Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
- sakis_the_fraud
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
πηρα μερικες ωριτσες να χαλαρωσω και μετα να δω τι παιζει, με χαρα βλεπω οτι το επιπεδο ειναι κοσμιο.
Για να γινει αυτο που ολοι ειδαμε σημερα επαιξαν ρολο πολλα πραματα κατα την γνωμη μου.
1. Ο Μιτσελ κατεβηκε διαβασμενος, ειδε οτι η αριστερη πλευρα του ΠΑΟΚ μπαζει και αποφασισε να παιξει απο εκει. Το γηπεδο εγερνε μονοπατα, τοσο πολυ που κοντα στο 30 ο φουστερ πηρε εντολη να αφησει την πλευρα του για να εχουν αριθμιτικη υπεροχη στην αριστερη μερια μας. Ο στοχ δεν μαρκαρει, ο λαζαρ δεν τα προλαβαινε ολα και ο παικτης τους εβγαινε 1με1 με τον λινο... Αποψη μου οτι ο Στεφενς "ξεφτυλισε" τον λινο αφηνοντας τον μεσα και τα 90 λεπτα...
2. πειραματικη αμυνα. Ο στεφενς δεν ειχε επιλογες, επαιξαν βασικοι 2 παικτες, ο ενας δεν ειναι στοπερ και ο αλλος δεν ειναι για τετοιο επιπεδο. Ετσι εφαγες το πρωτο και το δευτερο (συμμετοχη στο 4ο)
3. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ του χακομπο στο 4ο γκολ, δεν βρισκει μπαλα και ο ΟΡΘΙΟΣ κατσικας δεν μπορει να διωξει την μπαλα απο τον ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ παικτη του ολυμπιακου...
4. Στημενα. ειναι το δυνατο σου σημειο. εχεις ψηλα κορμια, αλλα και κοντους/μετριους που ειναι καλοι κεφαλοσφαιριστες. Παρ' ολα αυτα εφαγες γκολ απο κορνερ...
Απο το ματς κραταω μονο την εμφανιση του ανεβασμενου σκονδρα που το παλεψε πολυ και του λαζαρ που καλυψε οτι μπορουσε το παιδι.
Σαλπι και Τζιολης τοσο μπορουν τα παιδια και τοσο παιζουν.
δεν θα κατσω να τα ξαναπω για το ροστερ, το θεμα ειναι πως σημερα ειδαν ΟΛΟΙ γιατι γελουσαμε οταν ο προεδρος ελεγε για πρωταθλημα.
στοχ, λουκας και κλαους απογοητευσαν...
Για να γινει αυτο που ολοι ειδαμε σημερα επαιξαν ρολο πολλα πραματα κατα την γνωμη μου.
1. Ο Μιτσελ κατεβηκε διαβασμενος, ειδε οτι η αριστερη πλευρα του ΠΑΟΚ μπαζει και αποφασισε να παιξει απο εκει. Το γηπεδο εγερνε μονοπατα, τοσο πολυ που κοντα στο 30 ο φουστερ πηρε εντολη να αφησει την πλευρα του για να εχουν αριθμιτικη υπεροχη στην αριστερη μερια μας. Ο στοχ δεν μαρκαρει, ο λαζαρ δεν τα προλαβαινε ολα και ο παικτης τους εβγαινε 1με1 με τον λινο... Αποψη μου οτι ο Στεφενς "ξεφτυλισε" τον λινο αφηνοντας τον μεσα και τα 90 λεπτα...
2. πειραματικη αμυνα. Ο στεφενς δεν ειχε επιλογες, επαιξαν βασικοι 2 παικτες, ο ενας δεν ειναι στοπερ και ο αλλος δεν ειναι για τετοιο επιπεδο. Ετσι εφαγες το πρωτο και το δευτερο (συμμετοχη στο 4ο)
3. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ του χακομπο στο 4ο γκολ, δεν βρισκει μπαλα και ο ΟΡΘΙΟΣ κατσικας δεν μπορει να διωξει την μπαλα απο τον ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ παικτη του ολυμπιακου...
