Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
-
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
ΙΒΑΝΕ....
τα σωστα σου.. παρα ..μα παρα πολλα...
τα λαθη σου λιγα...πολυ λιγα...
θα την βρεις την ''ακρη''...δεν μπορει..ΘΑ τον κανεις τον ΠΑΟΚ μεγαλο...
...τι στην ευχη ΠΟΝΤΙΟΣ εισαι...
αλλα.....
ρε ''πουλιμ''...ρε πασακα μου...
..στειλε ρε .........
..............................................................................
................................................................
.........................................................................
.....................................................................
......................................................................
.τοτε...και μονο τοτε...θα σε παιξουν στα ισια...
...οταν σε φοβηθουν...
αν συνεχισεις να πηγαινεις με το ''Σταυρο στο χερι''.....εισαι χαμενος απο χερι...
εδω ειναι ζουγκλα....
ARMY: οι τελίτσες από μένα, όπως επίσης κι΄αυτή
αλλα.....
..στειλε ρε .........
..............................................................................
................................................................
.........................................................................
.....................................................................
......................................................................
.τοτε...και μονο τοτε...θα σε παιξουν στα ισια...
...οταν σε φοβηθουν...
αν συνεχισεις να πηγαινεις με το ''Σταυρο στο χερι''.....εισαι χαμενος απο χερι...
εδω ειναι ζουγκλα....
ARMY: οι τελίτσες από μένα, όπως επίσης κι΄αυτή

Ειναι δυνατον να περναν τετοια μυνηματα εδω μεσα;ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:ΙΒΑΝΕ....
αλλα.....
..στειλε ρε ...
...τοτε...και μονο τοτε...θα σε παιξουν στα ισια...
...οταν σε φοβηθουν...
εδω ειναι ζουγκλα....
Ελεος ρε παιδια...
Τα παιδια που πασχιζουν για το σαιτ δν τα σκεφτεστε καθολου;;;;
- Μπαρκαρούτσος
Ό,τι να 'ναι.
Και έφαγα ban (μονοήμερο) εγώ που χάρηκα που έφυγε ο Robert και κορόιδευα και ο Armagedonas που είπε "Σαλπιτζίδης".
Τάγμα, μάλλον έχεις να δεις καιρό τη Sara...
Και έφαγα ban (μονοήμερο) εγώ που χάρηκα που έφυγε ο Robert και κορόιδευα και ο Armagedonas που είπε "Σαλπιτζίδης".
Τάγμα, μάλλον έχεις να δεις καιρό τη Sara...

- angelheart
- Επικοινωνία:
Ρε Τάγμα. Έλεος ρε συ. Πραγματικά όμως έλεος. Να τα πει αυτά κανένας που είναι τίποτα ουρανοκατέβατος εδώ μέσα να πω εντάξει. Τα λες αυτά εσύ ;
Είχαμε κάποτε τη γνωστή ατάκα με τα τραπέζια που δε τα βαρούσαμε αρκετά. Το ακούσαμε και το ξανακούσαμε. Και να πεις οτι το έλεγαν και άνθρωποι που ξέρουν έστω και το Α από το πως βαράνε τα τραπέζια να πάει στο διάλο. Το έλεγαν άνθρωποι που τρώγανε σε σκαμπό στο σπίτι γιατί ούτε στο σπίτι τους είχαν τραπέζια.Τόσο ΔΕΝ ξέραν από τραπέζια και μαχαιροπίρουνα.
Τώρα έχουμε τους άσβερκους. Που πρέπει να κάνουν επισκέψεις κοινωνικού χαρακτήρα. Γιατί λέει το παιχνίδι δεν είναι καθαρό. Και αυτό το τελευταίο ο Κος Σαββίδης ΔΕΝ το ξέρει και περιμένει από εμάς να του το πούμε. Όπως φυσικά και για "το παιχνίδι" της καπνοβιομηχανίας ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, για το οποίο είναι γνωστό σε όλους ότι παίζεται τίμια. Οπότε ο καημένος ο Ιβάν, άβγαλτος καπνοβιομήχανος που είναι, δεν έχει ιδέα ο άνθρωπος από μπινιές, εκφοβισμούς και άλλα τέτοια.
