Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Dinos_Liverpool έγραψε:Μία κριτική για τα λάθη που έκανε χθες, μεταφράστηκε σε έλλειψη στήριξης στον προπονητή! Αν είναι δυνατόν!

Συγνώμη αν η κριτική είναι ότι κατέβασε μια ομάδα χωρίς @@ δεν στέκει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έκανε κάποιες κινήσεις ο Στέφενς και τους τα έκοψε κατά κάποιον τρόπο. Δηλαδή στο 3ο ματς της σεζόν που η ομάδα μασούσε σίδερα στην έδρα της πρωην ομάδας του προπονητής μας, ήταν αρχιδάτοι και τώρα ευνουχίστηκαν; Με τίποτα δεν το πιστεύω. Τόσες ανατροπές και όλοι έλεγαν για το μέταλλο νικητή που έχει η ομάδα κι εδώ τίποτα; Έτσι; Στα ξαφνικά;
Που ήταν μέσα στα νεύρα όταν μιλούσε στον ΑΝΤ1 μετά το ματς το Ισραήλ γιατί ΗΞΕΡΕ ότι αυτή η συμπεριφορά η αγωνιστική δεν είναι επαγγελματική; Μα τι λέμε τώρα; Τι λέμε ακριβώς; Ο Στέφενς εξαφάνισε τα @@ της ομάδας στα ξαφνικά εν μία νυκτί;
Όταν, το ξαναλέω, κατέβασε ένα σύστημα που ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ @@ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΔΡΕΣ; Δηλαδή με συγχωρείτε πως παίζετε η επίθεση στη μπάλα χωρίς @@; Να κάνεις μια ατομική ενέργεια να πάρεις ένα ρίσκο;

Ποιό λάθος έκανε; Την καλύτερη 11αδα κατέβασε, απ την 13αδα που είχε. Ο Νίνης δεν είναι για βασικός.
Ο Τζαβέλας τα είπα. Ο Σκόνδρας αριστερά τον θαυμάσαμε στο Αγρίνιο. Παίχτης Σπυρόπουλος δεν υπάρχει.
Άλλο χαφ δεν έχεις. Μπήκε ο Νέτσιντ με Εργοτέλη κι όλοι μα όλοι, είπαν αμάν που είσαι Κλάους.
Έβαλε Ολίσε πρώτη αλλαγή που απ τον Στοχ ήταν καλύτερος! Μια σέντρα, έστω.
Έβαλε Νίνη στη θέση του Λάζαρ, γιατί ο Λάζαρ ψαχνόταν για τη 2η κίτρινη χαλαρά κιόλας.
Έβαλε Βούκιτς μπας και πάρει λίγες περισσότερες μπαλιές και πάνω εκεί τρώμε το 2ο γελοίο γκολ.

Λες δεν συμφωνείς με αυτά τα 11 πράγματα που έγραψα. Δικαίωμά σου. Ανεξάρτητα όμως αν συμφωνείς ή όχι είναι η αλήθεια καλώς ή κακώς και η συμφωνία σου ή όχι με αυτά είναι αδιάφορη ως προς την αρχή και την εξέλιξή τους.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sick υπαρχει καποια συμπαιγνια κατα του στεφενς δηλαδη.αν υπαρχει τετοιο σεναριο να δεχτω οτι ο προπονητης δε φταιει καθολου.
αν δεν υπαρχει συμπαιγνια εδω και ποσα ματς βλεπουμε τον ιδιο αναιμικο ΠΑΟΚ.και γι αυτο δε φταιει ο στεφενς.φταινε οι παικτες.αυτος ο αναιμικος ΠΑΟΚ στραβα κουτσα τους ερασιτεχνες της λιγδας τους κερδιζει.χθες την ομαδα επρεπε να την προστατεψει απο τη διαφαινομενη ξεφτιλα και οχι να παιξει φουλ επιθεση.αν υπαρχει ομως καποια συμπαιγνια και τους κατεβασε φουλ επιθεση για να τους εκθεσει τοτε να τον παραδεχτω.
αν δεν μπορει να παρει τα ποδια του ο λουκας και ο στοχ υπαρχει και ο λορενς που μπορει να μην ειναι κανενας μαγος αλλα και εκτοπισμα εχει και μαρκαρει.επρεπε να αφησει λιγο το συστημα του και να προσαρμοστει στις αναγκες του παιχνιδιου.να φορτωσει κεντρο μιας και ξεμεινε απο σεντερμπακ.ετσι πιστευω εγω.το οτι οι παιχτες ειναι χαλβαδες μπορει να μην ειναι φταιξιμοι του αλλα καποτε πηρες το χαιμπουρι με βελλη αργυριου και ζαφειριου.αυτοι δεν πορωθηκαν απο μονοι τους.(και please μην το θεωρησεις σποντα για αγγελο-ειναι γνωστες οι αποψεις μου οτι δεν κανει)
υγ. στο λογο μου δεν ακουω ποτε ραδιοφωνα και δε διαβαζω ποτε εφημεριδες ουτε αρδοsites.ποτε ομως.η τελευταιες ραδιοφωνικες εκπομπες που ακουσα στη ζωη μου ηταν πριν 4 περιπου χρονια και ηταν ο συριγος και μετα ο ραγκατσης.απο τοτε ποτε καμια.Αν δλδ εχει αρχισει να δημιουργειται κλιμα απο τα αρδ εδω κατα του στεφενς εγω πρωτη φορα το ακουω απο εσενα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε: Το ότι συμφωνούμε κάποιες φορές, αυτό τιμάει τον Κόλκα και δεν μειώνει καθόλου εμένα!

