Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
-
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Καλά, άσε το Λόπεθ. Με 50 χιλιάρικα σου βρίσκω καλύτερο αύριο. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί "έπρεπε" να εκτοξεύσει το μπάτζετ ο Σαββίδης...
Τελικά μήπως τα ξέρουμε όλα... Αλλά δεν ξέρουμε τίποτε;
Εγώ διακρίνω, εικασίες και μόνο.
Δεν μπορώ να πιστέψω τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας να τον δαγκώνουν.
Εγώ διακρίνω, εικασίες και μόνο.
Δεν μπορώ να πιστέψω τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας να τον δαγκώνουν.
δεν πιστευεις σε παρεακια?
1 ποιοι μιλησαν για το θεμα γκαρσια και τις χθεσινες δηλωσεις χακομπο
2 δες το βιντεακι με τον σπυροπουλο και θα καταλαβεις αρκετα
3 δες εκεινο το βιντεακι που ο κατσουρανης παιρνει το μικροφωνο στην μπανιερα δυο-δυο
4 ζζ γχ σβουρας σαλπι-κατσουρ-σπυρο-τζαβελας-νινης και ερχονται βυντρα και αλλοι
5 δωνης κολκας και λοιποι αρδ αναλυσεις αποψεις
δες που που στηριζαν δωνη μεχρι αηδιας και κραζουν στεφενς εκραζαν λαζλο γιατι ηθελε μεταγραφες και ελεγαν οτι καλα κανει και ζηταει μεταγραφες ο δωνης
6 μαλεζας για καποιο περιεργο λογο ειναι ηδη στον ΠΑΟΚ
οχι δεν εχουμε παρεακι...
1 ποιοι μιλησαν για το θεμα γκαρσια και τις χθεσινες δηλωσεις χακομπο
2 δες το βιντεακι με τον σπυροπουλο και θα καταλαβεις αρκετα
3 δες εκεινο το βιντεακι που ο κατσουρανης παιρνει το μικροφωνο στην μπανιερα δυο-δυο
4 ζζ γχ σβουρας σαλπι-κατσουρ-σπυρο-τζαβελας-νινης και ερχονται βυντρα και αλλοι
5 δωνης κολκας και λοιποι αρδ αναλυσεις αποψεις
δες που που στηριζαν δωνη μεχρι αηδιας και κραζουν στεφενς εκραζαν λαζλο γιατι ηθελε μεταγραφες και ελεγαν οτι καλα κανει και ζηταει μεταγραφες ο δωνης
6 μαλεζας για καποιο περιεργο λογο ειναι ηδη στον ΠΑΟΚ
οχι δεν εχουμε παρεακι...
Δεν ξέρω, δεν πιστεύω είπα, αυτά τελειώσανε χθες να ξέρετε. Να χαίρεστε για την ήττα, πολλοί θα φύγουν
έχασες το ματς εσύ, μας ξεφτίλισε η ατιμωτική ήττα, διασύρθηκες
διασύρθηκες από το γαύρο του μίτσελ
1ο μεγάλο λάθος η τοποθέτηση του λίνο
2ο και μεγαλύτερο η μη διόρθωση του λάθους, στο ημίχρονο
3ο λάθος το 4-4-2. ο ορισμός του μπάτε σκύλοι αλέστε
4ο λάθος και μεγαλύτερο η μη διόρθωση του λάθους στο ημίχρονο. δηλαδή τοση ξεροκεφαλιά?
5ο λάθος, η τοποθέτηση του κλάους στον αγώνα. εκτός Τούμπας στα μεγάλα ματς είναι για να κάθετε ξενοδοχείο
6ο λάθος η μη χρησιμοποίηση του κίτσιου σαν τρίτο χαφ και το σκάσιμο των 2 χαφ
κρίμα γιατί σε πίστευα. συνεχώς με απογοητεύεις
περιμένω να βάλεις κάτω τους εγωισμούς σου
διασύρθηκες από το γαύρο του μίτσελ
1ο μεγάλο λάθος η τοποθέτηση του λίνο
2ο και μεγαλύτερο η μη διόρθωση του λάθους, στο ημίχρονο
3ο λάθος το 4-4-2. ο ορισμός του μπάτε σκύλοι αλέστε
4ο λάθος και μεγαλύτερο η μη διόρθωση του λάθους στο ημίχρονο. δηλαδή τοση ξεροκεφαλιά?
