Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Έχω τόσα πολλά να πω.. μα τόσα πολλά..
Θα αρκεστώ στο εξής: "Ομάδα μιας χρήσης-Ομάδα φλώρων."
Άντε να βγουν τώρα κάποιοι να ξαναπούν "ε να το Γενάρη ΘΑ..", "ε του χρόνου ΘΑ.." κ.ο.κ.
Αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ δεν κάνεις την παλαβή τον Ιούλιο και περιμένεις να κράζεις το Νοέμβρη..
Ντεμέκ χτυπούσαμε πρωτάθλημα με μεγαλομέτοχο!!! και νοσταλγώ Βιειρίνια-Ίβιτς-Γκαρσία-Μούσλι-κι έναν χιλιανό..
Βασικά τί λεω..?? Εδώ θα νοσταλγήσουμε τον Κουτσιανικούλη σε λίγο..
Τώρα τα καμάρια μας με τα τζακούζια, τις εκδρομούλες στην Ακρόπολη και στη Χάιφα τουρισμό.. Χλίδα με τα δωράκια τους, τα μασαζάκια τους, μισθό 1η του μηνός και γελάκια μετά την 4άρα.. ΩΣ ΕΔΩ ΡΕ !!!!!!
Με Άλαν και Μπαιάνο και Σκαρμούτσο δεν έφαγα 4 ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!
Χωρίς μεγαλομέτοχο είχα 10 κλάσεις καλύτερη ομάδα.. Όσοι γουστάρουν με τα λίγα και τους διασυρμούς και δεν έχουν προσδοκίες να αλλάξουν ομάδα..
Europa ή Κυπελλάκι ή Πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο φέτος..
Θα αρκεστώ στο εξής: "Ομάδα μιας χρήσης-Ομάδα φλώρων."
Άντε να βγουν τώρα κάποιοι να ξαναπούν "ε να το Γενάρη ΘΑ..", "ε του χρόνου ΘΑ.." κ.ο.κ.
Αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ δεν κάνεις την παλαβή τον Ιούλιο και περιμένεις να κράζεις το Νοέμβρη..
Ντεμέκ χτυπούσαμε πρωτάθλημα με μεγαλομέτοχο!!! και νοσταλγώ Βιειρίνια-Ίβιτς-Γκαρσία-Μούσλι-κι έναν χιλιανό..
Βασικά τί λεω..?? Εδώ θα νοσταλγήσουμε τον Κουτσιανικούλη σε λίγο..
Τώρα τα καμάρια μας με τα τζακούζια, τις εκδρομούλες στην Ακρόπολη και στη Χάιφα τουρισμό.. Χλίδα με τα δωράκια τους, τα μασαζάκια τους, μισθό 1η του μηνός και γελάκια μετά την 4άρα.. ΩΣ ΕΔΩ ΡΕ !!!!!!
Με Άλαν και Μπαιάνο και Σκαρμούτσο δεν έφαγα 4 ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!
Χωρίς μεγαλομέτοχο είχα 10 κλάσεις καλύτερη ομάδα.. Όσοι γουστάρουν με τα λίγα και τους διασυρμούς και δεν έχουν προσδοκίες να αλλάξουν ομάδα..
Europa ή Κυπελλάκι ή Πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο φέτος..
- Dinos_Liverpool
Το έβλεπε, ρε συ Κατ5! Πώς δεν το έβλεπε; Είναι δυνατόν; Πλάκα κάνουμε;
Απλώς, υπάρχει και ο εγωισμός στη μέση... Αλλά καλύτερα να κατέβει λίγο το αίμα από το κεφάλι και μετά να γράψω και γω κάτι παραπάνω, γιατί τώρα ΔΕΝ γίνεται!
Τραγικό κοουτσάρισμα, όμως, θα το πω... Και να μην διαφωνείς καθόλου στα υπογραμμισμένα. Από εκεί χάθηκε το παιχνίδι!
Απλώς, υπάρχει και ο εγωισμός στη μέση... Αλλά καλύτερα να κατέβει λίγο το αίμα από το κεφάλι και μετά να γράψω και γω κάτι παραπάνω, γιατί τώρα ΔΕΝ γίνεται!
