Πανθρακικός-Π.Α.Ο.Κ. 0-3,Mvp-Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανθρακικός-Π.Α.Ο.Κ. 0-3,Mvp-Σχόλια & παραλειπόμενα
Δράμα η κατασταση δηλαδή ; Απορώ πως κερδίσαμε ; Ο ρουλης τι εκανε με τα πλατάνια ; Α ρε ΠΑΟΚ πίκρα που δίνεις σε πολλούς και διάφορους
:):):)

Δημοσιοϋπαλληλίκι, τι περιμένεις;;; κάθε μια του μηνός, πάς τράπεζα και τα φράγκα εκεί.....άντε μετά πέσ τους ότι πρέπει να μαζεύουν και τη μπάλα απο τα δίχτυα των αντιπάλων....που τέτοιες πολυτέλειες; μιλάμε αυτή η ομάδα είναι για πολύ κράξιμο. χειρότερο ΠΑΟΚ δεν νομίζω να έχω δεί ποτέ.... Καλούτσικοι λέει ο άλλος. απορώ με το τι μπάλα βλέπει.......απαράδεκτοι έπρεπε να πει.Odi έγραψε:Επίσης,τώρα που το σκέφτομαι,είναι ανεπίτρεπτο να μαζεύουν οι αντίπαλοι την μπάλα απ τα δίχτυα τους.Οι δικοί μας πρέπει να το κάνουν και να μην αδιαφορούν ,έτσι ώστε να συνεχίζεται αμέσως το παιχνίδι.Αυτή η αδιαφορία θα μας φάει..

Ας μάθει πρώτα την γεωγραφία της θύρας 4 (δεν την ξέρει ) και μετά να δει τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα
Ηρεμια για να μην εχουμε προβλημα.
sourmenetes
Ηρεμια για να μην εχουμε προβλημα.
sourmenetes
Σοβαρά τώρα, χθες πάντως που έβλεπα το μάτς με ένα παλικαράκι που υποστηρίζει μια συνοικιακή ομάδα της Θεσ/νίκης, μου είπε μια ΣΩΣΤΗ κουβέντα: ¨είναι πολύ σημαντικό το να βλέπεις έτσι χαλαρά με καφεδάκι και χωρίς άγχος την ομάδα σου....." 

