Μακάμπι Χάιφα-Π.Α.Ο.Κ., 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Μακάμπι Χάιφα-Π.Α.Ο.Κ., 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο Στέφενς άλλα λέει πάντως στην συνέντευξη. Βασικά είναι έξαλλος όπως μιλάει!!!

ε και το ειπε και στο ματς με τελη φυσικα θα ζηταει το απολυτο αλλα εμεις ειμαστε οπαδοι αν λεμε οτι εκνευριζομαστε απογοητευομαστε κλπ. νομιζω οτι ειναι καλλιτερα να μην βλεπουμε το παιχνιδη εγω ειμαι οπαδος οχι φιλαθλος γιαυτο και αν εισαι οπαδος εισαι εκει και στηριζεις που να ειμαστε και στην φαπα τι θα λεγαμε
σιγα ρε μην δειρει και τον κολκα απο τα νευρα τουPhotis έγραψε:Ο Στέφενς άλλα λέει πάντως στην συνέντευξη. Βασικά είναι έξαλλος όπως μιλάει!!!

- kataramenos5
Φτού!Ειδα το αντίστοιχο του μπάσκετ απ τον Πήγασο και μπερδεύτηκα.Τι να ανοίξει λέω?sourmenetes έγραψε:http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 183&t=5755kataramenos5 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Να το ανοιξω.....??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Είμαι οπαδός αλλά βλάκας δεν είμαι. Αυτό που βλέπω το λέω...Ο προπονητής είπε ότι ακριβώς είδαμε. ήμασταν χάλια και μάλιστα την είπε στους ποδοσφαιριστές μας σε κάποια φάση. Εγώ τι να πω, ωραία πήραμε το Χ? Ε..δεν το λέω γιατί ξέρω πως με παρόμοια εμφάνιση στο Καραϊτάβλι θα μετρήσουμε...

Καλό θα ήταν!eorptol έγραψε:σιγα ρε μην δειρει και τον κολκα απο τα νευρα τουPhotis έγραψε:Ο Στέφενς άλλα λέει πάντως στην συνέντευξη. Βασικά είναι έξαλλος όπως μιλάει!!!
![]()
![]()
![]()

Έλα ρε τι θέλετε να πεί? Μπράβο? Συνεχίστε έτσι? Ντάξει έπαιξαν για τα σκυλιά αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, καλύτερα, μια σούπερ νίκη θα τους ψήλωνε επικύνδυνα. Χαμηλά τη μπάλα και πάμε για το διπλό
- desperando
- Επικοινωνία:
θα σε παρακαλουσα να μιλας για τον εαυτο σου και οχι εκ μερους ολων.Photis έγραψε:Συνεχίζουμε εδώ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μας εκνευρίσει όλους σήμερα!
οσο για το ματς μια εντελως επαγγελματικη εμφανιση οπου κατα 99% σε στελνει στην επομενη φαση και σε αφηνει να παιξεις την πρωτια στο τελευταιο ματς με την αλκμαρ στην εδρα σου.
τωρα αν καποιοι απο σας περιμενατε σε αυτο το ματς μπαλαρα ,τρεξιματα και πιεση πριν απο το μεγαλο ματς μεσα στο καραισκακη,συγνωμη αλλα αυτο θα ηταν μια εγκληματικη στρατηγικη.
ηταν εμφανες οτι ο ΠΑΟΚ κατεβηκε στο παιχνιδι με σκοπο να παει τον ρυθμο οσο πιο χαμηλα γινετε και αν ερχοταν κανενα γκολ θα ηταν ή απο καποιο στημενο ή απο καποια ενεργεια καποιου ποιοτικου ποδοσφαιριστη.
αμυντικα απειληθηκαμε ελαχιστα και τωρα παμε μεσα στον πειραια για το μεγαλο παιχνιδι.
ΥΓ Α και μην το ξεχασω ο ΠΑΟΚ σπαει ολα τα ρεκορ με το αητητο στα παιχνιδια των ομιλων
Δεν είναι κακή ιδέα!eorptol έγραψε:σιγα ρε μην δειρει και τον κολκα απο τα νευρα τουPhotis έγραψε:Ο Στέφενς άλλα λέει πάντως στην συνέντευξη. Βασικά είναι έξαλλος όπως μιλάει!!!
![]()
![]()
![]()

