33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Όπως έχουμε πει πολλές φορές νομίζω, αν βλέπεις το ματς δε σε πάει πάσαρε να γράψει ασσίστ. Στο δικό μου βιβλίο η ασσίστ μετρά 2 γκολ.Επιθετικός που δε πασάρει δεν είναι ολοκληρωμένος. Οπότε αύριο ή όποτε παίζεις μια-δυο προσπάθησε για γκολ και αν δε τραβάει πάσαρε και κάνε τον συμπαίχτη σου μάγκα. Α και ανέβασε λίγο ψυχολογία ρε τι μούτρα είναι αυτά! Παιχταράς είσαι πάρε και δυο χαπάκια που σου δίνει ο άλλος και ζωούλα...Επηρεάζεται μάγκα τα ίδια κάναμε με Βρύζα όταν έπαιζε μια χαρά φτάνει η γκρίνια στα αυτιά των παιχτών.Πάρε τα χάπια
- kataramenos5
- desperando
- Επικοινωνία:
το μονο κακο του τελειωμα ηταν στην φαση που εκανε κακη λομπα και ενω ειχε καταφερει να κανει δυσκολο κατευασμα.K_geo έγραψε:πάντως βλέποντας τις φάσεις, χωρίς να έχω δει τον αγώνα και να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, τα τελειώματα του ήταν κάκιστα. σε 2 μάλιστα περιπτώσεις, έχει συμπαίχτη ελεύθερο στα αριστερά του που μπορεί να τον βγάλει σε κενή εστία, αλλά πλασάρει εντελώς άστοχα. Είναι κρίμα, γιατί έχει δείξει ότι τέτοιες φάσεις, τις έχει ψωμοτύρι. Καιρός το ρολόι να χτυπήσει ξανά Κλάους αρχής γενομένης την Πέμπτη!
η φαση ειδικα που ο τερματας βγαζει με το τακουνι κανει σχεδοντο τελειο
Περισσοτερα τρεξηματα και προσπαθεια. Τον γενναρη δε θα εισαι μονος να το ξερεις. Δεν εχεις ουτε δυο μηνες να αποδειξεις οτι αξιζεις τη φανελλα του βασικου στον ΠΑΟΚ του αυριο.
-
john4serres
αφαντος , ισως να φταιει και το συστημα ... μονο το 4-2-3-1 τον ταιριαζει
- kataramenos5
Φυγε να γλιτώσεις.Ο Σαλπι το ξεπέρασε εσύ δε ξέρω αν θα αντέξεις.Βρες ομάδα και φύγε αν θες να κάνεις κατι παραπάνω.Μπάλα με το πιστόλι στον κρόταφο απ τους δικούς σου οπαδούς δε γίνεται να παίξεις.
Αν βρει αλλη ομαδα θα εχει αλλα προβληματα εκει...να ξεπερασει τον παγκο...
- kataramenos5
Πάντα βρίσκουμε καποιον που πυροβόλαμε φταίει δεν φταίει στην τούμπα απο αρχαιοτάτων χρόνωνkataramenos5 έγραψε:Φυγε να γλιτώσεις.Ο Σαλπι το ξεπέρασε εσύ δε ξέρω αν θα αντέξεις.Βρες ομάδα και φύγε αν θες να κάνεις κατι παραπάνω.Μπάλα με το πιστόλι στον κρόταφο απ τους δικούς σου οπαδούς δε γίνεται να παίξεις.
20 τελικες το ματς
3 γκολ
2 χαμενα πεναλτι
και ο Κλαους πουθενα....
Κατα τα αλλα ειμαστε εμπαθεις
Αν σου αρεσει ο Κλαους φετος τι να πω....μαλλον αλλον ΠΑΟΚ ονειρευομαι εγω αλλον εσυ...
3 γκολ
2 χαμενα πεναλτι
και ο Κλαους πουθενα....
Κατα τα αλλα ειμαστε εμπαθεις
Αν σου αρεσει ο Κλαους φετος τι να πω....μαλλον αλλον ΠΑΟΚ ονειρευομαι εγω αλλον εσυ...
Βρειτε πρωτα ενα ματς που επαιξε καλα φετος ο Κλαους και ξεχωρισε και μετα να μιλατε για εμπαθειες και συμπαθειες....
- kataramenos5
Στις 450 πόστ που έχεις κάνει εχεις ασχοληθεί όλο κι όλο με τρείς παίκτες .Τον Κάτσε για το θέμα της φανέλας και μόνο,το Γκαρσία για το θέμα Δώνη και μόνο (και 2 ποστ για Χάβο) και τον Κλάους.450 ποστ και ο μόνος παίκτης για τον οποίο κάνεις αγωνιστική κριτική (πάντοτε κακή) είναι ο Κλάους.Οχι δεν ειναι εμπάθεια για το καλό του ΠΑΟΚ τα γράφεις.Κι ολα αρχίζουν αφου βρεθήκατε μαζί σε κάποιο μπαράκι στις Σέρρες όπως λές.
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 09#p700209
Τι έγινε καμια γκόμενα ήταν το θέμα ή δε δέχτηκε το κέρασμα.
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 09#p700209
Τι έγινε καμια γκόμενα ήταν το θέμα ή δε δέχτηκε το κέρασμα.