4. Στημενα. ειναι το δυνατο σου σημειο. εχεις ψηλα κορμια, αλλα και κοντους/μετριους που ειναι καλοι κεφαλοσφαιριστες. Παρ' ολα αυτα εφαγες γκολ απο κορνερ...
Απο το ματς κραταω μονο την εμφανιση του ανεβασμενου σκονδρα που το παλεψε πολυ και του λαζαρ που καλυψε οτι μπορουσε το παιδι.
Σαλπι και Τζιολης τοσο μπορουν τα παιδια και τοσο παιζουν.
δεν θα κατσω να τα ξαναπω για το ροστερ, το θεμα ειναι πως σημερα ειδαν ΟΛΟΙ γιατι γελουσαμε οταν ο προεδρος ελεγε για πρωταθλημα.
στοχ, λουκας και κλαους απογοητευσαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Δευ 11 Νοέμ 2013, 02:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τέτοιον έχεις έναν όλο κι όλο, ο οποίος ήρθε για να κάνει τη διαφορά, την έκανε αρχικά, αλλά εδώ και καιρό μάλλον έχει γράψει τη μπάλα στα @@ του. Και γι' αυτό ο προπονητής θα φταίει φαντάζομαι...CCCP έγραψε:Δεν ειναι πολυδιαστατοι μεσοεπιθετικοι.
Οταν το συστημα σε εχει απομονομενο πανω στη γραμμη χωρις συμπαικτη ουτε στα 200 μετρα, θα χαθεις μεσα στο πουθενα...αυτα δε τα λεμε για να δικαιολογησουμε τα οποια ελατωματικα εχουν καποιοι παικτες, αλλες ισως να εξηγουν καποια πραγματα...black death έγραψε:Τέτοιον έχεις έναν όλο κι όλο, ο οποίος ήρθε για να κάνει τη διαφορά, την έκανε αρχικά, αλλά εδώ και καιρό μάλλον έχει γράψει τη μπάλα στα @@ του. Και γι' αυτό ο προπονητής θα φταίει φαντάζομαι...CCCP έγραψε:Δεν ειναι πολυδιαστατοι μεσοεπιθετικοι.
Αυτο το 4-4-2 οταν οι δυο αμυντικοι χαφ επιθετικα δεν και οι δυο σεντερ φορ επισης δημιουργικα δεν...ε 4-0-2-0 παιζεις στην ουσια.
_______τζιωλης___Λαζαρ
Λουκας_________________Στοχ
_______Σαλπι___Κλαους
Οταν οι τζιωλης και Λαζαρ δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ προς τα μπροστα, οταν ο Κλαους ειναι ανικανος να εχει οποιαδηποτε συμμετοχη και οταν ο Σαλπι μπορει να παρει λιγο μπαλα αλλα πασα δεν εχει...τι να σου κανουν οι πλαγιοι εναντιον 3 αμυντικον συνεχεια, παιζουν δε παιζουν καλα. Για να μη πουμε και οτι το φορματιον αυτο τους βαζει και πανω στη γραμμη και απομονονοντε ακομα περισσοτερο.
Δε ξερς ρωταω, για να βγει κατι μπροστα απο τα πλαγια, δεν πρεπει ΕΝΑΣ τουλαχιστον απο τους σεντερ φορ να ερθει να αλαξεις μια πασα μαζι του? Αντε περιμενε απο τον Κλαους να ερθει να κανεις συνδιασμο.
Για να μη πουμε φυσικα και το οτι η ομαδα γενικος χτιστικε στο ποδι και της λειπει δουλεια οποτε αντε περιμενε να συνδιαστει καλα ο Λινο με τον Στοχ κτλ
Δυστυχως ετσι ειναι. Ολοι το εβλεπαν να ερχεται εκτος του Στεφενς γιατι προφανως ειχε καποιες αλλες σκεψεις αλλα δν του βγηκαν. Εγω δε θα κανω αναλυση αλλα ουτε θα δεχτω την "ανωτεροτητα" του γαυρου.gergeo4 έγραψε:ΞΕΦΤΙΛΑ!ΧΟΥΜΠ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ!ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ!
