Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- ace79grpaok
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Παρ Νοέμ 08, 2013 3:19 pm
Τρί Νοέμ 12, 2013 12:30 pmstephanos έγραψε:Ο Νίνης δεν είναι δικός μας, ο Βούκιτς πάτησε τα 34, ο Λόρενς μάλλον δεν μπορεί να παίξει τη θέση, ο Πέλκας δεν έχει πείσει ακόμη και όλοι (ή σχεδόν) αναπολούν τον Σικαμπάλα.
Είναι 17 χρονών (αν και με τους Αφρικανούς ποτέ δεν είσαι σίγουρος) και παίζει στην Taye Academy Owerri. Έχει περάσει από τις εθνικές u13 και u15 της πατρίδας του και σήμερα αγωνίζεται στο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου u17. Νιγηρία εναντίον Μεξικό, στις 5 (λέει το πρόγραμμα, αλλά μάλλον 6 θα αρχίσει), ζωντανά από το Eurosport. Το όνομα του αστεριού μας: Kelechi Iheanacho (Ιεανάτσο προφέρεται μάλλον), φοράει το 10 στην πλάτη και μοιάζει ότι είναι στην αρχή μιας μεγάλης καριέρας.
Δεν ήταν τα τέσσερα γκολ που έβαλε, κόντρα στο σημερινό του αντίπαλο (και κάτοχο του κυπέλλου), στο ανεπανάληπτο 1-6 της πρώτης αγωνιστικής, που με έκανε να τον προσέξω. Ήταν ο προημιτελικός με την Ουρουγουάη. Το ματς που έβγαλε για πλάκα δύο ασίστ.
[youtube]jjt80-3I-Hw[/youtube]
Και μετά είδα και τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι ομίλων με τη Σουηδία:
[youtube]ocBpvFwjaZM[/youtube]
Και σήμερα έλεγα να στηθώ να τον δω στον τελικό. Αλλά όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, οι θεοί σκάνε στα γέλια. Δείτε τον εσείς αντί για μένα λοιπόν!![]()
ΥΓ: Χθες ήθελα να το γράψω και δεν το έκανα, διότι είχαμε ματς. Και σήμερα διαβάζω ότι τον θέλει λέει η Άρσεναλ. Ασταδιάλα ρε, παίρνετε όλα τα ταλέντα και τα δίνετε δανεικούς εδώ κι εκεί, στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου στις στοές, έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο, καλά σας έκανε ο Ζήσης τότε.![]()
Στέφανε σε διαβάζουνpaok87 έγραψε:ΠΑΟΚ και Άρσεναλ για νεαρό Νιγηριανό
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κελέτσι Ιχιανάτσο, τον οποίο φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Κώστας Λαγωνίδης στο πρόσφατο Μουντιάλ Κ-17 ετών, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αλγερίας.
Το «παρών» - μαζί με απεσταλμένους όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων – έδωσε πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Λαγωνίδης, σκάουτερ του ΠΑΟΚ, στο Μουντιάλ Κ-17 ετών που διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «allnigeriasoccer», οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Κελέτσι Ιχιανάτσο. Πρόκειται για 17χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται ως «δεκάρι» και ανήκει σε μία ερασιτεχνική ομάδα της Νιγηρίας (Taye Academy Owerri).
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να κερδίσει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» της διοργάνωσης και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει να ανταγωνιστεί την Άρσεναλ από την Αγγλία και κάποιους άλλους συλλόγους από τη Γερμανία και την Ισπανία.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η αγοραστική αξία του διεθνούς άσου αξίζει τα 700.000 ευρώ, όμως η… δουλειά μπορεί να γίνει με ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ.
Μάλιστα, οι Αλγερινοί υποστηρίζουν πως ο Χρήστος Σαββίδης (πρώην εκπρόσωπος του Ολαϊτάν) έχει εξουσιοδοτηθεί για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μέσα στις επόμενες με τον επικεφαλής της ομάδας μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη.
Ο κ. Λαγωνίδης είχε την ευκαιρία να δει τον Ιχιανάτσο σε δύο αγώνες, όπου η Νιγηρία ήρθε ισόπαλη (3-3) με τη Σουηδία και επικράτησε με σκορ 5-0 του Ιράκ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-17 ετών.
Σταύρος Καλογεράκης
sportfm.gr
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kelec ... 95330.html
Φέρτε τον μαυρούλη ναι! Τους πάμε τους γρήγορους παίχτες ναι!Αχ δίψασα για γρήγορο ΠΑΟΚ, μόνο κοκακόλα έχω ρε φούστη...
- ΑποστόληςΑ
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσβονιγιει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Ετυχε να δω τους αγωνες το κατεχει πολυ πιτσιρικας !!!
Μου αρεσε πολυ και το φορ τους !!!
Μου αρεσε πολυ και το φορ τους !!!
πάντως το χειμώνα και το καλοκαίρι του '14 λήγουν πάρα, πάρα πολλά συμβόλαια απο πολύ, πολύ καλούς παίχτες. με υποτυπώδη και προσεχτικό σχεδιασμό μπορούμε να κάνουμε μια πραγματικά αξιόλογη, Ευρωπαϊκή ομάδα.....
Στα πιο πολλά απο αυτά που πόσταρες geo συμφωνώ ειδικά σε παίχτες κάτω των 27 αλλά τον Gosling τον έχω αδυναμία. Μακάρι ρε δεν τους βάζουν και πέρνουν Γάλλους και Βραζιλιάνους στις μεγάλες ομάδες. Υπα΄ρχει και ο Mcehran της Chelsea που είναι δανεικός πολύ μεγάλο ταλέντο και έχει και άλλους
καλα, αν δεν πάρουμε και τώρα παιχταρά 8αρι, που μένουν ελεύθεροι Γ@μησε τα παίχτες, πότε;;;;;;;;;;;;;;
Θα πάρουν σίγουρα απλά αν είναι και νέος το παίζεις και Βαγγέλης. Αυτός, μπορεί να λέμε ότι θέλουμε για παράγκες και τα ρέστα, αλλά 'εφερε και ΜΙραλάς και ένα σωρό άλλους με 2-3 και τους πούλησε 7-8. Μπορούν να το κάνουν αυτό, 2-3 νέους Βιερίνια ίσως?Εγώ θα πω τον Μπρούνο που τους έκανε και γιογιο με την Άντερλεχτ
- ΑποστόληςΑ
ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ;
Τι θα λέγατε για τον S. Balafinho?
Τι θα λέγατε για τον S. Balafinho?
Σότο εμένα η λογική μου λέει κάθε χρόνο 3-4 ποιοτικούς ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ παίχτες που θα μπούν στον βασικό κορμό ή θα ειναι ποιοτικά μπακ απ και έπειτα ότι καλό βρείς σε κάτω των 21 και φυσικά ανάλογα το $$$.sotos26 έγραψε:Θα πάρουν σίγουρα απλά αν είναι και νέος το παίζεις και Βαγγέλης. Αυτός, μπορεί να λέμε ότι θέλουμε για παράγκες και τα ρέστα, αλλά 'εφερε και ΜΙραλάς και ένα σωρό άλλους με 2-3 και τους πούλησε 7-8. Μπορούν να το κάνουν αυτό, 2-3 νέους Βιερίνια ίσως?Εγώ θα πω τον Μπρούνο που τους έκανε και γιογιο με την Άντερλεχτ
Πηγή:Kelechi Iheanacho’s performance at the just concluded Fifa Under 17 World Cup, where he won the Golden Ball, has not gone unnoticed by some of the elite clubs in Europe.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=10938