5ο λάθος, η τοποθέτηση του κλάους στον αγώνα. εκτός Τούμπας στα μεγάλα ματς είναι για να κάθετε ξενοδοχείο
6ο λάθος η μη χρησιμοποίηση του κίτσιου σαν τρίτο χαφ και το σκάσιμο των 2 χαφ
κρίμα γιατί σε πίστευα. συνεχώς με απογοητεύεις
περιμένω να βάλεις κάτω τους εγωισμούς σου
- Sick Bastard
Καλά άλλο πράγμα είστε ορισμένοι, άλλο πράγμα όμως, άλλα επίπεδα πρόσφυσης, όχι αστεία. Απάλευτοι.
Τίποτα, Δώνη και πάλι Δώνη θέλει ο λαός.
Ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει στα σοβαρά πρωτάθλημα θέλει καμιά 15αρια παίχτες, άλλους απ αυτούς που έχει.
Αλλά ο Στέφενς έχει γίνει η ασπίδα των μετρίων ατάλαντων παραγόντων και σας φταίει το 4-4-2 κι ότι ο Κλάους στα εκτός Τούμπας (ΟΑΚΑ,WHL,Kazan και τόσα άλλα) είναι για να κάθετε ξενοδοχείο. Τέσσερα πουλάκια κάθονταν εις του Καραϊσκάκη.
Τίποτα, Δώνη και πάλι Δώνη θέλει ο λαός.
Ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει στα σοβαρά πρωτάθλημα θέλει καμιά 15αρια παίχτες, άλλους απ αυτούς που έχει.
Αλλά ο Στέφενς έχει γίνει η ασπίδα των μετρίων ατάλαντων παραγόντων και σας φταίει το 4-4-2 κι ότι ο Κλάους στα εκτός Τούμπας (ΟΑΚΑ,WHL,Kazan και τόσα άλλα) είναι για να κάθετε ξενοδοχείο. Τέσσερα πουλάκια κάθονταν εις του Καραϊσκάκη.
υπαρχει και μια πιο απλη εξηγηση
πηγε να χτυπησει το ματς στα ισια οπως ειναι η νοοτροποια του
να κανουμε εμεις παιχνιδι παντου και παντα
αλλα τα δικα μας παιδια μπηκαν φοβισμενα και εμειναν φοβισμενα
το στορυ στην χαιφα ειναι το κλειδι
ο στεφενς θελει σε καθε ματς επιθεση τα χτυπανε ολα αποκταμε ψυχολογια-νοοτροποια νικητη σπερνουμε τον φοβο στους αλλους
οι διεθνεις μας χαλαρα με ενα χ σε λενε παιρναμε ασε να λεει ο γερος θα παιξουμε στο καραιταβλι και κλασικα μπαινουν χεσμενοι
δεν ειναι τυχαιο οτι αποτελεσματα πηραμε εκει λογω παυλου-κοντρερας-μουσλι κτλ
εδω ειναι βαλκανια μιστερ θα σε φανε πριν πεις τσιτσιακοφ
αυτο που θες εσυ που θα κανει τον ΠΑΟΚ σουπερ ομαδα ικανη για μεγαλα πραγματα στην ευρωπη θελει χρημα και χρονο
και εμεις ΔΕΝ απλα δεν...
πηγε να χτυπησει το ματς στα ισια οπως ειναι η νοοτροποια του
να κανουμε εμεις παιχνιδι παντου και παντα
αλλα τα δικα μας παιδια μπηκαν φοβισμενα και εμειναν φοβισμενα
το στορυ στην χαιφα ειναι το κλειδι
ο στεφενς θελει σε καθε ματς επιθεση τα χτυπανε ολα αποκταμε ψυχολογια-νοοτροποια νικητη σπερνουμε τον φοβο στους αλλους
οι διεθνεις μας χαλαρα με ενα χ σε λενε παιρναμε ασε να λεει ο γερος θα παιξουμε στο καραιταβλι και κλασικα μπαινουν χεσμενοι
δεν ειναι τυχαιο οτι αποτελεσματα πηραμε εκει λογω παυλου-κοντρερας-μουσλι κτλ
εδω ειναι βαλκανια μιστερ θα σε φανε πριν πεις τσιτσιακοφ
αυτο που θες εσυ που θα κανει τον ΠΑΟΚ σουπερ ομαδα ικανη για μεγαλα πραγματα στην ευρωπη θελει χρημα και χρονο
και εμεις ΔΕΝ απλα δεν...
