Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,19/10 18:15,NS1
- sourmenetes
- Moderator
Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,19/10 18:15,NS1
Για παμε σιγα σιγα να μπαινουμε σε προγραμμα..
Ασσος ξερος για να τελειωνουμε με την αρμαδα της τριπολης..
Ασσος ξερος για να τελειωνουμε με την αρμαδα της τριπολης..
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,19/10 18:15,NS1
Ομάδα που "παραδοσιακά¨ μας δυσκολεύει. Πιστεύω θα είναι ματς κλειστό, με τον Αστέρα να περιμένει...εντός μεγάλης του περιοχής και να παίζει μόνο κόντρα.
Βέβαια, μετά την περυσινή σφαγή από τη ΔΕΚΟ τους έχω σε μια μεγαλύτερη συμπάθια. Ακόμα περισσότερο τη στιγμή που διώξαν αυτό το σιχαμα που είχαν για προπονητή. αντε, και αυτός στην Κύπρο να ησυχάζουμε με δαυτους.....
Βέβαια, με το φετινό ΠΑΟΚ το over ειναι πιο στανταρ και απο τη μιρλα της πεθεράς, οπότε ένα σκορ 2-1 με 3-1 είναι πιθανό.........
δεν νομίζω ότι ο Αστέρας ακόμα είναι αυτή η περυσινή συμπαγής ομάδα.....αλλα δεν παύει να είναι 4η δυναμη τα τελευταία λίγα χρόνια στην Ελλάδα.......
Προσοχή, υπομονή και γεμάτη Τούμπα θα δώσουν το τρίποντο. μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχουμε και ανοιχτούς λογαριασμούς απο πέρυσι με δαυτους και καιρός να καταλάβουν το who's their daddy.
Βέβαια, μετά την περυσινή σφαγή από τη ΔΕΚΟ τους έχω σε μια μεγαλύτερη συμπάθια. Ακόμα περισσότερο τη στιγμή που διώξαν αυτό το σιχαμα που είχαν για προπονητή. αντε, και αυτός στην Κύπρο να ησυχάζουμε με δαυτους.....
Βέβαια, με το φετινό ΠΑΟΚ το over ειναι πιο στανταρ και απο τη μιρλα της πεθεράς, οπότε ένα σκορ 2-1 με 3-1 είναι πιθανό.........
δεν νομίζω ότι ο Αστέρας ακόμα είναι αυτή η περυσινή συμπαγής ομάδα.....αλλα δεν παύει να είναι 4η δυναμη τα τελευταία λίγα χρόνια στην Ελλάδα.......
Προσοχή, υπομονή και γεμάτη Τούμπα θα δώσουν το τρίποντο. μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχουμε και ανοιχτούς λογαριασμούς απο πέρυσι με δαυτους και καιρός να καταλάβουν το who's their daddy.
Τωρα που εφυγε ο τρισμεγιστος Τσιωλης δεν φοβαμαι τιποτα.... :ugeek:
μετά τον ατρόμητα, η ομάδα που μας δυσκολεύει πάρα πολύ στην Τούμπα
ξερός άσσος
ξερός άσσος
- ΑποστόληςΑ
Δύο μέρες έμειναν! Με τον Vukic νοκ-άουτ νομίζω ότι η σύνθεση θα (ήθελα να) είναι κάπως έτσι:
Jacobo
Κίτσιου - Κατσουρ - Vitor - Lino (Τζαβέλας)
Lazar - Tζιόλης
Lucas - Νίνης - Stoch
Αθανασιάδης.
Jacobo
Κίτσιου - Κατσουρ - Vitor - Lino (Τζαβέλας)
Lazar - Tζιόλης
Lucas - Νίνης - Stoch
Αθανασιάδης.
- ΑποστόληςΑ
Το olapaok αναφέρει ότι αντί του Lucas που πρότεινα εγώ θα παίξει ο Σαλπι.
Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης από το σύνδεσμο διαιτητών Αργολίδας
, ορίστηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης
, το Σάββατο στην Τούμπα.
Ο Ιωαννίδης θα έχει βοηθούς τον Καρσιώτη (Κορινθίας)
και τον Μπαλτά (Αχαΐας)
, τέταρτος θα είναι ο Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
και παρατηρητής ο Σωμαρακάκης (Αθηνών)
.
Ο διαιτητής από το σύνδεσμο Αργολίδας, έχει σφυρίξει φέτος στην πρώτη αγωνιστική και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Καλλονής με τον Ολυμπιακό, ενώ είχε οριστεί και στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Αρη.
PAOK24*
Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, αλλά δεν είναι λιγάκι απροκάλυπτα προκλητικό ότι σχεδόν ΌΛΟΙ είναι από ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ ???

Ο Ιωαννίδης θα έχει βοηθούς τον Καρσιώτη (Κορινθίας)

Ο διαιτητής από το σύνδεσμο Αργολίδας, έχει σφυρίξει φέτος στην πρώτη αγωνιστική και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Καλλονής με τον Ολυμπιακό, ενώ είχε οριστεί και στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Αρη.
PAOK24*
Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, αλλά δεν είναι λιγάκι απροκάλυπτα προκλητικό ότι σχεδόν ΌΛΟΙ είναι από ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ ???
-
Αυτό σε πείραξε ή ότι είναι ο ίδιος που είχε σφυρίξει 20-80 το γαύρο με την Καλλονή;
Τέλος πάντων, άσος δαγκωτό είναι το ματσάκι.
Τέλος πάντων, άσος δαγκωτό είναι το ματσάκι.
Νίκη και μόνο νίκη. Γκολ από τον Λούκας, Στοχ. Για να πάμε καλά στην συνέχεια. Είναι σημαντικό να σκοράρουν αυτοί οι δύο για να ανέβουν ακόμη πιο πολύ.
- xrictoforoc
Καμία δικαιολογία.Προερχόμαστε από διακοπή και η καλή προετοιμασία για το ματς πρέπει να είναι δεδομένη.
Καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη.
Άιντα ΠΑΟΚΑΡΑ!
Καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη.
Άιντα ΠΑΟΚΑΡΑ!
Εναν ελληνα εχουν και αυτος ντοπε μετα τον γιγαντα μανουσο της καλονης ; για τον λισγαρα λεω
- kataramenos5
Μπάλα είναι Χριστόφορε .Μη τρελαίνεστε.xrictoforoc έγραψε:Καμία δικαιολογία.
- xrictoforoc
Φίλε Καταραμένε,τι να κάνουμε που ο ΠΑΟΚ (ή μπάλα πες το όπως θες) είναι αν όχι η ζωή μας,ένα πολύ μεγάλο μέρος της.Θα τρελαθούμε,στις επιτυχίες και στις αποτυχίες