Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Realcon »

Σώτο, μιλάμε για πολλά λεφτά. Εμένα ποιος δεν μου λέει ότι ο Στέφενς, με το παχυλό μισθό που παίρνει δεν είπε, ότι το ρόστερ μια χαρά είναι. Δηλαδή με εικασίες πολλά μπορούμε να πούμε με τον καθένα τι του αρέσει να λέει.
Αν λοιπόν ο Σαββίδης, είναι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπει... ΝΟ PROBLEM!!! Δικά του είναι τα λεφτά. Προτίμησε να ρίξει 2 εκ. Σε προπονητή. Και σχεδόν τίποτε για υλικό. Το πρόβλημα μου είναι ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχω καλύτερες μονάδες και δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το θέμα μου. Είναι κάκιστη η εικόνα της ομάδος. Απλά το ποτήρι ξεχείλισε από την ντροπιαστική ήττα 4-0 με τον Ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

σε αυτό που λες σώτο δεν διαφωνώ.
η αλήθεια είναι οτί δεν είχε καμία συμμετοχή στις μεταγραφές και αυτό είναι πασιφανέστατο.
εκτός και αν λιμπιζότανε τους νίνη, σκόνδρα, λόπεθ, τζιώλη από πέρυσι στη σάλκε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Realcon έγραψε:Προτίμησε να ρίξει 2 εκ. Σε προπονητή. Και σχεδόν τίποτε για υλικό.

αφού έκανε πρόταση τον ροναλντίνιο 6 μύρρια αλλά δεν ήρθε και ο μπερμπάτοφ χάλασε τελευταία στιγμή. έτσι δεν μας είπε;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Σωστά έτσι είπε.
Το θέμα είναι γιατί κάθεται σε έναν λαοπλάνο ο Στέφενς. Διασύρεται με αυτό τον τρόπο. Τους δουλεύει όλους ο Ρώσος και εμάς μαζί.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Για να τα βάζουμε τα πράγματα σ' ένα πλαίσιο... Πρώτα - πρώτα δεν πέρνει πολλά, πέρνει όσα λέει το κασέ του, το κασέ βγαίνει απο τις νίκες και τις προκρίσεις και τις διακρίσεις. Ναι μεν είμαστε σε μια ελεύθερη αγορά και ΠΧ ο Δώνης να ζητήσει 1 εκ. Αλλά ο εργοδότης θα δει τα στοιχεία, την καριέρα του δηλαδή και θα φάει άκυρο, οκ μέχρι εδώ; Η ενίσχυση στο ρόστερ ήταν του ποδαριού και όχι απο τον Στέφενς μιας και αργήσαμε να τον φέρουμε και αυτός λογικά άκουσε τους υπευθύνους στην ΠΑΕ και δέχθηκε τις εισηγήσεις αφού δεν υπήρχε χρόνος. Όσο περνούσε ο καιρός γνώρισε το ρόστερ και είδε τις αδυναμίες και τις είπε εκει που πρέπει το μπαλάκι πέφτει σ'αυτούς τώρα και ειδικά στον Ιβάν. Μπορει να κάνει τα εξής:
1. Τον ακούει πέρνουμε παιχταράδες και το σηκώνουμε του χρόνου
2. Τον γράφουν φέρνουν Βύντρες και τα ρέστα και φεύγει στο τέλος της χρονιάς
3. Τον διώχνουν και φέρνουν άλλο χωρίς να ενισχύσουν την ομάδα και τα αποτελέσματα τον πρώτο καιρό καλυτερεύσουν λόγο αλλαγής και μετά πάλι πατώνουμε
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κάνε άλλο ένα ποστ έχεις το 666 νούμερο δεν λέει :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Πήγαινε κοιμήσου ρε τρελέ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Θα τα ξανα πούμε... Εδώ είμαστε!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ρε δε νυστάζω! Χα χα! The number of the beast!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Σώτο, ειλικρινά αν είχα προπονητή Χάβο, θα έλεγα τόσο ξέρει τόσο παίζει. Αλλά με προπονητή Χούμπ, δεν βλέπετε η ομάδα. Άσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε καλύτερο ρόστερ από τους άλλους. Δεν βλέπετε η ομάδα ρε συ.
Χάλι μαύρο.
Ρε εσύ coach, Έσι θα σε αποκαλώ εσένα, να σκάσουν οι άλλοι :opaokara:
Δεν γίνετε να έχεις 2 επίπεδα από τους άλλους και να είναι η ομάδα τόσο προβλέψιμη δεν νομίζεις...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Δεν βλέπεται η ομάδα και συμφωνούμε δεν τον βγάζω απ'έξω είναι πολύ λίγος ο καιρός στην ομάδα για να δούμε μπάλα Στέφενς, νομίζω ότι ακόμα ξεσκαρτάρει, κοιτάει ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι. Δοκιμάζει, σε εύκολο παιχνίδι, σε δύσκολο σε άλλη θέση, απο τον πάγκο γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέμε ότι δεν δοκιμάζει και οτι αδικούνται κάποιοι. Προσωπικά πιστεύω ότι έγινε ένας χαμός και μεγάλα λόγια το καλοκαίρι και δεν περιμέναμε να χουμε μείνει με 2,5 χαφ, απο κει ξεκινάν όλα. Αν δεν μπορείς να κρατήσεις τη μπάλα, να τρέξεις στον χώρο γίνεσαι προβλέψιμος και βαρετός. Δεν περίμενα τέτοιο χάλι απο παίχτες γνωστής αξίας, δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