Τραγικό κοουτσάρισμα, όμως, θα το πω... Και να μην διαφωνείς καθόλου στα υπογραμμισμένα. Από εκεί χάθηκε το παιχνίδι!
Είναι πολύ σοφό να κάνουμε cool down πριν γράψουμε απόψε η άυριο.
Δυστυχώς από το προπονητή μέχρι το τελευταίο παίκτη απόψε πατώσαμε.
Δυστυχώς από το προπονητή μέχρι το τελευταίο παίκτη απόψε πατώσαμε.
Σημερα εισασταν ολοι ανεξαιρετως
για να μην πω τιποτα χειροτερο δε ντρεπεστε λιγο γατια!!!

διαβάζοντας τα παραπάνω και με αυτά που ειδα
μάλλον χαώδης η διαφορά του γαυρου επιθετικά
και στα γκολ, πάντα ένα κλικ πιο πριν οι δικοί τους
μάλλον χαώδης η διαφορά του γαυρου επιθετικά
και στα γκολ, πάντα ένα κλικ πιο πριν οι δικοί τους
- Dinos_Liverpool
Όχι Νικόλα, ο Κατσούρ είχε την ευθύνη του μαρκαρίσματος του Μήτρογλου. Στο 1ο γκολ τον "χάνει" στην κυριολεξία και τον "χάνει" και πολύ μάλιστα! Μιλάμε για οργανωμένη επίθεση που με μία σέντρα βγήκε μόνος του και δεν είναι μόνο αυτό! Ακόμα και σε περίπτωση ασθενούς απόκρουσης του Σανθ, είχε όλο το χρόνο να στοπάρει και να το βάλει σε δεύτερο χρόνο κερδίζοντας το ριμπάουντ! Άρα και τον χάσαμε και δεν ακολούθησε κανείς τη φάση... Ύπνος βαθύς!nikolasf έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ... ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ!!!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΚΕ ΣΚΟΝΔΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ,
- desperando
- Επικοινωνία:
ποιες επιτυχιες στην ευρωπη επι σαντος ρε συ σωτο?sotos26 έγραψε:Ρε μη κοιτάτε μόνο τα λάθη ή μη! Τι κάνουν με την μπάλα στα πόδια, ο παίχτης στον άξονα κρίνεται με παραπάνω αυστηρότητα μιας και περνάει η μπάλα πολλές φορές απο τα πόδια του, να παίζεις καλά στο ένας με ένας να βγάλει την κάθετη να ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΛ που ΚΑΝΕΙΣ τους δεν κάνει ΠΟΤΕ, να χουν καλές επιστροφές.Να τον φοβούνται οι αντίπαλοι! Έχουμε ψοφήσει τον Στοχ και τον Λούκας που τζάμπα κράζετε για μένα, που γίνονται μπακ όλη την ώρα και βοηθάνε τις τσαπατσουλιές τους τη τρέλα μου. Τον Κλάους τι τον σταυρώσατε? Πήγε η μπάλα στην περιοχή και τα χασε?
