Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Καιρος ηταν, γιατι μετα τον κατ' εμε παθητικο του ρολο στον αγωνα με το χανουμ καταλαβε φανταζομαι οτι δεν τον παιρνει ουτε να αναψει ενα τσιγαρο με την ησυχια του... Πρεπει κι αυτος να παιζει συνεχως απο τον παγκο, να κατευθυνει, να δινει οδηγιες κι οτι χρειαζεται να κανει γενικα ενας προπονητης του ΠΑΟΚ...
Ειναι κριμα κι αδικο η πολυ καλη δουλεια του στην προετοιμασια να καταστραφει επειδη τον πηρε ο υπνος στον παγκο ή επειδη προσπαθουσε να αναψει τσιγαρο και αφαιρεθηκε.
Ειναι κριμα κι αδικο η πολυ καλη δουλεια του στην προετοιμασια να καταστραφει επειδη τον πηρε ο υπνος στον παγκο ή επειδη προσπαθουσε να αναψει τσιγαρο και αφαιρεθηκε.
- sakisPAOK1926sweden
Έτσι όπως τα λέει ο Απαράδεκτος είναι!!! Οφείλω κι εγώ να ομολογήσω ότι τον έκραξα ουκ ολίγοις περσι, αλλα έλεγα ότι θα τον στηρίζω όσο τον στηρίζει και η διοίκηση...
Όχι ότι τώρα δικαιώθηκα με την τοποθέτησης μου, απλά ο άνθρωπος δείχνει ότι κάνει αν μη τι άλλο σοβαρή δουλειά...έχει πλάνο, σύστημα και λέει την αλήθεια! Τώρα, σε αρκετά δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλα στο κάτω κάτω αυτός είναι ο προπονητής κι όχι εγώ, αυτός θα κριθεί στο τέλος κι εγω θα είμαι πάλι ένας τιποτένιος κριτής!!!
Όχι ότι τώρα δικαιώθηκα με την τοποθέτησης μου, απλά ο άνθρωπος δείχνει ότι κάνει αν μη τι άλλο σοβαρή δουλειά...έχει πλάνο, σύστημα και λέει την αλήθεια! Τώρα, σε αρκετά δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλα στο κάτω κάτω αυτός είναι ο προπονητής κι όχι εγώ, αυτός θα κριθεί στο τέλος κι εγω θα είμαι πάλι ένας τιποτένιος κριτής!!!
κ. Σάντος σταμάτα να αδικείς τον εαυτό σου
κ. Σάντος σταμάτα να αδικείς τον εαυτό σου ( και προπαντός την ομάδα μας )
ΠΑΟΚΑΡΑ τρελαίνομαι ... φέρτε το γιατρό ... ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά ...
Κ. Σάντος , κ. προπονητή της ομαδάρας μας σ΄ ευχαριστούμε για την προσπάθεια που έκανες και κάνεις. Επέτρεψε μου όμως να σου πω πως αδικείς την προσπάθειά σου και καθυστερείς την επιτυχία της ομάδας μας.
Τώρα σε κατάλαβαμε... Και είχες σε πολλά δίκαιο... Είχαμε όμως και εμείς...
Η ομαδάρα μας κερδίζει και βασικά παίζει καλή μπάλα. ΑΛΛΑ...
1. Ξεκόλλα με τους ξένους, δεν είναι πάντα καλύτεροι από τους Ελληνες. Πέρυσι ο Αθανασιάδης και ο Γεωργίου δεν ήταν σαρδέλες και ο Σάλμον και ο Γκονζάλες αστακοί. Όπως ο Μάρκος Αντόνιο δεν είναι αυτονόητα καλύτερος του Μαλεζά, ο Κονσεισάο του Λάκη ή ο Μπιζέρα του Ηλιάδη. Ειδικά όταν αυτοί είναι ανέτοιμοι ή ντεφορμέ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
2. Δεν έχει η ομάδα κακή νοοτροπία να αμύνεται για να κρατήσει το σκορ. Η νοοτροπία αυτή είναι δική σου ... Χθες βγάζεις τον επιθετικότατο Βιερίνια που απασχολούσε δύο αντιπάλους και βάζεις τον Κωνσταντινίδη. Βγάζεις στο τέλος τον Μουσλίμοβιτς και βάζεις τον Μπιζέρα. Δηλαδή... κλείστε μας, κάντε σέντρες, να γίνει καμια αναμπουμπούλα και να μας ισοφαρήσετε. Ποιοι ;;; εσείς που δεν κάνατε ούτε μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ....
