Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Realcon »

Τα έχει πάρει στην κράνα ο sick. :opaokara:
Ok. Η νοοτροπία του νικητή. Μου αρέσει. Σημαίνει και κάτι άλλο. Σε αυτό που υπήρχε διαφωνία εδώ. Για να έχει αυτό το πάθος σημαίνει ότι έχει και τα εργαλεία. Και αν μη τι άλλο τα πιστεύει. Πάλι αν δεν. Μας πουλάει τρέλα και επιτυχημένη μάλιστα.
Η ιστορία πάντως έγραψε 4-0. Μακάρι αυτήν την νοοτροπία να την μεταδώσει γρήγορα. Γιατί από ότι είδαμε... τσουκ... Δεν. Δεν σημαίνει τίποτε όμως ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει λάθος. Που σημαίνει αυτόματα δεν του παίρνουμε το κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Sick Bastard έγραψε:http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129549981
Στέφενς, μάς δουλεύεις...

Όχι μ@λ@κες δεν σας δουλεύει, σας γμει το μνι που σας πέταγε.
Δε πα να κατεβάσεις και 3-4-3 με τερματοφύλακα τον Σάλπι και φορ τους Χακόμπο-Γλύκο-Γιακουμή, εγώ με αυτά που βλέπω θα τον στηρίζω μέχρι τέλους.

όταν το ματς γίνεται 2-0, εγώ δεν είμαι ένας προπονητής που θα κοιτάξω να περιορίσω την έκταση της ήττας, αλλά θα τα παίξω όλα για όλα για τις πιθανότητες ανατροπής .

Και πάρτε και τα Ολλανδικά @@ μου, λέει ο Χουπ για όποιον δεν κατάλαβε. Τ ακούς Σταυράκη και οι λοιποί ΔΟΥΛΟΙ; Προφανώς και δεν εννοώ τα μέλη του φόρουμ.

Μαζι σου... :ugeek:

Υ.Γ. Τα γνωστα λιγουρια ( Κολκας και λοιπες μοδιστρες) ας περιοριστουν απλως στο να παρακολουθουν....Ειναι το καλυτερο που μπορουν να κανουν...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Sick Bastard έγραψε:http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17304&subid=2&pubid=129549981

Δε πα να κατεβάσεις και 3-4-3 με τερματοφύλακα τον Σάλπι και φορ τους Χακόμπο-Γλύκο-Γιακουμή, εγώ με αυτά που βλέπω θα τον στηρίζω μέχρι τέλους.

όταν το ματς γίνεται 2-0, εγώ δεν είμαι ένας προπονητής που θα κοιτάξω να περιορίσω την έκταση της ήττας, αλλά θα τα παίξω όλα για όλα για τις πιθανότητες ανατροπής .