sotos26 έγραψε:Μπορει να κάνει τα εξής:
1. Τον ακούει πέρνουμε παιχταράδες και το σηκώνουμε του χρόνου
2. Τον γράφουν φέρνουν Βύντρες και τα ρέστα και φεύγει στο τέλος της χρονιάς
3. Τον διώχνουν και φέρνουν άλλο χωρίς να ενισχύσουν την ομάδα και τα αποτελέσματα τον πρώτο καιρό καλυτερεύσουν λόγο αλλαγής και μετά πάλι πατώνουμε

διαλέγω το ένα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην είχε καμία συμμετοχή στις μεταγραφές ο Stevens, εάν ισχύει το παρακάτω:

Re: Γιώργος Δώνης

από moican4 » Σάβ Απρ 20, 2013 12:56 pm

Ο επόμενος προπονητής ήδη παρακολουθεί την ομάδα εδώ και καιρό.. 8-)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Επισης ειχε πει και κατι αλλο

"Αφού διαθέτουν τόσα πολλά λεφτά, να δώσουν 300-400 χιλ στον Άγγελο και τα υπόλοιπα 1 εκ ευρώ να φέρουν 2-3 παικταράδες στυλ Γκαρσία να χτυπήσεις τον γάβρο στα ίσια.
Σιγά το πρωτάθλημα της π@τσας που χρειάζεται και προπονητή με 1,5 χαρτί.
Τον Χριστόπουλο, τον Τσιώλη και τον Χατζηνικολάου έχεις αντιπάλους.
Θα φέρουν τον Στέφενς ( λέμε τώρα) αλλά αμφιβάλλω αν θα φέρουν 8-9 παίκτες που λένε.
Αν μιλάμε για παίκτες των 300 χιλ ευρώ, βρίσκεις 10 σήμερα, αν θέλουμε να κάνουμε την διαφορά πρέπει να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη."
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Roman απλα δεν ισχυε
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

olivares έγραψε:Σώτο 26 με τα δεν και τα man έχεις την άποψη σου και την έχεις γράψει ήδη αρκετές φορές από χτες και δε χρειάζεται προστακτικές για να καταλάβω οτιδήποτε. Μετά από χθες είναι όλοι για τα σκυλιά για σένα και το έχουμε εμπεδώσει, ενώ λίγες ώρες πριν ο Λαζάρ ήταν καλύτερος από Σάμαρη-Μανιάτη όπως και όντως είναι και μετά το ματς μετατράπηκε σε πρώην ποδοσφαιριστή. Τον Στέφενς τον παρακολουθώ από την εποχή που ήταν παίκτης και επίτρεψε μου να γνωρίζω αν τον νοιάζει η διαχείριση της ψυχολογίας της ομάδας και πόσο εστιάζει χρόνια σε αυτήν. Και ναι ακόμα και ο 40αρης με τις 500 συμμετοχές χρειάζεται ψυχολογική διαχείριση ανεξαρτήτως πόσα ντέρμπι έχει παίξει-δε μιλάμε για football manager ορολογίες team talk αλλά για αληθινούς ανθρώπους που κουράζονται, αγχώνονται και φοβούνται. Με τη δικιά σου λογική και τα βάζετ που έχεις ποστάρει ξανά και ξανά το ποδόσφαιρο θα ήταν χρηματιστήριο αξιών όπου τα ματς δε θα γίνοταν αλλά θα προσθέταμε απλώς τα νούμερα και θα βγάζαμε το τελικό σκορ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όντως η ομάδα δε χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις. Για να δοθεί όμως σωστά η μπάλα στα 2 μέτρα και να γίνουν στοιχειώδη κονδρόλ και να γίνει έστω ένα σκληρό φάουλ την ώρα που διασύρεσαι δε χρειάζονται μεταγραφές και ακόμα περισσότερο όταν οι παίκτες γράφουν τον προπονητή.