3. Σημαντικότατη η αξία της προετοιμασίας το καλοκαίρι. Σημαντικότατη και η προετοιμασία πριν το παιχνίδι. Αλλά υπάρχει προπονητής και κατά τη διάρκεια του αγώνα... Για να αναπροσαρμόσει τα πλάνα, να χτυπήσει στην αδυναμία του αντιπάλου, να διορθώσει τα λάθη της ομάδας του, να αντικαταστήσει τον αδύναμο κρίκο... Στην Τούμπα με την αεκ44, ο Δώνης άλλαξε σύστημα και με το 4-4-2 κόντεψε να κερδίσει μια καλύτερη ομάδα στην έδρα της... Στην Κομοτηνή ο Ιvic και ο Conceicao ήταν εκτός ρυθμού παιχνιδιού και ο Garcia ανέτοιμος...Ο Ηλιάδης, ο Λάκης, ο Μπιζέρα και ο Μπαλάφας έμειναν στον πάγκο. Είναι τόσο χειρότεροι από τους ντεφορμέ βασικούς; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ...Κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητες του και κάθε παίκτης μεταβολές στην απόδοσή του. Κάποτε ο Μουσλίμοβιτς δε θα μας ξελασπώσει με την πρώτη ... Σίγουρα έτσι όπως παίζουμε δύσκολα θα χάνουμε. Πρέπει όμως να τελειώνουμε τα παιχνίδια όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί ειδικά όταν η απόδοση του αντιπάλου το επιτρέπει. Επέτρεψε μου να σου πω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια έλειψε ο παίκτης που θα απελευθερώσει τον Μουσλίμοβιτς. Και τότε το σκορ θα ήταν 3-1 και 0-3 και ο Μουσλι δεν θα είχε τρεις κίτρινες αλλά μία...
4. Ο ΠΑΟΚ ο φετινός δεν είναι σαρδέλα και με μας στο πλευρό του μπορεί να γίνει αστακός... Ούτε εσύ είσαι σαρδέλα, το κατάλαβα. Ώρα όμως να γίνεις και εσύ αστακός... Κέρδισε το ματς με τον Εργοτέλη και το βάζελο. Για τα ματς με αρη, λεβαδειακό, ηρακλή και πανιώνιο φορέστε την ασπρόμαυρη ριγέ αγαπημένη μας στολή και βγείτε στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς....
Μετά τιμής
Υ.Γ.
1. Θέλω τη γνώμη σας.
2. Μακάρι να έχω άδικο και όλα όσα έγραψα να ήταν συγκυρίες και ατυχίες. Μακάρι να είσαι εσύ ο προπονητής της ομάδας μας για δέκα χρόνια και να την οδηγήσεις σε πρωταθλήματα. Εγώ θα πανηγυρίζω στην κερκίδα με τα αδέλφια μου. Αν όμως κάτι από αυτά που έγραψα φτάσει στα αυτιά σου, να ξέρεις ότι το έγραψα όχι για να σε κατηγορήσω – φοράς τη στολή του ΠΑΟΚ και αυτό είναι πάνω από όλα – αλλά για να σου πω την άποψή μου. Την γνώμη ενός ανθρώπου που μαζί με δεκάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο αγαπάει αυτό με το οποίο ασχολείσαι όσο δε φαντάζεσαι και θέλει να πετύχεις περισσότερο ίσως και από ότι εσύ....
ΠΑΟΚΑΡΑ τρελαίνομαι ... φέρτε το γιατρό ... ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά ...
Κ. Σάντος , κ. προπονητή της ομαδάρας μας σ΄ ευχαριστούμε για την προσπάθεια που έκανες και κάνεις. Επέτρεψε μου όμως να σου πω πως αδικείς την προσπάθειά σου και καθυστερείς την επιτυχία της ομάδας μας.
