Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Armagedonas έγραψε:Ψυχραιμία,στο κάτω κάτω κανένας Λόπεθ και κανένας Σπυρόπουλος δεν μας φταίει.
Αντίθετα,ακέραια την ευθύνη φέρουν αυτοί που σε 3 μεταγραφικές περιόδους κατάφεραν να φέρουν 25 ποδοσφαιριστές και η ομάδα ακόμα να έχει τραγικές ελλείψεις.
Ποδοσφαιριστές που ο Λεβαδειακός και ο Πανθρακικός δεν θα τους έπαιρναν ούτε τζάμπα.
Είπα να μην το πω αλλά δεν γίνεται. Το παιχνίδι ποιος το χάνει μέσα στην Τούμπα με την Σάλκε. Παίζανε με 10 το σκορ ήταν 1-1 και είχαμε σχεδόν μια ώρα παιχνίδι. Παίξαμε τότε φουλ υπόθεση και γυμνοί πίσω. Ποιος ευθυνόταν για εκείνο το παιχνίδι.Το μέτριο ρόστερ μας. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Ήταν αρχή τότε. Μέσα Νοεμβρίου... Ακόμα περιμένουμε να δέσει. Αλλάξτε τους όλους, να τελειώνουμε!!!
barlow4 έγραψε:Εγω λεω παλι οτι τους κραταει δεσμιους με τις υπογραφες τους μεχρι να ρυθμιστουν τα χρεη.μετα δυσκολα τους βλεπω.οσο για τις μεταγραφες κινηθηκε σεμνα παλι μεχρι να ρυθμιστουν τα χρεη.ρονι κλπ ηταν σαχλαμαρες.να παρει το ρονι να τον τροφοδοτει ο σκονδρας..κρισεις μεγαλειου ηταν αυτες.το αν ηρθε ο καιρος θα το δουμε.ως τοτε εμενα μου αρκει που δεν εχουμε απληρωτους κ εξοργιζομαι με τις κρισεις μεγαλειου κ τα κουτσομπολιστικα αρθρα του στυλ θυμωσε ο ιβαν,πληρωνει χρυσο ο ιβαν,εφαγε ο ιβαν,κερδισε τον πουτιν στο σκακι ο ιβαν,εκλασε ο ιβαν κλπ.
τα χρεη ειναι τροχοπεδη για πολλα πραγματα ποτε θα τελειωσει αυτη η ιστορια ?
barlow4 έγραψε:Εγω λεω παλι οτι τους κραταει δεσμιους με τις υπογραφες τους μεχρι να ρυθμιστουν τα χρεη.μετα δυσκολα τους βλεπω.οσο για τις μεταγραφες κινηθηκε σεμνα παλι μεχρι να ρυθμιστουν τα χρεη.ρονι κλπ ηταν σαχλαμαρες.να παρει το ρονι να τον τροφοδοτει ο σκονδρας..κρισεις μεγαλειου ηταν αυτες.το αν ηρθε ο καιρος θα το δουμε.ως τοτε εμενα μου αρκει που δεν εχουμε απληρωτους κ εξοργιζομαι με τις κρισεις μεγαλειου κ τα κουτσομπολιστικα αρθρα του στυλ θυμωσε ο ιβαν,πληρωνει χρυσο ο ιβαν,εφαγε ο ιβαν,κερδισε τον πουτιν στο σκακι ο ιβαν,εκλασε ο ιβαν κλπ.
barlow, υπάρχει δημοσίευμα για αυτό το τελευταίο;;;;
Realcon έγραψε:Είπα να μην το πω αλλά δεν γίνεται. Το παιχνίδι ποιος το χάνει μέσα στην Τούμπα με την Σάλκε. Παίζανε με 10 το σκορ ήταν 1-1 και είχαμε σχεδόν μια ώρα παιχνίδι. Παίξαμε τότε φουλ υπόθεση και γυμνοί πίσω. Ποιος ευθυνόταν για εκείνο το παιχνίδι.Το μέτριο ρόστερ μας. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Ήταν αρχή τότε. Μέσα Νοεμβρίου... Ακόμα περιμένουμε να δέσει. Αλλάξτε τους όλους, να τελειώνουμε!!!
