Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από sotos26 »

Ναι διεθνείς στη Γαλία και στη Βραζιλία έχουμε; Όχι ε; Στην Ελλάδα μήπως; Έλα βρε συ να χαρείς, δε κάνουν ποιος προπονητής τώρα. Δηλαδή αν είχα γω τους παίχτες του ΟΣΦΠ και αυτός τους δικούς μου θα κέρδιζαν οι διεθνείς; Μπαλάκια. Το ότι ο άλλος είναι Ισπανός και Αργεντίνος και δεν έχει ελπίδα να παίξει στη χώρα του δε σημαίνει ότι εσύ είσαι καλύτερος με τον Νίνη και τον Σάλπι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Επιτέλους χτύπα το χέρι στο τραπέζι !!
Πιάσε και πες στο Ρώσσο τί παίχτες θες και ποιους.. ονομαστικά.. αν πάρεις αρνητική απάντηση σηκώνεσαι και φεύγεις Κύριος , κι άσε μας να ξεμπλέξουμε μόνοι μας.. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι συνένοχος !!
Αν δεν ήρθες για τουρισμό και σύνταξη πράξε αναλόγως!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δυστυχώς η ομάδα στους 4 μήνες που είναι ο Στέφενς σε αυτή δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ίχνος βελτίωσης, αν την συγκρίνω με την ομάδα του ΓΔ. Έχει μεν κάποιες καλύτερες μονάδες αλλά παίζει ένα ποδόσφαιρο χωρίς αρχή και τέλος σε ΟΛΑ της τα παιχνίδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (βλέπε Πανθρακικό!). Ότι και να λέμε ο προπονητής φέρει μεγάλη ευθύνη για την μη εξέλιξη της ομάδας ιδίως όταν βγαίνει και λέει συνέχεια ότι έχουμε πολύ καλό ρόστερ και έχουμε ποιότητα και είμαστε πλήρεις..Το λέει κατά κόρον και αυτοεξευτελίζεται γιατί αν όντως πιστεύει ότι το ρόστερ είναι ικανοποιητικό τότε αυτός δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Για εμένα την κυριότερη ευθύνη στον Στέφενς την προσάπτω στο ότι έχει κάνει μια ομάδα με μισθοφόρους που απλά εκτελούν εντολές άνευρα, χωρίς πάθος και τσαγανό. Όσοι έχουν πάθος και τσαγανό τους καθάρισε χωρίς επιστροφή. Θέλει παίκτες χαμάληδες να τρέχουν αλλά δεν ξέρω αν ξέρουν γιατί τρέχουν.
Συνοπτικά στους 4 πρώτους μήνες της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ το πρόσημο είναι ξεκάθαρα αρνητικό και δεν ξέρω τι μπορεί να το αλλάξει. Εύχομαι να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά η ομάδα αν συγκριθεί με τον Ιούλη ή και τον Αύγουστο είναι μέρα με τη νύχτα σε απόδοση προς το χειρότερο. Είπα τι με προβληματίζει μην πει κανείς ότι είμαι εμπαθής...αυτά τα λέω έχει καιρό, όπως για τα κολλήματα που έχει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Δεν μπορώ να ακούω αφορισμούς. Αντί να βγουν να παίξουν συγκεντρωμένοι για το ματς που περίμεναν όλοι στη χώρα εμφανίστηκαν πνευματικά ράκη. Δεν μπορούσαν χωρίς πίεση να δώσουν πάσα στα 2 μέτρα, δεν άλλαξαν τρεις συνεχόμενες μπαλιές, δεν πίεζαν και πάνω από όλα δεν έμπαιναν με πάθος στις διεκδικήσεις, ενώ δεν έβγαλαν και ποδοσφαιρικό εγωισμό μετά τα γκολ. Δεν ξέχασαν όλοι το ποδόσφαιρο σε ένα βράδυ, ήταν ξεκάθαρα θέμα νοοτροπίας και κάκιστης ψυχολογίας και αυτό φάνηκε αμέσως από την παθητικότητα των πρώτων λεπτών. Το έλλειμμα ήταν στο πως λειτουργούσε το μυαλό τους και πως αυτός που έπρεπε να τους κουρδίσει όσο κι αν τους φώναζε από το 20' να ανεβάσουν τέμπο τον είχαν γραμμένο και εκεί δεν είναι απλώς πρόβλημα αλλά χάσμα κι αν δεν το καταλάβουμε και αναλωθούμε να μιλάμε για πρόσωπα και τακτικές θα χάσουμε όλα τα οφέλη που μπορεί να φέρει μια βαριά ήττα.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

είναι ανόητες οι προπονητολογίες κάθε φορά τόσα χρόνια. ειδικά εσύ θέλω να μείνεις για πολλά χρόνια στην Τούμπα.
ΑΛΛΑ όσο επιμένεις ότι έχουμε πολλούς παίκτες και πλήρες ρόστερ και όσο αποδέχεσαι τον ρόλο του κομπάρσου στις μεταγραφές από εδώ και στο εξής θα εχω υπόνοιες οτί τον ΠΑΟΚ τον είδες σαν πλούσιο τουρισμό και δεν μαρέσει καθόλου αυτό μάγκα Χουμπ.
αν έισαι στρατηγός όπως λέγανε βγες και πες ''θέλω τόσο μπάτζετ, θέλω συγκεκριμένα αυτούς τους παίκτες και το ρόστερ που έχουμε τώρα είναι ελλειπές(κάτι που το βλέπει και ένας 9χρονος)''
πες τα αυτά, μίλα ειλκρινά και το συζητάμε αν είσαι στρατηγός.

ΟΣΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ(ακόμα και σήμερα το είπες μετά την 4άρα) ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
όταν βαρέσεις χέρι σε κάνα τραπέζι ή παραδεχτείς δημόσια οτί με αυτούς ΔΕΝ είμαστε για πολλά και τόσο μπορούμε τότε τα ξαναλέμε από νέα βάση, Στρατηγέ.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τι θες να πει ρε μαν? Είναι για τα σκυλιά φέρτε μου άλλους δε μου κάνουν? Δε λέγονται αυτά δημόσια, τους στηρίζει γιατί δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Ζήτησε παίχτες αν θυμάσαι δυο απο Ολλανδία μεριά. Ένα αριστερό μπακ που θελε 800 χιλιάρικα και ένα δεύτερο επιθετικό τον Αισάτι που θελε 2 χαρτιά. Όταν του το κοψαν δεν πήρε κανένα και του φόρτωσαν και ένα σωρό παλτά. Όσο και να λέμε και να λέμε ο μεγάλος αποφασίζει και ο μεγάλος για να χτυπήσει στα ΑΛΗΘΕΙΑ τον γάβρο πρέπει να βάλει καμιά δεκάρα χαρτιά μίνουμουμ. Τι θες να κάνει τώρα? Να πάει να του πει ή μου δίνεις μπάτζετ μεγάλο ή φεύγω? Περιμένει, μέχρι το καλοκαίρι...μετά θα φύγει. Αυτά βλέπω εγώ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ενας καλος προπονητης δεν κρεμαει το ροστερ του. Ειπε ότι οι παικτες του δεν εκαναν αυτο που επρεπε.
Τι να πει? οτι ειναι αμπαλοι? σε ποιεσ θεσεις θελει παικτες ειμαι σιγουρος πως το εχει πει στον Σαββιδη.
Το να βγαζει τον κ@λο του απεξω δεν τον κανει μαγκα και καλο προπονητη.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Όταν καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν μέσοι και ότι όταν έχεις με το ζόρι 2 θα καταλάβουμε γιατί παίζουμε έτσι και γιατί συμβιβάζεται σ'αυτές τις επιλογές και σ'αυτό το σχήμα. Το 4-5-1 θέλει δυο φοβερούς κόφτες που φυσικά δεν έχεις και ένα σούπερ δεκάρι και ένα σούπερ φορ.Απο τις 6 μεσοεπιθετικές θέσεις μόνο τα άκρα μπορείς να παίξεις άρα ΟΚ μέχρι εδώ? Το 4-3-3 θέλει δυο οχτάρια που ας πούμε ότι έχεις ΠΧ Τζιώλη Νίνη ή Λάζαρ(Πάναγία μου!) και ένα σούπερ κόφτη που δεν έχεις και ένα σούπερ φορ που δεν έχεις. Το 3-5-2 θέλει δυο μπακ που πιάνουν όλη την πτέρυγα, που δεν έχεις, δυο σούπερ κόφτες που δεν έχεις, ένα σούπερ δεκάρι που δεν έχεις και δυο φορ περιοχής που χεις ενάμισο. Τι να παίξει ρε την τρέλα μου δεν έχει!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ο μεγάλος προπονητής όντας μεγάλη προσωπικότητα θα δείξει οτί είναι δυσαρεστημένος από το μεταγραφικό σχεδιασμό στον οποίο δεν εισακούστηκε πουθενά.
πριν έρθει θυμάμαι λέγανε μερικοί, οτί ο Στέφενς είναι σοβαρός, θα έρθει ΜΟΝΟ αν λάβει εγγυήσεις για το μπάτζετ και το ρόστερ γιατί έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θέλει να πρωταγωνιστεί και δεν είναι κάνας συμβισμένος προπονητάκος τουρίστας που θα έρθει με ρόστερ ότι του δώσουν και θα κάνει ένα καλά μισθωμένο τουρισμό.
ο Σάντος είχε μιλήσει για σαρδέλες σε συνέντευξη. δεν λέω οτί είναι κομψό αλλά ήταν αλήθεια και το παραδέχτηκε δημόσια.
να πει τουλάχιστον οτί παίζουμε αυτό που μπορούμε, όχι να λέει είμαστε υπερπλήρεις.

