Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από potamda »

ΟΚ τότε, δεν το ήξερα... Ραντεβού τη 2η αγωνιστική για τη ρεβάνς...!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το μεταφέρω εδω για on topic
DinosLiverpol έγραψε:Για κάποιους φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να σεβαστούν το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να πουν δημόσια δυο λόγια για την ομάδα τους. Δεν λέω να συμφωνούμε... λέω να μην δουλευόμαστε. Ελπίζω να είναι μικρά παιδάκια που κάνουνε χαβαλέ... με το δικό τους το μυαλουδάκι.
Ε αυτό λεμε βρε Ντίνο να μη δουλευόμαστε .Δε μπορεί κάποιος να λέει οτι είναι συνδεσμίτης απο Νεάπολη και να μή ξερει ποιά ειναι η 4 και η 4α.Δε γίνεται κάποιοι να βγαίνουν ΜΟΝΟ οταν υπάρχει "προβλημα"(με το μυαλό τους) στην ομάδα και μετά απο επιτυχίες να εξαφανίζονται για μήνες μεχρι να ξαναδημιουργηθεί αναταραχή οπότε επανέρχονται δριμύτεροι(δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο άτομο).Δε γίνεται να διαβάζουμε εδω μέσα απόψεις που ταυτίζονται τόσο πολύ με την γκεμπελική προπαγάνδα της γειτονιάς απο άτομα που ποστάρουν ΜΟΝΟ σε ένα τοπικ(Πχ διοικητικά) και πάντα όταν υπάρχει "πρόβλημα".Θέλουν να γράφουν στο φορουμ με γειά τους με χαρά τους δε με πειράζει ,ειδικά αν εχουν επιχειρήματα.Να ξέρω όμως τι καπνό φουμάρουν .Οχι να το παίζουν αγανακτισμένοι ΠΑΟΚτσηδες και να προσπαθούν να περάσουν κλίμα.

ΥΓ Το χω ξαναπεί ρίχνετε καμιά ματια στα προηγούμενα ποστ του καθενός και θα πάθετε πλάκα.Οσο και να θέλει η τατιάνα να κρυφτεί η χαρά δε την αφήνει ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 29 Οκτ 2013, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ετσι ειναι ντινο οπως τα λεει ο καταραμένος
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έτσι είναι Κατ5, όπως τα λέει ο Εορδαϊκάρας!
:lol: :lol: :lol:

Παλικάρια, ΔΕΝ γίνεται να πάω τόσες πολλές σελίδες πίσω. Και να δω τι; Πράγματα που θα μου ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι;

Από δω και πέρα, παρακολουθώ όσο μπορώ. Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο, αλλά όπως βλέπετε όλοι οι mods κάνουν ότι μπορούν για να ανεβάζουμε συνεχώς, εδώ μέσα, το επίπεδο μέρα με τη μέρα. Ένα μεγάλο μπράβο από μένα σε όλους όσους μοχθούν καθημερινά και αφιλοκερδώς, ώστε να βγαίνει στο internet το forum του paokmania και αυτό να είναι ένας χώρος πραγματικής διασκέδασης, χαλάρωσης (λέμε, τώρα – εξηγώ παρακάτω!) και κυρίως συζήτησης γύρω από τα θέματα της ομαδάρας μας.

Κάποιοι, βέβαια, ξεφεύγουν. Τι να κάνουμε; Πρέπει να προσπαθούμε να τους συνετίσουμε όσο πιο κόσμια γίνεται. Όπου δεν πίπτει λόγος, θα πίπτει ράβδος... αυτό είναι βέβαιο, για το καλό της ηρεμίας και του φόρουμ και της δικής μας.

Φυσικά και θα δεχτούμε την διαφορετική, την αιρετική άποψη. Όταν, όμως, αυτή συνάδει με τον πρέποντα σεβασμό στους συνομιλητές μας. Οι κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση, τρόπο τινά, «παραβάτες», σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα παρακολουθούν το φόρουμ χωρίς να μπορούν να συμμετέχουν.

Ευχαριστώ για την κατανόηση τη συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που μας τιμάν με την παρουσία τους, εδώ μέσα, και βρίσκουν ότι το site αυτό κάτι καλό τους προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ετσι είναι eorptol όπως τα λεει ο Dinos.
:!: :?: :P
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα :):):):)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε νομίζω ότι είπε πως δε γνωρίζει την 4 και την 4α. είπε ότι γνωρίζει την τέσσερα τη "μεγάλη" και τη "μικρή".
να λέμε πράγματα όταν ο άλλος μπορεί και θέλει να υπερασπίσει τη γνώμη του

την καλημέρα μου καρντάσια

υγ. τάγμα και βασίλη συνάδελφε, τους χαιρετισμούς μου
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

danirifle έγραψε:δε νομίζω ότι είπε πως δε γνωρίζει την 4 και την 4α. είπε ότι γνωρίζει την τέσσερα τη "μεγάλη" και τη "μικρή".
να λέμε πράγματα όταν ο άλλος μπορεί και θέλει να υπερασπίσει τη γνώμη του

την καλημέρα μου καρντάσια

υγ. τάγμα και βασίλη συνάδελφε, τους χαιρετισμούς μου

για σου δασκαλε Παοκτσακι αρρωστακι :mrgreen: :opaokara: :opaokara: ....

Υ.Γ.οσο για τους απο επανω απο τον danirifie......
ρε τσακαλακια...
που πατε ωρε ..
....για να γινεται μια ωραια ατμοσφαιρα....πρεπει να δωσει το παρον...και ο Ταγμα....

