eorptol έγραψε:Γλυτωσαμε την αποζημειωση που θα έπερνε αν πηγε ΑΠΟΕΛ τελικά

eorptol έγραψε:Γλυτωσαμε την αποζημειωση που θα έπερνε αν πηγε ΑΠΟΕΛ τελικά
Ένα απλό δείγμα αγάπης, επιείκειας, στοργής και προδέρμ, από ενεργό μέλος του φόρουμ (δεν έχει σημασία ποιό). Γράφτηκε το Σεπτέμβριο του 09, μετά από ένα ματς (0-0) στο οποίο παίζαμε με σέντερ φορ τον Βιεϊρίνια (και αργότερα τον Ίβιτς), μιας που όλοι οι σέντερ φορ ήταν ή τραυματίες ή τιμωρημένοι, ενώ μας ακυρώθηκε και γκολ ως οφσάιντ (δεν ήταν).Αντώνης Καρπετόπουλος έγραψε: Δεν είναι θεαματικός ο ΠΑΟΚ. [...] Ωστόσο μου κάνει εντύπωση η γκρίνια που φτάνει στα αυτιά μου κυρίως, γιατί θυμάμαι την αγάπη και την επιμονή με την οποία αντιμετώπιζε ο κόσμος του «Δικεφάλου» τον πιο αντιθεαματικό ΠΑΟΚ της ιστορίας, δηλαδή εκείνο του Σάντος. Θυμάμαι τότε ότι κάθε επισήμανση που αφορούσε την έλλειψη θεαματικότητας της ομάδας αντιμετωπιζόταν σχεδόν με οργή, από τους ίδιους περίπου ανθρώπους που σήμερα κριτικάρουν τον Στέφενς. Ηταν φτωχότερη σε υλικό εκείνη η ομάδα που είχε Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο (νεότερο), Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Κονσεϊσάο; Ούτε για αστείο! Κι όμως αντιμετωπίζονταν με επιείκεια και στοργή
Παιδιά , δεν ξέρω τι είδατε σήμερα αλλά εγώ είδα τα εξής ...
Πρώτα απ' όλα θα ξαναπώ ότι ...το παλτό ο Σάντος ΠΡΕΠΕΙ να φύγει βράδυ μόνος του!
Ο άνθρωπος ΞΕΡΕΙ μπάλα , δεν λέω ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ψυχολογία νικητή και το έχει μεταδώσει σε όλους τους παίχτες!
Μέχρι και στην ίδια την μπάλα έχει μεταδώσει την ήττα και δεν θέλει να μπει με τίποτα ... και αν μπει θα είναι οφσάιντ!
Έβλεπα τον Δώνη και ζούσε τον αγώνα , ΟΛΗ την ώρα ήταν όρθιος και έδινε οδηγίες και φώναζε να ξυπνήσουν οι παίχτες και ο δικός μας ήταν κοιμισμένος μέχρι το 80κάτι (και η κάμερα τον έπιασε σε μερικές φάσεις να χαλαρώνει) ...
ως που σηκώθηκε προς το τέλος , είτε γιατί πιάστηκε , είτε γιατί ήθελε να κλάσει , είτε γιατί ένιωσε ότι αν φάει κάνα γκολ θα την έκανε με πηδηματάκια!'Είχε και τα μούτρα να κάνει δηλώσεις στο τέλος ότι και καλά "Δεχόμαστε το αποτέλεσμα ..." .. τι λες ρε ούμπαλο!
Παίζεις με τους τελευταίους και χρησιμοποιείς τις δικαιολογίες ότι και καλά οι τραυματισμοί και ο Άγιος Παντελεήμων φταίει για τη ήττα??? .. Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ!
Και ξαναλέω , σαν σύστημα σήμερα έπαιξε σωστά (κάπως) .. ΑΛΛΑ φταίει η ψυχολογία!
Η ομάδα παίζει λες και δεν έχει κίνητρο , δεν έχει πάθος , δεν έχει αρχ@δια ...!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ... ΤΕΛΟΣ!!!!
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.4paok.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BC-%CE%BC-%CE%B5/12211-%CE%B7-%CE%BA%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CF%81.html
Για δωσε περρισσότερα γιατι δε βρισκω κάτι.joshua έγραψε:Δεν ξερω αν καποιος μπορει να βρει τις αυθεντικες δηλωσεις του Ολλανδου τουριστα αλλα αν ισχυουν τελικα αυτες περι πλακας στον ΠΑΟΚ ενω τωρα ανελαβε δουλεια με ενδιαφερον τοτε εξηγουνται πολλα επιλεγοντας να ειμαι ευγενικος.