Με τακτικη παρε μπαλα Καμπελ και βγαζε σεντρες δεν γινεται προπονηταρα ο μιτσελ οποτε μην ακουτε βλακειες. Ολη η υποθεση ηταν απλη. Εαν επαιζε ο Τζαβελλας θα βραχυκυκλωνε ο γαυρος και οταν αρχισαμε να παιρνουμε μετρα θα ερχοταν το γκολ.
Λενε για τις γιομες μας, ο γαυρος ρε σεις πως επαιξε δηλαδη; Μολις πιεζαν οι επιθετικοι μας σουταραν οι του γκει οπου ναναι.
Τεσπα, δικαιως το κραξιμο γιατι περι ξεφτιλας προκειται και η καλη πλευρα ειναι οτι εκτεθηκαν πολλοι παικτες που δεν ειναι για αυτο το επίπεδο. Η αμυντικη μας γραμμη ειναι για αντικατασταση εκτος σκονδρα
-
Re: Απ: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Ερώτηση: Πόσες φάπες είχε φάει ο Σαντος στην Αθήνα, μέχρι φτάσει να κάνει το διπλό, κόντρα στον (με διαφορά) χειρότερο γαύρο της εικοσαετίας;desperando έγραψε: και για να πω και την αμαρτια μου, σημερα με σαντος δεν εχανα με καμια παναγια
Πολλές και με ΑΕΚ και με ΠΑΟ και με ΠΑΟΚ, θυμάμαι ένα 1-4 του Γάβρου στη Φιλαδέλφεια χωρίς κοράκια και μ@λ@κίες. Άλλη είναι η ερώτηση...Πόσους τίτλους πήρε θα μας πει κάποιος?black death έγραψε:Ερώτηση: Πόσες φάπες είχε φάει ο Σαντος στην Αθήνα, μέχρι φτάσει να κάνει το διπλό, κόντρα στον (με διαφορά) χειρότερο γαύρο της εικοσαετίας;desperando έγραψε: και για να πω και την αμαρτια μου, σημερα με σαντος δεν εχανα με καμια παναγια
Απλως προαισθημα.rouki έγραψε:Αυτο το έγραψε ο αδελφός: Dimg4
>>Dimg4 » 08 Νοέμ 2013 19:54
Στοχ, το περιμενετε εδω και καιρο. Κυριακη κοντη γιορτη. Μπειτε και φτυστε αιμα, κανεις δε θα σας κατηγορησει αν χασετε, αλλωστε ντερμπι ειναι. Αλλα ΜΗΝ τυχον κανετε καμια εμφανιση σαν του Ισραηλ γιατι μετα δικαιολογημενα τα μπινελικια θα πανε συννεφο.<<
Πολύ κακός προφήτης αδελφέ, αλλά πες μας, γιατί το ήξερες;
![]()
Aυτα τα ματς σου δινουν την δυνατότητα στο σχεδόν απόλυτο να τεστάρεις τις δυνάμεις σου, ο θρηνος χωρις να θελω να τον εκθειάσω ειναι μια ομάδα με συμμετοχή πολλών ετων στο C.L και με μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρω τοσα χρόνια, ειναι ομαδα ψημένη πλέον στα δυσκολα ματς και το ειπα πριν μερες, οταν θελεις απο το πουθενα, “γιατι οι εμπειρίες μας σε σχεση με του θρηνου ειναι πουθενα”, να κερδίσεις τετοιες ομάδες πρώτα απο όλα χτίζεις γερή αμυνα και για να μην γίνομαι κουραστικός το χθεσινό ματσάκι σου εδωσε την δυνατότητα να δεις οτι πολύ απλά εισαι πολύ πίσω αλλα και πού πονάς.
Ελπίζω να πήραν ολοι τα μηνύματα τους για το καλό της ομάδος, γιατί στο να επιμένει π.χ ο κοουτς να βαζει τον Λίνο μπακ με τετοιες ομάδες ειναι σαν να βάζεις τα χεράκια σου και βγαζεις τα ματακια σου, δεν εχω τιποτα με τον Λινο ισα ισα ειναι και εξαιρετικός χαρακτήρας, αλλα στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν κερδιζεις με τους χαρακτήρες.
