German Chistyakov
-
Re: German Chistyakov
Μαχαιρια με ΧΙΛΙΑ!! ας ανοιξουμε ενα Group στο φειζ η ας κανει καμια ψηφορια η ΠΑΕ!!!!
- Μπαρκαρούτσος
+ 1926Black_White_Heart έγραψε:Μαχαιρια με ΧΙΛΙΑ!! ας ανοιξουμε ενα Group στο φειζ η ας κανει καμια ψηφορια η ΠΑΕ!!!!
- kataramenos5
Σαν ν ακουσα λιγο της καμπάνες σήμερα κατα την είσοδο ή με γέλασαν τ αυτάκια μου/
- Μπαρκαρούτσος
- teo4giannitsa
Το Hell's Bell's είναι άψογο για την Τούμπα. ΑΚΡΙΒΩΣ ότι χρειάζεται να ακούγεται. Αν και εγώ είμαι υπέρ της συνέχισης των παράδοσεων, νομίζω ότι έχετε άδικο παιδιά για την Μαχαιριά. Αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς θα έπρεπε να παίζει κάποιο Κωνσταντινοπολίτικο τραγούδι. Γιατί αλλιώς ο καθένας θα ήθελε τα δικά του και άντε βγάλε άκρη με Πόντιους, Μακεδόνες, Ρουμελιώτες, Θρακιώτες, Ηπειρώτες, Σμυρνιούς, Κρητικούς, Βλάχους, Σαρακατσάνους, Πελοποννήσιους, Νησιώτες κλπ κλπ
Φιλικά εννοείται

Φιλικά εννοείται

Πες βρε παλικαρι μου στ παιδι που κανει το βιντεο, οταν μπαινουν τα γκολ να δειχνει τιυς οπαδους, οχι την οικογενειακη κερκιδα.Περιμενω ολο το βιντεο για εκεινη την στιγμη και ξενερωσα τα @@ μου
- john4serres
guardian4 έγραψε:Πες βρε παλικαρι μου στ παιδι που κανει το βιντεο, οταν μπαινουν τα γκολ να δειχνει τιυς οπαδους, οχι την οικογενειακη κερκιδα.Περιμενω ολο το βιντεο για εκεινη την στιγμη και ξενερωσα τα @@ μου
+1000
+4
αυτό μπήκα για να γράψω και γω.
τραγικό το βίντεο. τουλάχιστο τραγικό.
ούτε ένα γκολ δε δείχνει.
και ούτε ένα δευτερόλεπτο την 4
ελπίζω να είναι γκάφα και όχι ρότα
αυτό μπήκα για να γράψω και γω.
τραγικό το βίντεο. τουλάχιστο τραγικό.
ούτε ένα γκολ δε δείχνει.
και ούτε ένα δευτερόλεπτο την 4
ελπίζω να είναι γκάφα και όχι ρότα
νομίζω ότι επίτηδες δίνουν τόση σημασία στην παιδική κερκίδα.
κατα τα άλλα σε προηγούμενα βίντεο είχε και αποσπάσματα απο τον αγώνα. δεν ξέρω άν έπαιξε κάτι με τη νόβα ίσως;;;;;

κατα τα άλλα σε προηγούμενα βίντεο είχε και αποσπάσματα απο τον αγώνα. δεν ξέρω άν έπαιξε κάτι με τη νόβα ίσως;;;;;

- navigator11
Μια εικόνα της 4 καλό θα'ναι να'χουμε,όντως.Να μας φύγει κι η περιέργεια ποιοί πετάνε άνευ λόγου κροτίδες βρε αδερφέ ...
Ασχολήσου με θέματα Μαρκετινκ και οργάνωσης της καθημερινότητας της ομάδας και άσε το μεταγραφικό σχεδιασμό.
Χρειάζονται πειστικές απαντήσεις από όλους τούδε και στο εξής. Πιστεύω εκείνος ο αρχικός μήνας κρίσης του Ιβάν, πρέπει να επαναληφθεί.
Φερτε τα μικρα για ματσακι στην Τουμπα να χαζεψουνε και αυτα να γουσταρουμε και εμεις.
Σολντ αουτ το πεταλο , ολοι αναποδα και τετοια σκηνικα.
BRING THE K.12 TEAM OF PAOK TO PLAY IN TOUMPA STADIUM WITH FANS.
MADNESS IN THE ΜΙΝΔ. SOLD OUT THE GATE 4 AND ALL THE FANS TOGETHER SINGING . AND AMPALAEA
Σολντ αουτ το πεταλο , ολοι αναποδα και τετοια σκηνικα.
BRING THE K.12 TEAM OF PAOK TO PLAY IN TOUMPA STADIUM WITH FANS.
MADNESS IN THE ΜΙΝΔ. SOLD OUT THE GATE 4 AND ALL THE FANS TOGETHER SINGING . AND AMPALAEA