77.Σωτήρης Νίνης

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: 77.Σωτήρης Νίνης

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν μου φταίει κανένας Νινης. Ούτε κανείς άλλος. Το ματς το χανει ο Χουμπ. Να είμαστε δίκαιοι. Παίρνουμε σβάρνα τους παίκτες και αφήνουμε τον προπονητή ασχολίαστο. Ο Μίτσελ πήρε την ταυτότητα του για πλάκα σήμερα.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Realcon έγραψε:Δεν μου φταίει κανένας Νινης. Ούτε κανείς άλλος. Το ματς το χανει ο Χουμπ. Να είμαστε δίκαιοι. Παίρνουμε σβάρνα τους παίκτες και αφήνουμε τον προπονητή ασχολίαστο. Ο Μίτσελ πήρε την ταυτότητα του για πλάκα σήμερα.
Ακριβως αυτο. Εχω βαρεθει πια με τα κολληματα με παικτες που επειδη εχουν παιξει σε αλλες Ελληνικες ομαδες αμεσως να τους κοψουμε το κεφαλι.
Σημερα ο προπονητης εφαγε μονος του 4. Ουτε ο Λινο φταιει ουτε κανεις αλλος. Ακομα και ο Χακομπο με την τραγικη εξοδο. Στηριξη στον προπονητη αλλα και κριτικη .
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Εγω κανένα κόλλημα με Νίνη δεν έχω,ισα ισα,πίστευα οτι θα βοηθούσε αρκετά όταν ήρθε και χάρηκα όταν τον πήραμε.
Πέραν οτι δεν έχει δικαιώσει τις όποιες προσδοκίες είχαμε,σήμερα δεν αναφέρθηκα καν στην αγωνιστική του απόδοση,παρα μονο σε ένα γεγονός το οποίο με εκνέυρισε αφάνταστα: Παίχτης του ΠΑΟΚ να χαζογελάει ενω είναι με 3 γκόλ στην πλάτη,μεσα στο Καραϊσκάκης.

Πουθενά δεν υποστήριξα οτι είναι ο λόγος που χάσαμε σήμερα,απλά τόνισα ενα γεγονός που για μένα είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ειρωνικά γελούσε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειναι γατι δυστυχως,,,και ας εχει ποιοτητα
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Χωρικός έγραψε:ειρωνικά γελούσε
Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή,οσο συνέχιζε αναθεωρούσα,φαινόταν πραγματικά να μην τον ενδιαφέρει το τι γινόταν γύρω του,να μην έχει καμία απολύτως επαφή με την τραγική για την ομάδα πραγματικότητα..

Τεσπά.Μπορεί να το παρεξήγησα πάνω στα νεύρα που είχα εκείνη τη στιγμή,πάντως μου φάνηκε σαν την απόλυτη εξήγηση του γιατί χάσαμε σήμερα: οι παίχτες δεν ένιωθαν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Η Πάρμα ρωτάει κι ανησυχεί.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

πρεπει να ανησυχει και αυτος ιδιαιτερα...
εκτος αποστολής με τον αρη...
δεν ξερω αν μπορει να πετυχει στην ομαδα μας
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ενας δανεικός παίκτης είναι. Μακάρι να βοηθήσει στην συνέχεια.το ερώτημα είναι τι γίνεται με τους παίκτες που έχουμε ως κανονικές μεταγραφές.
niks

Δημοσίευση από niks »

μπα
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Στο Gazzetta αναφερει οτι δεν ήταν καθολου καλος όπου αγωνιστηκε.Διαφωνω γιατι στο 1ο ήταν αρκετα δραστήριος άσχετα που κάποιες ενεργειές του δεν ολοκληρώθηκαν.Στο 2ο μετα απο ένα σημείο και μετά έπεσε βεβαια αλλά γενικά ήταν μια καλή εμφάνιση
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Συμφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κτ κανει αλλα,κτ δεν κολλαει δεν ξερω...θα πρεπει να γινει πιο επικινδυνος και να γινεται 2ος φορ που δεν το κανει..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οταν εισαι 23 χρονων και μετα απο 45-50 λεπτα παραδιδεις πνευμα υπαρχει μεγαλο προβλημα.
σημερα ξεκινησες αρκετα καλα,προσπαθησες να βγαλεις καποιες πασες αλλα δεν σου βγηκε,σταδιακα αρχισες να μενεις απο δυναμεις με αποτελεσμα να πεφτει και οι αποδοση σου.
εισαι φιλοδοξο ατομο,θελεις να κανεις καριερα στο εξωτερικο αλλα οταν το επιπεδο σου δεν φτανει ουτε για να εισαι βασικος στον ΠΑΟΚ φαντασου ποσο δουλεια θελεις ακομα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

παλαίμαχος μετά το 60

δεν ξέρω αν είναι η φυσική του κατάσταση ή η ψυχική του αδυναμία... μακάρι να είναι το πρώτο

δε βλέπω να μπορεί να μπουκάρει στην περιοχή και να σκοράρει, πράγμα που θέλω πολύ να έχει το δεκάρι του ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”