οι κραυγες και πανω στα νευρα αποφασεις ειναι οδηγος για πληρη αποτυχια δεν ειναι ολοι αχρηστοι ουτε ολοι χρησιμοι τωρα θελει καθαρο μυαλο και ελπιζω να το εχουμε
Δεν το ξέρω μαν αυτό και θα σου πω γιατί δεν το πολύ-πιστεύω χωρίς βέβαια να το αποκλείω απ'την άλλη. Αν τους είχε μόνο για υπογραφές δε θα τους άκουγε στις μεταγγραφές καθόλου, η λογική του(για μένα πέρα έως πέρα λανθασμένη!) είναι η εξής. Ακούω τον προπονητή πρώτα-πρώτα, μου λεέι πχ 13-11-13 "θέλω αριστερό μπακ". ΟΚ σου λέει ο Ιβάν, "Τσίτσι τι λες?"-"Ξέρω έναν απο το ΟΥζμπεκιστάν".Ωραία...ζήση τι λες... ''Εγώ ξέρω έναν απο Πορτογαλία"κοκ.Επειδή δε τα βρίσκουν με τον προπονητή ακούει λίγο-πολύ τους πάντες και προσπαθεί να βρει μια μέση λύση και αν δεν υπάρχει φέρνει έναν Έλληνα. Στις επιχειρήσεις μπορεί να δουλεύει αυτή η συλογική φάση, στη μπάλα δε δουυλεύει δυστηχώς.Αυτό αργά ή γρήγορα(μάλλον αργά!) θα το δει
ΥΓ Realcon? Άμα θυμάσαι πάλι απο τα χαφ το χάσαμε και εκείνο το ματς, και ο Κάτσε και ο Τζιώλης...άστα να πάνε
ΥΓ2 Ε όχι και όλους! Είπαμε έχεις και καλά εργαλεία
Πάλι άλλος μας φταίει Soto?
Ενώ έχουμε όλο τον χρόνο να τους πάμε και στην παράταση να φτύνουν αίμα... Εμείς θέλαμε να γίνουμε Μπάρτα.
eorptol... Δεν τι γίνετε σε κάθε ματς. Πάρε παίκτες ποιοι δεν παίξανε για εμας... Και θα κάνεις μια ενδεκάδα.
Ο μόνος που δεν ευθύνεται είναι ο Στέφενς.
Αλλά η ομάδα είναι τόσο προβλέψιμη, που ο Ηρακλής στο κύπελλο θα μας κάνει την ζωή δύσκολη.
ΥΣ. Μην τρέξετε να πείτε ότι είμαι κατά του Στέφενς.
Όχι ρε απλά με καλυτερες ομάδες πρέπει να μαστε πιο ήρεμοι όταν μιλάμε, πριν τα ματς με τη Σάλκε είμασταν χαρούμενοι που θα παίζαμε στάνταρ Γιουρόπα, μετά το πρώτο ματς ανέβηκαν οι προσδοκίες και προσγειωθήκαμε πάλι. Αν έμπαινε το γκολ του Στοχ και αν εκεείνο και το άλλο, να είμαστε ρεαλιστές! Σου πα ότι δεν είναι όλοι για πέταμα όχι οτι δεν φταίγαν και ο προπονητής μέσα
Το σκαλωμα για τους ελληνες διεθνεις το εχει ο ποντιος.βιτσιο.αυτοι μπορουσαν να ερθουν αυτοι ηρθαν.απο εκει κ περα εδωσε ενα μπατζετ χαμηλο κ ειπε φερτε εσεις.κατι μιζες μεταγραφες τις εκοψε η μαρια.ο τσιτσιακοφ εφερε στοχ λουκας κ ολισε.κ ο βρυζας τον μοντανα.αυτα καταλαβα εγω.
Ο τσιτσιακοφ εφερε ετο στην αμπχαζια.αν του εδινε εναν σκασμο λεφτα κ μεσσι που λεει ο λογος εφερνε.προς το παρον δε θελει να ξοδεψει.ετσι το βλεπω εγω.
Ναι Κεν έτσι είναι...Προχθές συνήλθε όμως απο το ζαχαρένιο όνειρο αυτό είναι σίγουρο. Μόνο αυτός ξέρει τι έχει μέσα του και τι θέλει και πόσα θέλει να βάλει, είδε με τον πιο σκληρό τρόπο όμως ότι αυτό που χε σαν "ΟΚ" επίπεδο είναι υπερτιμημένο...Πέρνει τη σκυτάλη και ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός
Το για πέταμα... Το είπα ως προς το μέτριοι κάθε φορά που συζητάμε εδώ για το παιχνίδι του Στέφενς. Ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός και φταίνε όλοι οι άλλοι.
Εκεί πάει διώξτε τους όλους να τελειώνουμε.
Ο Στέφενς, δεν με πείθει ακόμη. Τον περιμένω, δεν μπορεί να έχει παίξει σε τόσες ομάδες και να τον συμπαθούν όλοι.
ΥΣ. Απόστολε, ας είχαμε μαζευτεί από αριστερά πρώτα.
Barlow, Παίρνει ο Ιβάν προπονητή που τον στοιχίζει 2εκ. Και παίρνει παίκτες χαμηλής εμβέλειας... Εδώ είναι θέμα κάποιου. Ποιου όμως είναι; Εγώ δεν πιστεύω σε αυλικούς και σε παρέες. Δίνω 2εκ σε έναν άνθρωπο και αφήνω να μου λύσουν το πρόβλημα οι άλλοι; τρελό μου ακούγεται. Αυτά που ακούγονται και συζητάμε κατά καιρούς εδώ, γενικά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι πραφανές πως όποιους και να είχαμε την ήττα δεν την γλιτώναμε. Δεν ξέρω κι αν θα ήταν καλύτερο να περιορίζαμε την ήττα στο 1-0 ή το 2-0.