Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Και delivery καφέ τ απογέματα και πίτσες για το τσουλου. Σε δικούς μας αλλά και σε σκουλήκια.
- ΑποστόληςΑ
καλώς σας (ξανα)βρήκαrainmaker έγραψε:Φίλε freemind Κατ αρχάς καλωσήρθες, παρότι είσαι ήδη παλιός...
Αυτό που λες δεν είναι έξω απο τις σκέψεις μας. Γενικά υπάρχει μια προοπτική ευρύτερης αναβάθμισης του φόρουμ, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν και ενημερώσεις.
Οι προτάσεις και συμβουλές πάντα είναι ευπρόσδεκτες.

- Maximus
Θα υπάρχει παράρτημα paokmania athens με σένα διευθυντη, αν θέλεις...ΑποστόληςΑ έγραψε:Και πώς θα έρχονται οι πίτσες στην Αθήνα; Ινερνετικά;
Και για το πουλεν σου θα κάνουμε και ενα παραρτημα για πίτσες στην Κρήτη.

- opaoktsis4
- kataramenos5
Κατα την ταπεινή μου άποψη το φόρουμ φτωχαίνει κάθε φορα που φεύγει κάποιος .Ειτε περίεργος είτε παράξενος,ειτε οξύθυμος κάθε φορα που φεύγει κάποιος στεναχωριέμαι.Ισως γιατι κι εγώ εμπίπτω σε τουλάχιστον 2 απο τις παραπάνω κατηγορίες.Ισως γιατί πέρα απ τα παραπάνω οι άνθρωποι αυτοί είχαν καποια άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μ εκαναν να γουστάρω.Αγάπησα αυτό το φόρουμ έτσι όπως το γνώρισα ,με τους περίεργους,τους παράξενους και τους οξύθυμους . Και ετσι “κόλλησα” .
Το φόρουμ είναι οι άνθρωποι που το αποτελούν κι εδώ και καιρό νομίζω οτι λείπουν αρκετοί αλλοι δίκαια άλλοι οχι τόσο.Εμένα πάντως μου λείπουν.Το θέμα ειναι οτι τουλάχιστον στα δικά μου μάτια έχει χάσει πολλή απ τη δυναμική που είχε όταν ξεκίνησα να το πρωτοδιαβάζω και δε νομίζω οτι αντεχει άλλες αιμοραγίες.Ισως μάλιστα και να χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση.
ΥΓ Αρπάζω εύκολα, γίνομαι τούρκος και δε βλέπω μπροστά μου αλλα ποτε δε θα το κρατήσω μανιάτικο .Κατι τέτοιο σε δηλητηριάζει ,σου γ@μαει τη ζωή.Μη το κάνεις, ξερεις εσυ .Φιλικά.
Edit : Αμα γράφεις με το πιτσιρίκο κρεμασμένο απάνω σου καμια φορά χάνονται λέξεις, φράσεις,χάνεται το νόημα.
Το φόρουμ είναι οι άνθρωποι που το αποτελούν κι εδώ και καιρό νομίζω οτι λείπουν αρκετοί αλλοι δίκαια άλλοι οχι τόσο.Εμένα πάντως μου λείπουν.Το θέμα ειναι οτι τουλάχιστον στα δικά μου μάτια έχει χάσει πολλή απ τη δυναμική που είχε όταν ξεκίνησα να το πρωτοδιαβάζω και δε νομίζω οτι αντεχει άλλες αιμοραγίες.Ισως μάλιστα και να χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση.
ΥΓ Αρπάζω εύκολα, γίνομαι τούρκος και δε βλέπω μπροστά μου αλλα ποτε δε θα το κρατήσω μανιάτικο .Κατι τέτοιο σε δηλητηριάζει ,σου γ@μαει τη ζωή.Μη το κάνεις, ξερεις εσυ .Φιλικά.
Edit : Αμα γράφεις με το πιτσιρίκο κρεμασμένο απάνω σου καμια φορά χάνονται λέξεις, φράσεις,χάνεται το νόημα.
αν και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεται ο κατ, θα συμφωνήσω με τις 2 πρώτες παραγράφους.
αυτά
αυτά
- kataramenos5
Διαπιστώνω με χαρά οτι κάποιοι επέστρεψαν απ την εξορία (
) αν και κρύβονται ακόμα.Κάποιοι ακόμα το κρατάνε και απέχουν.Μη κάνετε σα μικρά παιδιά.Μιά παρέα είμαστε,παρεξηγήσεις γίνονται και σαν γνησιοι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε ετοιμοι να σκοτωθούμε για ψύλλου πήδημα(πχ ποσο κούκλος είναι ο Λαζαρ ) αλλα όταν περνάει η μεγάλη ένταση πρεπει να βάζουμε και τη λογική μας να δουλέψει λίγο.
ΥΓ Μηπως θα βοηθούσε ένα τσιμπούσι με αγριογούρουνα και το βαρδο δεμένο ?

ΥΓ Μηπως θα βοηθούσε ένα τσιμπούσι με αγριογούρουνα και το βαρδο δεμένο ?
-
ΜΠΟΡΕΙ καποιος απο τους μπλε-κοκκινους...να μας πει τι γινεται επιτελους με τον Χαρη και τον Ιασωνα....
....εχει μεινει το φορουμ με εναν Sourmen να προσπαθει να απανταει σε ολους και σε ολα...(ΗΡΩΑ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ)
και τον Φωτη ...να βαζει ''μπουρλωτο'' σε ολους και σε ολα

Κυριοι...αναμενω λιαν συντομως απαντηση σας....
...απο Ταγμα......εσο ετοιμος οβερ...
....εχει μεινει το φορουμ με εναν Sourmen να προσπαθει να απανταει σε ολους και σε ολα...(ΗΡΩΑ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ)
και τον Φωτη ...να βαζει ''μπουρλωτο'' σε ολους και σε ολα

Κυριοι...αναμενω λιαν συντομως απαντηση σας....
...απο Ταγμα......εσο ετοιμος οβερ...
- kataramenos5
Ναι αλλα ποιοι είστε?
Ο Ντίνος γιατι κυκλοφορεί καμουφλαρισμένος?Πρακτικές αστυνομίας ?
ΥΓ Ζουν ανάμεσα μας..

ΥΓ Ζουν ανάμεσα μας..
- Dinos_Liverpool
Σε βλέπω... φρόνιμα!
Είπαμε, μπογιά τέλος! Περικοπή περιττών εξόδων...

Είπαμε, μπογιά τέλος! Περικοπή περιττών εξόδων...

- ΑποστόληςΑ
kataramenos5 έγραψε:Ο Ντίνος γιατι κυκλοφορεί καμουφλαρισμένος