Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από sotos26 »

REal? ¨Ακου λίγο μαν...Έκανε κα΄ποιες αλλαγές στο παιχνίδι εκείνο, που απο το αποτέλεσμα βγαίνει ότι δεν ήταν καλές οκ μέχρι εδώ? Τι του είπε ρε συ του Ολίσε? ΜΗ βάλέις γκολ? Αυτός θα μπορούσε να κάνει τον προπονητή μάγκα και δεν τον έκανε! Θυμάμαι τη φάση που τσαλαβουτάει τα πόδια του και πέφτει, λυγίσανε πολλές φορές μάλιστα, πολλοί παίχτες σε πολλές θέσεις. Είναι σκληρό αλλά αυτό είναι, οι παίχτες κάνουν τον προπονητή, αυτοί αν περνούσαν, αν κέρδιζαν αν...κάνουν τον Στέφενς και τον κάθε Στέφενς μεγάλο ή μικρό. 'Εγω λέω αυτοί, ή αν θες, κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν κανένα προπονητή στον πλανήτη μεγάλο ούτε την ομάδα που αγωνίζονται με στόχο την πρώτη θέση. Κλείσε τα μάτια και πες μου μετά αν έφευγαν αυτοί απ'τον ΠΑΟΚ ποια ομάδα, έστω μικρομεσαία απο ΠΡΟΗΓΗΜΕΝΟ πρωτάθλημα θα τους έπερνε. Κάνε το ίιδο τώρα για τον ΟΣΦΠ...Λοιπόν? Εγω΄βλέπω 6-7 παίχτες του ΟΣΦΠ που παίζαν ας πούμε στην Southampton δεν μπορώ να πω το ίδιο για μας πέρα απο δυο.Όσο για τα δυο εκ. που λες και ξαναλές, νομίζω σου απάντησα μαν, τα πέρνει με βάσει το κασέ του, τις επιτυχίες του δηλαδή δεν έπιασε κανένα κοροιδο,αν θέλαν ας δίναν λιγότερα πάλι το ίδιο θα γινόταν...α σόρυ, η διαφορά στα μπάτζετ θα ταν 15.600.000 απο 17.000.000.ΟΚ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Realcon έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι πραφανές πως όποιους και να είχαμε την ήττα δεν την γλιτώναμε. Δεν ξέρω κι αν θα ήταν καλύτερο να περιορίζαμε την ήττα στο 1-0 ή το 2-0.
Πέρσι το αποτέλεσμα ήταν 0-0 δεν θυμάμαι
Ναι, 0-0, αλλά είχε κριθεί το πρωτάθλημα (προ πολλού).
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ε, ωραία να πούμε ότι κάναμε άθλοι τότε που τους κερδίσαμε μέσα στο Καραΐσκάκη. Γιατί απλά δεν είχαμε ποτέ το μπάτζετ τους.
Δηλαδή ο Άγγελος Αναστασιάδης που απέκλεισε την Άρσεναλ με χαφ και άμυνα τον Σιδηρόπουλο το 97, Να τον χτίσουμε άγαλμα. Θυμίζω, 1-0 Τούμπα γκολ Φραντζέσκος και όχι με φάουλ.

Δώνης, πέρσι 0-0 να μαρκάρουν τον καμαρά 2 για να μην τους φεύγει στην αντεπίθεση. Ο Καμαρά νομίζω ότι κόπηκε. Καλά δεν ηταν δα και παικταράς. Ενώ ο ΣτΩχ... τέλος πάντων. Φέτος έχουμε καλύτερο ρόστερ υποτίθεται. Ενώ στον Ολυμπιακό δεν έχει μεγάλη διαφορά με το περσινό. Το σκορ άλλαξε μόνο στο ταμπλό.