Και πάρτε και τα Ολλανδικά @@ μου, λέει ο Χουπ για όποιον δεν κατάλαβε. Τ ακούς Σταυράκη και οι λοιποί ΔΟΥΛΟΙ; Προφανώς και δεν εννοώ τα μέλη του φόρουμ.
++++++++++++++++++++++++
καποτε χαναμε 1-0 στο οακα με κουλα και πηρε κοκκινη ο μαλεζας νομιζω η τελοσπαντων καποιος αμυντικος και ο σαντος εβγαλε επιθετικο για να βαλει αμυντικο. για να κρατησει το σκορ στο 1-0 προφανως. φυσικα εφαγε αγριο κραξιμο και δικαιως. τωρα που ο στεφενς εκανε το αντιθετο τρωει κι αυτος κραξιμο. αβυσσος η ψυχη του ΠΑΟΚτση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καθολου αβυσσος. Ειναι απλο. Εισαι ΠΑΟΚ και ειτε χασεις με 1-0 ειτε 4-0 ειναι ηττα. Ο ΠΑΟΚτσης θελει να νικησει οχι να χανει αξιοπρεπως
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ομαδα μπορει να ξεπλεινει το κυριακατικο πως ? αποκλειοντας τον γαβρο και περνωντας το κυπελο
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Dimg4 δεν είναι το ίδιο. Άλλο ήττα και άλλο ο διασυρμός. Η διαφορά είναι τεράστια για μένα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες αμα αρχισετε και συμφωνειτε ολοι μεταξυ σας υπαρχει προβλημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να το ψαξουμε το πραγμα...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον paok87.Δεν ένιωσα σε καμιά στιγμή του αγώνα πως η ομάδα προετοιμάστηκε όπως θεωρώ πως όφειλε για έναν αγώνα πιο πολύ εντυπώσεων και λιγότερο ουσίας!Και για τούτο δε νομίζω πως οι Κολκαίοι,Κουβεντιδαίοι κοκ ή όποιος άλλος,εντός-εκτός ΠΑΟΚ,του έβαλαν εμπόδια του Ολλανδού.Εκτός αν έχουν σηκωθεί τα πόδια-παίχτες να χτυπήσουν το κεφάλι-προπονητή για άλλους λόγους ...
Προσωπικά,τα "είμαι προπονητής,που,όταν χάνω 2-0,πάω να το γυρίσω" ομολογώ πως λίγη γοητεία μου ασκούν.Προτιμώ να μη βρίσκεται η ομάδα μου με τόσο μεγάλη ... συνέπεια πίσω στο σκόρ!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Sick Bastard έγραψε:http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17304&subid=2&pubid=129549981

paok87

Δημοσίευση από paok87 »

navi το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ότι οι δονκιχωτικές εξάρσεις κάνουν κλικ στον ΠΑΟΚτσή.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sick Bastard έγραψε:Ναι, γιατί πήρε ρίσκο να το γυρίσει.
Ποιά παραδοχή; Από που προκύπτει αυτό; Ποιά πίστωση χρόνου; Εδώ δουλεύει η ίδια επικοινωνιακή μηχανή που δούλευε επί Μπόλονι. Πλάκα κάνουμε; Το καλοκαίρι ήρθαν ένα καράβι μέτριοι, από άλλους, αποδεδειγμένα μέτριους. Έτσι κι αλλιώς κάποιοι από εμάς λέγαμε ότι το το πρωτάθλημα είναι αδύνατον και τώρα κάποιοι συμπεριφέρονται λες και ήταν τελευταία αγωνιστικη και το χάσαμε απ αυτήν την ήττα.

Μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας κι εμείς λέμε για τον αν η ομάδα είχε κοχόνες και ποιός τους τα έκοψε στη διαδρομή, ε σορρυ, αυτά είναι αστεία πράγματα.
++++++++++++++++++
Respect στο άρρωστο κάθαρμα.Οσο για τη σεντραγκολ εγω σταμάτησα να διαβάζω εκεί:
"ήταν ένας πρώτης τάξεως μάθημα για τον Πόντιο ιδιοκτήτη πως δεν φτάνει να ελέγχεις την ΕΠΟ, τη Super League, τα... σημαιάκια και τους... τραυματιοφορείς,"
sourmenetes έγραψε:Παιδες αμα αρχισετε και συμφωνειτε ολοι μεταξυ σας υπαρχει προβλημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να το ψαξουμε το πραγμα...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: Σωστός.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ποιοί δονκιχωτισμοί ρε παιδιά πλάκα κάνουμε; Σοβαρά μιλάμε; Αυτή είναι φιλοσοφία του Ολλανδού, (λίγο να είχες παρακολουθήσει Μπυντεσλίγκα το ήξερες) με αυτή γύρισε ο ΠΑΟΚ τόσα και τόσα ματς. Τώρα ξαφνικά έγινε δονκιχώτης και μας ψαρώνει; Σε πόσο μ@λ@κες νομίζετε ότι απευθύνεστε; Κι αν μας θεωρείτε τόσο μ@λ@κες γιατί ασχολείστε τόσο πολύ μαζί μας, αφήστε μας στη μαλακία μας.

