Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
theo G4

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από theo G4 »

Εμένα μου ταιριάζουν και τα δύο τελευταία.!!
:lol:

Δεν χορεύω καλά και έχω γίνει σαν αρκούδα από το τσίπουρο!! :(

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΕΚ-ΦΥ-ΛΙ-ΣΜΟΣ!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Στάθη, μην τον ακούς αυτόν που και καλά κάνει το φίλο σου... Ντεμέκ φίλος! "Αν ήταν η ζήλεια ψώρα, θα κόλλαγε όλη η χώρα"... πες του.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Πολύ παλιό, αλλά εμένα μ΄αρέσει πολύ! Το δίνω, μπας και δεν το ξέρει κάποιος.

Μια μέρα, που λέτε, εκεί που περπατούσε στη ζούγκλα το λιοντάρι, πατάει ένα αγκάθι, ένα τριβόλι! Πόνος απερίγραπτος! Χτυπιόταν να το βγάλει, μα εις μάτην! Όλο και πιο βαθιά έμπαινε! Για καλή του τύχη, περνούσε από εκεί ο λαγός. Βλέπει τον βασιλιά να χτυπιέται και αμέσως αρπάζει το τριβόλι με τα δόντια του και το βγάζει.

Αυτό ήτανε! Η απόλυτη ανακούφιση!

-Πες μου, τι χάρη θέλεις, του λέει το λιοντάρι. Ό,τι χάρη θέλεις!
-Ό,τι, ό,τι θέλω;
-Ό,τι θέλεις!

-Χμμμ... Λοιπόν, όπως ξέρεις, βασιλιά μου, έχω μεγάλη κόντρα με τον λύκο! Με πειράζει, με ενοχλεί, μου στήνει συνεχώς καρτέρι για να με πιάσει και να με κάνει στιφάδο... Θέλω, λοιπόν, να βγάλεις διάταγμα που να λέει ότι κάθε φορά που θα τον βλέπω, θα επιτρέπεται να τον ταράζω στη φάπα και να μην λέει κουβέντα.
-Αυτό είναι όλο; Έγινε, σωτήρα μου! Μόνο που, όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να βρίσκεις μια αφορμή για να του χώνεις την καρπαζιά. Κάτι, τέλος πάντων, ένα λόγο, μία αιτία.

Έτσι και έγινε! Το διάταγμα ανακοινώθηκε στην αναφορά της ζούγκλας και τέθηκε από την επόμενη κιόλας μέρα σε ισχύ! Μόλις βλέπει ο λαγός τον λύκο, τον φωνάζει κοντά του:

-Έλα εδώ, ρε! Γιατί δεν φοράς σκουφάκι, ρε μούλε;
-Χμμμ... εγώ... ξέρετε... τι σκουφάκι κ. λαγέ;
Φφφφφφφααααααπ! Άστραψε η μπάτσα!

Μια, δυο, τρεις... εικοσιτρείς...εκατόν είκοσιτρεις ε, αυτό γινότανε κάθε μέρα. Ο λύκος δεν άντεξε, που λέτε, και βγαίνει παραπονούμενος στην αναφορά της ζούγκλας:

-Βασιλιά μου, τι κακό είναι αυτό που με βρήκε με τον λαγό; Τι σκουφάκι και χαζομάρες μου λέει και μου ρίχνει σκαμπίλια; Ε, δεν μπορώ άλλο! Δεν αντέχω! Σκουφάκι... φοράν σκουφάκι οι λύκοι, βασιλιά μου;
-Χμμμμ... Έχεις δίκιο παιδί μου. Θα το ρυθμίσουμε το θέμα.

Φωνάζει απόμερα το λαγό και του λέει:
-Βρε παπαρίδη, τι σκουφάκια και μπούρδες του αμολάς συνέχεια; Βρες κάτι άλλο, μια άλλη δικαιολογία.
-Δεν μπορώ βασιλιά μου να σκεφτώ τίποτα άλλο, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Δεν στροφάρω πολύ εγώ!
-Βρε μπούφο, στείλ' τον στο περίπτερο να σου φέρει τσιγάρα. Άμα σου φέρει με φίλτρο, πες του, γιατί δεν μου έφερες άφιλτρα και χώσ' τη του. Άμα σου φέρει άφιλτρα, πες του, γιατί δεν μου έφερες με φίλτρο και ξαναχώσ' τη του! Απλά πράγματα.
-Α... καλά.

Την επόμενη κιόλας μέρα συναντάει ο λαγός τον λύκο.

-Έλα εδώ, ρε συ! Για πάγαινε στο περίπτερο να με φέρεις τσιγάρα;
-Μάλιστα! Με φίλτρο ή άφιλτρα, κ. λαγέ;
-...... ....... ...... Γιατί δε φοράς σκουφάκι, ρε μούλε;

Φφφφφφφααααααπ!

