Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 20/9 19.00 MVP Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο MVP του Π.Α.Ο.Κ.?

Κ.Χαλκιάς
2
0%
Σ.Μαλεζάς
13
2%
Μ.Σνάουτσνερ
3
0%
Φ.Δάρλας
10
2%
Π.Κοντρέρας
92
15%
Σ.Κονσε'ι'σάο
33
5%
Π.Γκαρσία
9
1%
Β.Ίβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρ.Βερόν
169
27%
Ζ.Μουσλίμοβιτς
287
46%
Α.Βιε'ι'ρίνια
11
2%
Ι.Μπακαγιόκο
1
0%
Π.Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τ.Μπιζέρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 630

Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

olivares έγραψε:Kareena αδερφέ μου να διευκρινίσω ότι ο Βερόν είναι απλά ένας καλούτσικος παίκτης και τίποτα περισσότερο.

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, play-maker (να δανειστώ αυτό τον ορο επιτρέψτε μου) του πρωταθλήματος. ναι κάνει κάποια λάθη αλλα όταν τα πάντα μέσα στην ομάδα περνάνε από αυτόν είναι λογικό ότι θα κάνει κάποια λάθη, αλλα νομίζω ότι το ποσοστό και η ουσία τον λαθών που θα κάνει είναι μικρά. αυτός ήταν ο πραγματικός αρχηγός ίδιος στο mats με την ΑΕΚ και επίσης δένει τόσο όμορφα με το Garcia.

για το παιχνίδι τώρα , ψήφισα το Χαλκιά γιατί δε μπορώ να συγχωρέσω σε κανέναν το πρώτο τους ημίχρονο. στο οποιο οι garcia, muslimovic και δυο τρεις άλλοι ήταν εκτος τόπου και χρόνου. και αυτό με προβληματίζει και ελπίζω να προβληματίσει και το προπονητή μας. απορώ για πιο λόγο δεν είδαμε στο πρώτο ημίχρονο τον θέληση που δείξαμε στο δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

anestis_trelopaoki έγραψε:φυσικα μουσλιμοιτσ το μβπ.......το μονο που δεν μου αρεσει ειναι που ετοιμαζουμε το βιερινια για την πορτο και ανεχομαστε τισ φασεισ και τα γκολ που χανει ενω εχουμε τον γεωργιου που εδειξε οτι του αξιζει να παιξει......... :) :) :) :) :) :) :)

με τα τελειώματα που έχει δε πρόκειται ποτε να παίξει στη porto. οποτε μην ανησυχείς και του χρόνου, τουλάχιστον, εδώ θα είναι
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Eκ των προτέρων ενημερώνω ότι το ματς δεν το είδα, το άκουσα σπασμωδικά και διακεκομμένα.. Παρ' όλα αυτά και διαβάζοντας αυτά που γράψατε, θα ομολογήσω και πάλι ότι επιτέλους, μετά τον Μίετσελ, ο ΠΑΟΚ έχει επιθετικό ολκής. Ζλάταν Μουσλίμοβιτς κυρίες και κύριοι!! Ο MVP και σκόρερ ΚΑΙ σήμερα.. Μυρίζεται το γκολ, κυνηγάει τις φάσεις, τρέχει, μαρκάρει, επιτίθεται και αμύνεται ενώ είναι εξαιρετικά ικανός στο ψηλό παιχνίδι και ιδιαίτερα αποτελεσματικός με την μπάλα στα πόδια..

Από κει κι έπειτα, δεν είμαι σε φάση να γνωρίζω την ατομική παρουσία του καθενός, παρ' όλα αυτά, καταλαβαίνοντας ότι και σήμερα παίξαμε μέτρια (η νίκη είναι αυτή που μετράει), μπορώ να πω ότι η ομάδα περνάει μια φάση αγωνιστικής κοιλιάς. Οχι όμως σε φάση να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της, απλά οι παίκτες βγάζουν πλέον την κούραση της πολύ δυνατής προετοιμασίας και τα δυνατά φιλικά, κι ως ένα σημείο, υπάρχει μια τέτοια δικαιολογία να πλανάται..

Κονσεισάο και Βιειρίνια, σαφώς και είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν και ρήγματα, αλλά και να διεμβολίσουν και να πλαγιοκοπήσουν άμυνες, όμως, θα πρέπει να υπάρχει γρηγορότερη αλληλοκάλυψη σε όλες τις θέσεις και περισσότερη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που τους δίνονται.. Ο Ιβιτς είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε, απλά θα πρέπει να ξαναβρεί τα πατήματα του γιατί λόγω της ίωσης έμεινε λιγάκι πίσω.. Το κέντρο, ανασταλτικά κυρίως, όπως και η άμυνα εμπνέουν σιγουριά. Ο Βερόν δείχνει εξαιρετικά σταθερός και μαζί με τον Γκαρσία μπορούν να αποτελέσουν το καλύτερο δίδυμο κέντρου στην Ελλάδα..

Ο Μαλεζάς δείχνει να παίρνει τις ευκαιρίες του και να τις αξιοποιεί κατάλληλα. Αυτό ικανοποιεί τον προπονητή του, καθώς, τον δίνει το δικαίωμα να τον εμπιστεύεται όποτε χρειαστεί η ομάδα..