Όσο για τα λεφτά ναι Soto, είναι πολλά για αυτό που βλέπω εγώ. Τώρα τα παίρνει γιατι έχει καλό βιογραφικό... Άλλο θέμα κανένα πρόβλημα. Για θέαμα μίλησα, φίλαθλος είμαι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Realcon έγραψε: Ο Στέφενς, δεν με πείθει ακόμη. Τον περιμένω, δεν μπορεί να έχει παίξει σε τόσες ομάδες και να τον συμπαθούν όλοι.
:shock: :shock: :shock: :shock: Βρε Real ελεος.
Μη τον σουτάρεις ακόμα κατα βαθος είναι καλό παιδί.Κάτι θα λέει το παλικάρι για να τον συμπαθούν τόσοι.Καμιά συστατική επιστολή σου φερε? :lol: :lol: :opaokara:

ΥΓ Βρε Σωτο, αμαν μ αυτο το μαν (παρακληση)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τελικά Απόστολε, Εμείς που έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα από νέος που ήσουν και εγώ :opaokara:
Οι Ολυμπιακοί παίξανε πολύ πιο διψασμένα για αυτό. Ενώ το έχουν κάθε χρόνο στην τσέπη τους. Κάτι σαν μπρελόκ.
Ενώ εμείς... Στην δικαιολογία. Γιατί από πάθος... Άσε ένας Ουρουγουανός μόνο!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

kataramenos5 έγραψε:
Realcon έγραψε: Ο Στέφενς, δεν με πείθει ακόμη. Τον περιμένω, δεν μπορεί να έχει παίξει σε τόσες ομάδες και να τον συμπαθούν όλοι.
:shock: :shock: :shock: :shock: Βρε Real ελεος.
Μη τον σουτάρεις ακόμα κατα βαθος είναι καλό παιδί.Κάτι θα λέει το παλικάρι για να τον συμπαθούν τόσοι.Καμιά συστατική επιστολή σου φερε? :lol: :lol: :opaokara:

ΥΓ Βρε Σωτο, αμαν μ αυτο το μαν (παρακληση)
Θα κάνω μια εξαίρεση γιατί το ζήτησες δημόσια. Δεν θα τον σουτάρω τελικά :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δεν ξέρω... Αλλά τόσο προβλέψιμη... Το παιχνίδι με τον Ηρακλή το φοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη γινεται κουβεντα περι μπατζετ να ξεκαθαρισουμε οτι δεν επαιξαν αυτα την κυριακη,ειναι ζητημα αν στην εντεκαδα του γαυρου πλην Σαβιολα υπαρχει πιο ακριβοπληρωμενος παικτης απο δικο μας,ειδικα στον βαθμο που νομιζουν καποιοι.Το προβλημα δεν ειναι στο μπατζετ, ειναι στις λανθασμενες επιλογες,να θυμισω οτι το ιδιο περιπου ειχε και η ομαδα Σαντος που παλυ καλα που καποιοι καταλαβαν οτι δεν υπαρχει ουδεμια σχεση σε ποιοτητα υλικου μεταξυ των 2 ομαδων.Βεβαια καποιοι στην μανια υπερασπισης και δημιουργιας τοτεμ το προβληματικο οντως ροστερ ειναι ετοιμοι να το φτασουν σε επιπεδα παραμονης στην κατηγορια,οχι παιδια και αυτη η ομαδα μπορει να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 13 Νοέμ 2013, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτός δεν ήταν ΠΑΟΚ του Σάντος;

[youtube]vVB_U7isuKo[/youtube]

Όσο για τα μπάτζετ, ρε josh, σοβαρά τα λες αυτά; Ο Τσόρι που μπήκε αλλαγή παίρνει όσα όλο το κέντρο σου μαζί. Για Σκέποβιτς, Μπονγκ, Μεντζανί, Γιατακαμπαρέ και Ντινγκά πρέπει να έδωσε κάνα 12άρι , και δεν παίζουν καν. Εμείς, ομάδα δεν πληρώσαμε για παίχτη, ακόμα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω μιλησα για την ομαδα με την οποια επαιξες,αυτοι που λες ηταν ειτε στον παγκο ειτε εκτος αποστολης.
black death

