25.Costin Lazăr
Re: 25.Costin Lazăr
δυστυχώς του λείπει σταθερότητα.. Να πεις ότι έστω θα είναι μέτριος στη κακή του μέρα..
έχω την εντύπωση ότι αρκετές φορές αυτό γίνεται για να παιχτεί η μπάλα με τη μία. Δηλαδή η μπάλα φτάνει στα κεντρικά χάφ που έχουν πλάτη στην επίθεση και εκείνα αντί να γυρίσουν με τη μπάλα, παίζουν γρήγορα στους αμυντικούς οι οποίοι κάνουν βαθιά μπαλιά στην επίθεση. Με αυτό τον τρόπο (και ειδικά εφόσον ο αμυντικός που κάνει τη μπαλιά είναι ο Κατσούρ ή ο Λίνο) ξεκινάει επίθεση με αξιώσεις.Realcon έγραψε:Αυτό το ότι μου δίνουν την μπάλα και ξανά γυρίζω πίσω την πάσα... Λαζαρ δεν το κατάλαβα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Δηλαδή ο Λάζαρ. Κάνει την βρώμικη δουλειά του Γκαρσία για παράδειγμα. Αν την κάνει χαραμίζεται. Γιατί απλά δεν ξέρει να την κάνει. Γι αυτό και δεν φαίνεται. Εγώ περιμένω να κάνει την ντρίπλα έξω από την μεγάλη περιοχή να ανοίγει όσο μπορεί διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα. Αυτά είναι τα στοιχεία που έδειξε και μπορεί να κάνει.
Γνώμη μου.
Γνώμη μου.
παικτης που δεν του εχεις καμια εμπιστοσυνη το πως θα εμφανιστει στον αγωνα...δεν εχει θεση στο ροστερ...
με αποδοση κορωνα γραμματα δεν πας μπροστα..δυστυχως...
απο τους πρωτους που πρεπει να αποχωρησουν το καλοκαιρι αν θελουμε να ειματε σοβαροι...
με αποδοση κορωνα γραμματα δεν πας μπροστα..δυστυχως...
απο τους πρωτους που πρεπει να αποχωρησουν το καλοκαιρι αν θελουμε να ειματε σοβαροι...
- john4serres
Δεν ξέρω αν είναι βαρόμετρο. Ξέρω ότι είναι σαν το kinder έκπληξη. :opaokara
Οκ. Πλάκα κάνω. Η ομάδα τον χρειάζεται και χρειάζεται τον καλό Λάζαρ.
ΥΣ. Το επίθετο του είναι Λάζαρ η Λαζάρ. Έχω ακούσει εκφωνητές να τον λένε και με τα δύο.
Οκ. Πλάκα κάνω. Η ομάδα τον χρειάζεται και χρειάζεται τον καλό Λάζαρ.
ΥΣ. Το επίθετο του είναι Λάζαρ η Λαζάρ. Έχω ακούσει εκφωνητές να τον λένε και με τα δύο.
- Sick Bastard
Ο καλύτερος παίχτης του ματς απ τον ΠΑΟΚ και τα 90 λεπτά. Έτρεχε και συμμάζευε για άλλους 3.
Εντιγκά λέει, και Σαμάρια Μανιάτικα. Και οι 3 μαζί ένα τρίτο τρίχας του Καρπάθιου όρχι σου.
Νομίζω πως αν ακούσω άλλη μια δήλωση του Καρπάθιου θα σηκωθώ απο τη Χαμουτζία να έρθω Σαλονίκη με τα πόδια για να τον βαρέσω.
- ΑποστόληςΑ
Τι να πω? ¨Οτι σε έχω σκίσει? Ότι μοιάζει να μη μπορείς πια? ¨Οτι οι χεσμένες δηλώσεις σου πριν το γαύρο ακολούθησαν μια μέτρια εμφάνιση? Τα χω πει 100 φορές αυτά! Ένα μεγάλο ευχαριστό για όσα έδωσες μέχρι τώρα στην ομάδα, δε φταις εσύ που σε εκθέτουν, θα πρεπε να παίζεις πολύ πιο λίγο και συμπληρωματικά, κυρίως σαν αλλαγή.Προσπάθησε όσο παίζεις και για όσο θα παίζεις να μη χάνεις τη μπάλα όλη την ώρα