Εδώ έχουμε μια βαριά-χωρίς αμφιβολία-ήττα και άρχισε το ίδιο παραλήρημα που ζήσαμε επί Μπόλονι. Απ τους ίδιους πάνω κάτω. Θέλετε να πιστέψω ότι αυτά δεν είναι κάργα κατευθυνόμενα; Ε, με τίποτα. Τα άλλα τα παρτάλια έχουν πιάσει στασίδι, ''δεν κάνει τακτική'' και δεν ''κάνει τακτική'' κι αντί να βρεθεί ένας άνθρωπος απ την ΠΑΕ να τους πει, ''ελάτε εδώ ρε γμημένοι, τι μαλακίες είναι αυτές που γράφετρ'' τους χτυπάνε φιλικά την πλάτη για το θεάρεστο έργο του. Και τώρα φυσικά έχουν ξεσαλώσει. Ρωτήστε λίγο ποιός είναι ο κολλητός του Μίχου, αυτού που γράφει στη Goal και είναι υπεύθυνος για το σημερινό κατάπτυστο πρωτοσέλιδο. Τα βλέπουν οι παίχτες αυτά. Και αυτά και τη μη αντίδραση απ την ΠΑΕ. Και σου λέει, ποιος Στέφενς, αναλώσιμος είναι. Γι αυτό το άλλο το ισπανικό μαλακομπουκωμα παρατάει τη φάση, γι αυτό κι ο Σλοβάκος μόνιμος θαμώνας στο ... παραπατάει στο ημίχρονο, γι αυτό ο Λώρενς χουφτώνει γκόμενες στο Μαρκίζ και μετά πλακώνεται απ έξω γι αυτό γι αυτό για αυτό γι αυτό και το φιάσκο Κάτσε. Κι εσείς μου λέτε ο προπονητής, κι όχι, δεν τους ετοίμασε σωστά, κι όχι, δεν είχε κοχόνες, κι όχι δεν έπρεπε να παίξει 4-4-2, κι όχι δεν έπρεπε να βάλει τον έναν κι έπρεπε να βάλει τον άλλον, κι όχι μας διέσυρε κι όχι το παίζει δονκιχώτης επειδή δεν δέχεται ότι με ένα 2-0 και 20 λεπτά στο ρολόϊ έχουν τελειώσει τα πάντα. Εντάξει παιδιά, έχετε δίκιο, πάω να βρω το Σάντσο Πάντσο μου, να επιτεθούμε σε ανεμόμυλους.
Τέλος, από μένα, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Στα @@ μου κιόλας. Ο Στέφενς να μείνει μέχρι το καλοκαίρι το βλέπω χλωμό, αν κι ελπίζω, η ομάδα πάλι θα θέλει καμιά 15αρια παίχτες μίνιμουμ, πάλι το παρεάκι θα μας φέρει κάτι απίθανους και θα διαβάζουμε εδώ μέσα, ''ωραίος αυτός ο παίχτης κρίμα που είναι δανεικός/σακάτης/34χρονών/πρώην βάζελος''. Γιατί με τέτοια ομάδα ο άνθρωπος υπεύθυνος για το διασυρμό μας έχει εδώ που μας έχει. Προφανώς κι έχει ευθύνες. Αλλά το ξαναλέω, όταν ο στρατηγός δεν έχει ούτε στρατιώτες, ούτε λοχαγούς, κάτι άλλο φταίει όχι ο στρατηγός.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ρε θα τρελαθούμε ρε.
Στο πρώτο ματς. Στο πρώτο ματς που έπαιξε ο άνθρωπος το είπε. Είδα μια ομάδα μέχρι να φάμε το γκολ και μια άλλη μετά το γκολ. Τα ξεχάσατε; Αυτό είπε είναι το πρώτο μέλημα, η νοοτροπία.
Και με λέτε ότι δεν τους έβαλε τα @@ εκεί που έπρεπε πριν το ματς; Θα γίνω Μανωλάκης Καψής, δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Sick Bastard έγραψε:

βγαζω το σκασμο λοιπον.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μη σε πνίγει το δίκιο sick, στο λέει κάποιος που την πατάει συνέχεια στο συγκεκριμμένο θέμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”