μακάρι να το κάνει απλά από τακτ όπως λέτε και όχι από αδιαφορία.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Θα δείξει μαν, δεν ήρθε για τουρισμό και το βλέπω στα μούτρα του πως φορτώνει. Αν έχεις προσέξει στις αρχές θύμωνε αλλά τώρα τελευταία βλέπω στεναχώρια στο προσωπό του πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί τη μετριότητα που του πασάρανε. Αν τον γουστάρει ο μεγάλος και τον στηρίξει θα αφήσουμε εποχή αλήθεια το πιστεύω, θέλει λεφτά πως το λένε. Αν τον διώξει θα μου δείξει ότι κοροιδεύει και πάλι θα τα ρίξει στο προπονητή χωρίς να έχει καμιά διάθεσή να επενδύσει. Οι παίχτες αυτοί είναι, τόσο πάει τι να κάνουμε. Έχει 10 χαρτάκια να ρίξει άμμεσα, και εννοώ Γενάρη και και Καλοκαίρι? Θα το σηκώσεις είναι νομοτέλεια, όσο το πας τσούκου-τσούκου θα σαι χρυσός δεύτερος
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

sotos26 έγραψε:Αν τον διώξει θα μου δείξει ότι κοροιδεύει και πάλι θα τα ρίξει στο προπονητή χωρίς να έχει καμιά διάθεσή να επενδύσει.
συμφωνώ 2 εκατομύρρια τοις εκατό.
έλεγε ο τραγικός Στέλλας σε ένα ράδιο εδώ στην αθήνα που άκουγα οτί μπορεί και μέσα στο βράδυ να πάρει απόφαση να τον διώξει τον Χουμπ.
μα μιλάμε πόση τραγικότητα να χωρέσει σε έναν ΑΡΔ αναρωτιέμαι.
ελπίζω τα λεγόμενα του να μην έχουνε καμία επαφή με την πραγματικότητα.
η λύση είναι μία ιβάν. πιάνεις τον Χουμπ. τον ικανοπιείς παικτικά, τον στηρίζεις μέχρι τέλους για μια 2-3ετία και μετά απολαμβάνεις.
τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Έτσι είναι. Ας μη κοιτάξει μακριά... Η Τσέλσι του κολλητού του κάθε χρόνο έπερνε και έπερνε το ίδιο και Γιουνάιτεντ το ίδιο και η Σίτυ και όλες. Θέλει γκαφρά, αφού τα χει ας μη κάνει το ξύπνιο δε γίνεται με λίγα τέλος. 10 για αρχή και μετά μάγκα ch.l και μπουτίκ και λεωφορεία και τα ρέστα. Όχι ανάποδα πάλι, πρώτα παίχτες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Του πήρε την ταυτότητα ο Μιτσελ λέει.Δεν είδε οτι ο Λίνο "έμπαζε" χθες κατι που το βλέπει κι ένα μικρό παιδί λέει.Χα!Ειναι δυνατό να τα πιστεύετε αυτα ρε παλικάρια?Δε εβλεπε αυτος που εχει 30 χρόνια σε πάγκους υψηλού επιπέδου και το είδαμε εμείς? Αυτός τα είδε όλα αυτά απ την πρώτη προπόνηση.

Parolos έγραψε:Επιτέλους χτύπα το χέρι στο τραπέζι !!
Το έκανε.Χτές ;)
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

sotos26 έγραψε:Τι θες να πει ρε μαν? Είναι για τα σκυλιά φέρτε μου άλλους δε μου κάνουν? Δε λέγονται αυτά δημόσια, τους στηρίζει γιατί δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Ζήτησε παίχτες αν θυμάσαι δυο απο Ολλανδία μεριά. Ένα αριστερό μπακ που θελε 800 χιλιάρικα και ένα δεύτερο επιθετικό τον Αισάτι που θελε 2 χαρτιά. Όταν του το κοψαν δεν πήρε κανένα και του φόρτωσαν και ένα σωρό παλτά. Όσο και να λέμε και να λέμε ο μεγάλος αποφασίζει και ο μεγάλος για να χτυπήσει στα ΑΛΗΘΕΙΑ τον γάβρο πρέπει να βάλει καμιά δεκάρα χαρτιά μίνουμουμ. Τι θες να κάνει τώρα? Να πάει να του πει ή μου δίνεις μπάτζετ μεγάλο ή φεύγω? Περιμένει, μέχρι το καλοκαίρι...μετά θα φύγει. Αυτά βλέπω εγώ
να τα κερδίσει τα χαρτιά που λες. Μόνος του τα έχασε παίζοντας κουκουρούκου με τη Σάλκε , με τις μα@κιες που έπαιζε η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Kataramenos ....Εάν το είδε. Λυπάμαι τον Λίνο. Σεβασμός μηδέν τόσο στον παίκτη που ίσως να είναι η τελευταία του Χρόνια. Όσο και στον αναπληρωματικο που έβλεπε ότι δεν αξίζει μάλλον να είναι εκεί μιας και αλλαγή δεν γινόταν, πιο τραγικό Λίνο δεν θα μπορούσε να δει. Δύο ανεπανόρθωτα λάθη δηλαδή. Το 1 διασύρει και τον άλλον του λέει δεν αξίζει. Έτσι όπως το λες. Ότι τα γνωρίζει όλα από την πρώτη προπόνηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”