Όταν σε 3 χρόνια, δίνεις 30 εκ. για μεταγραφές, κάποιοι θα σου μείνουν και θα είναι και ποιοτικοί. Πέρα απ' αυτό, πιστεύω πως συμβόλαια σαν του Μανιάτη, του Μανωλά, του Σαλινό, του Χολέμπας, του Μήτρογλου, είναι πάνω απ'το μέσο δικό μας.
Αλλά ειλικρινά, πιστεύει κανείς ότι αν παίξουμε αλλά 10 ματς με το γαύρο, θα ξαναφάμε 4 γκολ; Τα μισά ματς χ θα λήξουν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε επιπεδο εντεκαδας την κυριακη ουτε ο μητρογλου εχει μεγαλυτερο συμβολαιο απο τον Σαλπι,ουτε ο Φουστερ απο τον Στοχ,ουτε ο Καμπελ απο τον Λουκας,ουτε ο Σαμαρης απο τον Τζιολη,ουτε ο Σιοβας απο τον Κατσουρανη και και και.Επιμενω το προβλημα δεν ειναι στο χρημα,ειναι στις επιλογες,οταν πχ ο Στεφενς θελει να παιξει 4-3-3 και εσυ με 400.000 φερνεις τον Τζιολη για αμυντικο χαφ σου φταιει το χρημα;Οταν δινεις 200 στον Σπυροπουλο και μετα αλλα 300 στον Τζαβελα σου φταιει το χρημα?
black death

Για τον Καμπελ ειδικά, που έκρινε και το ματς, δεν νομίζω. Για παίχτη της Άρσεναλ μιλάμε. Στην Αγγλία, και στο πρωτάθλημα ρεζερβών, βρίσκεις συμβόλαια 1-2 εκ. Τώρα τι ποσοστό δίνει ο γαύρος, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Eλα ολοι μαζί..........σορυ για το οφ τοπικ χαχαχα

[youtube]vfY3NGLzk6w[/youtube] :opaokara: :opaokara: :opaokara: για να χαλαρώσουμε λιγο
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ωραία... Κάποιες ερωτήσεις να κάνω;
1. Η ομάδα του 97' που τόσο την πατώνεται... Μήπως στο άξονα είχε Φρατζεσκάκη Χάγκαν και Τουρσουνίδη;
2.Μήπως εκείνη η ομάδα αν είχε μια φοράρα με 20 γκολ το σήκωνε;
3. Μήπως πάλι οι Σιδηρόπουλοι και τα ρέστα σε κρατούσαν 4ο;
Γιατί τέτοια αγάπη με το παρελθόν ρε παιδιά ; Γιατί τα ωραιοποιούμε, όταν Χάναμε απ τις Καστοριές και τις Προοδευτικές τίποτα, η Άρσεναλ όμως τσουπ σε κάθε τόπικ
Τα ίδια και για την ομάδα του Σάντος, αν είχε ένα φορ θα τα κατάφερνε. Αλλά...
1. Δεν χτίστηκε η ομάδα σ´ενα χρόνο
2. Πάλι στα @@ γράφαμε τον προπονητή που μιλούσε για ενίσχυση
3. Εν τέλει δεν πήρε κανένα τίτλο
4. Σε πολλούς και μένα μέσα δε μας άρεσε αυτή η ανάπτυξη κσι το τσούκου τσούκου
5. Κάθε αγωνιστική πειθαρχικό παράπτωμα να παίχτες με κόκκινες κάρτες, σόρυ εμένα δε μ'αρέσει η φάση

Άρα; Άρα ωραιοποιούμε το παρελθόν και τότε ήταν καλά, ποτέ δεν ήταν αρκετά καλά. Μόνο όταν το σηκώνεις είσαι καλά όχι βγαίνοντας 4ος. Σε όλα αυτά ποτέ δεν έφταιξε ο προπονητής! Ποτέ! Κανένας! Οι τρύπιες τσέπες μας έφταιξαν και οι ξεροκεφαλιά.στηρίζουμε τον προπονητή κσι μαθαίνουμε! Μαθαίνουμε και δεν καλύπτουμε ρσαπατσουλιές και τσιγγουνιές. Οι μεγάλες ομάδες θέλουν λεφτά τέλος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν αναφερεσαι σε μενα δεν νοσταλγησα τον Σαντος,το υλικο που ειχε νοσταλγησα και το οποιο δημιουργηθηκε σε 1,5 μεταγραφικη περιοδο και ακομα προσπαθω να καταλαβω τι επιφωτηση ειχε πεσει τοτε σε αυτους που επελεξαν τους παικτες και απο τοτε οι ιδιοι σχεδον εχουν κανει καμια 40ρια μεταγραφες που ζητημα να τους βγηκαν οι 5.Τι να πω καποιοι το καλοκαιρι μας ελεγαν οτι ο Λοπεζ και ο Κοντρερας ηταν ιδια περιπτωση επιλογη παικτη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”