:lol: Χαλάρωσε ρε που δε θα κοιμηθείς το βράδυ επειδη σε είπαμε οτι συμφωνείς με τον Κολκα.Ημαρτον δηλαδή.Χαβαλέ καναμε.

Dinos_Liverpool έγραψε: Όταν, όμως, φταίει θα την ακούει κανονικότατα.

Τι διαφορά έχει αυτό απ αυτό που λέγαμε εμείς(με βαση τα δικά μας ματάκια) τέτοια εποχή πέρσι και για το οποίο μας έσκισες εν ολίγοις?Και είχα και τύψεις ...

ΥΓ Κλασικοί ΠΑΟΚτσήδες-κατοικοι του μικρού γαλατικού χωριού .Μολις στραβώσει η φάση πλακωνόμαστε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ω κοιμήθηκα μετά απο 20ώρο τον ΠΑΟΚ σου! Σούπερ! Λοιπόν αν δε στο βάζαν απο αριστερά θα στο βάζαν απο δεξιά, αν όχι απο κει απο κάπου θα το τρώγαμε. Δεν μπορείς να περνάς επιθετική κουλτούρα και μετά για ένα ματς να τους λες άλλα, για όσους δεν ξέρουν οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές είναι Σα παιδια, όπου βρουν να τη σκαπουλάρουν και μόνο να παίζουν και να φαίνονται είναι. Δεν τους πόρωσε προφανώς αν αυτό αιωρείται αλλά αυτό πήγε να κάνει να το δουν σαν ένα οποιοδήποτε ματς, καλά έκανε θα μου πεις; Όχι αλλά κατόπιν εορτής φάνηκε, στη Σάλκε το ίδιο τρικ έπιασε. Στο τέλος της ημέρας η ποιότητα κερδίζει, μη στεναχωριόμαστε μετά το χθεσινό πιστεύω να φέρουν παίχτες και να πάρουμε το αίμα μας πίσω το δεύτερο γύρο
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

Διεσυρες την ομαδα και ξεφτιλισες τον Λινο.Ασυγχωρητος απο εμενα και για τα 2.
Εχεις 2-3 μηνες να προετοιμασεις την ομαδα για τα διπλα παιχνιδια με τον γαυρο.
Μεχρι στιγμης,τηρουμενων των αναλογιων,κρινεσαι ανεπαρκης.
Η σουμα μετα τα πλευ-ωφ.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Απλά, λιτά και ρεαλιστικά.
+1
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maedhros έγραψε:Μεχρι στιγμης,τηρουμενων των αναλογιων,κρινεσαι ανεπαρκης.

Και πόσα κύπελλα Ουέφα έχετε σηκώσει αν επιτρέπετε κυριε Maedhros?
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ε τώρα άμα συμφωνήσω κι'εγώ θα φταίω;;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Συμφωνήστε ρε παιδιά. Εγώ βλέπω αυτά...
http://www.transfermarkt.com/en/super-l ... b_GR1.html
Τα δυο νουμεράκια που λένε market value, δεν είναι γιατί είναι αντιΠΑΟΚ ή έχουν κάτι με τη Θεσσαλονίκη και τα ρέστα, είναι η αθροιστική αξία των αθλητών της ομάδας.Ξέρετε πως βγαίνει το νούμερο αυτό στον αθλητή? Δεν ρίχνουν ζάρια ή διαλέγουν τον πιο ωραίο, κοιτάνε ασσίστ, γκολ, κοψίματα κ.ο.κ. Τι να κάνουμε καθίστε ήρεμα και δείτε τα δυο ρόστερ, μετά πείτε ότι θέλετε για τον προπονητή
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Επίσης όταν πέρσι φέρνουν στον υπ'ατμόν Δώνη τον Ιτάνζ, και φέτος το καλοκαίρι "δεν κάνουν κανένα χατίρι του Στέφενς", σόρι αλλά προσωπικά βλέπω κάπου μια αναντιστοιχία. Μήπως ο ίδιος είναι που δεν ενδιαφέρθηκε;

@Sotos26, τα νούμερα αυτά ο Σαββίδης υποτίθεται τα ήξερε όταν μιλούσε για πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τρί 12 Νοέμ 2013, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ναι και κ΄ποιος μάλλον τον έπεισε ότι με πορδές θα βάψει αυγά μάλλον.Δε γίνεται να είναι γάτος στις επιχειρήσεις του και δω να τα σκατώνει, κάποιον-κάποιους εμπιστεύεται
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να του δωθεί αυτή η "περίοδος" και για τα 2 χρόνια.

