Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 28/9 21.15 Προβλεψεις, σχολια, εισιτηρια
Οπως και να εχει ασχετα με την βαθμολογικη ή την αγωνιστικη κατασταση των ομαδων το ματς ειναι ντερμπι.παιχτες προπονητης και οπαδοι να μην σηκωσουμε την μυτη μας ψηλα.πρεπει οταν αρχιζει το ματς οι παιχτες να εχουν το βλεμμα του γκαρσια."απο εδω δεν περνατε, παρτε το χαμπαρι". προσοχη να μην τους κανουμε μαγκες.και η κερκιδα να μην ειναι σαν το ματς με την αεκ που φωναζαμα μεχρι τις 9.30 και μετα ειμασταν ψοφιοι.
- paok24partizan
- pagotatzis
- timonfifikos
- trel@menos
ΠΑΟΚ-ρουλης.....χμμμμ μαλιστα..Να μαντεψω νικη με 2 η 3-0,τα ερπετα μαλον θα παιξουν με παικτη λιγοτερο διοτι τεταρτο συνεχομενο παιχνιδι δεν νομιζω να χαριστουν τα κορακια...ΟΦΗ ο κουνελακης ΑΕΚ ο κρεπωλης χθες ο πως τον λεγαν τον αραπα.....ελεος ρε κορακια....
Αν προηγηθουμε νωρις εως το 25 θα γινει τρελο παρτυ,οσο για τους φλωρους κοκινομαγουλους(απο εποχης Βουρτζουμη μου εμεινε αυτο)θα κανουν πρωταθλητισμο του χρονου στην Β με Φοιρο στον παγκο.......
Αν προηγηθουμε νωρις εως το 25 θα γινει τρελο παρτυ,οσο για τους φλωρους κοκινομαγουλους(απο εποχης Βουρτζουμη μου εμεινε αυτο)θα κανουν πρωταθλητισμο του χρονου στην Β με Φοιρο στον παγκο.......
κι εγώ στάνταρ άσσο το βλέπω το ματσάκι, εύκολα η δύσκολα δεν ξέρω και δε με νοιάζει. έχω (έχουμε) εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, έχει χαρακτήρα και πλέον (επιτέλους!!) είναι σε θέση να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια. δεν υποτιμούμε κανέναν, αλλα έχουμε ομάδα και δε μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος αλλα η δικη μας απόδοση. αν ο σκώληκας είναι με την πλάτη στον τοίχο η ο kike με το αυγό στον πωπω δε μας αφορά. με σοβαρότητα, πάθος και διάρκεια στο παιχνίδι μας είμαστε ικανοί για τα πάντα φέτος, το πιστεύω πραγματικά, κi ας είμαι άνθρωπος φύσει...απαισιόδοξος! γερά λοιπόν για το τριποντάκι και συνεχίζουμε...
λογαριασμός στο τέλος.
ps. αλλα επειδή κι εγώ παόκι είμαι και δεν τους πάω μια, γουστάρω μια 4άρα να καυλώσουμε!
λογαριασμός στο τέλος.
ps. αλλα επειδή κι εγώ παόκι είμαι και δεν τους πάω μια, γουστάρω μια 4άρα να καυλώσουμε!