Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Kαι φυσικα.....με ποιον,δηλωθηκαν οτι θα εκτισουν τις ποινες τους,δυο παικτες του Εργοτελη?.....
Τοσο ξεφτιλισμενοι?......
- Dinos_Liverpool
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, σήμερα το βράδυ, στους... "ξάδελφους" αετούς της Λισαβόνας!
Σκίστε τους!
Σκίστε τους!
- Dinos_Liverpool
Δυσκολάκι, ε;mpafos4 έγραψε:Kαι φυσικα.....με ποιον,δηλωθηκαν οτι θα εκτισουν τις ποινες τους,δυο παικτες του Εργοτελη?.....
Χμμμ.... Ποιος νά 'ναι... ποιος νά 'ναι... Έλληνας δολοπλόκος κροίσος με εννέα γράμματα...
Βουβαλάκης...Μαριδάκης... Μπα! Δεν μού 'ρχεται!
- hasio_john
Τυχερός ο γάβρος .., γλύτωσε 2 γκολάκια, αλλά πρώτος το κάρφωσε αυτός τελικά!!
Αν έχεις ψυχολογία νικητή, όλα γίνονται!
Edit (Ημίχρονο) ... γλύτωσε να φάει και άλλα, αν και θα μπορούσε και αυτός να βάλει κανένα!
Όπως και να έχει πάντως, έχει πάρει ο γάβρος έναν "Ευρωπαϊκό αέρα" που δεν τον είχε τα προηγούμενα χρόνια! Μπορεί να είναι φάρδος και να κοπεί απότομα! Ο χρόνος θα δείξει!!
Αν έχεις ψυχολογία νικητή, όλα γίνονται!
Edit (Ημίχρονο) ... γλύτωσε να φάει και άλλα, αν και θα μπορούσε και αυτός να βάλει κανένα!
Όπως και να έχει πάντως, έχει πάρει ο γάβρος έναν "Ευρωπαϊκό αέρα" που δεν τον είχε τα προηγούμενα χρόνια! Μπορεί να είναι φάρδος και να κοπεί απότομα! Ο χρόνος θα δείξει!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τρί 05 Νοέμ 2013, 22:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Ημαρτον θεε μου.Ξερω οτι μας δοκιμάζεις αλλα...Αντέχω τα χαράτσια ,το ΦΠΑ , το ΦΑΠ ,τα τελη ,το πετρέλαιο ,την πεθερά μου,αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.Γυρισε ο κοσμος ανάποδα λεμε.Ημαρτον.
Κλασικός γαύρος..
Μου έχει ταμπουρωθεί όλος πίσω..
Και θα άκου κάτι τρελά αύριο την παίξαμε μπαλίτσα την Μπενφικα...
Μου έχει ταμπουρωθεί όλος πίσω..
Και θα άκου κάτι τρελά αύριο την παίξαμε μπαλίτσα την Μπενφικα...
kataramenos5 έγραψε:Ημαρτον θεε μου.Ξερω οτι μας δοκιμάζεις αλλα...Αντέχω τα χαράτσια ,το ΦΠΑ , το ΦΑΠ ,τα τελη ,το πετρέλαιο ,την πεθερά μου,αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.Γυρισε ο κοσμος ανάποδα λεμε.Ημαρτον.

- navigator11
Ακούω εκ ράδιο τον αγώνα.Απ'ό,τι έχω αντιληφθεί ο Ρομπέρτο κάνει απ'τους αγώνες της ζωής του.Όποιος έχει εικόνα το επιβεβαιώνει;
Σπόρφμ.Έχω λιώσει στο γέλιο με τη γραφικότητα του σχολιασμού.Ο Κόλκας μου θυμίζει Διακογιάννη,να'ουμ.
Σπόρφμ.Έχω λιώσει στο γέλιο με τη γραφικότητα του σχολιασμού.Ο Κόλκας μου θυμίζει Διακογιάννη,να'ουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 05 Νοέμ 2013, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένα Φουστέρ βλέπω εγώ και ένα Ρομπέρτο σαν μονάδες πέρα του Βεζίρη, ας κερδίσει να ναι χαλαρός δε με χαλάει, ας έχει και άλλα ματς στην Ευρώπη...
-
Κι εγώ δεν είδα 1ο ημίχρονο, αλλά σύμφωνα με τον Άγγλο εκφωνητή: "It would be a travesty if Benfica got nothing out of this game".navigator11 έγραψε:Ακούω εκ ράδιο τον αγώνα.Απ'ό,τι έχω αντιληφθεί ο Ρομπέρτο κάνει απ'τους αγώνες της ζωής του.Όποιος έχει εικόνα το επιβεβαιώνει;

Έλα τώρα μωρέ, γύρω γύρω όλοι, τεχνικοί παίχτες αλλά αυτον τον Γάβρο 3 μπαλάκια τον πετάς...4-3-3 και αλλάζουμε θέσεις και να δοκιμάσουμε και πίπες τώρα...
- hasio_john
Εντάξει παιδιά , μην τα ισοπεδώνουμε και όλα! Δεν παίζει και τόσο χάλια ο γάβρος ....!! Παίζει ποδόσφαιρο Ελλάδας, αυτό ξέρουν/(ξέρουμε), αυτό παίζουν!! Μη μου πείτε πως με την ΠΑΟΚΑΡΑ ή με άλλη Ελληνική ομάδα βλέπουμε και την τέχνη του ποδοσφαίρου! Καλό είναι να τα βλέπουμε χωρίς κόμπλεξ και παρωπίδες...
- navigator11
Δεν υπάρχει ο σχολιασμός,ρε μάγκες.Μιλάμε ούτε το PS4 τέτοια γραφικά.Αυτός ο Λεάνης τι γλίτσας.Ο Χριστόγλου είναι γνωστός π@πάρας.Ο σπίκερ από ποιό ευαγές ίδρυμα το'χει σκάσει;
Υγ Τόσο ανώτερη η Μπενφίκα;Απ'όσα ακούω θα μπορούσαν 3-4 τεμάχια να'χουν ήδη βάλει οι Πορτογάλοι.
Υγ Τόσο ανώτερη η Μπενφίκα;Απ'όσα ακούω θα μπορούσαν 3-4 τεμάχια να'χουν ήδη βάλει οι Πορτογάλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 05 Νοέμ 2013, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.