Ομάδα του θα δούμε στο 2ο ή ακόμα καλύτερα, στο 3ο χρόνο παραμονής του. ΠΡΕΠΕΙ να υποστηριχτεί. ΙΒΑΝ, θα είναι ΑΜΑΡΤΙΑ να μην γίνει.

Για την ώρα, ακόμα γνωριζόμαστε.

Είναι λίγο δύσκολο να δέσει το γλυκό Βορρά Νότου, και δη Μεσογείου.....

Θυμάμαι τον Ρεχάγκελ να πηγαίνει με 352 στην Φινλανδία και να τρώει 5. θυμάμαι τον Μουρίνιο να πηγαίνει μετά την Τσέλσι και την Ίντερ στην Ρεάλ και να τρώει απο την Μπαρτσελόνα 5. τον Μπολόνι με το μαγικό γυαλί που έβλεπε Ρονάλντο ,Βαρανέ κτλ να βάζει τον Αθανασιάδη δεξί χαφ γιατί δεν τον ένοιαζε το αποτέλεσμα, αλλά το μέλλον και οι παραστάσεις (και τα είχε πάρει και λίγο με την όλη φάση... :mrgreen: ). θυμάμαι τον -go Village- μεγάλο Φερνάντο Σάντος, άξιο κάτοχο του 1-0 παγκοσμίως, να μην μπορεί για 3 χρόνια να πάρει ένα ντέρμπι....γενικά, προσπαθώ να μην ξεχνώ....

Ο Χούμπ, θα έχει όσο χρόνο θέλει. είμαι μαθημένος στην υπομονή. του π@ύστη. ΠΑΟΚ είμαι. αν όχι εγώ, ποιος; εδώ κάναμε υπομονή με άλλους και άλλους...τώρα τι; άπλα;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πέρα από αυτό που λες πάντως, η διαφορά στην αξία των ομάδων δεν δικαιολογεί με τίποτα την τεσσάρα και τις μεδέν τελικές.

Να έχει όσο χρόνο θέλει Κ.geo, απλά να παρουσιάζει και δείγματα δουλειάς.
Απαγορεύεται προπονητής 2Μ να μην έχει δουλέψει άμυνα στην ομάδα του, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής σχολής και φιλοσοφίας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στο γήπεδο, τα λεφτά είναι περιττό βάρος.
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

kataramenos5 έγραψε:
Maedhros έγραψε:Μεχρι στιγμης,τηρουμενων των αναλογιων,κρινεσαι ανεπαρκης.

Και πόσα κύπελλα Ουέφα έχετε σηκώσει αν επιτρέπετε κυριε Maedhros?

Κανενα κυριε kataramenos5.Δεν ηξερα ομως οτι για να γινει κριτικη στον αμειβομενο με 1.5 εκατομμυριο προπονητη του ΠΑΟΚ πρεπει καποιος να ειναι πρωην κατοχος του Ουεφα.Συγχωρεστε με.Γνωμες ειναι αυτες.
Επισης την χρονια που πηρε το Ουεφα στο πρωταθλημα η Schalke βγηκε 12η.Αν και το ροστερ της ψιλομαπα μου φαινεται σε σχεση με της Inter στον τελικο τωρα που το βλεπω.Αρα την προπονητικη πρεπει να την εχει προφανως ο ανθρωπος(ο τελικος του Ουεφα τοτε ηταν διπλος και οχι μονο παιχνιδι).
Γνωμη μου ειναι οτι ο ανθρωπος ηρθε εδω για τα τελευταια ενσημα και ενα καλο εφαπαξ συν τον υπεροχο καιρο.Αυτο μου δειχνει η ολη αντιμετωπιση και αδιαφορια(;) του προς την ομαδα μεχρι τωρα.

Και κατι που δεν ξερω αν γραφτηκε απο καποιο αλλο παιδι.Παιζεις αγωνα που ή σε κραταει για τα καλα στο πρωταθλημα ή σε πεταει μια και καλη εξω.Και μια μερα πριν η ομαδα βγαινει φωτογραφιες στην Ακροπολη σαν σε 5ημερη.Αναλυση αγωνα μετα απο αυτο δεν μπορει να υπαρξει νομιζω.Καποιο μας κοροιδευουν κυριοι,και μαλιστα πολυ χοντρα.Καποιοι παιζουν με την στενοχωρια μας.Οποιοι και να ειναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”