Ρε dani? Θα μας τρελάνεις! Θέλει μεταγραφές η ομάδα ΝΑΙ Η ΟΧΙ. Αυτή είναι η ερώτηση. ΠΟυ το ξέρεις πως αν έκανε όλα αυτά που λες θα κερδίζαμε? Πες μου να καταλάβω
ρε συ μάρλει, τί θα πει πήγε να χτυπήσει το ματς στα ίσια?
αυτό είναι αφέλεια, όχι μαγκιά.
όταν παίζεις πυγμαχία με τον tyson δεν πας να παίξεις στα ίσια, γιατί θα τις φας
γι αυτό υπάρχει η λέξη στρατηγική
απροσάρμοστος είναι ο χουμπ μέχρι τώρα.
4-4-2 και με τους επιθετικούς που έχουμε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
σώτο, η ομάδα θέλει μεταγραφές, αυτό δε χρειάζεται να το πούμε. αλλά με το υλικό που έχει θα μπορούσε να το παλέψει πολύ πιο ορθολογικά. μπορούσε να κλέψει το αποτέλεσμα και δεν το προσπάθησε καν. και είδε ότι δεν πήγε και επέμεινε. εκεί μου τη δίνει
αυτό είναι αφέλεια, όχι μαγκιά.
όταν παίζεις πυγμαχία με τον tyson δεν πας να παίξεις στα ίσια, γιατί θα τις φας
γι αυτό υπάρχει η λέξη στρατηγική
απροσάρμοστος είναι ο χουμπ μέχρι τώρα.
4-4-2 και με τους επιθετικούς που έχουμε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
σώτο, η ομάδα θέλει μεταγραφές, αυτό δε χρειάζεται να το πούμε. αλλά με το υλικό που έχει θα μπορούσε να το παλέψει πολύ πιο ορθολογικά. μπορούσε να κλέψει το αποτέλεσμα και δεν το προσπάθησε καν. και είδε ότι δεν πήγε και επέμεινε. εκεί μου τη δίνει
Ντάξει αλλά αυτός δεν συμβιβάζεται και καλά κάνει για μένα. Αυτοί να συμβιβαστούν να σιωπήσουν και να ακούσουν τις εισηγήσησεις του και να φε΄ρουν αυτούς που θέλει. Κανένας μεγάλος προπονητής δεν "κλέβει" αποτελέσματα αλλά φτιάχνει μεγάλα σύνολα και τα μεγάλα σύνολα θέλουν μεγάλες μονάδες τι να κάνουμε. Θα στο πάω ακόμα πιο βαθειά και στα γρήγορα, αν δεν έχεις 2 χαφ δεν έχεις 3 το πιάνεις? Αν δεν έχεις ένα κόφτη και ένα δεκάρι για 4-4-2 δεν έχεις σίγουρα δυο κόφτες και ένα σούπερ δεκάρι. Είναι κοινό ΑΡΔ λάθος, αν έχεις παίξει μπάλα το καταλαβαίνεις. Το 4-4-2 είναι το πιο βασικό και εύκολο σύστημα όλα τ'άλλα θέλουν καλύτερους παίχτες μιας και χάνεις την αιχμή που σου δίνει ο επιθετικός. Το δοκίμασε και το 4-5-1 στη Χάιφα...άσε χάρμα οφθαλμών. Κάλα για 4-3-3 δεν μιλάω άστο....