- sourmenetes
- Moderator
despe το υστερογραφο ειναι πολυ σημαντικο...
despe συμφωνω απολυταdesperando έγραψε:θα σε παρακαλουσα να μιλας για τον εαυτο σου και οχι εκ μερους ολων.Photis έγραψε:Συνεχίζουμε εδώ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μας εκνευρίσει όλους σήμερα!
οσο για το ματς μια εντελως επαγγελματικη εμφανιση οπου κατα 99% σε στελνει στην επομενη φαση και σε αφηνει να παιξεις την πρωτια στο τελευταιο ματς με την αλκμαρ στην εδρα σου.
τωρα αν καποιοι απο σας περιμενατε σε αυτο το ματς μπαλαρα ,τρεξιματα και πιεση πριν απο το μεγαλο ματς μεσα στο καραισκακη,συγνωμη αλλα αυτο θα ηταν μια εγκληματικη στρατηγικη.
ηταν εμφανες οτι ο ΠΑΟΚ κατεβηκε στο παιχνιδι με σκοπο να παει τον ρυθμο οσο πιο χαμηλα γινετε και αν ερχοταν κανενα γκολ θα ηταν ή απο καποιο στημενο ή απο καποια ενεργεια καποιου ποιοτικου ποδοσφαιριστη.
αμυντικα απειληθηκαμε ελαχιστα και τωρα παμε μεσα στον πειραια για το μεγαλο παιχνιδι.
ΥΓ Α και μην το ξεχασω ο ΠΑΟΚ σπαει ολα τα ρεκορ με το αητητο στα παιχνιδια των ομιλων
Τσεκάρετε εδώ πάλι η κωλοουέφα πάλι σε δείχνει 2ο, με παραπάνω γκολ και ίδια διαφορά τερμάτων, πείτε με κομπλεξικό στα μπαλάκια μου, τους κανονισμούς τους ξέρω.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
- sourmenetes
- Moderator
Μεγάλη έκπληξη η ωριμότητα και το μεστό παιχνίδι του όχι και τόσο ταλαντούχου Σκόνδρα!!!
Πολύ καλός, αν και με λαθάκια και ο Κατσικάς!!!!
Εγώ βλέπω ότι συνέχεια καιρδίζουμε πάιχτες και το ρόστερ μεγαλώνει ευχάριστα!!!!
Ο Ολίσε όχι και τόσο κακός για τον ρόλο που φαντάζομαι ότι του ζητήθηκε να πάιξει. Αν έβαζε και ένα γκολ στη φάση που του έφυγε λίγο το καντρόλ... Τώρα θα ήταν ήρωας!!!!
Ο Σάλπι φι΄'οτιμος και φορμαρισμένος για άλλη μια φορά!!! Τόσο αυτός όσο και ο Κλάους δεν ευνοήθηκαν από το παιχνίδι!!!
Απογοήτευση ο Λούκας ειδικά μετά τον τραυματισμό!!!
Αλήθεια έχουμε νέα για το χτύπημα;;;; Μετα από αυτό χώλαινε συνέχεια, ίσως έπρεπε να αντικατασταθεί νωρίτερα!
Πολύ καλός, αν και με λαθάκια και ο Κατσικάς!!!!
Εγώ βλέπω ότι συνέχεια καιρδίζουμε πάιχτες και το ρόστερ μεγαλώνει ευχάριστα!!!!
Ο Ολίσε όχι και τόσο κακός για τον ρόλο που φαντάζομαι ότι του ζητήθηκε να πάιξει. Αν έβαζε και ένα γκολ στη φάση που του έφυγε λίγο το καντρόλ... Τώρα θα ήταν ήρωας!!!!
Ο Σάλπι φι΄'οτιμος και φορμαρισμένος για άλλη μια φορά!!! Τόσο αυτός όσο και ο Κλάους δεν ευνοήθηκαν από το παιχνίδι!!!
Απογοήτευση ο Λούκας ειδικά μετά τον τραυματισμό!!!
Αλήθεια έχουμε νέα για το χτύπημα;;;; Μετα από αυτό χώλαινε συνέχεια, ίσως έπρεπε να αντικατασταθεί νωρίτερα!
- desperando
- Επικοινωνία:
συγνωμη φιλε κατι αλλο ειναι εμετικο και οχι οι παικτες μαςαπό Athens » Πέμ Νοέμ 07, 2013 11:34 pm
εμμετικα αμυντικα χαφ εχουμε, νομιζω τα χειροτερα της ιστοριας μας