ΥΓ. Λίγο μεγάλο, κουράστηκα να γράφω, αρχίζει κι ο ΠΑΟΚ... έφυγα!
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Στάθη, μην τον ακούς αυτόν που και καλά κάνει το φίλο σου... Ντεμέκ φίλος! "Αν ήταν η ζήλεια ψώρα, θα κόλλαγε όλη η χώρα"... πες του.
Ξερω ξερω ;) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Dinos_Liverpool έγραψε:Πολύ παλιό, αλλά εμένα μ΄αρέσει πολύ! Το δίνω, μπας και δεν το ξέρει κάποιος.

Μια μέρα, που λέτε, εκεί που περπατούσε στη ζούγκλα το λιοντάρι, πατάει ένα αγκάθι, ένα τριβόλι! Πόνος απερίγραπτος! Χτυπιόταν να το βγάλει, μα εις μάτην! Όλο και πιο βαθιά έμπαινε! Για καλή του τύχη, περνούσε από εκεί ο λαγός. Βλέπει τον βασιλιά να χτυπιέται και αμέσως αρπάζει το τριβόλι με τα δόντια του και το βγάζει.

Αυτό ήτανε! Η απόλυτη ανακούφιση!

-Πες μου, τι χάρη θέλεις, του λέει το λιοντάρι. Ό,τι χάρη θέλεις!
-Ό,τι, ό,τι θέλω;
-Ό,τι θέλεις!

-Χμμμ... Λοιπόν, όπως ξέρεις, βασιλιά μου, έχω μεγάλη κόντρα με τον λύκο! Με πειράζει, με ενοχλεί, μου στήνει συνεχώς καρτέρι για να με πιάσει και να με κάνει στιφάδο... Θέλω, λοιπόν, να βγάλεις διάταγμα που να λέει ότι κάθε φορά που θα τον βλέπω, θα επιτρέπεται να τον ταράζω στη φάπα και να μην λέει κουβέντα.
-Αυτό είναι όλο; Έγινε, σωτήρα μου! Μόνο που, όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να βρίσκεις μια αφορμή για να του χώνεις την καρπαζιά. Κάτι, τέλος πάντων, ένα λόγο, μία αιτία.

Έτσι και έγινε! Τι διάταγμα ανακοινώθηκε στην αναφορά της ζούγκλας και τέθηκε από την επόμενη κιόλας μέρα σε ισχύ! Μόλις βλέπει ο λαγός τον λύκο, τον φωνάζει κοντά του:

-Έλα εδώ, ρε! Γιατί δεν φοράς σκουφάκι, ρε μούλε;
-Χμμμ... εγώ... ξέρετε... τι σκουφάκι κ. λαγέ;
Φφφφφφφααααααπ! Άστραψε η μπάτσα!

Μια, δυο, τρεις... εικοσοτρείς...εκατόν είκοσι τρεις ε, αυτό γινότανε κάθε μέρα. Ο λύκος δεν άντεξε, που λέτε, και βγαίνει παραπονούμενος στην αναφορά της ζούγκλας:

-Βασιλιά μου, τι κακό είναι αυτό που με βρήκε με τον λαγό; Τι σκουφάκι και χαζομάρες μου λέει και μου ρίχνει σκαμπίλια; Ε, δεν μπορώ άλλο! Δεν αντέχω! Σκουφάκι... φοράν σκουφάκι οι λύκοι, βασιλιά μου;
-Χμμμμ... Έχεις δίκιο παιδί μου. Θα το ρυθμίσουμε το θέμα.

Φωνάζει απόμερα το λαγό και του λέει:
-Βρε παπαρίδη, τι σκουφάκια και μπούρδες του αμολάς συνέχεια; Βρες κάτι άλλο, μια άλλη δικαιολογία.
-Δεν μπορώ βασιλιά μου να σκεφτώ τίποτα άλλο, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Δεν στροφάρω πολύ εγώ!
-Βρε μπούφο, στείλ' τον στο περίπτερο να σου φέρει τσιγάρα. Άμα σου φέρει με φίλτρο, πες του, γιατί δεν μου έφερες άφιλτρα και χώσ' τη του. Άμα σου φέρει άφιλτρα, πες του, γιατί δεν μου έφερες με φίλτρο και ξαναχώσ' τη του! Απλά πράγματα.
-Α... καλά.

Την επόμενη κιόλας μέρα συναντάει ο λαγός τον λύκο.

-Έλα εδώ, ρε συ! Για πάγαινε στο περίπτερο να με φέρεις τσιγάρα;
-Μάλιστα! Με φίλτρο ή άφιλτρα, κ. λαγέ;
-...... ....... ...... Γιατί δε φοράς σκουφάκι, ρε μούλε;

Φφφφφφφααααααπ!

ΥΓ. Λίγο μεγάλο, κουράστηκα να γράφω, αρχίζει κι ο ΠΑΟΚ... έφυγα!
:lol:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Να πώ και εγω ενα σαν και αυτο με το λιονταρι........παρόμοιο

Ηταν μια ομορφη και ηλιόλουστη μερα, καποια στιγμη ακούγετε ανακοίνωση στο δασος ……………………….”το απογευμα ανοιγει η καινουρια μας καντινα”!!!!!

Ολοι στην σειρά με πρώτο το λιοντάρι μετά οι τίγρεις, αρκούδες και παει λέγοντας.
Καποια στιγμή έρχεται ο λαγός απο τα πλάγια περνά τις χελώνες, τις γαζέλες και τον σταματά μια αλεπού.......