Φίλτατε Paok 87 όσο και να σιχαίνομαι να γίνομαι σαςταλεγάκιας θα σου πω ότι όταν σηκώθηκε το νούμερο του Λαζάρ για την αλλαγή του Νίνη γύρισα στο διπλανό μου και του είπα 4 θα φάμε και τη θεωρώ πραγματικά ολέθρια επιλογή. Δυστυχώς ο Νίνης ήρθε αργά και έτσι ο Χουμπ ακόμα πιστεύει στο εν δυνάμει του ότι μπορεί να παίξει 8αρι στον άξονα έστω και για λίγο πράγμα που διαπίστωσε οικτρά ο Ντοναντόνι πως δεν ισχύει για αυτό και του έδειξε την πόρτα.
Από εκεί και πέρα για τον Ολίσε είχε γίνει τόσο έξω φρενών με τον Στοχ που επιδεικτικά δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να μαρκάρει ούτε στα 2 μέτρα που δεν είχε άλλη επιλογή από τον λιβεριανό του οποίου η λιγοστή φαιά ουσία γλιστράει σχεδόν πάντα έξω από τους αύλακες του εγκεφάλου του. Για το Βούκιτς σκέφτηκε σωστά να ενισχύσει την κυκλοφορία της μπάλας πράγμα που απέτυχε όμως βουλιάζοντας στη συνολική ακόμα μεγαλύτερη καθίζηση της επανάληψης. Για το τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αν θες τη γνώμη μου- αν και για πολλοστή φορά θα πω ότι δεν είναι εκεί η ουσία αλλά στο ότι δεν τον ακούνε- ήταν να περάσει τον Κίτσιου τρίτο αμυντικό χαφ για να συγκλίνει αριστερά να βοηθάει το Λίνο ώστε να σταματούσε και ο Κατσικάς να βγαίνει εκεί συνέχεια και να δημιουργείται κενό και στο κέντρο της άμυνας και δεξιά γιατί συνέκλινε αναπόφευκτα και ο Σκόνδρας αλλά και να ανεβάσει πιο γρήγορα το επιθετικό τρανζίσιον.

γράφε συχνότερα ρε Όλι... εγώ όταν είδα το ταμπελάκι με το νούμερο του Λάζαρ, ρώτησα τον διπλανό μου αν ο Χουμπ είναι μεθυσμένος..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Olivares…ένα από τα παιδιά με ΜΕΓΑΛΗ ιστορία στο site αυτό, με μυαλό και άποψη βουτηγμένη βαθιά μέσα στο μυαλό, με φωνή ψύχραιμη και πάντα νοήμων και σώφρων!!! Δυστυχώς, δεν έτυχε να τον γνωρίσω ή να γράφουμε ταυτόχρονα στην κεντρική, αφού είμαι πολύ πιο «νέος» στο Paokmania, αλλά κάθε φορά που διαβάζω τις λίγες τοποθετήσεις που κάνει πλέον, μένω άφωνος από θαυμασμό για τη λογική του και για το «ξυράφι» αυτό που έχει για μυαλό!!!

Επιβάλλεται να γράφεις πιο συχνά, Oli και μία επιστροφή στην κεντρική θα ήταν ευχής έργο.

Και ο Σώτος, που λες Oli, έχει αυτό το στυλ... της φιλικής προστακτικής. Αυτός είναι ο Σώτος, που δεν το κάνει ούτε για να προσβάλει ούτε για να μειώσει κάποιον. Και σε μένα έτσι μιλάει και χαίρομαι πραγματικά με τον αυθορμητισμό του και την οικειότητα που αισθάνεται εδώ μέσα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”