Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 10/11-19:30,NS1
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 10/11-19:30,NS1
Aυτο το τσιρκο το σημερινο...αυτο το τσιρκο!!!
Ομαδα gay...ντροπη η σημερινη εμφανιση...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ομαδα gay...ντροπη η σημερινη εμφανιση...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΟΙ άλλοι ξεσκίζονται στο τρέξιμο κι εμείς ξεσκιζόμαστε στο...
ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ
ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ
δε θα μιλήσω άλλο γιατί θα φάω μπαν.
άντε στο διάλο μαλακισμένα και οχι πριμ μονο κλωτσιές και μπουκέτα σας αξίζουν.
άντε στο διάλο μαλακισμένα και οχι πριμ μονο κλωτσιές και μπουκέτα σας αξίζουν.
Μια χαρά..Καλά τα πήγαμε. Όσοι λέτε για παίκτες που έχουμε καιρός να δείτε την πραγματικότητα.Όταν κάποιοι μεγαλύτεροι τα λέμε είμαστε κακοί!!!!! Πρέπει ορισμένοι να κατανοήσετε ότι η ομάδα δεν βαδίζει σωστά. Έχουμε παίκτες μέτριους που απλά τους θεοποιούμε γιατί αγαπάμε την ομάδα.Έρχονται τέτοιες εμφανίσεις και μας δείχνουν την πραγματικότητα.

Δεν πειράζει Ιβάν, βάλε τον Ζήση του χρόνου να ξανακάνει ομάδα. Είναι πολύ καλός σε αυτό.
Επίσης βάλε εις αει συμβόλαιο στα φιδίσια κορμιά που δεν στίβουν. Ναι αυτά που γεμισαν την ομάδα αυτοί με το αετίσιο μάτι τους.
Αυτόν τον Λούκας λέει τον κάνανε σκαουτινγκ 2 χρόνια πριν τον πάρουν....
Επίσης βάλε εις αει συμβόλαιο στα φιδίσια κορμιά που δεν στίβουν. Ναι αυτά που γεμισαν την ομάδα αυτοί με το αετίσιο μάτι τους.
Αυτόν τον Λούκας λέει τον κάνανε σκαουτινγκ 2 χρόνια πριν τον πάρουν....
Αδίκως και μόνο λόγο χάλι της ελληνικής πραγαμτηκότητας είμαστε καν 2η!
Κοντρερας-Γκαρσια-Ιβιτς-Μουσλι.
Συγκρινε ποιους εχεις στις αναλογες θεσεις και θα καταλαβεις γιατι τρως 4.
Συγκρινε ποιους εχεις στις αναλογες θεσεις και θα καταλαβεις γιατι τρως 4.
Ναι βεβαια εγω οταν περσι εγω προσπαθουσα να πω πως αστειο ροστερ εχουμε και εξισου αστειο ειναι να εχουμε και φοβερες προσδοκιες, εδω μεσα μου λεγανε πως θεμα προπονητη ειναι και να ερθει αλλος και μια χαρα θα ειναι. Και αυτο ηταν περσι με το ακομα χειροτερο ροστερ.Photis έγραψε:Μια χαρά..Καλά τα πήγαμε. Όσοι λέτε για παίκτες που έχουμε καιρός να δείτε την πραγματικότητα.Όταν κάποιοι μεγαλύτεροι τα λέμε είμαστε κακοί!!!!! Πρέπει ορισμένοι να κατανοήσετε ότι η ομάδα δεν βαδίζει σωστά. Έχουμε παίκτες μέτριους που απλά τους θεοποιούμε γιατί αγαπάμε την ομάδα.Έρχονται τέτοιες εμφανίσεις και μας δείχνουν την πραγματικότητα.
οποιος ξαναγραψει για αυτον το γελοιο το λουκα τον ευαγγελιστη που τον πηραμε για ποδοσφαιριστη
αλλα δε φταιει ουτε ο βρυζας ουτε κανενας τα προβατα που τρων παπα απ τα ραδιοφωνα για λουκαδες και παιχταραδες
η κντε ομαδα η φυγετε ολοι τουλαχιστον με τα ψεματα ολα αυτα τα χρονια και χωρις λουκαδες και παπαδες ειχαμε τσαμπουκα τωρα σκιζουμε καλσον
δεχομαι οποιοδηποτε μπαν και για ενα χρονο ετσι κια αλλιως αλλο ενα χρονο με το λουκα γι σημαια θα ειναι η ομαδα μας
αλλα δε φταιει ουτε ο βρυζας ουτε κανενας τα προβατα που τρων παπα απ τα ραδιοφωνα για λουκαδες και παιχταραδες
η κντε ομαδα η φυγετε ολοι τουλαχιστον με τα ψεματα ολα αυτα τα χρονια και χωρις λουκαδες και παπαδες ειχαμε τσαμπουκα τωρα σκιζουμε καλσον
δεχομαι οποιοδηποτε μπαν και για ενα χρονο ετσι κια αλλιως αλλο ενα χρονο με το λουκα γι σημαια θα ειναι η ομαδα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Κυρ 10 Νοέμ 2013, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΑΝ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ ΜΑΪΟ.... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!!rouki έγραψε:Ο μόνος που θα έπαιζε στο καρατάβλι, θα ήταν ο Κάτσε.
Οι άλλοι όλοι ΧΕΣΤΕΣ είναι.
Α ρε Σαββίδη, σε πήραν στο λαιμό τους. Αντε τώρα μεταγραφές και ρίξε χρήμα, διότι μ' αυτούς του χέστες, συγγνώμη, παίχτες, ΣΩΤΗΡΙΑ γιοκ.
![]()
Ειμαι σε μια κατασταση "γαμω τη ζωη μου" και "ανοιξε γη να με καταπιεις απο ντροπη"
Αλλα στα παπαρια μου κωλοζωα.
Δε θα κατσω να στεναχωρηθω για σας
Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ
Εμεις εχουμε φιλοτιμο και αξιοπρεπεια.ΤΕΛΟΣ.
Αλλα στα παπαρια μου κωλοζωα.
Δε θα κατσω να στεναχωρηθω για σας
Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ
Εμεις εχουμε φιλοτιμο και αξιοπρεπεια.ΤΕΛΟΣ.