ε δεν έμαθε ακόμα λες; μπορεί να ρώτησε στον σύνδεσμο!eorptol έγραψε:Ας μάθει πρώτα την γεωγραφία της θύρας 4 (δεν την ξέρει ) και μετά να δει τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα
Διάβασα λίγο τα παραπάνω ...όταν λες αδιάφορο έναν επαγγελματία αθλητή είναι γραφικό ειδικά με 5 χιλιάρικα κόσμο στην κερκίδα. Η ομάδα για κάποιους είναι λίγο soft, εγώ θα πω ότι της λείπει λίγο η έκρηξη στα πρώτα μέτρα όταν χάνει την μπάλα, θέλουμε σίγουρα ένα καθαρό κόφτη. Απο κει και πέρα και εχθές δεν άλλαξαν τόσα πολλά πράγματα αφού πάλι μεταβλητή διάταξη είδαμε και όχι 4-5-1 που λέτε, απο 4-4-1-1 ξεκινάει και το μεταβάλει όπως θέλει πάντα. Ο Λούκας πήγε για μένα στη φυσική του θέση πίσω απ' τον φορ απλά το στήσιμο λίγο άλλαξε, εκεί που χάνουμε την μπα΄λα δηλαδή.Ο άλλος είπε οτι είναι το ίδιο το 4-3-3 και το 4-5-1, μη μπερδεύετε τον κόσμο ρε παιδιά, δεν είναι σε κανένα σύμπαν το ίδιο. Όσο το άλλο με τον Κλάους και τα ¨δικά μας παιδιά¨ το θεωρώ λογικό, δεν μπορείς να κάνεις ομάδα με 11 ξένους, κοιτάξτε λίγο και την Μπάρτσα πως κατέκτησε τον κόσμο με παιδιά απ'τις ακαδημίες και μη μου πείτε μη συγκρίνεις γιατί αν δε συγκρίνεις δε θα γίνεις καλύτερος. Είναι εκπληκτικό πάντως πως ακόμα και με τέτοια εμφάνιση κάτι μας βρωμάει!
ΥΓ Είμαι σίγουρος πως πολλοί θα φτιάχναν την μικτή Ουρουγουάης-Αργεντινής αν τους δίναν την ευκαιρία αλλά επειδή δεν μπορούμε να φέρουμε τον Σουάρες και τον Αγκουέρο ας μείνουμε με τον Κλάους για τώρα...
ΥΓ Είμαι σίγουρος πως πολλοί θα φτιάχναν την μικτή Ουρουγουάης-Αργεντινής αν τους δίναν την ευκαιρία αλλά επειδή δεν μπορούμε να φέρουμε τον Σουάρες και τον Αγκουέρο ας μείνουμε με τον Κλάους για τώρα...
Μπα ηταν πολυ παλιά νεαπολιτης συνδεσμιτης δεν ειναι πλέον σύμφωνα με τα λεγόμενα τουΧωρικός έγραψε:ε δεν έμαθε ακόμα λες; μπορεί να ρώτησε στον σύνδεσμο!eorptol έγραψε:Ας μάθει πρώτα την γεωγραφία της θύρας 4 (δεν την ξέρει ) και μετά να δει τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα
Θα πω μονο αυτο που μου ειπε ενας φιλος......Αυτος δεν ειναι ΠΑΟΚ.....καθησαμε χωρις αγχος και ειδαμε ενα ανετο ματς!...
Προχωραμε!!!
ΥΓ.Το Σαββατο πρεπει το γηπεδο να ειναι γεματο.Να τους δειξουμε ποσο πολυ πιστευουμε σε αυτους και ποσο,ακομα πιο πολυ θελουμε να παμε για το διπλο μεσα στο μπουρδελο τους!...
Προχωραμε!!!
ΥΓ.Το Σαββατο πρεπει το γηπεδο να ειναι γεματο.Να τους δειξουμε ποσο πολυ πιστευουμε σε αυτους και ποσο,ακομα πιο πολυ θελουμε να παμε για το διπλο μεσα στο μπουρδελο τους!...
- sourmenetes
- Moderator
Τελευταια προειδοποιηση.eorptol έγραψε:Μπα ηταν πολυ παλιά νεαπολιτης συνδεσμιτης δεν ειναι πλέον σύμφωνα με τα λεγόμενα τουΧωρικός έγραψε:ε δεν έμαθε ακόμα λες; μπορεί να ρώτησε στον σύνδεσμο!eorptol έγραψε:Ας μάθει πρώτα την γεωγραφία της θύρας 4 (δεν την ξέρει ) και μετά να δει τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα
Κοφτε την αναφορα σε αλλα μελη.
Ναι ρε ολοι τούμπαmpafos4 έγραψε:Θα πω μονο αυτο που μου ειπε ενας φιλος......Αυτος δεν ειναι ΠΑΟΚ.....καθησαμε χωρις αγχος και ειδαμε ενα ανετο ματς!...
Προχωραμε!!!
Ρε sotos26 ώρες ώρες πιστεύω βλέπεις άλλα παιχνίδια. Που είδες τον Λουκάς πίσω από τον φορ? Δεξιά έπαιζε όπως πάντα. Η μονη αλλαγή, που έκανε και τη διαφορα, ήταν ότι προφανώς είχε εντολή να συγκλίνει προς τα μέσα πιο συχνά χωρίς τη μπάλα για να βγαίνει ως δεύτερο φορ όπως πρέπει να κάνουν όλα τα extrem γι αυτό και πήρε πιο πολλές φόρες τη μπάλα μέσα στη περιοχή . Στο ότι η φυσική του θέση είναι δεύτερο φορ ή επιτελικός σ αυτό συμφωνούμε. Και μένα δε μου φαίνεται για κλασικό extrem...sotos26 έγραψε:Διάβασα λίγο τα παραπάνω ...όταν λες αδιάφορο έναν επαγγελματία αθλητή είναι γραφικό ειδικά με 5 χιλιάρικα κόσμο στην κερκίδα. Η ομάδα για κάποιους είναι λίγο soft, εγώ θα πω ότι της λείπει λίγο η έκρηξη στα πρώτα μέτρα όταν χάνει την μπάλα, θέλουμε σίγουρα ένα καθαρό κόφτη. Απο κει και πέρα και εχθές δεν άλλαξαν τόσα πολλά πράγματα αφού πάλι μεταβλητή διάταξη είδαμε και όχι 4-5-1 που λέτε, απο 4-4-1-1 ξεκινάει και το μεταβάλει όπως θέλει πάντα. Ο Λούκας πήγε για μένα στη φυσική του θέση πίσω απ' τον φορ απλά το στήσιμο λίγο άλλαξε, εκεί που χάνουμε την μπα΄λα δηλαδή.Ο άλλος είπε οτι είναι το ίδιο το 4-3-3 και το 4-5-1, μη μπερδεύετε τον κόσμο ρε παιδιά, δεν είναι σε κανένα σύμπαν το ίδιο. Όσο το άλλο με τον Κλάους και τα ¨δικά μας παιδιά¨ το θεωρώ λογικό, δεν μπορείς να κάνεις ομάδα με 11 ξένους, κοιτάξτε λίγο και την Μπάρτσα πως κατέκτησε τον κόσμο με παιδιά απ'τις ακαδημίες και μη μου πείτε μη συγκρίνεις γιατί αν δε συγκρίνεις δε θα γίνεις καλύτερος. Είναι εκπληκτικό πάντως πως ακόμα και με τέτοια εμφάνιση κάτι μας βρωμάει!
Armagedonas έγραψε:Καλούτσικη εμφάνιση,κυρίως σε σχέση με τις προηγούμενες.Νίκη με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία.
Καλύτεροι Λούκας και Κατσουρανης Βίτορ,πρώτη φορά δεν απειληθήκαμε σοβαρά σε κανένα σημείο.
Κακός ο Νίνης με πολλά λάθη,όπως πάντα περπατούσε και έδινε την μπάλα πίσω διαρκώς ο Τζιόλης,έχασε και σχεδόν όλες τις μονομαχίες.
Το κέντρο αργό και δυσλειτουργικό λόγω κυρίως των 2 ανωτέρω ποδοσφαιριστών,"λύθηκε" και ρόλαρε κάπως καλύτερα μετά το 2ο γκολ όταν έφυγε το άγχος.