Τωρα οσο για αυτους που μιλούν και λένε στους υπολοίπους "ξεσαλώστε εσεις που τα λέγατε" δεν ειναι σωστό, δεν νομίζω για παράδειγμα να εχω εγω καποιο κερδος στο οτι έλεγα δεν κανει ο Λινο για Μπακ, δηλαδη σημερα κέρδισα κατι;;...................................Την γνώμη μας λεμε για το καλό της συζήτησης, γιατι μην νομίζετε οτι καποιος απο εμας επηρεάζει κάποιον απο τους παίκτες-διοίκηση -προπονητές, απλα τα λεμε για να μας φευγει το ντερτι ή τρελα η ακόμη και οι γνώσεις που μπορει να εχει καποιος, οι υπόλοιποι που ειναι βαλτοι, αυτοι φαίνονται και πολυ απλα αδιαφορούμε για αυτούς.
Οι μεγαλες ομάδες χτίζονται βήμα βημα και με πολύ ΥΠΟΜΟΝΗ αδέρφια, εμεις εχουμε το σημαντικότερο συστατικό, τον Επενδυτή-προεδρο, τα αλλα ολα ευχομαι χωρις κοστος σε χρόνο και χρήμα να τα ρυθμισει αυτος με πολύ απλές κινήσεις και αυτες ειναι.
Παίρνεις εναν εξαιρετικό προπονητή που εχεις σκοπο να τον κρατήσεις χρονια και τον περιστοιχίζεις απο ανθρώπους χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, και απο κει και μετα ο προπονητής βημα βημα παιρνει τους αντίστοιχους παικτες που θα τον βοηθησουν να χτισει μια ομάδα που θα ειναι ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, αλλα και στις απαιτήσεις του κόσμου και των στόχων της.
Ελπίζω να πήραν ολοι τα μηνύματα τους για το καλό της ομάδος, γιατί στο να επιμένει π.χ ο κοουτς να βαζει τον Λίνο μπακ με τετοιες ομάδες ειναι σαν να βάζεις τα χεράκια σου και βγαζεις τα ματακια σου, δεν εχω τιποτα με τον Λινο ισα ισα ειναι και εξαιρετικός χαρακτήρας, αλλα στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν κερδιζεις με τους χαρακτήρες.
Τωρα οσο για αυτους που μιλούν και λένε στους υπολοίπους "ξεσαλώστε εσεις που τα λέγατε" δεν ειναι σωστό, δεν νομίζω για παράδειγμα να εχω εγω καποιο κερδος στο οτι έλεγα δεν κανει ο Λινο για Μπακ, δηλαδη σημερα κέρδισα κατι;;...................................Την γνώμη μας λεμε για το καλό της συζήτησης, γιατι μην νομίζετε οτι καποιος απο εμας επηρεάζει κάποιον απο τους παίκτες-διοίκηση -προπονητές, απλα τα λεμε για να μας φευγει το ντερτι ή τρελα η ακόμη και οι γνώσεις που μπορει να εχει καποιος, οι υπόλοιποι που ειναι βαλτοι, αυτοι φαίνονται και πολυ απλα αδιαφορούμε για αυτούς.
Οι μεγαλες ομάδες χτίζονται βήμα βημα και με πολύ ΥΠΟΜΟΝΗ αδέρφια, εμεις εχουμε το σημαντικότερο συστατικό, τον Επενδυτή-προεδρο, τα αλλα ολα ευχομαι χωρις κοστος σε χρόνο και χρήμα να τα ρυθμισει αυτος με πολύ απλές κινήσεις και αυτες ειναι.
Παίρνεις εναν εξαιρετικό προπονητή που εχεις σκοπο να τον κρατήσεις χρονια και τον περιστοιχίζεις απο ανθρώπους χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, και απο κει και μετα ο προπονητής βημα βημα παιρνει τους αντίστοιχους παικτες που θα τον βοηθησουν να χτισει μια ομάδα που θα ειναι ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, αλλα και στις απαιτήσεις του κόσμου και των στόχων της.