Τώρα σε κατάλαβαμε... Και είχες σε πολλά δίκαιο... Είχαμε όμως και εμείς...
Η ομαδάρα μας κερδίζει και βασικά παίζει καλή μπάλα. ΑΛΛΑ...
1. Ξεκόλλα με τους ξένους, δεν είναι πάντα καλύτεροι από τους Ελληνες. Πέρυσι ο Αθανασιάδης και ο Γεωργίου δεν ήταν σαρδέλες και ο Σάλμον και ο Γκονζάλες αστακοί. Όπως ο Μάρκος Αντόνιο δεν είναι αυτονόητα καλύτερος του Μαλεζά, ο Κονσεισάο του Λάκη ή ο Μπιζέρα του Ηλιάδη. Ειδικά όταν αυτοί είναι ανέτοιμοι ή ντεφορμέ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
2. Δεν έχει η ομάδα κακή νοοτροπία να αμύνεται για να κρατήσει το σκορ. Η νοοτροπία αυτή είναι δική σου ... Χθες βγάζεις τον επιθετικότατο Βιερίνια που απασχολούσε δύο αντιπάλους και βάζεις τον Κωνσταντινίδη. Βγάζεις στο τέλος τον Μουσλίμοβιτς και βάζεις τον Μπιζέρα. Δηλαδή... κλείστε μας, κάντε σέντρες, να γίνει καμια αναμπουμπούλα και να μας ισοφαρήσετε. Ποιοι ;;; εσείς που δεν κάνατε ούτε μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ....
3. Σημαντικότατη η αξία της προετοιμασίας το καλοκαίρι. Σημαντικότατη και η προετοιμασία πριν το παιχνίδι. Αλλά υπάρχει προπονητής και κατά τη διάρκεια του αγώνα... Για να αναπροσαρμόσει τα πλάνα, να χτυπήσει στην αδυναμία του αντιπάλου, να διορθώσει τα λάθη της ομάδας του, να αντικαταστήσει τον αδύναμο κρίκο... Στην Τούμπα με την αεκ44, ο Δώνης άλλαξε σύστημα και με το 4-4-2 κόντεψε να κερδίσει μια καλύτερη ομάδα στην έδρα της... Στην Κομοτηνή ο Ιvic και ο Conceicao ήταν εκτός ρυθμού παιχνιδιού και ο Garcia ανέτοιμος...Ο Ηλιάδης, ο Λάκης, ο Μπιζέρα και ο Μπαλάφας έμειναν στον πάγκο. Είναι τόσο χειρότεροι από τους ντεφορμέ βασικούς; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ...Κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητες του και κάθε παίκτης μεταβολές στην απόδοσή του. Κάποτε ο Μουσλίμοβιτς δε θα μας ξελασπώσει με την πρώτη ... Σίγουρα έτσι όπως παίζουμε δύσκολα θα χάνουμε. Πρέπει όμως να τελειώνουμε τα παιχνίδια όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί ειδικά όταν η απόδοση του αντιπάλου το επιτρέπει. Επέτρεψε μου να σου πω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια έλειψε ο παίκτης που θα απελευθερώσει τον Μουσλίμοβιτς. Και τότε το σκορ θα ήταν 3-1 και 0-3 και ο Μουσλι δεν θα είχε τρεις κίτρινες αλλά μία...
4. Ο ΠΑΟΚ ο φετινός δεν είναι σαρδέλα και με μας στο πλευρό του μπορεί να γίνει αστακός... Ούτε εσύ είσαι σαρδέλα, το κατάλαβα. Ώρα όμως να γίνεις και εσύ αστακός... Κέρδισε το ματς με τον Εργοτέλη και το βάζελο. Για τα ματς με αρη, λεβαδειακό, ηρακλή και πανιώνιο φορέστε την ασπρόμαυρη ριγέ αγαπημένη μας στολή και βγείτε στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς....
Μετά τιμής
Υ.Γ.
1. Θέλω τη γνώμη σας.
