Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από psykoman »

Χωρικός έγραψε:
sotos26 έγραψε:Τι θες να πει ρε μαν? Είναι για τα σκυλιά φέρτε μου άλλους δε μου κάνουν? Δε λέγονται αυτά δημόσια, τους στηρίζει γιατί δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Ζήτησε παίχτες αν θυμάσαι δυο απο Ολλανδία μεριά. Ένα αριστερό μπακ που θελε 800 χιλιάρικα και ένα δεύτερο επιθετικό τον Αισάτι που θελε 2 χαρτιά. Όταν του το κοψαν δεν πήρε κανένα και του φόρτωσαν και ένα σωρό παλτά. Όσο και να λέμε και να λέμε ο μεγάλος αποφασίζει και ο μεγάλος για να χτυπήσει στα ΑΛΗΘΕΙΑ τον γάβρο πρέπει να βάλει καμιά δεκάρα χαρτιά μίνουμουμ. Τι θες να κάνει τώρα? Να πάει να του πει ή μου δίνεις μπάτζετ μεγάλο ή φεύγω? Περιμένει, μέχρι το καλοκαίρι...μετά θα φύγει. Αυτά βλέπω εγώ
να τα κερδίσει τα χαρτιά που λες. Μόνος του τα έχασε παίζοντας κουκουρούκου με τη Σάλκε , με τις μα@κιες που έπαιζε η ομάδα.
Δουλεια του προπονητη ειναι να βρει τα λεφτα για τις μεταγραφες;;; και εχοντας τοτε 50 μερες με την ομαδα;;;;;
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε παιδια....Ημαρτον...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Realcon εσυ αν ήσουν ο Χουμπ και έβλεπες αυτη την εικόνα χθές, αν γυρνούσες να δεις τον πάγκο ποιόν θα έβαζες ?ΠΟΙΟΝ ?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τι μας λες ρε χωρικέ δηλαδή; Πάνε εσύ και πέρνα τη Σάλκε των 90 εκατομμυρίων μ' αυτούς. Άμα είναι να μη δίνουμε 1,5 εκατομμύριο σε προπονητή. Realcon μαν; Και ο Τζαβέλλας να παίζει τα ίδια θα βλέπεις λυπάμαι που στο λέω. Απο τους δυο δοκίμασε τον πιο επιθετικό αλλά άμα θυμάσαι την εμφάνιση του Τζαβέλλα στη Χάιφα ούτε εσύ θα το έβαζες. Μη κοροϊδευόμαστε και τον Μουρίνιο να φέρεις μεταγραφή θα σου ζητήσει. Για δεύτεροι άνετα μια χαρά είναι αλλά για πρωταθλήματα ch.l και τα ρέστα δεν κάνουν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο προπονητής θέλω να παραμείνει στην ομάδα,ξεκάθαρο τούτο.Το ίδιο ξεκάθαρη και η συμφωνία μου με Χωρικό αναφορικά με Σάλκε.Τον αγώνα στην Τούμπα τον έπαιξε αχρείαστα στα ζάρια και δυστυχώς η μπίλια ΔΕΝ ...
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Αμα εμεινε στα αποδυτηρια η ΝΤΙΒΑ χωρις εντολη του Χουμπ,και τον εχει στην αποστολη στο ματς με τον Αρη ειναι ανυπαρκτος και αστειος προπονητης!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αν αρχισουμε τα αμα την κατσαμε την βαρκα.και αμα καθυστερησε να ανεβει γιατι πηγε για χεσιμο?δεν γινεται να δινουν λογαριασμο για το καθετι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ότι πείτε. Όπως ο Στοχ, παικταράς και σήμερα λέμε να πάει από εκεί που ήρθε. Κάναμε αμάν να έρθει ο Τζαβέλλας. Σήμερα δεν κάνει. Δηλαδή τον έχουμε δει σε τόσα παιχνίδια που είπαμε δεν.
Ο Σκόνδρας επίσης. Δεν δυστυχώς δεν μπορεί... Αλλά παίζει καλύτερα από τον Κίτσιου. Αλλά μέχρι εχθές ποιον να βάλει. ( μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για όλους και μακάρι)
Αν περιμένουμε από τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Λίνο, να μας κάνει σέντρες... Δεν πάμε πουθενά. Γιατί αμυντικά δεν βλέπετε σε κανένα παιχνίδι. Εγώ το λέω και πάλι. Κρίνω εκ του ασφαλούς, αλλά κρίνω αυτό που που βλέπω ως φίλαθλος.
Έχω απαίτηση να κάνει ομάδα, με βάση του ονόματος του. Αυτός έκανε την προετοιμασία και όχι εγώ. Αυτός έλεγε στους δημοσιογράφους την λέξη Σορπραιζ- έκπληξη, όταν ρωτήθηκε για μεταγραφή. Ήξερε τους παίκτες. Αν δεν του άρεσαν να μιλούσε. Η έπαθε μουγγίτιδα, από το παχύ συμβόλαιο;
Στηρίζω τον προπονητή ναι. Δεν είμαι της άποψης φύγε έσυ, έλα εσύ. Αλλά συγνώμη... Δεν μπορεί να φταίνε όλοι εκτός απ' αυτόν.
Και ναι να έβαζε τον Τζαβέλλα, η να μπάλωνε στην αριστερή μεριά της άμυνας μας. Μα σας παρακαλώ... Εκατομμύρια λεφτά παίρνει, αυτή είναι η δουλειά του. ΠΑΡΤΙ κάνανε και οι μηχανές τους ήταν στο ρελαντί. Γιατί η ομάδα δεν ειχε ούτε αρχή ούτε τέλος!!!
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Ε οχι και ο Τζαβελλας δεν μπορει να κλεισει τον Καμπελ. Και αν δεν μπορει, προπονητης εισαι, βαλε μεσα Τζαβελλα μπακ και μπροστα του Λινο χαφ και σιγα μην ξαναεκανε φαση απο αριστερα ο γαυρος.
Δηλαδη απο ποτε πρεπει να παμε στο καραισκακη και να κερδισουμε με 2-3; Μια χαρα θα ηταν και μια ισοπαλια .
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τον Σπυρόπουλο κατά πρώτο λόγο και τον παχύσαρκο Τζαβέλα τους βλέπει στην προπόνηση ο Λίνο και γελά.
Τέρμα με τις αυταπάτες σας. Ο Τζαβέλας αρχές Νοεμβρίου έριξε για πρώτη φορά το λίπος του σε μονοψήφιο αριθμό, τι να λέμε, ποιός Τζαβέλας αυτός της Χάϊφα; Καναμε αμάν να έρθει ο Τζαβέλας γιατί μας φορτώσαν Σπυρόπουλο, να τα λέμε όλα. Κανένας Σκόνδρας δεν είναι καλύτερος του Κίτσου, μέχρι τώρα. Αμυντικά δεν βλέπεται, ο Λίνο;