- kataramenos5
Α κι επειδη ξεχάστηκα παρτε και μια αξιολόγηση των παικτών

Χα χα μου φτιάξες τη μέρα! Ένα θα πω εγώ γιατί διάβασα τον γνωστό παππά:"θύμωσε ο Ιβάν". Λοιπόν πρόεδρε κάνε την αυτοκριτική σου και άσε τα θυμώματα, άφησες έτσι ή αλλιώς αλλού έμμεσα αλλού άμεσα την ομάδα μ'αυτούς στην εικόνα απο πάνω. Πάρε βαθειά ανάσα και βαθιά το χεράκι στην τσέπη το Γενάρη, φιλικά που λέμε συχνά
Στο 2-0 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το έκλεισα. 3άρα περίμενα αλλά τα γεγονότα με ξεπέρασαν. Ούτως ή άλλως προσπαθώ να απεξαρτηθώ από τον ΠΑΟΚ και οι εμφανίσεις της ομάδας βοηθούν την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζομαι έναν ακόμη λόγο να στεναχωριέμαι και να εκνευρίζομαι.
-
Τα πραγματα απλα και το μονο που ειδαμε χτες ειναι τα χτυπητα προβληματα που λεγαμε ολη τη χρονια ως τωρα και βγηκανε σ'ενα ματς που ο γαυρος το μονο που ειχε ειναι 2- 3 παιχτες ποιοτητας που εκμεταλευτηκαν αυτα τα κενα (μπαλα ο γαυρος δεν επαιξε και ας τους παραμυθιαζουν οι φυλλαδες...).
Ο Λινο δεν κανει για μπακ με σοβαρους αντιπαλους, δεν κοβει με τιποτα. Χτες τα δυο πρωτα γκολ δικη του ευθυνη, στο τεταρτο μπερδεψε τον κατσικα με την κινηση του ενω 3 φορες επεσε μονος του! Επιθετικα γενικα ειναι καλος αλλα αμυντικα ειναι πηγη κινδυνων για την ομαδα επειδη κανει σε ολα τα ματς γελοια λαθη.
Ο Κατσουρ δεν κανει για κεντρικος αμυντικος και χαραμιζετε στη θεση ενω θα βοηθουσε πολυ με το μυαλο του στο κεντρο. Αργος, κοντος, χωρις αλμα δεν κανει για τη θεση.
Ο Τζιολης ανευρος, φοβαται μη χαλασει η χωριστρα. Χρειαζετε αμεσα εναν νεο παμπλο η ομαδα. Σκυλι, τσαμπουκα, ηγετη. Ο Τζιολης ειναι απλα ενας μετριος παιχτης για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο, σταθερος 4/10.
Χτες γενικα ολοι ηταν χαλια αλλα τα βασικα προβληματα ολης της χρονιας ειναι σ'αυτες τις 3 θεσεις. Απορω πως οι ειδικοι της ΠΑΕ δεν βλεπουν αυτα που νομιζω βλεπουμε ολοι.
Υ.Γ. Αυτη η εμμονη με τον ολισε που οφειλετε? Δεν εχει τραβηξει ουτε σ'ενα ματς φετος.
Ο Λινο δεν κανει για μπακ με σοβαρους αντιπαλους, δεν κοβει με τιποτα. Χτες τα δυο πρωτα γκολ δικη του ευθυνη, στο τεταρτο μπερδεψε τον κατσικα με την κινηση του ενω 3 φορες επεσε μονος του! Επιθετικα γενικα ειναι καλος αλλα αμυντικα ειναι πηγη κινδυνων για την ομαδα επειδη κανει σε ολα τα ματς γελοια λαθη.
Ο Κατσουρ δεν κανει για κεντρικος αμυντικος και χαραμιζετε στη θεση ενω θα βοηθουσε πολυ με το μυαλο του στο κεντρο. Αργος, κοντος, χωρις αλμα δεν κανει για τη θεση.
Ο Τζιολης ανευρος, φοβαται μη χαλασει η χωριστρα. Χρειαζετε αμεσα εναν νεο παμπλο η ομαδα. Σκυλι, τσαμπουκα, ηγετη. Ο Τζιολης ειναι απλα ενας μετριος παιχτης για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο, σταθερος 4/10.