Είχαμε κάποτε τη γνωστή ατάκα με τα τραπέζια που δε τα βαρούσαμε αρκετά. Το ακούσαμε και το ξανακούσαμε. Και να πεις οτι το έλεγαν και άνθρωποι που ξέρουν έστω και το Α από το πως βαράνε τα τραπέζια να πάει στο διάλο. Το έλεγαν άνθρωποι που τρώγανε σε σκαμπό στο σπίτι γιατί ούτε στο σπίτι τους είχαν τραπέζια.Τόσο ΔΕΝ ξέραν από τραπέζια και μαχαιροπίρουνα.
Τώρα έχουμε τους άσβερκους. Που πρέπει να κάνουν επισκέψεις κοινωνικού χαρακτήρα. Γιατί λέει το παιχνίδι δεν είναι καθαρό. Και αυτό το τελευταίο ο Κος Σαββίδης ΔΕΝ το ξέρει και περιμένει από εμάς να του το πούμε. Όπως φυσικά και για "το παιχνίδι" της καπνοβιομηχανίας ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, για το οποίο είναι γνωστό σε όλους ότι παίζεται τίμια. Οπότε ο καημένος ο Ιβάν, άβγαλτος καπνοβιομήχανος που είναι, δεν έχει ιδέα ο άνθρωπος από μπινιές, εκφοβισμούς και άλλα τέτοια.
Γιατί έτσι? Δε κατάλαβα? Αγαθός είναι για μένα angel τώρα το ότι είναι βιομήχανος και πετυχημένος στις επιχειρήσεις του δε σημαίνει ότι τα κάνει αυτά που λες. Τι είπε δηλαδή ο Τάγμα που δεν έχουμε σκεφτεί όλοι? Μη κοροιδευόμαστε με το σταυρό στο χέρι δε πας πουθενά. Έγω δε γουστάρω να μου τον ακουμπάνε έτσι σχέδιο, το μόνο που θα δεχτώ είναι οτι το σάιτ θα χει πρόβλημα
- desperando
- Επικοινωνία:
αν παρουμε ως δεδομενο οτι καποια πραγματα εδω μεσα δεν μπορουμε να τα αναφερουμε για λογους ευνοητους τοτε κακος εγραψε αυτα που εγραψε ο ταγμα.
απο κει και περα ομως,δεν μπορουμε να τα περιμενουμε ολα πλεον απο τον σαββιδη.εγω ρωταω που ειναι το οργανωμενο κινημα του ΠΑΟΚ?
απο κει και περα ομως,δεν μπορουμε να τα περιμενουμε ολα πλεον απο τον σαββιδη.εγω ρωταω που ειναι το οργανωμενο κινημα του ΠΑΟΚ?
sotos26 έγραψε:Γιατί έτσι? Δε κατάλαβα? Αγαθός είναι για μένα angel τώρα το ότι είναι βιομήχανος και πετυχημένος στις επιχειρήσεις του δε σημαίνει ότι τα κάνει αυτά που λες. Τι είπε δηλαδή ο Τάγμα που δεν έχουμε σκεφτεί όλοι? Μη κοροιδευόμαστε με το σταυρό στο χέρι δε πας πουθενά. Έγω δε γουστάρω να μου τον ακουμπάνε έτσι σχέδιο, το μόνο που θα δεχτώ είναι οτι το σάιτ θα χει πρόβλημα
Δεν κρινουμε αυτο που ειπε ο Ταγμα...αν ειναι σωστο η οχι...αν πρεπει να γινει η οχι...αν το εχουμε σκεφτει ολοι η οχι...