2. Μακάρι να έχω άδικο και όλα όσα έγραψα να ήταν συγκυρίες και ατυχίες. Μακάρι να είσαι εσύ ο προπονητής της ομάδας μας για δέκα χρόνια και να την οδηγήσεις σε πρωταθλήματα. Εγώ θα πανηγυρίζω στην κερκίδα με τα αδέλφια μου. Αν όμως κάτι από αυτά που έγραψα φτάσει στα αυτιά σου, να ξέρεις ότι το έγραψα όχι για να σε κατηγορήσω – φοράς τη στολή του ΠΑΟΚ και αυτό είναι πάνω από όλα – αλλά για να σου πω την άποψή μου. Την γνώμη ενός ανθρώπου που μαζί με δεκάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο αγαπάει αυτό με το οποίο ασχολείσαι όσο δε φαντάζεσαι και θέλει να πετύχεις περισσότερο ίσως και από ότι εσύ....
Ποπο δεν μπορω αλλο, ειλικρινα. Εγινε ο καθε αμπαλος προπονητης και κρινει τον Σαντος. Κατ αρχας, ολοι κρινομαστε εκ του αποτελεσματος, παει και τελειωσε.
Ασ παρω αυτα που ειπες για τον μουσλιμοβιτς. Το να λες, ΑΝ ειχαμε αλλον εναν επιθετικο και μπλα μπλα μπλα ειναι ευκολο στα λογια. Δεν βλεπεις πως παιζει η ομαδα?Με τον μουσλι να κατεβαζει την μπαλα στα εξτρεμ, και να προσανατολιζεται ολος ο επιθετικος παοκ πανω του? Και πες βαζεις δευτερο επιθετικο, ποιον βγαζεις? Θα βγαλεις αμυντικο χαφ? Η τον επιτελικο μεσο?
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ, σορρυ για το υφος, αλλα ειλικρινα το εχω σιχαθει αυτο με τον σαντος. Αφηστε τον να κανει την δουλεια του τον ανθρωπο, λες και κυκλοφορουν καλυτεροι(Μην πειτε Αγγελος και μου γυρισουν τ' αντερα)
Ευχαριστω
Ασ παρω αυτα που ειπες για τον μουσλιμοβιτς. Το να λες, ΑΝ ειχαμε αλλον εναν επιθετικο και μπλα μπλα μπλα ειναι ευκολο στα λογια. Δεν βλεπεις πως παιζει η ομαδα?Με τον μουσλι να κατεβαζει την μπαλα στα εξτρεμ, και να προσανατολιζεται ολος ο επιθετικος παοκ πανω του? Και πες βαζεις δευτερο επιθετικο, ποιον βγαζεις? Θα βγαλεις αμυντικο χαφ? Η τον επιτελικο μεσο?
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ, σορρυ για το υφος, αλλα ειλικρινα το εχω σιχαθει αυτο με τον σαντος. Αφηστε τον να κανει την δουλεια του τον ανθρωπο, λες και κυκλοφορουν καλυτεροι(Μην πειτε Αγγελος και μου γυρισουν τ' αντερα)
Ευχαριστω
ναι ρε αδέρφια, φτάνει πια η μίρλα, με το αν και θα και όταν έχουμε να δούμε 25 χρονια πρωτάθλημα, ας δουλέψει ήρεμα και σε διάρκεια χρόνου. πέρυσι είχαμε σαρδέλες (και νομίζω συμφωνούμε όλοι σε αυτό), φέτος έχουμε και μερικούς αστακούς, αφήστε να δούμε τι θα γίνει. γκρίνια απ'την αρχή. τρίτη αγωνιστική, 2 διπλα και x με αεκ. περιμένετε λίγο! γαμώ την τρελα μας δηλαδή...