Ημικαλούτσικη εμφάνιση

- Dinos_Liverpool
Δεν είναι κακό να είναι κάποιος ανικανοποίητος και να θέλει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες της ομάδας του.
Όμως, όταν την Πέμπτη το βράδυ ανατρέπεις ένα 0 - 2 σε 3 - 2, παίζοντας πολύ καλά από το μισάωρο και μετά, κάνοντας πολλές τελικές και χάνοντας δύο πέναλτι και καπάκι την Κυριακή παίρνεις ένα πανεύκολο διπλό, με ένα απίθανο δεύτερο ημίχρονο, τότε ο ανικανοποίητος μετατρέπεται σε γκρινιάρη από συνήθεια. Και όταν βλέπεις και τον Τζιόλη χθες κακό, τότε ο εθισμός στην μίρλα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις...
Βέβαια, υπάρχουν και χειρότερα, ίσως! Αυτό το τόπικ άνοιξε με σκοπό να ψηφίσουμε τον MVP. Μάλλον αυτός που ψήφισε Κατσικά, που έπαιξε δεν έπαιξε ένα δεκάλεπτο, για MVP, μας κάνει πλάκα ανάλογη με τον προηγούμενο φίλο...
Για κάποιους φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να σεβαστούν το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να πουν δημόσια δυο λόγια για την ομάδα τους. Δεν λέω να συμφωνούμε... λέω να μην δουλευόμαστε. Ελπίζω να είναι μικρά παιδάκια που κάνουνε χαβαλέ... με το δικό τους το μυαλουδάκι.
Όμως, όταν την Πέμπτη το βράδυ ανατρέπεις ένα 0 - 2 σε 3 - 2, παίζοντας πολύ καλά από το μισάωρο και μετά, κάνοντας πολλές τελικές και χάνοντας δύο πέναλτι και καπάκι την Κυριακή παίρνεις ένα πανεύκολο διπλό, με ένα απίθανο δεύτερο ημίχρονο, τότε ο ανικανοποίητος μετατρέπεται σε γκρινιάρη από συνήθεια. Και όταν βλέπεις και τον Τζιόλη χθες κακό, τότε ο εθισμός στην μίρλα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις...
Βέβαια, υπάρχουν και χειρότερα, ίσως! Αυτό το τόπικ άνοιξε με σκοπό να ψηφίσουμε τον MVP. Μάλλον αυτός που ψήφισε Κατσικά, που έπαιξε δεν έπαιξε ένα δεκάλεπτο, για MVP, μας κάνει πλάκα ανάλογη με τον προηγούμενο φίλο...
Για κάποιους φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να σεβαστούν το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να πουν δημόσια δυο λόγια για την ομάδα τους. Δεν λέω να συμφωνούμε... λέω να μην δουλευόμαστε. Ελπίζω να είναι μικρά παιδάκια που κάνουνε χαβαλέ... με το δικό τους το μυαλουδάκι.
- sourmenetes
- Moderator
Μεχρι το βραδακι παιδες γιατι μετα εχει κυπελλο..