Λέτε ότι θέλατε μια αρχιδάτη εμφάνιση; Μάλιστα.
Ο προπονητής κατεβάζει μια σύνθεση-την καλύτερη δυνατή βάσει ονομάτων- 4-4-2 που σε αναγκάζει σαν παίχτη να παίξεις αρχιδάτα. Να τρέξεις για 100 λεπτά, να πηγαίνεις πάντα πρώτος στη μπάλα κι ο βάζελος 4-4-2 έπαιξε. Αλλά εδώ μιλάμε ο ΠΑΟΚ είχε 15 φάουλ σύνολο στο τέλος του ματς ξέρωγω, με τα 8 να είναι ανύπαρκτα. Εφτά φάουλ σε ντέρμπι; Ορίστε περάστε ήταν η ομάδα, πάθος και δύναμη μηδέν.

Σε ποιόν ακριβώς να βάλει @@ ο Στέφενς; Στον διεθνή Κατσουράνη; Δεν είναι @@τος παίχτης;, Στον Λάζαρ που ψαχνόταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο για την κόκκινη; Στον -σιγά μη σκίσω καλτσόν-Τζιώλη; Τι είναι τα @@; Τα πουλάνε στη λαϊκή; Κάποιοι παίχτες μας (ελάχιστοι) έχουν και δεν τα βγάλανε και κάποιοι παίχτες μας είναι ευνούχοι.Και κάποιοι είναι δανεικοί. Απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μιλάς για λίπος, προπόνηση... Προφανώς θα είσαι μέσα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Προφανώς και ξέρω τι λέω. Δεν είναι κρατικά μυστικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αν πραγματικά είναι έτσι. Τότε λυπάμαι τον Ιβαν Σαββίδη.
Τον δουλεύουν τον άνθρωπο, πετάει τα λεφτά του.
black death

Δημοσίευση από black death »

Τίποτα δεν πετάει. Με 200 χιλιάρικα, δύσκολα θα βρεις καλύτερο, εύκολα χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Μα συγνώμη Realcon τώρα το κατάλαβες ότι το παρεάκι δαγκώνει τον Ιβάν κανονικά; Απ αυτό το ματς;
Εδώ το δούλεμα έχει αρχίσει επι Δώνη, πλάκα κάνουμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Δεν πιστεύω εγώ σε παρεάκια, μπορεί να μαι και αγαθός δεν ξέρω. Εγώ τον ΑΚΟΥΣΑ με τα αυτιά μου να λέει για 20% αύξηση του Μπάτζετ την ώρα που έπρεπε να χει κάνει τουλάχιστον διπλασιασμό, απλά και ωραία. Γιατί φέραν δηλαδή τον Λόπεθ? ΤΟυς είπε ρε μάγκες 3000χιλιάρικα δίνω για στόπερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”