παει να πει αδελφε
οτι η στρατιγικη του στεφενς ειναι οτι εγω κανω παιχνιδι και μεταβιβαζω αυτην την εικονα και στον αντιπαλο
δεν παιζω ανταρτοπολεμο δεν με νοιαζει αν φαω γκολ θα βαλω 2 και αυτην την πιστη την εχουν οι παιχτες μου και οι αντιπαλοι
οσο εχω την μπαλα εγω ευκαιριες δεν δεχομαι
αυτην την νοοτροποια εχει επιθεση και νοοτροποια νικητη
για να στο δωσω με παραδειγμα ο χθεσινος γαυρος ειχε την νοοτροποια που θελει ο στεφενς μπαλα εγω επιθεση εγω αυτοι να περιμενουν να φανε το γκολ και να μην κανουν ευκαιριες
ασχετο βεβαια το σκορ για νοοτροποια μιλαμε
ο στεφενς δεν προκειτε να αλλαξει και να παιξει ταμπουρι ειναι σαν να λες στην μπαρτσα παιζουμε πισω κλεινουμε χωρους και εχουμε ενα κοντο να χτυπησουμε στην αντεπιθεση
απλα αυτο που θελει ο στεφενς θαλει χρημα και χρονο
αν δεν θελουμε τοτε σαντος
βασικα ο μπολονι ηταν η ιδανικη λυση με σαββιδη
οτι η στρατιγικη του στεφενς ειναι οτι εγω κανω παιχνιδι και μεταβιβαζω αυτην την εικονα και στον αντιπαλο
δεν παιζω ανταρτοπολεμο δεν με νοιαζει αν φαω γκολ θα βαλω 2 και αυτην την πιστη την εχουν οι παιχτες μου και οι αντιπαλοι
οσο εχω την μπαλα εγω ευκαιριες δεν δεχομαι
αυτην την νοοτροποια εχει επιθεση και νοοτροποια νικητη
για να στο δωσω με παραδειγμα ο χθεσινος γαυρος ειχε την νοοτροποια που θελει ο στεφενς μπαλα εγω επιθεση εγω αυτοι να περιμενουν να φανε το γκολ και να μην κανουν ευκαιριες
ασχετο βεβαια το σκορ για νοοτροποια μιλαμε
ο στεφενς δεν προκειτε να αλλαξει και να παιξει ταμπουρι ειναι σαν να λες στην μπαρτσα παιζουμε πισω κλεινουμε χωρους και εχουμε ενα κοντο να χτυπησουμε στην αντεπιθεση
απλα αυτο που θελει ο στεφενς θαλει χρημα και χρονο
αν δεν θελουμε τοτε σαντος
βασικα ο μπολονι ηταν η ιδανικη λυση με σαββιδη
Βρε και ο Μπόλονι μια χαρά ήταν αν θες και ο Άγγελος με τα στραβά τους όλοι και τα καλά τους.Απλά δεν είμαστε λάχανα πια, δεν είμαστε στα 70' που το ρίχναμε στον προπονητή να μη κάνουμε μεταγγραφές και "χάναμε" τα πρωταθλήματα(γκουχου χκουοχυΠΑναχαικηγκουχου) ούτε είμαστε με Τέο με τρύπια παντελόνια. Τώρα έφερες γίγαντα προπονητή θα τον φας στα μούτρα, θα κάνεις ότι σου πει και δε θα χάσεις. Δεν είμαστε χαζοί 90% βλέπουν τη ΒΑΣΙΚΗ μπάλα , να καταλάβουν ποια ομάδα είναι καλύτερη απ'την άλλη. Ντάξει μπορεί να μη τρώγαμε 4 θα τρώγαμε 2 και? Πάλι ήττα
ρε παιδιά να παίξω 4-4-2, να κυριαρχήσω στο γήπεδο, να είμαι όσα βάλω κι όσα φάω, αλλά θα το κάνω όταν έχω όπλα μπροστά
με 4-4-2 εκτός έδρας θα φάω 90% γκολ. εδώ στην Τούμπα τρώω
πόσα περιμένω να βάλω με τους 2 που έχω μπροστά?
φάση δεν έκαναν χθες. παραπατάνε
όταν έχω τα κατάλληλα όπλα, ας πάω κι ας κάνω ντου.