Την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα η οποία θα παίξει με δύναμη και πάθος έτσι ώστε να μας εμποδίσει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μας αντιμετωπίσουν σκληρά, όπως έκανε η αεκ μια βδομάδα πριν.. Ο ρούλης βρίσκεται στη φάση που είμασταν εμείς πέρυσι στο μεταξύ μας ματς. Δηλαδή, με την πλάτη στον τοίχο και το άγχος να κυριεύει τις κινήσεις των παικτών. Ευχή μας είναι να καταφέρουμε να επικρατήσουμε και σε αυτό το ματς έτσι ώστε να δείξουμε ότι τουλάχιστον έχουμε τη σταθερότητα που χρειαζόμαστε για να πρωταγωνιστήσουμε.

Οσο για την κερκίδα, περιμένω καλύτερη εμφάνιση μας από το περσινό αντίστοιχο ματς όπου ήταν η καλύτερη έδρα που κάναμε.. Φέτος, οι σύνδεσμοι ετοιμάζουν πολλά χάπενινγς και εκδηλώσεις πριν και κατά τη διάρκεια του ματς. Οσοι απουσιάσουν θα χάσουν ένα υπερθέαμα που ετοιμάζεται.. Οσοι έρθουν στο γήπεδο, παρακαλούνται να προσέλθουν με αντιασφυξιογόνες μάσκες, προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα!!!

Η 4 θα κιτρινίσει από τα 25 και πλέον πανιά κι εμείς στην κερκίδα θα φωνάζουμε:

"ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ αρειανοί!!!"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Κυρ 21 Σεπ 2008, 04:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Κακο 1ο ημιχρονο, μετριο 2ο. Απεναντι ισως στην πιο αδυναμη ομαδα της Superleague...κραταμε μονο το διπλο και τους 3 βα8μους. Παμε για το επομενο ματσακι.

Μου αρεσαν

Μουσλι (τον ψηφισα για MVP)
Κοντρερας (οπως παντα...Lord)
Μαλεζας (αισθητη βελτιωση απο περσι)
Δαρλας (ενα πολυ καλο αριστερο μπακ για αλλη μια φορα)
Χαλκιας (πλεον απεκτησε αυτοπεποιθηση και δειχνει την αξια του)
Μπιζερα (νομιζω οτι εχουμε εναν 2ο Κοντρερας, αλλα ειναι νωρις ακομα, εστω και στο λιγο διαστημα που επαιξε μου εδειξε οτι την εχει τη θεση του αμ.χαφ)

Δε μου αρεσαν
Βερον (δεν ξερω γιατι ψηφιστικε MVP απο πολλους, πολλοι τον υπερεκτιμουν, καλος παικτης αλλα μεχρι εκει, φυσικα η ασιστ ηταν φοβερη, αλλα πολλα λαθη σημερα)
Κονσεισαο (για 2ο συνεχομενο παιχνιδι, μου εδειξε οτι θελει αλλα δεν μπορει, παραμενει ομως ενας ηγετης)
Σναουτσνερ(οπως παντα καλος ανασταλτικα, αλλα σημερα επιθετικα δεν μπορεσε να προωθησει το παιχνιδι ουτε με πλαγιο!)
Ιβιτς (εκτος απο το δοκαρι, ηταν αρνητικος, ο χειροτερος παικτης μας σημερα)
Βιερινια (εκπληκτικες τριπλες αλλα απο κει και περα η απειρια του φαινεται)
Γκαρσια (παικταρας, αλλα ανετοιμος)
Μπακαγιοκο (τσαπατσουλης και εκνευριστικος)
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Ψήφισα mvp τον Κονσεισάο.
Εγώ τον είδα πολύ παθιασμένο και έδινε ώθηση στην ομάδα.
Φαίνετε ότι δουλέυει σκληρά και μπορεί 2 ακόμη χρόνια να προσφέρει!

Και ο Βερόν είχε πάθος στο παιχνίδι του.
Σταματούσε τους παίκτες του Πανθρακικού και ήταν απ' τους παίκτες που βοήθησαν στο να μην δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία ο Πανθρακικός.

Ο Δάρλας εξαιρετικός.
Απορώ πως άφησε ο βάζελος τέτοιον παίκτη.
Μπορεί να έδωσε πολλά φράγκα ο βάζελος για μεταγραφές, αλλά στο τέλος θα φανεί ότι ο Δάρλας θα του ήταν πιο χρήσιμος.

Για τον Μουσλίμοβιτς, ένα θα πω:
ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ 60ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ.. ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!
ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!

Υ.Γ. Ο Μπακαγιόκο με απογοητεύει όλο και περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

zlatan έγραψε:I voted Veron. I think Muslimovic and Veron are a great team :)

Muslimovic & Veron :)

zlatan έγραψε:now we go to fuck the Skoulikia!! :)

ΕΤΣΙ ZLATAN ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!