Χτες γενικα ολοι ηταν χαλια αλλα τα βασικα προβληματα ολης της χρονιας ειναι σ'αυτες τις 3 θεσεις. Απορω πως οι ειδικοι της ΠΑΕ δεν βλεπουν αυτα που νομιζω βλεπουμε ολοι.
Υ.Γ. Αυτη η εμμονη με τον ολισε που οφειλετε? Δεν εχει τραβηξει ουτε σ'ενα ματς φετος.
Aυτή τη φωτογραφία πρέπει να τη κάνουμε κορνίζα στη πόρτα των αποδυτηρίων μας.kataramenos5 έγραψε:Α κι επειδη ξεχάστηκα παρτε και μια αξιολόγηση των παικτών
![]()
![]()
![]()

- navigator11
Δε βρίσκω πραγματικά λόγο για τόσο χάλασμα.Το πρωτάθλημα θεωρείτε πως τελείωσε,ίσως μaλιστα να'ναι κι έτσι,μόνο και μόνο επειδή μιλάμε για την Ελλάδα της ... ανάπτυξης!Με πάνω από 20 ακόμα αγώνες να απομένουν.
Αν έχουμε σαν ομάδα προσωπικότητα,ΤΩΡΑ πρέπει να το δείξουμε.Γνώμη μου πως με 2,όχι παραπάνω,κινήσεις το Γενάρη μπορεί να αναμορφωθεί απρόσμενα η εικόνα μας.
Για χτές έχω να πω πως αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα.Δεν μπορεί να παίξει τόσο απέναντι στο γαύρο.Μπορεί πολύ πολύ παραπάνω.Στο α ημίχρονο μην ξεχνιόμαστε πως,πέραν του γκόλ,σχεδόν δεν κινδύνεψε.Αυτό ήταν και το πλάνο νομίζω.Ισοπαλία στο α κ να χτυπήσουμε στην κόντρα όσο ο χρόνος περνά.Ακολούθησε ό,τι ακολούθησε.Μιλάμε για γκόλ-αστειότητες.Που ΔΕΝ απομακρύνουν αγωνιστικά επ'ουδενί το γαύρο από εμάς όσο κάποιοι το παρουσιάζετε.
Αλλά δώσανε δικαιώματα οι δικοί μας ...
Αν έχουμε σαν ομάδα προσωπικότητα,ΤΩΡΑ πρέπει να το δείξουμε.Γνώμη μου πως με 2,όχι παραπάνω,κινήσεις το Γενάρη μπορεί να αναμορφωθεί απρόσμενα η εικόνα μας.
Για χτές έχω να πω πως αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα.Δεν μπορεί να παίξει τόσο απέναντι στο γαύρο.Μπορεί πολύ πολύ παραπάνω.Στο α ημίχρονο μην ξεχνιόμαστε πως,πέραν του γκόλ,σχεδόν δεν κινδύνεψε.Αυτό ήταν και το πλάνο νομίζω.Ισοπαλία στο α κ να χτυπήσουμε στην κόντρα όσο ο χρόνος περνά.Ακολούθησε ό,τι ακολούθησε.Μιλάμε για γκόλ-αστειότητες.Που ΔΕΝ απομακρύνουν αγωνιστικά επ'ουδενί το γαύρο από εμάς όσο κάποιοι το παρουσιάζετε.
Αλλά δώσανε δικαιώματα οι δικοί μας ...
-
Σωστός. Αφήστε ρε παιδιά που είμαστε κι αιώνες πίσω απ' το γαύρο. Με το Σαμαρη, το Μανιάτη, το Σαλινο και το Φουστερ έπαιζαν, και τους έκαναν μάγκες, τα γατιά.
Κι ας τελειώσει, κάποια στιγμή, το παραμύθι με τον κακό Λίνο και τον αμυντικό βράχο Τζαβελλα.
Κι ας τελειώσει, κάποια στιγμή, το παραμύθι με τον κακό Λίνο και τον αμυντικό βράχο Τζαβελλα.