όσο είμαι αδύναμος, κοιτάω πλάγιες μεθόδους για να πάρω αυτό που θέλω. αλλιώς θα ξεφτιλιστώ όπως χθες
με 4-4-2 εκτός έδρας θα φάω 90% γκολ. εδώ στην Τούμπα τρώω
πόσα περιμένω να βάλω με τους 2 που έχω μπροστά?
φάση δεν έκαναν χθες. παραπατάνε
όταν έχω τα κατάλληλα όπλα, ας πάω κι ας κάνω ντου.
όσο είμαι αδύναμος, κοιτάω πλάγιες μεθόδους για να πάρω αυτό που θέλω. αλλιώς θα ξεφτιλιστώ όπως χθες
μα ρε φιλε δεν κανεις οτι σου πει βασικα ουτε τον σαντος αφησες να κανει ομαδα μονος του ουτε τον μπολονι
και αν θελεις να το δεις και αλλιως επι μπολονι 1 παιχτης βγηκε αυτος που εφερε ο ιδιος
φετος 1 βγαινει η επιλογη σαντος
αν παμε πιο πισω και δεν εφερνες κουτσια αμπουμπακαρι και λοιπους και αφηνες τον φερναντο να επιλεγει θα μιλουσαμε απο αλλη βαση τωρα
επιστροφη στο χθεσινο
αν ο λινο ειχε δυναμεις θα εβαζε και κιτσιου δεξια
οπως εβγαλε 8αρι και βαζει και 10 εχθες
οπως και αλλαζει επιθετικους
δεν εχει σκοπιμοτιτες η να μην διασυρθω να κατσω πισω και τα ρεστα επιθεση να παρουμε το ματς
οπως και ειναι μακρια απο την νοοτροποια του και ακαταλαβιστικο το παιχνιδι με την μακαμπι
εν ολιγοις θελεις να κανεις ομαδα που να παιζει μπαλα ομορφο ποδοσφαιρο και να πας για μεγαλα πραγματα?
3τες στον στεφενς και το μπατζετ σε αυτον 1 χρονο υπομονη και ΠΑΜΕ..
αν ειχες επιθετικους με ευκολο γκολ και τεχνικη και μεσο τυπου βιειρινια θα καταλαβενατε τι μπαλα θα παιζαμε
δεν φταιει ο στεφενς που 4 επιθετικοι του δεν κανουν ενα βιειρινια στο συνολο τους
και αν θελεις να το δεις και αλλιως επι μπολονι 1 παιχτης βγηκε αυτος που εφερε ο ιδιος
φετος 1 βγαινει η επιλογη σαντος
αν παμε πιο πισω και δεν εφερνες κουτσια αμπουμπακαρι και λοιπους και αφηνες τον φερναντο να επιλεγει θα μιλουσαμε απο αλλη βαση τωρα
επιστροφη στο χθεσινο
αν ο λινο ειχε δυναμεις θα εβαζε και κιτσιου δεξια
οπως εβγαλε 8αρι και βαζει και 10 εχθες
οπως και αλλαζει επιθετικους
δεν εχει σκοπιμοτιτες η να μην διασυρθω να κατσω πισω και τα ρεστα επιθεση να παρουμε το ματς
οπως και ειναι μακρια απο την νοοτροποια του και ακαταλαβιστικο το παιχνιδι με την μακαμπι
εν ολιγοις θελεις να κανεις ομαδα που να παιζει μπαλα ομορφο ποδοσφαιρο και να πας για μεγαλα πραγματα?
3τες στον στεφενς και το μπατζετ σε αυτον 1 χρονο υπομονη και ΠΑΜΕ..
αν ειχες επιθετικους με ευκολο γκολ και τεχνικη και μεσο τυπου βιειρινια θα καταλαβενατε τι μπαλα θα παιζαμε
δεν φταιει ο στεφενς που 4 επιθετικοι του δεν κανουν ενα βιειρινια στο συνολο τους
- kataramenos5
Ισως φταίει που δε κάναμε αυτό:
(Απ το 0:25 και μετά)
[youtube]HaBZ8QugkMU[/youtube]
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ αφου
(Απ το 0:25 και μετά)
[youtube]HaBZ8QugkMU[/youtube]
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ αφου