Το θεμα ειναι τετοια πραγματα δημοσια μπορει να φερουν σε δυσκολη θεση το σαιτ και τα παιδια που το ''τρεχουν''
ΟΚ κατανοητό αυτό για το σάιτ, ας το αποσύρει έτσι και ας το πει λιγο πιο κομψά, συμφωνώ και με despe λίγο πολύ. Μπορούμε και μεις να κάνουμε πράγματα αλλά σίγουρα υπάρχει φόβος για καμιά φυλάκα, είναι θέμα για επαγγελματίες νομίζω. Δεν πρέπει να υπάρχει ένδειξη ότι αναμείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ας τους να νομίζουν ότι θέλουν...
με εκνευρίζει γενικώς η διατητολογία για να καλυφτούν αδυναμίες της ομάδας αλλά το χθεσινό κοράκι(και το δικό μας και του γκέι) ξεπέρασε κάθε όριο.
πραγματικά αυτή η συμπεριφορά τους δεν είναι υποκίνηση βίας;
ελπίζω την 11η αγωνιστική στο καραϊσκάκη να είμαστε ακόμα στο -3(ή πιο κοντά με γκέλα του γκέι στη λεωφόρο) και εκεί να ΦΑΝΟΥΝ όλα.
αλλά εκεί η σφαγή θα είναι κάζους μπέλι.
πραγματικά αυτή η συμπεριφορά τους δεν είναι υποκίνηση βίας;
ελπίζω την 11η αγωνιστική στο καραϊσκάκη να είμαστε ακόμα στο -3(ή πιο κοντά με γκέλα του γκέι στη λεωφόρο) και εκεί να ΦΑΝΟΥΝ όλα.
αλλά εκεί η σφαγή θα είναι κάζους μπέλι.
Εκει φίλε θα παίξουν μονο 60-40 για να δείξουν πρόσωπο οι σφαγές θα γίνουν στα μικρά ματς με τα παραρτηματα
-
...αν για τα παιδια του σαιτ οι αποψεις μου ...για το τι πρεπει να κανει ο Ιβαν για να μην μας πηδανε τα κορακια...
...δημιουργουν προβλημα...
και υπαρχει ΟΝΤΩΣ νομικο ζητημα...τοτε Ο.Κ. ρε μαγκες...sorry.....και καλα κανετε και τα σβησατε.
ειμαι ο τελευταιος που θα δημιουργησω τετοια θεματα λειτουργιας στο σαιτ.
Υ.Γ....επειδη βεβαια στην ζουγκλα που λεγεται Ελληνικο ποδοσφαιρο....
εγω ειμαι τοσα χρονια το προβατο....για να μπορεσω καποια στιγμη επιτελους... να παψω να ειμαι το ευκολο θυμα....
επιτρεψτε μου...μετα απο 47 χρονια ζωης...και 40 χρονια ΠΑΟΚ...
..να συνεχιζω να πιστευω αυτα που εγραψα....
...και παλι sorry για την αναστατωση....
...δημιουργουν προβλημα...
και υπαρχει ΟΝΤΩΣ νομικο ζητημα...τοτε Ο.Κ. ρε μαγκες...sorry.....και καλα κανετε και τα σβησατε.
ειμαι ο τελευταιος που θα δημιουργησω τετοια θεματα λειτουργιας στο σαιτ.
Υ.Γ....επειδη βεβαια στην ζουγκλα που λεγεται Ελληνικο ποδοσφαιρο....
εγω ειμαι τοσα χρονια το προβατο....για να μπορεσω καποια στιγμη επιτελους... να παψω να ειμαι το ευκολο θυμα....
επιτρεψτε μου...μετα απο 47 χρονια ζωης...και 40 χρονια ΠΑΟΚ...
..να συνεχιζω να πιστευω αυτα που εγραψα....
...και παλι sorry για την αναστατωση....
- kataramenos5
Καμια φορά δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.Αρκεί να πιστέψουν οι άλλοι οτι θα το κάνεις.