ΒΕΡΟΝ το έριξα και εγώ!!! 2 στα 2 εκτός, τρέλα!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

ψήφισα κ εγώ ΖΛΑΤΑΝ, παρόλου που όλη η ομάδα ήταν καλή κ έχει πλέον παίχτες που ξέρουν τι ζητούν κ ξέρουν πως να το παίρνουν!!!
Αυτά τα παιχνίδια όπως με τον Πανθρακικό, δείχνουν άν μια ομάδα μπορεί να έχει διάρκεια!!! ΟΧΙ τα ντέρμπι!!! Τα ντέρμπι κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες!!! ΑΛΛΑ ΝΤΑΞ!!! Ο ρούλης θα το φάει το παλούκι!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ μάγκες!!!
ΔΙΚΕΦΑΛΕ βγάλε τον κάτω ΔΙΚΕΦΑΛΟ κ μάμησε τον άρη!!!
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

κοντρερας δαγκωτο,γιατι δεν αφηνει να δημιουργηθει υποψια ευκαιρισς για τους αντιπαλους!πιστευω οτι αν δεν εκανε το λαθος ο μαρκος αντονιο με την αεκ,θα ηταν παλι αλανθαστη η αμυνα μας λογο παμπλο!μετα τον ομηρο τετρατζε ηρθε επιτελους ενας παιχτης απο αυτους που λεμε οτι ειναι εγκεφαλικοι,και διαβαζουν τη φαση πριν αυτη γινει!κατα τα αλλα διαφωνω με την τακτικη σαντος να μην αλλαζει οτι και αν γινει συστημα,παρα μονο προσωπα στις ιδιες θεσεις!δεν ειμαι αχαριστος αφου η ομαδα ξεκινησε με δυο διπλα,αλλα το στομαχι μου φετος δεν το γλυτωνει το ελκος!ατομικα με καλυπτει η κριτικη του ολιβαρεζ!ολιβαρεζ πρεπει να ξερεις οτι οι καρτες ειναι 4 και οχι τρεις!στις 4 θα διαλεξει ο μουσλι και οχι στις 3!ειναι 4 για μια αγωνιστικη,και 7 για 2!
konstantinos palaiologos

Δημοσίευση από konstantinos palaiologos »

:P
Αλάνια κατά τη γνώμη μου μια ομάδα αρχίζει από τα μτόπισθεν....
ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ και τα μυαλα μας στα μιξερ.
Ο ινδιανος είναι χάρμα και αλάνθαστος
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

mvp ο olivares γιατι συλαμβανω εαυτον να ψαχνω την τοποθετηση του για να δω αν χρειαζεται να πω κατι και συνηθως με καλυπτει σε ενα βαθμο 90%.
απο κοντα ο platon γιατι με τις τελευταιες τοποθετησεις του μας εδωσε ελπιδες εγκαταλειποντας το πνευματικο βαθρο προς χαριν του ταπεινου σαρκίου μετα τις μεθοδευμενες οσο και διαβολικες ενεργειες του kareena με τον οποιο αποτελεσαν οτι ποιο αξιολογο σ'αυτην την αγωνιστικη.
η παραπανω 3αδα με αχρηστευει ντιπ για ντιπ αφου με Υπερκαλυπτει.

αλλα μια και ΠΑΟΚ ειμαι πρεπει
να υπογραμμισω οτι πλεον η φραση ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ αντικαθισταται απο την λεξη KONTRERAS!
επισης ο ivic παιρνει μια ακομα ψηφο(την2η κατα σειρα) για την αναδειξη του L(less)VP!
πρεπει να αντιστρεψει την κατασταση απο την επομενη κιολας αγωνιστικη.
η ψηφος μου πηγε στον χαλκια γιατι τρελλος ειμαι και κανεις δεν ειναι πιο τρελλος απο εμενα (ουτε τ'αδερφια που ψηφησαν κονσεισαο)!!!!!!!!
sirgeo4a

Δημοσίευση από sirgeo4a »

Παιδια ο Κοντρερας ηταν ολα τα λεφτα, απιστευτος παικτης μακαρι να ειναι υγειης σε ολο το πρωταθλημα και να μην λειψει απο κανενα ματς απο καρτες... φετος δυσκολα τρωμε γκολ και ο Κοντρερας εχει συμβαλει τα μεγιστα σε αυτο
Άβαταρ μέλους
dimots4

Δημοσίευση από dimots4 »

Mousli....!!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

γενικα ενα σημαντικο στοιχειο που εχει φετος η ομαδα ειναι οτι παιρνει τα θεωρητικα ευκολα ματς εκτος εδρας(οφη, πανθρακικος) χωρις να πιασει και φοβερη αποδοση, κατι που δειχνει οτι η ομαδα εχει προσωπικοτητα. αυτα τα ματς μας στερησαν περσι την εισοδο στα πλεϊ οφ και τη συνεχεια στο κυπελλο.
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

Σνάουτσνερ: «Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Δεχθήκαμε γκολ σε μια άτυχη στιγμή. Μακάρι στη συνέχεια να είμαστε πιο τυχεροί».

Τι 8ελει να πει ο ποιητης???
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εγω ψηφησα Δαρλα

Πολυ καλος ο Δαρλας κ βοηθουσε κ πολυ επιθετικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”