77.Σωτήρης Νίνης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 77.Σωτήρης Νίνης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά το γκολ του ΠΑΟ βλετιώθηκε. Έτρεξε, μοίρασε μερικές πάσες, αλλά μέχρις εκεί. Υστερεί σε τελική προσπάθεια και κάποιος δυναμικός αντίπαλος τον βγάζει εκτός φάσης για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Με βρίσκεις 50-50 Απόστολε.
Το Ευχαριστώ είναι ότι ανεβαίνει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειναι λιγο σοφτ το λιγο απο ευγενεια το εβαλα...αλλα καλος παικτης κατα τα αλλα...ο λουκας αν συνεχισει ετσι θα τη χασει τη θεση του
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μακάρι τον Νίνι, να τον δω και του χρόνου μαζί μας.
Έχει ποιότητα ο παίκτης και μπορεί να σου δώσει το παραπάνω σίγουρα. Δεν ξέρω αν είναι μαλακός Maniakos, αλλά σίγουρα με τα λίγα παιχνίδια που έχει χωρίς προετοιμασία, ο παίκτης φαίνεται ότι μπορεί άνετα να παίξει σε αυτό το έρμο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μακάρι να συνεχίσει να ανεβαίνει και να μας προβληματίσει έντονα το καλοκαίρι για το αν πρέπει να τον αγοράσουμε....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποτέ δεν με άρεσε ιδιαίτερα! Σε αντίθεση με τον Έργκιους, δεν έχει τσαγανό. Μπορεί να έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση, αλλά αν δεν μπορεί να την βγάλει στο γήπεδο παρά με υποδεέστερους αντιπάλους, είναι δώρον άδωρον για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε να κτίσουμε. Βέβαια για την Ελλάδα είναι καλή μονάδα, αλλά μέχρις εκεί. Αυτά από την μέχρι ώρα απόδοσή του. Αν στην πορεία βελτιωθεί (που το εύχομαι, αλλά δεν το πολυπιστεύω) τότε θα γίνει καλός και απαραίτητος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

θεωρώ ότι ο νίνης, μετά από προετοιμασία με την ομάδα και αν ο χουμπ του δώσει το σωστό ρόλο, μπορεί να κεντάει
με μία μπαλιά μπορεί να ξεκλειδώσει άμυνες
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποτέ δεν με άρεσε ιδιαίτερα! Σε αντίθεση με τον Έργκιους, δεν έχει τσαγανό. Μπορεί να έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση, αλλά αν δεν μπορεί να την βγάλει στο γήπεδο παρά με υποδεέστερους αντιπάλους, είναι δώρον άδωρον για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε να κτίσουμε. Βέβαια για την Ελλάδα είναι καλή μονάδα, αλλά μέχρις εκεί. Αυτά από την μέχρι ώρα απόδοσή του. Αν στην πορεία βελτιωθεί (που το εύχομαι, αλλά δεν το πολυπιστεύω) τότε θα γίνει καλός και απαραίτητος.
Απόστολε, παίκτες τύπου Κάτσε και Βιτόλο, ποτέ μου δεν μου αρέσανε. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει σελίδα νομίζω. Τα τρεχαντίρια ήταν σε άλλες εποχές. Καλοί παίκτες αλλά όχι ποιοτικοί. Παράδειγμα ο Στοχ, τον οποίο βγάζω φωνή αρνητική στα ανασταλτικά. Αυτό που θέλω είναι να μαρκάρει να κάνει το λάθος να μην τον αφήσει τον αντίπαλο να σκεφτεί. Το να έχω έναν παίκτη μόνο γι αυτήν την δουλειά να τρέχει και να μην μπορεί να σου αλλάξει παιχνίδι με μια μπαλιά στην άλλη μεριά η σε μια κάθετη. Δεν τον θεωρώ παίκτη του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο Γκαρσία είναι αργός. Αλλά πολύ δυνατός στο να μαρκάρει. Όταν όμως έχει την μπάλα μπορεί άνετα να δει γήπεδο και να σου κάνει φάση.
Πάμε στον Νίνη. Ο Νίνης, σίγουρα δεν έχει το δυνατό μαρκάρισμα αλλά έχει τρεξίματα και δυσκολεύει τον αντίπαλο στην ανάπτυξη. Και τέλος έχω την αίσθηση ότι μπορεί ο Νίνης, να πάρει και την θέση πότε του δεξί η αριστερού εξτρέμ. Η να παίξει πίσω από τους επιθετικούς. Ο Κάτσε μπορεί μόνο μια θεση, αυτήν του τρέχου και μαρκάρω.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

danirifle έγραψε:θεωρώ ότι ο νίνης, μετά από προετοιμασία με την ομάδα και αν ο χουμπ του δώσει το σωστό ρόλο, μπορεί να κεντάει
με μία μπαλιά μπορεί να ξεκλειδώσει άμυνες
Aδερφε, που να ξερες.. :lol:

Ζουμε εποχες παπαζογλου.

Νταξει. Ο νινης ξερει μπαλα απλα δεν εχει βγαλει ακομα τον βαζελο απο μεσα του.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

συμφωνώ πάρα πολύ ότι έχει το βάζελο μέσα του

και στη φάση που χάνει λέω "επανήλθε ο σάκαρος"

στο μυαλό μου θα σαι ρε μπαγάσα
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

παντως το 10αρι μας αρχισε να κανει τελικες, απο κει που δεν εκανε ουτε καν υποψια φασης
νομιζω 3 ειχε σημερα, οποτε ψυχραιμια θα ερθει και το γκολ 8-)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Προσπάθησες αρκετές φορές να σκοράρεις με σουτ έξω από την περιοχή, το ήθελες πολύ και φαινόταν. Όταν ήρθε η στιγμή να το κάνεις με άδεια εστία, μετά το πάρε βάλε από τον Λούκα, την πέταξες την ευκαιρία στα σκουπίδια.
Μου αρέσει το πάθος σου. Μου έδειξε ότι στην θέση "10" μπορει να κάνεις πολλά...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεν μου αρεσε χθες, μπορει καλυτερα να παιξει...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Στο Α' ημίχρονο ήταν καλός και βοήθησε. Στο Β' έπεσε αισθητά... έχασε και το άχαστο, βέβαια!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν πειραζει για την ευκαιρια. Εχει αερινο στυλ και μου αρεσει πολυ. Θα ανεβαινει συνεχεια και εγω προσωπικα θελω να γινει η αγορα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”