Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Ο βιερινια πρεπει να ρθει πισω.
Και πολυ εκατσε. Το τραυματησανε το παιδι.Ου ρε απο δω.
ελα αγορι μου πισω να τρως φαί της πεθερας να εισαι δυνατος
Και πολυ εκατσε. Το τραυματησανε το παιδι.Ου ρε απο δω.
ελα αγορι μου πισω να τρως φαί της πεθερας να εισαι δυνατος
και αμα παχυνει πολυ παλι το ξαναστελνουμε πισω να κανει διαιτα

υγεία είναι η κοιλιά
...........Λουκας
Στοχ.....Σκοκο...Βιερινια
Αυτο ειναι το πλαν.
Ο ντιρλαντα ντιρλανταντα
...........Λουκας
Στοχ.....Σκοκο...Βιερινια
Αυτο ειναι το πλαν.
Ο ντιρλαντα ντιρλανταντα
-
Dimg4
Συγκεκριμενα μονο Βιερινια θα ηθελα. Σε αλλες θεσεις εναν σεντερ μπακ, ενα αμυντικο χαφ τρεχαλατζη τυπου Βιτολο και το καλοκαιρι εχει ο Θεος.
Athens έγραψε:διαβαζω απο το sportdog
ο Βυντρα ειναι σε συζητησεις με ελληνικη ομαδα για τον ιανουαριο...
επειδη εχει υψηλο κασε μονο οσφπ και ΠΑΟΚ μπορουν να το καλυψουν...
οχι θεε μου ....
Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν φέρουμε Βύντρα. Αλλα με Ζήση όλα είναι πιθανά
- angelheart
- Επικοινωνία:
chris ακόμα στο Ζήση είσαι ;
EDIT : δεν σε ειρωνεύτηκα.
EDIT : δεν σε ειρωνεύτηκα.
Τι βύντρα ρε θα μας τρελάνετε, ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε ο προπονητής θα κάνει τις 2 το πολύ μεταγραφές, αν, λέω αν υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια για τα θέλω του Στέφενς γύρω στα 2 χαρτιά δηλαδή αλλιώς δε θα πάρει κανένα...Με 300 χιλιάρικα δε πέρνεις καλύτερους απο αυτούς που έχεις οπότε δεν πέρνεις.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Λουκάς Βύντρα
ΑΝ μιλάγαμε πριν από ~1.5 χρόνο, θα έλεγα "γιατί όχι ;". Σεντερ μπακ θα παίξει κτλ κτλ (ότι δλδ θα δείτε γραμμένο οσονούπω). ΕΦΟΣΟΝ μιλάμε με όρους 2013-14 (δλδ Σαββίδης, Στέφενς, πίεση/άμυνα ψηλά, κτλ) δεν νομίζω οτι πρέπει να γίνει περισσότερη κουβέντα.
ΝΑΙ, δεν το συζητάμε, πολύ καλό παιδί ο Λουκάς, ΝΑΙ ΠΑΟΚτσάκι, ΝΑΙ αδικημένος στον ΠΑΟ, ΝΑΙ μόνο αυτός έτρωγε το κράξιμο (γενικά ΝΑΙ σε όλα, no problem), αλλά σε έναν ΠΑΟΚ όπου ο Κατσικάς ψάχνει ευκαιρία να δει 11άδα σε μάτς κυπέλλου με Καρδίτσα και με 3 γκολ αβάντζο, απλά ο Λουκάς ΔΕΝ χωράει.
ΑΝ μιλάγαμε πριν από ~1.5 χρόνο, θα έλεγα "γιατί όχι ;". Σεντερ μπακ θα παίξει κτλ κτλ (ότι δλδ θα δείτε γραμμένο οσονούπω). ΕΦΟΣΟΝ μιλάμε με όρους 2013-14 (δλδ Σαββίδης, Στέφενς, πίεση/άμυνα ψηλά, κτλ) δεν νομίζω οτι πρέπει να γίνει περισσότερη κουβέντα.
ΝΑΙ, δεν το συζητάμε, πολύ καλό παιδί ο Λουκάς, ΝΑΙ ΠΑΟΚτσάκι, ΝΑΙ αδικημένος στον ΠΑΟ, ΝΑΙ μόνο αυτός έτρωγε το κράξιμο (γενικά ΝΑΙ σε όλα, no problem), αλλά σε έναν ΠΑΟΚ όπου ο Κατσικάς ψάχνει ευκαιρία να δει 11άδα σε μάτς κυπέλλου με Καρδίτσα και με 3 γκολ αβάντζο, απλά ο Λουκάς ΔΕΝ χωράει.
Τι αμαρτιες πληρωνουμε??
ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΒΥΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑ?
ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΒΥΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑ?
Αυτο το ποιος Ζησης δεν το καταλαβαιν,δηλαδη τους Νινη,Σπυροπουλο,Τζιωλη,Τζαβελα ποιος τους εφερε ο Τσιστιακοφ και οι αγνωστοι ρωσοι σκαουτερ;Μια χαρα λυνει και δενει ακομα και ειμαι σιγουρος οτι αν αποχωρησει απο λεβαντε θα το φορτωθουμε το παλτο.
εντάξει. παλτό δεν το λες. μέτριο παίχτη - ρολίστα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ή το ξεχωριστό ναι, τον λες άνετα.
Αλλά και πάλι, δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. βέβαια, για σεντερ μπακ είναι σχετικά γρήγορος αλλά απο την άλλη δεν μου αρέσουν οι τοποθετήσεις του.
Κατά τα άλλα, αυτό που έγραφε σήμερα μια φυλλάδα για ένα μέσο που είναι κλεισμένος, ξέρει κανείς τίποτα;
ή μπορεί κάποιος να κάνει ένα τηλ στο μόικαν και να του πεί ότι σε ένα 2μηνο έρχεται μεταγραφική περίοδος;;;
Αλλά και πάλι, δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. βέβαια, για σεντερ μπακ είναι σχετικά γρήγορος αλλά απο την άλλη δεν μου αρέσουν οι τοποθετήσεις του.
Κατά τα άλλα, αυτό που έγραφε σήμερα μια φυλλάδα για ένα μέσο που είναι κλεισμένος, ξέρει κανείς τίποτα;
ή μπορεί κάποιος να κάνει ένα τηλ στο μόικαν και να του πεί ότι σε ένα 2μηνο έρχεται μεταγραφική περίοδος;;;
Ξερεις για ποσους κλεισμενους θα ακουσουμε απο εδω και στο εξης?
Οσο για τον βυντρα δεν θα με χαλαγε μια ανταλαγη του με τον σπυροπουλο,αλλιως ας παει στον ατρομητο που ειναι και ανερχομενη δυναμη.
Οσο για τον βυντρα δεν θα με χαλαγε μια ανταλαγη του με τον σπυροπουλο,αλλιως ας παει στον ατρομητο που ειναι και ανερχομενη δυναμη.
και θαέχει η Λεβάντε αρ. μπακ Σπυρόπουλο - Καράμπελα;;;;;
ΥΓ: πάντως, απο μεγάλο πρωτάθλημα και να μένει ελεύθερος, θα πρέπει να είναι απο Ρωσσία πλευρά. ή Βραζιλία ή Αργεντινή, γενικά Λ.Αμερική.
Λές να είναι ο Αλίεφ που μένει ελεύθερος το χειμώνα και τυπικά;;;;;;