Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στην ηλικία σου, εγώ θα πήγαινα για ύπνο τέτοια ώρα και δεν θα γελούσα με τους εξυπναδισμούς κάποιου "καταραμένου"... που φαντάζεται αστυνομίες και χωροφυλακές!
ΥΓ. Ο Στάθης μελετάει για να επανέλθει δριμύτερος, να υποθέσω, ε;
Όλα τα 12χρονα, εκπέμουμε μια φρεσκαδούρα... (μετρώντας μόνο τα δίσεκτα, βεβαίως, αλλά μην το πεις στον Αποστόλη αυτό το "μυστικό" σύστημα χρονολόγησης )
Πάντως όσο εύκολο είναι για κάποιο μέλος να το παρακάνει σε αυτά που γράφει, εξίσου εύκολο είναι και για τους διαχειριστές να το παρακάνουν στην πειθαρχία ή τους περιορισμούς που επιβάλουν. Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια διένεξη. Απλά με ενοχλεί που πολλές φορές έπειτα από συστάσεις των διαχειριστών η συζήτηση σε κάποιο τόπικ κόβεται μαχαίρι. Και δεν κόβεται μαχαίρι επειδή τα μέλη πειθαρχούν. Κόβεται επειδή τα μέλη ξενερώνουν. Τα pm βοηθούσαν πολύ. Όσο υπήρχαν τα pm μπορούσε να γίνει καλύτερο κουμάντο, να δοθούν εξηγήσεις/διευκρινήσεις με διακριτικότητα κτλ.
Καλά, ο καθένας έχει τις ανοχές του. Ομολογώ ότι εγώ είμαι του καλαμπουριού και όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, λέω να το αφήνουμε λίγο παραπάνω. Διαφωνείς; Δεν νομίζω ότι αφήνουμε τις διενέξεις! Δεν θέλετε, πάλι; Τότε, περιορίζουμε την πλάκα σε δυο-τρία το πολύ posts και μετά το σοβαρεύουμε. Δεν είναι ίδιας βαρύτητας το θέμα της πειθαρχίας, όταν έχουμε χαβαλέ από ότι όταν έχουμε καυγά, νομίζω.
ΥΓ. Για τα πμ υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και είναι άγνωστο εάν είναι εφικτό να λυθεί σύντομα.
Εγώ είμαι εντελώς του καλαμπουριού. Μου αρέσει ο χαβαλές, η διακωμώδηση, ο αυτοσαρκασμός. Οι τσακωμοί και οι προσβλητικοί/απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί μεταξύ μελών δεν μου αρέσουν καθόλου. Αν ήμουν mod θα ξεκινούσα το σβήσιμο από την πρώτη κιόλας υποψία τσακωμού.
Εννοείται ότι συμφωνώ. Ναι στον χαβαλέ. Ναι στις διαφωνίες. Όχι στους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς. Όχι στις ειρωνείες μεταξύ μας. Και καμιά φορά, να λέμε "ναι" και στα οφ-τόπικ. Δε χάλασε κι ο κόσμος.
Το φόρουμ όσοι θυμάστε είναι πλέον πολύ καλύτερο μετη σχετική ανεκτικότητα των mod.
Και καμια αντιπαράθεση καλό είναι, κι ας περιέχει και ελαφρούς χαρακτηρισμούς σιγά το πράγμα..
ΠΑΟΚτσίδικο είναι το φόρουμ και όχι φόρουμ της εκκλησίας..
Θυμηθείται λίγο πως ήταν παλιά.. με κάποιον "mod" που μοίραζε τα μπαν δέκα δέκα..
Μια χαρά είναι όπως είναι τώρα.
Σήμερα έπαιξε και κέρδισε η ομάδα μπάσκετ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μάλιστα με αρκετά καλή εμφάνιση για τα δεδομένα. Δυστυχώς δεν ανοίχθηκε ούτε ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ, δε συζητώ για live μετάδοση. Έχουμε απαξιώσει τόσο πολύ αυτό το τμήμα και είναι κρίμα για την προσπάθεια που γίνεται. Έχουμε όλοι μας εύθυνες, δεν είναι δυνατόν μετά από μια ήττα από τον ρούλη, να μην ασχολείται κανείς.