-που πας ρε λαγε;;;..δεν βλέπεις την σειρα ;;;...........και τον αρχίζει στις κλωτσιές μεχρι που φτανει στο τελος της ουράς.
Ξανα ο λαγός απο τα πλάγια σκυφτός περνα αρκετούς μεχρι που τον σταματά ενας ελέφαντας

-που πας ρε λαγεεε;;;...δεν βλεπεις την ουρα;;
-Μαααα εγωωω
-Τι εγω ρε .............και παλι κλωτσιές ....στο τελος της ουρας παλι ο λαγός.

Παλι ο λαγός απο την αλλη πλευρα της ουρας,ποτε τρέχοντας και ποτε περπατώντας κανοντας τον αδιάφορο μεχρι που τον σταματα το λιονταρι

-ρε λαγε που πας, εμεις μαλακες είμαστε και περιμένουμε τοση ωρα;;;...εε;;;...........και αυτην την φορα το ξυλο ηταν ατελείωτο, μεχρι που φτανει ξανα ο λαγος στο τέρμα της ουρας οπότε φεύγοντας ποια απο την ουρά παραμιλάει και λέει

-δεν γαμιεστε ρε μαλακες.............δεν την ανοίγω την καντίνα σήμερα
. :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Φοβερό Ευστάθιε! Θα τρελαθεί ο Αποστόλης, σου λέω!

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μετρίως υποφερτό!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ματσάρα είδαμε σήμερα...

ΥΓ. Ναι, στο σωστό τόπικ είμαι... Εδώ δεν είναι που λέμε και κανένα χωρατό για να περάσει η ώρα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εμένα πολύ με ενθουσίασε το γατάκι...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μιά ξανθιά και τη ρωτάει :
- Ο επιθετικός εδώ.O αμυντικός εκεί. Tι είναι;
- Offside! του απαντάει αυτή
Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει :
- Σας το είπα ρε μ@λ@κες! Τραβέλι είναι...!!!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....!!! :mrgreen:

Δυο ζευγάρια έπαιζαν πόκερ ένα απόγευμα. Κάποια στιγμή του Νίκου του έπεσαν κατά λάθος κάποια φύλλα στο πάτωμα και έσκυψε να τα μαζέψει.
Κάτω από το τραπέζι όμως, με έκπληξη, είδε ανοιχτά τα πόδια της Ρένας, της γυναίκας του Γιώργου που δεν φορούσε εσώρουχο.
Απόλαυσε το θέαμα και ταραγμένος σήκωσε το κεφάλι. Κάποια στιγμή πήγε στην κουζίνα να πάρει αναψυκτικά. Η Ρένα τον ακολούθησε και τον ρώτησε:
- Είδες τίποτε που σου άρεσε όταν έσκυψες;
Έκπληκτος από το θράσος της ο Νίκος, της απάντησε ότι όντως είδε κάτι που του άρεσε πολύ. Η Ρένα τότε απάντησε:
- Ωραία… αν θέλεις να το απολαύσεις θα σου στοιχίσει 1000 ευρώ.
Χρειάστηκε ένα λεπτό ο Νίκος να συνέλθει, να το υπολογίσει και απάντησε ότι ενδιαφέρεται. Του είπε ότι ο Γιώργος, ο άντρας της, τις Παρασκευές δουλεύει απογεύματα και μπορούσε να πάει κατά τις 2 στο σπίτι της. Παρασκευή λοιπόν, 2 η ώρα, έμπαινε στο σπίτι της και αφού πέρασαν ένα απόγευμα γεμάτο έρωτα και πάθος, της έδωσε τα 1000 ευρώ και έφυγε.
Κατά τις 6 γύρισε ο Γιώργος σπίτι και μπαίνοντας ρωτάει τη γυναίκα του:
- Πέρασε από εδώ ο Νίκος το μεσημέρι;
Πανικόβλητη η Ρένα και ενώ η καρδιά της πήγαινε να σπάσει απάντησε:
- Γιατί ρωτάς; Ναι, πέρασε για λίγα λεπτά το μεσημέρι.
- Και σου έδωσε 1000 ευρώ; ρωτάει ο Γιώργος.
Η Ρένα τρομοκρατημένη πλέον τελείως, σκέφτεται ότι από κάπου κάτι έμαθε αλλά βρίσκοντας την ψυχραιμία της απαντά:
- Ναι αγάπη μου, όντως έφερε 1000 ευρώ.
Οπότε ο Γιώργος ανακουφισμένος λέει:
- Το ήξερα ότι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Ήρθε το πρωί από το γραφείο να μου ζητήσει 1000 ευρώ δανεικά και μου είπε ότι θα περνούσε από το σπίτι το απόγευμα να σου τα αφήσει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μιά ξανθιά και τη ρωτάει :
- Ο επιθετικός εδώ.O αμυντικός εκεί. Tι είναι;
- Offside! του απαντάει αυτή
Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει :
- Σας το είπα ρε μ@λ@κες! Τραβέλι είναι...!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”