Ανέκδοτα
- Kostomanolis
Re: Ανέκδοτα
α Η δασκάλα παρουσιάζει στους μαθητές ενός αμερικάνικου κολεγίου έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι.
Το μάθημα αρχίζει με ερωτήσεις αμερικανικής ιστορίας. «Για να δούμε», λέει η δασκάλα. «Ποιός είπε: Δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο;». Κανείς δεν σηκώνει το χέρι του εκτός από τον καινούριο. «Ο Πάτρικ Χένρι ,το 1775, στη Φιλαδέλφεια», απαντά. «Μπράβο, Σουζούκι.»
Και ποιός είπε: «Κυβέρνηση του λαού από το λαό και για το λαό;» , ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα. «Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863, στο Γκέτισμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι.
Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει : «Ντροπή! Ο Γιαπωνέζος Σουζούκι ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!» .
Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια ψιλή φωνή από τα πίσω θρανία: «Ρε ,δεν πάτε να πηδηχτείτε όλοι, μ@λ@κες Γιαπωνέζοι!» . «Ποιός το είπε αυτό;»,φωνάζει η δασκάλα.
Ο Σουζούκι χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακ'Αρθουρ ,το 1942 ,στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982, στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς»» .
Η τάξη σιωπά. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή. «Ποιός το είπε αυτό;», ξαναρωτάει αυστηρά η δασκάλα. Ο Σουζούκι πετάγεται και πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος στον πρωθυπουργό Τανάκα, το 1991, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο» .
Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξασπάει: «Ρε, δεν μας παίρνεις καμιά πίπα;»!
Ο Σουζούκι ψύχραιμος: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λεβίνσκι ,το 1997 ,στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».
Δυο τρεις μαθητές ουρλιάζουν : «Αϊ γαμήσου, ρε μαλακισμένο Σουζούκι». Ατάραχος ο Γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, Ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».
Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές πετούν καρέκλες, η δασκάλα έχει λιποθυμήσει και ξαφνικά μπαίνει ο διευθυντής : «Ε, μα την Παναγία, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».
Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι: «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής, το 2004, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του!»
Το μάθημα αρχίζει με ερωτήσεις αμερικανικής ιστορίας. «Για να δούμε», λέει η δασκάλα. «Ποιός είπε: Δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο;». Κανείς δεν σηκώνει το χέρι του εκτός από τον καινούριο. «Ο Πάτρικ Χένρι ,το 1775, στη Φιλαδέλφεια», απαντά. «Μπράβο, Σουζούκι.»
Και ποιός είπε: «Κυβέρνηση του λαού από το λαό και για το λαό;» , ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα. «Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863, στο Γκέτισμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι.
Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει : «Ντροπή! Ο Γιαπωνέζος Σουζούκι ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!» .
Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια ψιλή φωνή από τα πίσω θρανία: «Ρε ,δεν πάτε να πηδηχτείτε όλοι, μ@λ@κες Γιαπωνέζοι!» . «Ποιός το είπε αυτό;»,φωνάζει η δασκάλα.
Ο Σουζούκι χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακ'Αρθουρ ,το 1942 ,στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982, στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς»» .
Η τάξη σιωπά. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή. «Ποιός το είπε αυτό;», ξαναρωτάει αυστηρά η δασκάλα. Ο Σουζούκι πετάγεται και πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος στον πρωθυπουργό Τανάκα, το 1991, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο» .
Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξασπάει: «Ρε, δεν μας παίρνεις καμιά πίπα;»!
Ο Σουζούκι ψύχραιμος: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λεβίνσκι ,το 1997 ,στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».
Δυο τρεις μαθητές ουρλιάζουν : «Αϊ γαμήσου, ρε μαλακισμένο Σουζούκι». Ατάραχος ο Γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, Ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».
Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές πετούν καρέκλες, η δασκάλα έχει λιποθυμήσει και ξαφνικά μπαίνει ο διευθυντής : «Ε, μα την Παναγία, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».
Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι: «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής, το 2004, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του!»
Αυτός που έβγαλε το "κάθε εμπόδιο για καλό" δεν είχε δει την Βουλα Πατουλίδου να κερδίζει το Χρυσό στην Βαρκελώνη...