ΥΓ Ξανά...δε λέω και γω ανατρίχιασα και χάρηκα με τις επιτυχίες στην ευρώπη του Σάντος. Το πρωτάθλημα το χασε μόνος του, τότε άμα θυμάστε καλά χάσαν οι μάγκες, οι ψυχάρες 3 σερί ματς με Άρη(οκ Σπάθας) ΑΕΚ, Λάρισα και τα ρέστα. ΜΗ τα θυμάστε όπως θέλετε, όταν έφτασε η κρίσιμη ώρα, η έλλειψη ποιότητας φάνηκε και τότε. Αν θέλετε έχω γίνει κυνικός ρε μάγκες, δε με νοιάζει η Ευρώπη τίτλους θέλει η ψυχή μου
οσο για το πρωταθλημα δεν το χασε κανεις, μου το ληστεψανε.για πια ελειψη ποιοτητας και φουμαρα μου τσαμπουνας
Τι λες βρε Ντίνο αγάπη μου ποιο κουτσάρισμα, ένα και ένα κάνουν δυο. Ακούω τη συνέντευξη τύπου τώρα και τους στηρίζει βρε ακόμα. Παίχτες με τέτοια εμπειρία, αν θες και παραπάνω απο τον Στέφενς έπρεπε να αποδώσουν περισσότερο. Χτίζει μια καλούτσικη ομάδα μη τα ισσοπεδώνουμε όλα αλλά τα χουμε πει 100 φορές, θέλει και άλλα υλικά, όχι ποσοτικά αλλά ποιότητα. Πες μου εσύ που είδες τον Τζαβέλλα στη Χάιφα, θα τον έβαζες? Μπέσα! Με το χέρι στην καρδιά, και αν έπαιζε θα άλλαζαν πολλά νομίζεις? Αν έχεις παίχτες που ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα δε φοβάσαι, πέρνουν τη μπάλα και ξέραν τι να κάνουν οι άλλοι, είχαν καμιά ιδιαιέτερη προετοιμασία απ'τον Μίτσελ? Μη χέσω!Θα σου πω τι είπε ο Σούνες πρόσφατα που τον άκουγα στο skysports..."ο προπονητής κάνει την προετοιμασία, επιλέγει τους αθλητές και ΕΛΠΙΖΕΙ οτι θα ναι ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και θα του βγάλουν τη δουλειά". Πολύ ρόλο δίνουμε στην Ελλάδα στον προπονητή
ΥΓ despe απο μένα έχεις πολύ respect γενικότερα αλλά αύριο, κάτσε και δες τις φάσεις ήρεμα με την ΑΕΚ και τη Λάρισα τότε και πες μου ξανά για ληστείες και τα ρέστα. Αυτά μας φάγανε, χάσαν απ'τον Άρη και μετά παραδόθηκαν, μια χαρά τα θυμάμαι τσέκαρε λίγο αρχείο
ΥΓ despe απο μένα έχεις πολύ respect γενικότερα αλλά αύριο, κάτσε και δες τις φάσεις ήρεμα με την ΑΕΚ και τη Λάρισα τότε και πες μου ξανά για ληστείες και τα ρέστα. Αυτά μας φάγανε, χάσαν απ'τον Άρη και μετά παραδόθηκαν, μια χαρά τα θυμάμαι τσέκαρε λίγο αρχείο
το παιχνίδι χάθηκε πρώτα από όλα μέσα στο μυαλό των παιχτών. Και όταν στο μυαλό σου κάτι μοιάζει απίθανο πως να το κάνεις πραγματικότητα; Η ομάδα έπαθε υψοφοβία πριν πατήσει κορυφή.
ήμουν σίγουρος κατά τη διάρκεια του αγώνα, ότι ακόμα και να κλέβαμε με την πίεση που ασκούσαμε ψηλά θα κάναμε μια πολύ χάλια επίθεση (είτε λάθος πάσα, είτε απαράδεκτο τελείωμα, είτε...).
Όσον αφορά στο πρώτο γκολ είναι ένα γκολ που έχουμε φάει αρκετές φορές φέτος (πχ από ΠΑΟ).
ήμουν σίγουρος κατά τη διάρκεια του αγώνα, ότι ακόμα και να κλέβαμε με την πίεση που ασκούσαμε ψηλά θα κάναμε μια πολύ χάλια επίθεση (είτε λάθος πάσα, είτε απαράδεκτο τελείωμα, είτε...).
Όσον αφορά στο πρώτο γκολ είναι ένα γκολ που έχουμε φάει αρκετές φορές φέτος (πχ από ΠΑΟ).
Μπράβο ρε Σώτο. Έτσι γιατί παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας εδώ και πολλά χρόνια...
Μπράβο ρε Σώτο. Έτσι γιατί παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας εδώ και πολλά χρόνια...