-
Όλοι οι προπονητες στον κοσμο εχουν προτερηματα και ελλατωματα. Ετσι και ο Φερναντο Σαντος. Θα συμφωνησω οτι ο Σαντος φοβαται να ρισκαρει κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου γιατι ειναι πολυ συντηρητικος ανθρωπος. Ομως ο Σαντος για μενα ειναι αυτο που χρειαζεται αυτι τη στιγμη ο ΠΑΟΚ μας. Κανει τρομερη δουλεια στην προετοιμασια και στις προπονησεις και ειναι μανουλα στο να χτιζει ομαδες σοβαρες που να ξερουν τι ζητανε μεσα στο γηπεδο. Για να ειναι μια ομαδα μεγαλη χρειαζεται και γερες βασεις και αν μη τι αλλο ο Σαντος ξερει να φτιαχνει γερα θεμελια. Οταν ο Σαντος ανελαβε την ομαδα εφτιαξε ενα πλανο 3ετιας μαζι με τον ζαγορακη. Τον Σαντος θα τον κρινω οταν τελειωσει αυτο το πλανο γιατι τοτε θα φανει αν πετυχε η απετυχε. Μην ξεχνατε τον Οσιμ οπου εφυγε απο τον βαζελο σαν αποτυχημενος και ολοι του αναγνωρισαν την σπουδαια δουλεια που ειχε κανει στο λαγο αφου εφυγε. Για 3 χρονια ο βαζελος ειχε διαφορετικους προπονητες μετα την φυγη του Οσιμ αλλα ολοι τους αναγνωρησαν οτι αυτη η ομαδα ειναι δημιουργημα του αποτυχημενου για το Ελλαδισταν Οσιμ. Ο Σαντος ειναι τρομερος δουλευταρας και αν μια μερα φυγει τοτε και ο καθε δυσπιστος θα καταλαβει τη δουλεια εκανε αυτος ο ανθρωπος. Ζουμε στην χωρα των 11 εκατομμυριων προπονητων...ολοι εχουμε αποψη και το να κατακρινεις καποιον ειναι το πιο ευκολο πραγμα. Δεν με ενδιαφερει αν καποιοι με αποκαλεσουν αβανταδορο του Σαντος γιατι ξερω οτι δεν ειμαι προσωπολατρης και ουτε θα γινω ποτε...Απλα βαρεθηκα να πηγαινω με τον σταυρο στο χερι τοσα χρονια...Συχαθηκα να εχω στον παγκο μου τυχαρπαστους προπονητες...Παντα θα στηριζω οσους κανουν σοβαρη δουλεια και ας εχουν παραξενιες που δεν τις γουσταρω. Θα κανω αλλο ενα 1.5 χρονο λοιπον υπομονη και αν δω οτι ο Σαντος εχει ταβανι τοτε θα ζητησω κατι καλυτερο αλλα και παλι θα ξερω οτι αφησε πισω του μια δουλεμενη και σοβαρη ομαδα και οτι ο αλλος προπονητης δεν θα βρει ενα σκορποχωρι οπως γινοταν ολα αυτα τα χρονια...Ο σαντος θα αφησει πισω του μια ομαδα με πολυ γερες βασεις και ειμαι συγουρος για αυτο!!!
Παιδιά ο ΠΑΟΚ μας να κερδίζει και εγώ να έχω λάθος. PanCo o Μουσλίμοβιτς θα πάρει τέταρτη κίτρινη με τον αρη και ο Αθανασιάδης έβαλε πέρυσι σε ένα αγώνα όσα γκολ έβαλε ο βασικός μας σέντερ φορ στο πρωτάθλημα. Το ότι είναι προπονητής δε σημαίνει ότι δε κάνει λάθη, το ότι κέρδισε ένα - δύο παιχνίδια δε σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά. Σκέψου ότι όλοι κολλάμε κάπου κάποιες φορές και δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά.
Τέλος δεν συζητάμε ένα λάθος με σκοπό να φύγει ο προπονητής. Όλοι κάνουν λάθη. Και ο επόμενος που θα έρθει.
Τέλος δεν συζητάμε ένα λάθος με σκοπό να φύγει ο προπονητής. Όλοι κάνουν λάθη. Και ο επόμενος που θα έρθει.
Aν αυτο που κανεις, ειναι καλοπροαιρετη κριτικη, μαζι σου! Ο Αθανασιαδης μπορει να κατεβασει τις μπαλες που κατεβαζει ο ζλαταν? Οσο γι' αυτη την χαζομαρα που ακουστηκε, να εβγαζε δηλαδη ο Σαντος τον Μουσλι για να γλυτωσει την κιτρινη, αντε πες τον εβγαλε, αμα φας γκολ? Δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα..
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ SANTOS. ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team