ΤΟΡ ΑΤΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ:
-Zακέτα πάρε
-Πιές όλο το χυμό.
-Εκεί που το παράτησες είναι.
-Να πεθάνω να ησυχάσω.
-Αμα έρθω και το βρω.
-Ε βέβαια όταν τα λέω εγώ.
-Να δούμε ποιός/α θα σε πάρει εσένα.
-Αμα πάθεις τίποτα εσυ θα τρέχεις;εγω θα
τρέχω!
-Τι είμαι εγω υπηρέτρια;
-Να σηκωθείς να το κάνεις μόνος σου.
-Ολα απο μένα τα περιμένετε.

-Zακέτα πάρε
-Πιές όλο το χυμό.
-Να πεθάνω να ησυχάσω.
-Αμα έρθω και το βρω.
τρέχω!
-Τι είμαι εγω υπηρέτρια;
-Ολα απο μένα τα περιμένετε.

- Kostomanolis
Όταν γιορτάζει ο σουβλατζής της γειτονιάς μου, του εύχομαι υγεία πάνω απ'ολα, χωρίς κρεμμύδι
Το τέλος το έφαγες Στάθη. Να σηκωθείς να το κάνεις μόνος σου. Όλα από εμένα τα περιμένετε. Δύο η μία ζάχαρη βλέπεις μου άλλαξες και την ζάχαρη. Α.. στα κομμάτια πια. ΕΤΟΙΜΟΣ είναι.stathis73 έγραψε:ΤΟΡ ΑΤΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ:
-Zακέτα πάρε
-Πιές όλο το χυμό.
-Να πεθάνω να ησυχάσω.
-Αμα έρθω και το βρω.
τρέχω!
-Τι είμαι εγω υπηρέτρια;
-Ολα απο μένα τα περιμένετε.![]()
![]()

Δεν υπαρχει καμια ταινια τρομου που να ξεπερνα το feeling
οταν αγγιζεις την τσεπη σου και δεν αισθανεσαι το κινητο

οταν αγγιζεις την τσεπη σου και δεν αισθανεσαι το κινητο

Μια φίλη μου ξανθιά μου στέλνει μήνυμα στο κινητό "Αύριο πρέπει οπωσδήποτε να σε συναντήσω. Φιλάκια". Εγώ της απαντώ "Που;" Και εκείνη μου ξαναστέλνει "Στα μάγουλα φυσικά... πονηρούλικο!!!"

- Αγάπη μου, νομίζω ότι υποτιμάς ένα από τα παιδιά μας.
- Εγώ; Ποιο; Τον Κώστα, την Εύα ή τον χοντρό;;

- Εγώ; Ποιο; Τον Κώστα, την Εύα ή τον χοντρό;;

Ρωτάει ο σύζυγος την γυναίκα του :
- Αν έφευγα από τον μάταιο τούτο κόσμο, τι θα έκανες;
- Ε, τι να έκανα άντρα μου, θα ήμουν για πάντα στεναχωρημένη και θα πήγαινα να μείνω στην αδερφή μου.
Εσύ τι θα έκανες κούφια η ώρα;
- Το ίδιο θα έκανα και εγώ.
- Δηλαδή;
- Θα πήγαινα να μείνω στην αδερφή σου...!!!

- Αν έφευγα από τον μάταιο τούτο κόσμο, τι θα έκανες;
- Ε, τι να έκανα άντρα μου, θα ήμουν για πάντα στεναχωρημένη και θα πήγαινα να μείνω στην αδερφή μου.
Εσύ τι θα έκανες κούφια η ώρα;
- Το ίδιο θα έκανα και εγώ.
- Δηλαδή;
- Θα πήγαινα να μείνω στην αδερφή σου...!!!