χωρις Ταγμα...δεν...δεν...βρε δεν σε λεω να ουμε.. :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara:

....by the way...μια και σε πετυχα...ρε Ντινο....

ο Χαρης που ειναι ρε εξαφανισμενος....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δε μπορεί κάποιος να λέει οτι είναι συνδεσμίτης απο Νεάπολη και να μή ξερει ποιά ειναι η 4 και η 4α
Εγω αυτό έγραψα dani .Γίνεται να σαι συνδεσμίτης και να μη εχεις ακουσει για 4α και να λές η μικρή κι η μεγάλη 4? Ημαρτον.

ΥΓ Φιλε Ταγμα επειδη ρώτησες πολλές φορές κι απάντηση δε πήρες, ο Χαρης αποχώρησε απο Σεπτέμβρη.Σορρυ για την παρέμβαση αλλα δε καταλαβαίνω τη μυστικοπάθεια επι του θέματος.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

kataramenos5 έγραψε:
Δε μπορεί κάποιος να λέει οτι είναι συνδεσμίτης απο Νεάπολη και να μή ξερει ποιά ειναι η 4 και η 4α
Εγω αυτό έγραψα dani .Γίνεται να σαι συνδεσμίτης και να μη εχεις ακουσει για 4α και να λές η μικρή κι η μεγάλη 4? Ημαρτον.

Γίνεται αν είσαι συνδεσμίτης της θ7 !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo G4 την Τρί 29 Οκτ 2013, 18:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: ....by the way...μια και σε πετυχα...ρε Ντινο....

ο Χαρης που ειναι ρε εξαφανισμενος....
Φίλε Τάγμα, έβλεπα τις ερωτήσεις σου, αλλά έκρινα πως δεν είμαι ο αρμόδιος να σου απαντήσει. Όντως, δυστυχώς, ο Moican4 αποχώρησε από το site.

Όμως, να τονίσω ότι, όσα χρόνια ήταν εδώ πάλευε και δούλευε με την ψυχή του. Τον έχω γνωρίσει από κοντά και ξέρω την αγάπη του και το πάθος του για την ομάδα, έστω και εάν είχαμε μαζί, κάποτε, μία μικρή παρεξήγηση. Δεν συμφωνούσα πάντα μαζί του, όμως δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω κάποια από τα πολλά θετικά που προσέφερε. Παραπάνω πράγματα δεν θα ήθελα να πω για το θέμα, διότι αντιλαμβάνομαι πως αισθάνεται τώρα το παιδί και δεν είναι θέματα που χρήζουν δημόσιου διαλόγου. Ξαναλέω ότι, λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη αυτή!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

επειδη ο Ταγμα δεν ξεχνα...

...οπου και να σε ρε Χαρη....νασαι καλα....
τα βραδυα στο chat μαζι με τον Ιασωνα θα μεινουν αξεχαστα...

Μοικανε...
...το νου σου στα αεροπλανα ρε τρελε :mrgreen: ...μην εχουμε τιποτα ''στραβες'' ;) :mrgreen:
...θα ανταμωσουμε στα τσιμεντα αδελφε μου...

..... ευχαριστω ρε γκαρντασι Κατ5...
οπως επεισης και τον Ντινο...για την ενημερωση.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μου λείπουν τα ποσταρίσματα του ινδιάνου,(όπως και άλλων) ήδη απο τότε που "κοκκίνησε" και δεν πολυέγραφε στο φόρουμ.Ελπίζω να αναθεωρήσει κάποια στιγμή.

ΥΓ Που θα σχολιάζεις ρε?Στο πολκας24? :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Τελικά, ρε συ Κατ5, είσαι πολύ ευαίσθητο παιδί (παιδί... καλά, λέμε τώρα!)... Διασταυρωμένο αυτό, κατ' επανάληψη, από αρκετά σου ποσταρίσματα. Μπράβο σου, ρεεεεεεεε!!!

Πολύ... πάρα πολύ χαίρομαι για το ήθος και το επίπεδο ορισμένων παιδιών, εδώ μέσα... Και από την Ελλάδα, αλλά και από την Αυστραλία...

Κανένας δεν είναι ένα ξερό nick name! Όλοι κρύβουν έναν άνθρωπο με συναισθήματα και ψυχή, που απλώς εδώ πέρα εκφράζεται για την ομάδα που αγαπάει... Έτσι θέλω να το βλέπετε όλοι το θέμα και να μην επιτίθεστε αναίτια στον συνοπαδό σας. Εξηγείστε του με επιχειρήματα... Και εάν δεν καταλάβει, κομμάτια να γίνει, ρε αδελφέ! Διασκεδάστε, εκφραστείτε, αλλά μην αρπάζεστε για ψύλλου πήδημα.

ΠΑΟΚ, ρεεεε!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

kataramenos5 έγραψε:Μου λείπουν τα ποσταρίσματα του ινδιάνου,(όπως και άλλων) ήδη απο τότε που "κοκκίνησε" και δεν πολυέγραφε στο φόρουμ.Ελπίζω να αναθεωρήσει κάποια στιγμή.

ΥΓ Που θα σχολιάζεις ρε?Στο πολκας24? :lol:
πλάκα πλάκα, ένας Μοικανός που γράφει στα ΣΠΟΡ νομίζω; ή σε κάτι τετοιο, έχει καμία σχέση με τον δικό μας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”