζι.............
όσο δε για το κύπελλο οκ. και εγώ τον ευχαριστώ. βέβαια, την τελευταία 20ετία περισσότερο απο όλους ευχαριστώ τον Σάντος, και ας μην κέρδισε τίποτα, μου έδειξε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει πλάνο, στόχοι και ΥΠΟΜΟΝΗ.

Δεν υπάρχει λόγος για συγνώμες κτλ. ΠΑΟΚτσήδες είμαστε, εγώ Βέροια εσύ Αυστραλία που μας καίει το ίδιο μαράζι.............
όσο δε για το κύπελλο οκ. και εγώ τον ευχαριστώ. βέβαια, την τελευταία 20ετία περισσότερο απο όλους ευχαριστώ τον Σάντος, και ας μην κέρδισε τίποτα, μου έδειξε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει πλάνο, στόχοι και ΥΠΟΜΟΝΗ.

Πάντως geo, άσχετο αλλά δεν έφταιγε για εκείνη την κατάντια ο Άγγελος. Και μένα μου γυρνάει τα μάτια με κάποιες εμμονές που έχει αλλά ΚΑΙ αυτός δεν είχε χρόνο να δείξει πόσο μάλλον και χρήμα. Φυσικά το ίδο ισχύει και για Μπόλονι και γι Σάντος(Παναγία μου δεν το περίμενα να το πω αλλά...). Τα φράγκα μετράνε γαμώτη μου όχι οι ιδέες πλέον, δυστηχώς. Και όταν αυτοί που έχουν, δεν δίνουν ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ(προς θεου δε μιλάω για ΙΒαν) βγάζουν φτέχτη τον προπονητή...απλά και ωραία
και αυτή η προσέγγιση έχε δόσεις αλήθειας.
βέβαια απο την άλλη υπάρχει ένα πλάνο που σου λέει ότι με υπομονή, μπορεί να κάνεις ομάδα μια στα 5 χρόνια, αλλά θα κάνεις ομάδα με φθηνές επιλογές και με παίχτες που θα βγάζεις εσύ.
πχ ξέρεις ποια.
Επίσης, άν δεν φταίει ο Άγγελος τότε, γιατί να φταίει ο Χούμπ τώρα;;;; ένα και το αυτό δε ήταν ουσιαστικά;;;;;; ε;;;;;
βέβαια απο την άλλη υπάρχει ένα πλάνο που σου λέει ότι με υπομονή, μπορεί να κάνεις ομάδα μια στα 5 χρόνια, αλλά θα κάνεις ομάδα με φθηνές επιλογές και με παίχτες που θα βγάζεις εσύ.
πχ ξέρεις ποια.
Επίσης, άν δεν φταίει ο Άγγελος τότε, γιατί να φταίει ο Χούμπ τώρα;;;; ένα και το αυτό δε ήταν ουσιαστικά;;;;;; ε;;;;;
Αυτή είναι η θέση μου ακριβώς! Ποτέ δε φταίει ο προπονητής όταν
1.Δεν του χεις φέρει αν όχι το 100% αλλά τουλάχιστον το 70% των αθλητών που θέλει
2.Έχει πολλαπλές επιτυχίες αλλού και πάτωσε σε σένα με μαγικό και ανεξήγητο λόγο
3.Έχεις 500 άτομα πάνω απ'τον κεφαλι του να τον κρίνουν και να απαιτούν χωρίς να κάνουν τα παραπάνω
4.ΛΗΓΕΙΣ και δεν εξαντλείς το συμβόλαιο
Ξέρεις κα'τι? Αυτά πιάνουν σχεδόν όλους δηστυχώς, βγάλε κάτι Φρίνγκερ και τα ρέστα
1.Δεν του χεις φέρει αν όχι το 100% αλλά τουλάχιστον το 70% των αθλητών που θέλει
2.Έχει πολλαπλές επιτυχίες αλλού και πάτωσε σε σένα με μαγικό και ανεξήγητο λόγο
3.Έχεις 500 άτομα πάνω απ'τον κεφαλι του να τον κρίνουν και να απαιτούν χωρίς να κάνουν τα παραπάνω
4.ΛΗΓΕΙΣ και δεν εξαντλείς το συμβόλαιο
Ξέρεις κα'τι? Αυτά πιάνουν σχεδόν όλους δηστυχώς, βγάλε κάτι Φρίνγκερ και τα ρέστα
Στο μόνο που δίνω ευθύνη στον Χουμπ, είναι με βάση του ονόματος του. Η απαίτηση μου αν θες γίνεται μεγαλύτερη.
Έχω ποιοτικούς παίκτες σήμερα. Όταν τους πιάνει αναλαμπή βλέπεις κάνουν ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει διάρκεια. Και τώρα θα γίνω γραφικός
Είμαστε πολλοί προβλέψιμη. Με ενοχλεί αυτό, δεν έχω προπονητή Άγγελο ως παράδειγμα το όνομα του. Δεν έχω Μάκη Χάβο. Έχω Στέφενς. Αν δεν τον πίστευα, δεν θα έλεγα τίποτε.
Έχω ποιοτικούς παίκτες σήμερα. Όταν τους πιάνει αναλαμπή βλέπεις κάνουν ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει διάρκεια. Και τώρα θα γίνω γραφικός

Βρε μια χαρά προπονητής είναι και ο Άγγελος και μια χαρά ομάδα είχε. Αυτό σου λέω, μια χαρά ομάδα είχε πέρα απ'το πάθος που λες, μακάρι να μπαινα σε χρονομηχανή και να τους έδινε Τζιώλη Λάζαρ και Ολίσε και Λίνο και να πέρνα Τουρσουνίδη Φρατζέσκο Χάγκαν Ολιβάρες, τι λες το σηκώναμε μετά?