28.Κώστας Κατσουράνης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
κωστη αν δεν θες να παιζεις στην αμυνα και θες στο κεντρο βρες τα κ@κ@λα να το πεις στον χουμπ και μην κανεις την μια εμφανιση χειροτερη απο την αλλη.
- sourmenetes
- Moderator
Εισαι λαθος despe,εκτος αν ξερεις κατι...
Οταν κανεις λαθη παιδικα για παιχτης ποιοτητας κατσουρανης εισαι πολυ κουρασμενος και δεν εχεις καθαρο μυαλο.
Οταν κανεις λαθη παιδικα για παιχτης ποιοτητας κατσουρανης εισαι πολυ κουρασμενος και δεν εχεις καθαρο μυαλο.
- desperando
- Επικοινωνία:
εισαι στο 10΄και το λαθος σου ειναι οτι κανεις τριπλα στην αμυνα,αυτο δεν ειναι ουτε απο κουραση ουτε λογο χαμηλης ποιοτητας,απλα ειναι μια συμπεριφορα που δειχνει ποσο ψηλα τον εχει τον αμανε,αφου ξερει οτι δεν θα εχει επιπτωσεις οτιδηποτε και να κανει.
εμενα παντως η συμπεριφορα του στο γηπεδο μου δειχνει οτι δεν θελει να συμορφωθει με τις απαιτησεις της θεσεις και συνεχιζει να παιζει λες και ειναι στα χαφ χωρις να τον ενδιαφερει αν αυτο δημιουργει προβλημα στην ομαδα
εμενα παντως η συμπεριφορα του στο γηπεδο μου δειχνει οτι δεν θελει να συμορφωθει με τις απαιτησεις της θεσεις και συνεχιζει να παιζει λες και ειναι στα χαφ χωρις να τον ενδιαφερει αν αυτο δημιουργει προβλημα στην ομαδα
Λάθος εκτίμηση που κόστισε. Ίσως η ξεκούραση σε ένα ματς να του κάνει καλό να φορτίσει μπαταρίες.
Πιο προσεκτικός στις πάσες του μετά το λάθος, καθώς φοβόταν μια δεύτερη πατάτα και φαινόταν.
Πιο προσεκτικός στις πάσες του μετά το λάθος, καθώς φοβόταν μια δεύτερη πατάτα και φαινόταν.
νομίζω είναι λίγο υπερβολικό αυτό. Όλοι δικαιούνται περίοδο ντεφορμαρίσματος....δε μου φαίνεται τύπος που του αρέσει να χάνει !!!
- john4serres
Ο Κώστας Κατσουράνης έκανε την αυτοκριτική του μετά το τέλος του αγώνα, σημειώοντας πως δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη.sourmenetes έγραψε:Εισαι λαθος despe,εκτος αν ξερεις κατι...
Πιο συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1:
"Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα δικό μου λάθος που είναι ανεπίτρεπτο να κάνω. Έβαλα την ομάδα μου στα δύσκολα και είναι κάτι που με στεναχωρεί. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και πλέον είμαστε πρώτοι στον όμιλο".
Όλα τα υπόλοιπα, είναι για να λέμε και να γράφουμε, έτσι απλά για να πούμε ότι είπαμε την γνώμη μας.
Για μένα ποδοσφαιριστής που αναγνωρίζει το λάθος και το χαρακτηρίζει έτσι, όπως ο ίδιος ο Κατσούρ, το δήλωσε. Μου δείχνει ότι σέβεται την ομάδα πάρα πολύ. Δεν έψαξε δικαιολογίες για το λάθος του.
προτιμω τον κουρασμενο κατσουρανη απο τον ξεκουραστο Λοπεθ...john4serres έγραψε:κουρασμενος , ας δωσει ανασες στον Λοπεθ καλυτερα ...
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ θεωρώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και τον Κατσικά. Δεν μπορεί να βγάζει το πρωτάθλημα με τους δύο ίδιους.
παρα το γκολ απο τους χειροτερους.......επαιξε σαν σεντερμπακ στα χαφ...ο κατσουρ χαφ εχει παραδωσει πνευμα και πνευμονια...να ευχαριστει τον ρουμανο για σημερα
- navigator11
Την ίδια γνώμη σχημάτισα.Απ'το χθεσινό δείγμα ΔΕΝ μπορώ να τον φανταστώ να παίζει στα χάφ.Ήταν επιεικώς μέτριος.Με τα χρόνια και οι δυνάμεις σώζονται.Στην άμυνα μπορεί να παίξει με αξιοπρέπεια.Για αρκετά ακόμα.
-
Είναι προφανές, ότι ο Κατσουράνης μπορεί να παίξει τη θέση του stopper για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμηnavigator11 έγραψε:Την ίδια γνώμη σχημάτισα.Απ'το χθεσινό δείγμα ΔΕΝ μπορώ να τον φανταστώ να παίζει στα χάφ.Ήταν επιεικώς μέτριος.Με τα χρόνια και οι δυνάμεις σώζονται.Στην άμυνα μπορεί να παίξει με αξιοπρέπεια.Για αρκετά ακόμα.
Πέρα από αυτό πρόκειται περί προσωπικότητας που μπορεί να τραβήξει το καρο από τη λάσπη, όταν οι άλλοι έχουν κολλήσει...
Μη διανοηθούμε να τον αφήσουμε του χρόνου. Του παραχρόνου το συζητάμε.