- desperando
- Επικοινωνία:
ποια ΑΕΚ και ποια Λαρισα, το πρωταθλημα χαθηκε μεσα στο χαριλαου,μετα απ εκεινη την ητα ξεκινησε η προετοιμασια για τα πλει οφ γιατι δεν θελαμε να την πατησουμε οπως το προηγουμενο ετος.
και για να πω και την αμαρτια μου, σημερα με σαντος δεν εχανα με καμια παναγια
και για να πω και την αμαρτια μου, σημερα με σαντος δεν εχανα με καμια παναγια
- kataramenos5
Ντινο δε κατάλαβες ισως γιατι δε προσεξες τη διατύπωση .Το ίδιο με σένα είδα κι εγώ. Σίγουρα το έβλεπε.Dinos_Liverpool έγραψε:Το έβλεπε, ρε συ Κατ5! Πώς δεν το έβλεπε; Είναι δυνατόν; Πλάκα κάνουμε;

- Dinos_Liverpool
Άστο ρε Σώτο, άστο καλύτερα γιατί είσαι από τους λίγους που δεν μου φταίνε αυτή τη στιγμή!
Μπάζει από το δεκάλεπτο από τα αριστερά η ομάδα και δεν κάνει τίποτα... και δεν φταίει; Ας τραβήξει και άλλον πίσω να παίξει με δύο πάνω στον Κάμπελ όσο επικρατεί αυτός ο πανικός από τα αριστερά! Ας τον βγάλει στο μισάωρο, στο φινάλε! Από το να τον εκθέτει, θα ήταν πολύ καλύτερα να τον αντικαθιστούσε!
4-4-2 και βιολιά... Ξεκίνα με 4-5-1, κλείσε διαδρόμους και βλέπουμε. Όχι 4-4-2!
Πώς δεν φταίει δηλαδή; Δεν κατάλαβα;
Μπάζει από το δεκάλεπτο από τα αριστερά η ομάδα και δεν κάνει τίποτα... και δεν φταίει; Ας τραβήξει και άλλον πίσω να παίξει με δύο πάνω στον Κάμπελ όσο επικρατεί αυτός ο πανικός από τα αριστερά! Ας τον βγάλει στο μισάωρο, στο φινάλε! Από το να τον εκθέτει, θα ήταν πολύ καλύτερα να τον αντικαθιστούσε!
4-4-2 και βιολιά... Ξεκίνα με 4-5-1, κλείσε διαδρόμους και βλέπουμε. Όχι 4-4-2!
Πώς δεν φταίει δηλαδή; Δεν κατάλαβα;
Γιατί απλά φίλε ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ το μόνο που μας νοιάζει ειναι αυτό: http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... i-antipalo
αυτό περνάει στους ποδοσφαιριστές σου, να είναι αφεντικά στο χωριό, να κερδίσουν τον άρη την κυριάκή κ όλα καλά πάλι.
Όσο θα έχουμε αντίπαλο τον άρη, αυτά θα παθαίνουμε,
κάθε βδομάδα γράφεται κι απο κάτι για το συμπολίτη,
ήσουν 3 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο, σε υποδεχτηκε σαν διεκδικητή του τίτλου και εσύ κατέβηκες χεσμένος.
αυτό περνάει στους ποδοσφαιριστές σου, να είναι αφεντικά στο χωριό, να κερδίσουν τον άρη την κυριάκή κ όλα καλά πάλι.
Όσο θα έχουμε αντίπαλο τον άρη, αυτά θα παθαίνουμε,
κάθε βδομάδα γράφεται κι απο κάτι για το συμπολίτη,
ήσουν 3 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο, σε υποδεχτηκε σαν διεκδικητή του τίτλου και εσύ κατέβηκες χεσμένος.
- kataramenos5
Όταν το χωράφι σου έχει ποντίκια όσο και καινούριο σπόρο να ρίξεις πάλι θα στο ροκανίσουν.Ισως είναι καλύτερα να κάψεις το χωράφι μαζί με τα ποντίκια και την επόμενη χρονια να σπείρεις καινούριο σπόρο.Αυτόν που θές εσύ.
Αν δε κατάλαβες και τώρα...
Αν δε κατάλαβες και τώρα...